الان منی که اختصاصی نخوندم چطور از الان قبل بشم عمومی دهم یازدهم دوازدهمم بخونم اخه
دو ساله مارو مسخره کردن هر وقتم کنار میام باز یه چیز جدید میگن ...
دیگه نمیدونم چیکار کنم از دست اینا 😭
الان منی که اختصاصی نخوندم چطور از الان قبل بشم عمومی دهم یازدهم دوازدهمم بخونم اخه
دو ساله مارو مسخره کردن هر وقتم کنار میام باز یه چیز جدید میگن ...
دیگه نمیدونم چیکار کنم از دست اینا 😭
زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.
ولی بیچاره ۱۴۰۲ ایی ها فقط
اونایی که نشستن نهایی خوندن نمره بالا گرفتن که کنکور امسالو بدن ..خون گریه میکنن
ولی خدایی کاش تیر میگفتن! من حتی تست زدن قرابتم یادم رفته چیکار میکردم تو تابستون دستم میومد! چی بگم آخه! الکی موش آزمایشگاهی شدیم
You have to die to get what you want..!
سلام ، اولا شرایط برا همه دوازهمی ها و بیشتر پشت کنکوریا یکسانه ، یعنی رتبه تک رقمی که دوازدهمه اونم عمومی هیچی بارش نیست ، دوماً عمومی اگه تلاش کنی راحت میاد بالا ، من ۴۰۱ عمومی همه جز زبان بین ۵۰تا ۶۰ ولی اختصاصی زیر ۲۰،امسال اختصاصی میانگین سه درس جز ریاضی ۴۰ یه کم از پارسال بهتر شدم ، حالا سال دیگه بخوای زیر ۵۰۰۰بشی باید اختصاصی بالای ۵۰ + امتحان نهایی ، برا دروس اختصاصی هم نسبت به عمومی باید بیشتر تلاش کنی،سوماً تو که برا نهایی میخوندی ، همون وقت رو برا عمومی بزار
ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم
فکر نمیکنم چهار درس عمومی به اندازه ریاضی کنکور تیر سخت و وقتگیر باشن، اکثرا امسال ریاضیو صفر و منفی و یا تهش 5 درصد زدن، خب شما میتونستی با عمومی بالا ریاضیو راحت جبران کنید
ولی اگه عمومی نباشه همون ریاضی شما رو به خاک سیاه مینشونه، چون اصلا سطح این ریاضی به طرز وحشتناکی بالا و المپیادی بود
منی که این حرفو میزنم درسته دوازدهمی نیستم ولی کنکور 02 برای من کنکوری بعد از سالها دوری از درس بود، حالا شما باز تو مدرسه در حد تشریحی عمومی خوندی ولی من چی بگم که شش ساله عمومی نخوندم و اصلا یادم نیس فرق تشبیه با تشخیص چیه!!!
پس لطفا کصونه واویلا بازی رو کنار بزارید و منطقی فکر کنید
الان فاز اینایی که میان ناله میکنن رو درک نمیکنم ، پارسال دوازدهمیا علیه ما بودن امسال هم دوباره همینه ، بر فرض امتحان نهایی بهترین راهکار ، شما امسال قبول نشی سال دیگه باید هم دوازدهم رو ترمیم کنی هم یازدهم ،شما چجوری میخوای پشت کنکور بمونی ؟ همه شرایط شون یکسانه ، اونایی که قبل ۴۰۱ کنکور دادن ، اونام خیلی یادشون نیست
ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم
عمومیا رو سه ماه بخونی فول میشی. بعدم سالای قبل 1402 چجوری عمومی بوده و خیلیا بالا میزدن؟؟؟هیچ کس حتی همون موقعم واسه عمومی از دهم یازدهم وقت نمیذاشت همه یا بعد عید شروع میکردن یا نهایت اول مهر.بیخود جو ندین.
سال ها دل طلب جام جم از ما می کرد
آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد
اینکه هر چقدم تلاش کنی نرسی که خیلی بدتره /:
من خودم تراز معدلم تقریبا خوب بوده ولی اصلا امیدی نداشتم چون پنجاه درصد خیلی حرفه !یعنی نصف کنکور ما میشه این ترازی که معلوم نیست چطور محاسبش کردن
اگه عمومی برگرده شرایط عادلانس دردسر ترمیم معدل و مدرسه بزرگسالان و...نداری
عمومیا خیلی راحتن
شکرت خدای من (: که زیباترینی بی انتهایی بخشنده ای
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)