من هیچ اطلاعی ندارم که برای دروس عمومی کدوم منابع خوبه
میشه لطفا کنکوری های ۴۰۰ و ۴۰۱ بگن که منابع عمومی چیا خوبن
من هیچ اطلاعی ندارم که برای دروس عمومی کدوم منابع خوبه
میشه لطفا کنکوری های ۴۰۰ و ۴۰۱ بگن که منابع عمومی چیا خوبن
حداقل بزارین یه دو روزی بگذره خبر رسمی و دقیقش توی سنجش بشینه
الان زوده هزینه نکنین .
خوبیش اینه که هیچکس حتی رتبه یک هم با وجود این خبر از بقیه انجنان جلو تر نیست
سلام
چه مصوبه تصویب بشه چه نشه برای دروس ادبیات و عربی یا زبان(هر کدوم ضعیف ترید) یک منبع تهیه کنید و کار کنید چون انقدر وضعیت نامشخصه که باید از الان برای همه چیز اماده باشید. از کجا معلوم شاید الان لغو بشه دو ماه دیگه دوباره تصویب بشه. اصلا به فرض لغو نشه بالاخره عمومی واسه نهایی میاد پس بازم باید عمومی بخونید
ادبیات:
ادبیات به دو شکل درس به درس و موضوعی (یعنی ارایه جدا قرابت جدا دستور جدا)کار میشه که من پیشنهاد میکنم اگه عمومی قطعی برگشت از هر دو خالت منبع داشته باشید اگه نه درس به درس یک منبع رو تهیه کنید
بهترین منبع درس به درس: خیلی سبز جامع
بهترین منبع موضوعی: مجموعه کتاب هفت خان خیلی سبز
عربی:
بهترین منبع عربی مهر و ماه هست واقعا عالیه
مشکل اصلی در تست عربی مبحث متن یا همون ریدینگهست که اگر عمومی برگشت کنار مهر و ماه حتما کتاب متن(اسم دقیقش یادم نیست) مال خیلی سبز رو کار کنید
زبان:
زبان اولین کتاب خوب و جامع کتاب شهاب اناری(انتشارات مبتکران) هست مخصوصا اگه ضعیف هستید چه مصوبه لغو بشه چه نشه حتماااا اینو بگیرید و دقیق بخونید
نردبام هم منبع خیلی خوبه پیشنهاد میکنم کار کنید(اگه کنکور مثل ۴۰۲ بشه فقط شهاب اناری تهیه کنید
برای ریدینگ هم بهترین منبع ازمون های موسسه های مختلف هست. یک کتاب هم داریم اسمش پت و متن هست مال خیلی سبزه ولی من اصلا توصیش نمیکنم کیفیت سوالا و متن ها خوب نیست
دینی:
اولین و مهمترین منبع برای این درس کتاب درسیه. کتاب درسی رو باید بجوییییید. به طوری که برای راحت تر جواب دادن به سوالا باید بلد باشید متن هر قسمت مربوط به کدوم تایتل و صفحه هست(انقدر میخونید دیگه حفظ میشید) پس اول و دوم و سوم کتاب درسی
سخت ترین منبع برای دینی کتاب دین و زندگی نوشته مسلم بهمن ابادی هست سوالای دقیق و خیلی خوبی داره. علاوه بر اون سوالای دینی سایت لرنیتو هم واقعا عالیه. اگه منبع ساده تر میخواین من خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم. من خودم اول کتاب رو دو دور میخوندم بعد خیلی سبز میزدم بعد دوباره میخوندم و بهمن ابادی رو میزدم. لرنیتو رو گذاشتم برای جمع بندی
سوال دیگه ای هم داشتید در خدمتم
سلام بزارید معلوم بشه شدنی هست یا نه بعد منابع بگیرید الان پول بیخود هدر ندید
مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ
که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)