خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BLACK WIDOW نمایش پست ها
      معلم کنکوره
      ؟
      خانم سمیه روحی رو سرچ کنید، رشتشون دقیقا مثل شما آموزش ابتدایی هست

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من کاری به درست و غلطی اون جمله که گفتی هدف خیلیامونه ندارم ولی خب اگه فکر می‌کنی که هدف خیلیامونه پس چرا میای از این خیلی ها میپرسی؟ قاعدتا این خیلی ها جوابی که تو دنبالشی رو نمیدونن
      با اینکه بعد اینهمه هنوز نمیدونم پرستیژ دقیق یعنی چی اما با توجه با پیام های بالا حدس میزنم میشه گفت معنیش تصور مردم درباره ماست؟ من خودم بشخصه دید خوبی به فرهنگیان نداشتم و این بعد مصاحبه هم بدتر شده ولی این دیدگاهم اصلا بخاطر نگاه مردم نبوده اتفاقا از نظر من تصور جامعه از معلم دبستان یه ادم صبور و مهربونه بعد هم شاید بره معاون یا مدیر مدرسه بشه که بقول شما پرستیژ بالاتریم داره میشینه پشت میز یا کامپیوترش همه ام ازش حساب میبرن یا هم ادامه تحصیل بده تبدیل به دبیری شه و در اینده کلاس خصوصی و کنکور و.. درکل من فکر میکنم فرهنگیان مناسب همون افرادیه که دنبال تایید جامعن کلا ادما عقلشون به چشمشونه من خودم خیلیارو دیدم که فکر میکنن این تحقیقات و گزینش چه چیز سخت و پیچیده ای بوده و بخاطر همین کلی به طرف که قبول شده احترام میذارن فکر میکنن چه قدیسه ای بوده که پذیرفته شده جوری که طرف خودشم حس بچه پیغمبر بودن بش دس میده پس ازین نظر من مشکلی نمیبینم
      یعنی میخوام بگم که اگه مثل من بخاطر چیزای دیگه ای ازش خوشت نمیاد من درکت میکنم فقط توروخدا این نگاه مردم و جامعه رو بهونه نکن که هیچجوره تو کتم نمیره
      The frog at the bottom of a well doesn't know the vastness of the sea but it does know the blueness of the sky

3. Top | #18
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      سلام از نظر من هر خانمی که دستش در جیب خودش باشه موقعیت اجتماعی بالایی داره الان به رشتت علاقه نداری یا فکر میکنی برای اینده نداره؟اگر علاقه نداری که بحثش جداست ولی اگر فکر میکنی اینده نداره اشتباه میکنی در اینده میتوانی معام خصوصی بشی تدریس انلاین داشته باشی (مثلا با انیمیشن برای بچه ها)حتی میتوانی روی اینستا و یوتیوب از رشتت صحبت کنی یا بعضی درس هارو برای بچه ها توضیح بدی پیج اموزشی بزنی و بازدید بگیری و پول در بیاری در کل هررر رشته ای بری با کمی خلاقیت میتونی خودت را خیلی خوب بکشی بالا به شرطی که روی رشته خودت تمرکز کنی

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بنظرم موقعیت اجتماعی به شغلو مقامو پولو این چیزا نیس به شخصیتو طرز فکرِ اون آدمه این انسانه ب شغلش شخصیت میده نه شغلش ب اون
      شغل فقط راحتی میاره ولاغیر

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BLACK WIDOW نمایش پست ها
      معلم کنکوره
      ؟
      نمیدونم چجوری پول درمیاره از آشناهای دوره فقط میدونم معلم عربیه
      LEFT
      4/19/2021

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      موقعیت خوب الان فقط با پول بدست میاد
      همون پرشکی که میگی اگر پول داشته باشی صدتای اونو میتونی بخری کسی هم به شغلت نگاه نمیکنه

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sweetdream نمایش پست ها
      من از همکلاس هام میگم...من رفتم پرستاری..یکیمون پزشکی..اون یکی هم فرهنگیان...
      من که بعد فارغ التحصیلی رفتم طرح و دقیقا خوردم به کرونا و شلوغی بیمارستان ها و...
      اون یکی پزشکمون هم امسال تازه فارغ التحصیل شد....
      معلمون هم بعد فارغ التحصیلی استخدام رسمی شد...تو دورانی که من طرح بودم، مدارس مجازی شد...دوستمون بعد مدرسه هم کلاس نقاشی و موسیقی می رفت...الآن یه ماشین هم خریده ...
      کلا وضعش از ما دو تا بهتره ...موقعیت اجتماعی هم بخوام بگم اگه راهتون به بیمارستان ها افتاده باشه، اونجا میتونید قشنگ پرستیژ یک پرستار یا دکتر را ببینید...مخصوصا برخورد بیمارای ترومایی چاقو خورده...که معمولا با فحش و پرتاب وسایل تشکرشون را ابراز می کنند
      و خیلی موارد دیگر...
      البته من نمیگم ناراضی ام...خودم کار تو بیمارستان رو دوست دارم ولی احترامی که معلم ها دارند کادر بیمارستان نداره...

فرقی نمی کنه رشتت چی باشه...اصلا تحصیلات دانشگاهی داشته باشی یانه...رفتار و احترام بقیه فقط و فقط مربوط به شخصیت خودته

شغل شما هم جز شغل هایی هست که موقعیت اجتماعی خوبی داره ولی بدونید با تغییر رشته و شغل باز به اون چیزی که میخواید نمی رسید
      الان که رفتی سر کار راضی هستی؟؟ من فقط دلم میخواد تموم کنم دوباره کنکور بدم انقد که وایب منفی گرفتم از پرستاری 😑 از بیکاری بهتره ولی به چه قیمتیییی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن