X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تاثیرمصاحبه؟:((

سلام بچه ها من جمعه مصاحبه تخصصی رفتم و دیروز مصاحبه عمومی
      تخصصی کارم خوب بود بنظرخودم نمره خوبی میگیرم ولی عمومی رو خراب کردم..جمعا۵ساعت انتظارکشیدن تمرکزموبهم زد وچنتاسوال احکام مسخره که همون لحظه هم فهمیدم اشتباه گفتم.. لطفااگه کسی تحربه ای داره بگه مصاحبه چقدرتاثیرداره وممکنه ردبشم؟بسیج ومدرک ایناهم نداشتم خیلی ناراحتم

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Deracola نمایش پست ها
      تخصصی کارم خوب بود بنظرخودم نمره خوبی میگیرم ولی عمومی رو خراب کردم..جمعا۵ساعت انتظارکشیدن تمرکزموبهم زد وچنتاسوال احکام مسخره که همون لحظه هم فهمیدم اشتباه گفتم.. لطفااگه کسی تحربه ای داره بگه مصاحبه چقدرتاثیرداره وممکنه ردبشم؟بسیج ومدرک ایناهم نداشتم خیلی ناراحتم
      سلام و عرض ادب
      هر قسمت نمره‌ی مخصوص ب خودش رو داره
      بعد میان ب ترتیب اونایی ک نمره‌های بالاتری اخذ کردن رو میرن تحقیقات ازشون و قبولشون میکنن
      حالا ممکنه شما نمره اختصاصیتون از عمومیتون بیشتر شده باشه ی نفر برعکس و جفتتون قبول بشید یا نشید
      این دیگه ب این بستگی داره ک بقیه چیکار کردن
      ولی خب اگه خیلی خراب نکردید زیاد نگران نباشید روز مصاحبه خیلی از بچه‌ها ب خاطر استرس خراب میکنن
      باید صبر کنید ببینید سنجش جوابا رو کی میده

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بستگی به استان داره
      استان داریم نمره تخصصی براش مهمتره استان هم داریم نمره عمومی براش مهمتره
      هیچ قانونی هم ندارن برای محاسبه نمره
      فقط باید ببینی کارشناس گزینش چه تصمیمی میگیره
      مثلا یه کارشناس براش احکام مهمه یکی سیاسی بودن و نبودن براش مهمه
      همش نظر شخصه
      الان من مصاحبه ی پایان تحصیل رو رفتم یه استان راحت گرفته و اصلا توجه نکرده طرف چی میگه و گفته قبول
      یه استان هم طرف احکام جزئی رو بلد نبوده رد شده
      کلا همش نظر کارشناسه شانس بیاری قبولت کنه
      LEFT
      4/19/2021

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من مصاحبم ارومیه بود شهرما۵نفردبیری میخواد منم ترازم۸۴۷۰هست.. مسئولش والاخیلی بداخلاق بود تندتندسوال میپرسیدونمیزاشت حرفموتموم کنم بخاطرهمینم بیشتراسترس گرفتم
      دیگه هرچی باشه همونه
      استرس نداشته باش
      قبول شدی برو
      نشدی آنچنان آش دهنسوزی نیست دبیری با حقوق ۷ تومن
      LEFT
      4/19/2021

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بهتر که بسیج نداشتی

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اقا منم میخوام عرر بزنم ، پرستاری مامایی بالاتر از فرهنگیان زده بودم ولی دعوت به مصاحبه شدم اولش خانواده ناراحت شد که پرستاری مامایی نیاوردم ولی الان خیلی از قبولی فرهنگیان راضی هستن و برای نبود من کلی برای ریختن ( برا فرهنگیان باید برم یه شهر دیگه خوابگاه) بخاطر شرایط دانشگاه هم خیالشون راحته ، ولی من مصاحبه رو خراب کردم مصاحبه تخصصی قسمت بحث گروهی یکمی روی نظرم پافشاری کردم بهم گفتن انعطافت کمه ، روز مصاحبه عمومی هم خیلی داغون بودم و مصاحبه گرم مهربون بود منم خل شدم فاز راستگویی برداشتم گفتم ماهی یک دو. دوبار بیشتر نماز جمعه نمیریم ، ماهی پنج شیش بار نماز صبحم غذا میشه ، خیلی هم کم نماز جماعت میرم و روزی یک ساعت نو مجازی میگردم ، یکمی هم اروم حرف میزدم شب کم خوابیده بودم داغون بودم، الان فقط میخوام عر بزنم سه رو تمام داشتم برا مصاحبه تمرین میکردم سوالای کل پیجا رو خوندم و بار ها تمرین کردم ، دیگه ببینم خدا چی میخواد هیییییییی ....
      ویرایش توسط ارغوان_ : 26 شهریور 1402 در ساعت 20:25

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارغوان_ نمایش پست ها
      اقا منم میخوام عرر بزنم ، پرستاری مامایی بالاتر از فرهنگیان زده بودم ولی دعوت به مصاحبه شدم اولش خانواده ناراحت شد که پرستاری مامایی نیاوردم ولی الان خیلی از قبولی فرهنگیان راضی هستن و برای نبود من کلی برای ریختن ( برا فرهنگیان باید برم یه شهر دیگه خوابگاه) بخاطر شرایط دانشگاه هم خیالشون راحته ، ولی من مصاحبه رو خراب کردم مصاحبه تخصصی قسمت بحث گروهی یکمی روی نظرم پافشاری کردم بهم گفتن انعطافت کمه ، روز مصاحبه عمومی هم خیلی داغون بودم و مصاحبه گرم مهربون بود منم خل شدم فاز راستگویی برداشتم گفتم ماهی یک دو. دوبار بیشتر نماز جمعه نمیریم ، ماهی پنج شیش بار نماز صبحم غذا میشه ، خیلی هم کم نماز جماعت میرم و روزی یک ساعت نو مجازی میگردم ، یکمی هم اروم حرف میزدم شب کم خوابیده بودم داغون بودم، الان فقط میخوام عر بزنم سه رو تمام داشتم برا مصاحبه تمرین میکردم سوالای کل پیجا رو خوندم و بار ها تمرین کردم ، دیگه ببینم خدا چی میخواد هیییییییی ....
      تومنی یامن توام تازه یادم اومد من رای نداده بودم یجوری نگاهم کرد ترسیدم.. بخداکروناداشتم نامسلمونا.. فکرکنم باید حتمامیمردم تاباورکنن

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تومنی یامن توام تازه یادم اومد من رای نداده بودم یجوری نگاهم کرد ترسیدم.. بخداکروناداشتم نامسلمونا.. فکرکنم باید حتمامیمردم تاباورکنن
      البته خانمه گفت امتیاز مصاحبه ها و امتیاز لوح و بسیج ..و امتیاز رتبه با هم جمع میشه بعد رتبه بندی میشید طبق الویت ها قبول مشید ،دمنکه لوح و عضویت بسیج نداشتم، دیگه نمیدونم چی میشه بعدا بیا بگو قبول شدی یا نه

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارغوان_ نمایش پست ها
      البته خانمه گفت امتیاز مصاحبه ها و امتیاز لوح و بسیج ..و امتیاز رتبه با هم جمع میشه بعد رتبه بندی میشید طبق الویت ها قبول مشید ،دمنکه لوح و عضویت بسیج نداشتم، دیگه نمیدونم چی میشه بعدا بیا بگو قبول شدی یا نه
      مگه همین رتبه وامتیازاختصاصی بدادم برسه... باشه عزیزم میام میگم
      انشاا...جفتمون قبولیم

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pachol نمایش پست ها
      بهتر که بسیج نداشتی

ببخشیدچطور؟تاثیرش که زیاده متاسفانه.... من دنبالش نرفتم ولی تقریبا ازهرسه نفراونجا دونفر گواهی دستشون بود معیارگزینش که بشه کارت بسیج ونمازجماعت .....هع

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن