خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

آزمون موسسات خصوصی کنکور مثلا مشاورها بریم یا نریم؟

سلام به همه من یه سوالی داشتم مشاور من مشاور بنامیه که موسسه کنکور داره و تو موسسش ماهی یبار با حضور رتبه هاش مثلا دانشجویان پزشکی آزمون برگزار میکنه اسمشم تیک ازمون آخرشم اساتید میان سوالات رو تحلیل میکنن ، سوال من اینه که درکنار گزینه دو که میرم خوبه اینم شرکت کنم یا بدرد نمیخوره؟ برادر خودم دانشجوی پزشکی و مخالفه خواستم نظر شمارم بدونم❤️

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Medis نمایش پست ها
      سلام به همه من یه سوالی داشتم مشاور من مشاور بنامیه که موسسه کنکور داره و تو موسسش ماهی یبار با حضور رتبه هاش مثلا دانشجویان پزشکی آزمون برگزار میکنه اسمشم تیک ازمون آخرشم اساتید میان سوالات رو تحلیل میکنن ، سوال من اینه که درکنار گزینه دو که میرم خوبه اینم شرکت کنم یا بدرد نمیخوره؟ برادر خودم دانشجوی پزشکی و مخالفه خواستم نظر شمارم بدونم❤️
      سلام ببینید اگر به برنامه درسیتون ضرر نزنه و باعث نشه از اون جا بمونید خب ضرری نداره ولی دوتا موضوع مهمه یکی اینکه معمولا باعث میشه از برنامه عقب بمونید و وقت کم بیارید دوم اینکه معمولا این موسسات صرفا سوالای چالشی و سخت استفاده میکنند که جلب توجه کنن ببینید بعضا تو کنکور مهم نیست چندتا آزمون چالشی دادید ممکنه باعث بشه مثلا تو تابع خیلی چالشی کار کنید ولی برای باقی مباحث نتونید وقت کافی بزارید
      مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ

که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Akhansari نمایش پست ها

سلام ببینید اگر به برنامه درسیتون ضرر نزنه و باعث نشه از اون جا بمونید خب ضرری نداره ولی دوتا موضوع مهمه یکی اینکه معمولا باعث میشه از برنامه عقب بمونید و وقت کم بیارید دوم اینکه معمولا این موسسات صرفا سوالای چالشی و سخت استفاده میکنند که جلب توجه کنن ببینید بعضا تو کنکور مهم نیست چندتا آزمون چالشی دادید ممکنه باعث بشه مثلا تو تابع خیلی چالشی کار کنید ولی برای باقی مباحث نتونید وقت کافی بزارید
      خیلی ممنون ازشما
      برادرم اینطور توضیح میده که سوالات موسسه های خصوصی استاندارد نیستن و اکثرا جنبه مالی دارن که بنظردرستم میاد ولی دراین موارد اطلاع کمی دارم ، نظرشما چیه؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Medis نمایش پست ها
      خیلی ممنون ازشما
      برادرم اینطور توضیح میده که سوالات موسسه های خصوصی استاندارد نیستن و اکثرا جنبه مالی دارن که بنظردرستم میاد ولی دراین موارد اطلاع کمی دارم ، نظرشما چیه؟
      ببینید نمیشه صد در صد گفت این موضوعو اما بطور کلی همینطوره و عموما زمانیکه میزارید به بازدهی که میگیرید خیلی پایین تره همون وقت رو بزارید سوالای کنکور پنج سال گذشته اون مبحثی که تو ماه خوندین رو بخونید خیلی بهتره
      مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ

که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Akhansari نمایش پست ها

ببینید نمیشه صد در صد گفت این موضوعو اما بطور کلی همینطوره و عموما زمانیکه میزارید به بازدهی که میگیرید خیلی پایین تره همون وقت رو بزارید سوالای کنکور پنج سال گذشته اون مبحثی که تو ماه خوندین رو بخونید خیلی بهتره
      بله همینطوره ، خیلی ممنون ازشما

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن