X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

فیزیک شگفت انگیز

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.
      بچه ها من چون فارغ‌التحصیل هستم.چیزی از آموزش مدرسه یادم نیست.سال اول کنکورم که برای فیزیک میکرو گرفتم خیلی خوب پیش میرفتم و همشو متوجه می‌شدم.اما الان دیگه نمیتونم با میکرو پیش برم.خیلی سبز رو هم امتحان کردم برای من خوب نیست.اما چند روز پیش خیلی اتفاقی شگفت انگیز فیزیک یازدهم رو دیدم و خیلی خوب توضیح میده به نظرم. اما میگن سطحش پایینه و... یعنی بعد این کتاب باید باز بیام سراغ میکرو؟ اگه این طوری باشه که خیلی وقت میگیره.
      نظرشما چیه؟

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      من دهم و یازدهم و دوازدهمشو دارم ولی خب دهمشو باهاش حال نکردم

سطحش پایین نیست، کلا تو فیزیک چون سوالات روتین اند خیلی کتابای بازار تفاوت سطح آنچنانی ندارن که بگم شما اینو زدی بری سراغ میکرو (میکرو نمیدونم سطحش چجوریه خودم نزدم)

درسنامش عالیه و کلا فوق العادست آقای فرید شهریاری، من هنوز کتابای نظام قدیمشو دارم که انتشارات مبتکران چاپ می کرد

تستاش یه خوبی که داره اینه که تو پاسخنامه خیلی کامل و جامع راه حل ها رو توضیح داده و یه جورایی تستاش هم یه جور درسنامه هست

و یه نکته منفی که این کتابا دارن اینه که تست های سخت دهه ۷۰ و ۸۰ رو آورده البته خود شهریاری اینو نقطه قوت کتابش میدونه ولی خب به نظر من ضعفه چون اصولا این تستا بیشتر ایده های نظام قدیمی دارن مخصوصا تو مباحث حرکت و دینامیک

نقطه ضعف دیگش تعداد تست کم و طبعا عدم پوشش کامل ریز مباحث یک فصل کتاب درسی هست

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemeh_1234 نمایش پست ها
      سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.
      بچه ها من چون فارغ‌التحصیل هستم.چیزی از آموزش مدرسه یادم نیست.سال اول کنکورم که برای فیزیک میکرو گرفتم خیلی خوب پیش میرفتم و همشو متوجه می‌شدم.اما الان دیگه نمیتونم با میکرو پیش برم.خیلی سبز رو هم امتحان کردم برای من خوب نیست.اما چند روز پیش خیلی اتفاقی شگفت انگیز فیزیک یازدهم رو دیدم و خیلی خوب توضیح میده به نظرم. اما میگن سطحش پایینه و... یعنی بعد این کتاب باید باز بیام سراغ میکرو؟ اگه این طوری باشه که خیلی وقت میگیره.
      نظرشما چیه؟
      سلام من به شخصه تجربه خودمو میگم کتاب خوبیه ولی زیادی توضیح داده انقدر که خوندنش واقعا زمان بر و شاید حتی بی فایده باشه بنظرم اگر انقدر در فیزیک ضعیف هستید بجای اون کلاس شرکت کنید تا کتاب شگفت انگیز در رابطه با تست فیزیک میکرو یا خیلی سبز واقعا کتابای خوبی هستند ولی تقریبا میشه گفت کتاب ویندوز الگو، کتاب جامع مهر و ماه و کتاب آیکیو هم کتابهای خوبین اگر نیاز به درسنامه دارید مهر و ماه، میکرو و خیلی سبز اگر تست سطح بالاتر میخواین آیکیو و الگو ولی بنظرم خیلی رو تستهای شگفت انگیز تکیه نکنید بنظرم برای یادگیری خوب باشند ولی نه بیشتر
      مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ

که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      من خودم نشر الگو میزنم به نظرم در حین سادگی سعی می‌کنه مفاهیم و با تست جا بندازه ، اینم بگم شما چون چند سالی هست که از آموزش دورین میتونین با الا پیش برین و حتما حتما واسه یادگیری و درگیری با مفاهیم کتابو ریز به ریز بخونین،

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنون از همتون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن