خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سومین سال پشت کنکور موندن

سلام من امسال تازه وارد ۱۹میشم دوبار کنکور دادم سال اول اصلا خوب درس نخوندم با وجود پایه قوی ک داشتم ولی مرور نکردن و درس نخوندن باعث شد شصت هزار شم سال دوم خوندم زحمت کشیدم ولی مشکل این بود مطالعه نوسانی داشتم ساعت مطالعم ثابت نبود پیش نیومد ک کل هفته رو ۱۰ ۱۱ ساعت بخونم حتی تا حالا پیش نیومد به بودجه بندی ازمونام کامل برسم کلی عقب افتادگی داشتم حتی زمین و هم اصلا نخوندم تحلیل ازمون نمیکردم و شدم ۳۰هزار
      حالا تصمیم گرفتم اشتباهاتمو ک فهمیدم یسال دیگه بمونم پشت کنکور اما یسوال
      من پارسال همش داشتم ریاضی و فیزیک میخوندم ینی این درسارو خوندم و تستشو زدم اما هیچ وقت درصد خوبی ازش نگرفتم هیچ وقت قدرت حل سوال نداشتم الان تصمیم گرفتم منی ک دوسال بدون هیچ کلاسی مصرانه خودخوان این درسارو خوندم و نتیجه نگرفتم پس شاید نیاز به کلاس بود
      بنظرتون امسال کلاس برم برای ریاضی فیزیک و شیمی؟پیش چه استادایی؟
      و اینکه اگه اشتباهاتمو اصلاح کنم واقعا میتونم موفق شم؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با توضیحاتی که دادید ب نظر من بیشتر ب یک‌مشاوره با تجربه و کسی که وقت بذاره و راهنمایی کنه نیاز دارید تا با توجه ب اشتباهات شما راه حل بگه و کمکتون کنه
      در مورد کلاس رفتن هم بستگی ب شخصیت هرکس داره
      من خودم ب شخصه با هیچ کلاس انلاینی که مجبور باشم توش فقط گوش بدم ارتباط نگرفتم اما خیلی از دوستام با همین ها درصدهاشون بالا کشیدن

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saraaaaaaaaa نمایش پست ها
      سلام من امسال تازه وارد ۱۹میشم دوبار کنکور دادم سال اول اصلا خوب درس نخوندم با وجود پایه قوی ک داشتم ولی مرور نکردن و درس نخوندن باعث شد شصت هزار شم سال دوم خوندم زحمت کشیدم ولی مشکل این بود مطالعه نوسانی داشتم ساعت مطالعم ثابت نبود پیش نیومد ک کل هفته رو ۱۰ ۱۱ ساعت بخونم حتی تا حالا پیش نیومد به بودجه بندی ازمونام کامل برسم کلی عقب افتادگی داشتم حتی زمین و هم اصلا نخوندم تحلیل ازمون نمیکردم و شدم ۳۰هزار
      من پارسال همش داشتم ریاضی و فیزیک میخوندم ینی این درسارو خوندم و تستشو زدم اما هیچ وقت درصد خوبی ازش نگرفتم هیچ وقت قدرت حل سوال نداشتم الان تصمیم گرفتم منی ک دوسال بدون هیچ کلاسی مصرانه خودخوان این درسارو خوندم و نتیجه نگرفتم پس شاید نیاز به کلاس بود
      متاسفانه یه جو بدی راجب کلاس اینجا وجود داره
      دوست عزیز اگه به هر روشی نمی‌تونید درس رو یاد بگیرید و یا درصد خوبی رو بگیرید
      نیاز دارید کسی راهنماییتون کنه
      من به شخصه فیزیک اصلا متوجه نمی‌شدم
      حتی آموزش ابتدایی درس فیزیک رو هم نداشتم ( به دلیل درس خوندن در دبیرستان های دولتی بی کیفت )
      و از زمانی که فیزیک و ریاضی کلاس شرکت کردم به شدت درصد هام رشد کرد
      حتما اگه نیاز پیدا می‌کنید کلاس شرکت کنید و زمان رو از دست ندید
      Call me Meta

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Metanoia نمایش پست ها
      متاسفانه یه جو بدی راجب کلاس اینجا وجود داره
      دوست عزیز اگه به هر روشی نمی‌تونید درس رو یاد بگیرید و یا درصد خوبی رو بگیرید
      نیاز دارید کسی راهنماییتون کنه
      من به شخصه فیزیک اصلا متوجه نمی‌شدم
      حتی آموزش ابتدایی درس فیزیک رو هم نداشتم ( به دلیل درس خوندن در دبیرستان های دولتی بی کیفت )
      و از زمانی که فیزیک و ریاضی کلاس شرکت کردم به شدت درصد هام رشد کرد
      حتما اگه نیاز پیدا می‌کنید کلاس شرکت کنید و زمان رو از دست ندید
      ممکنه یکم راجع به کیفیت کلاسا و استادتون بگید؟
      آنلاین شرکت میکنین یا حضوری؟؟؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سِلام منم سال اول ۳۷ هزار شدم و سال دوم ۱۶ هزار. بچه‌ها گفتن باید با یه نفر صحبت کنی راست میگن ولی خانواده بعد از اینکه رتبه‌ت مورد قبول نمیشه حمایت مالی نمیکنن راهنمایی خواستی بهم بگوحتما

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برای سال سوم دیگه پشت کنکور نموندین؟؟
      کلاسم میرفتین؟؟من خانوادم از لحاظ مالی حمایت میکنن خودم میترسم از اینکه یسال دیگه بمونم و نشه

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nelofar نمایش پست ها
      سِلام ������ منم سال اول ۳۷ هزار شدم و سال دوم ۱۶ هزار. بچه‌ها گفتن باید با یه نفر صحبت کنی راست میگن ولی خانواده بعد از اینکه رتبه‌ت مورد قبول نمیشه حمایت مالی نمیکنن راهنمایی خواستی بهم بگوحتما
      شما دیگه برای سال سوم پشت کنکور نموندین؟؟کلاسم میرفتین؟؟من خانوادم از لحاظ مالی حمایت میکنن خودم میترسم از یسال دیگا پشت کنکور موندن

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام یه کاغذ وردارید اشتباهات که پارسال داشتید رو بنویسید و تغیرشون بدید اگر تغیر ندید نتیجه فرقی نمیکنه

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام مجدد
      من آنلاین شرکت میکنم
      استاد نوکنده برای فیزیک
      استاد عباسپور برای ریاضی
      از کیفیتشون راضیم
      جزوه هایی که در زمان کلاسشون مینویسم کامله
      و به طور کلی عالیه
      نکته ای که وجود داره اینه که برای کلاس استاد عباسپور حتما باید یه پایه ای داشته باشین چون حس میکنم بدیهیات رو دیگه زمان نمیزارن و اگه کسی باشه که خیلی مشکل داشته باشه عملا متوجه نمیشه
      درباره استاد نوکنده اینطوری نیست هر سطحی باشید کلاسشون براتون مفید خواهد بود
      ولی استاد نوکنده خیلی سر کلاس پر حرفی دارن و اگه از اون فرمیشن فان تو کلاس و حرف زدن پرت استاد خوشتون نمیاد پیشنهاد نمیکنم
      من چون حقیقتا این فضای فانش رو دوست دارم برام کل ساعت کلاس لذت بخشه که این سلیقه ایه
      Call me Meta

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما دیگه برای سال سوم پشت کنکور نموندین؟؟کلاسم میرفتین؟؟من خانوادم از لحاظ مالی حمایت میکنن خودم میترسم از یسال دیگا پشت کنکور موندن

والا من سال دومم حمایت نشدم که هیچ کلییییی هم حرف شنیدم
      با همون کتابای سال اولم خوندم با اینکه خیلی قدیمی بود مثلا زیست دهم خیلی سبزم چاپ ۹۶ بود یه سری هارو هم با پی‌دی‌اف خوندم. خلاصه هیچیِ هیچی. رتبه ها که اومد مامانم دید ارتقا پیدا کردم پشیمون بود که کاش چندتا کلاس میفرستادمت ولی خب دیر شده بود متاسفانه. در کل گور بابای امکانات اگه هدفی داری که براش گریه میکنی بجنگ یه سال مثل چشم بهم زدن میگذره

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام اول اینکه آرزوی موفقیت بعدش اینکه نتونستم نگم اینو شما چقد مث منی ... فقط یه ذره رتبه سال دومم باهات فرق داره ولی دیگه انتخاب رشته کردم و احتمالا زبان قبول بشم ... منم شاید حق یه سال دیگه به خودم فرصت دادن رو داشته باشم ولی با توجه به شرایط روحی و اینکه شاغل هم نیستم و حتی یه کلمه هم با خانواه راجع بهش صحبت نکردم و خودمم نیاز دارم از فضای کنکور فاصله بگیرم دیگه میرم دانشگاه چون راستش خیلی در خودمم نمیبینم که بمونم بتونم چیزیو تغییر بدم...چند سال دیگه اگه از سرم نپریده باشه شاید دوباره کنکور بدم... و خب من اگه جای شما بودم اگه شرایطشو داشتم حتما از یه مشاور کمک میگرفتم امسال . یعنی سال گذشته هم کسایی مثل من وشما اگه مشاور داشتیم شاید کمک کننده میشد با توجه به پایه درسی... اون مشاور هم اگر معتمدت باشه حتما میتونه خوب راهنماییت کنه که کلاس بری یا نه

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bahraa نمایش پست ها
      سلام اول اینکه آرزوی موفقیت بعدش اینکه نتونستم نگم اینو شما چقد مث منی ... فقط یه ذره رتبه سال دومم باهات فرق داره ولی دیگه انتخاب رشته کردم و احتمالا زبان قبول بشم ... منم شاید حق یه سال دیگه به خودم فرصت دادن رو داشته باشم ولی با توجه به شرایط روحی و اینکه شاغل هم نیستم و حتی یه کلمه هم با خانواه راجع بهش صحبت نکردم و خودمم نیاز دارم از فضای کنکور فاصله بگیرم دیگه میرم دانشگاه چون راستش خیلی در خودمم نمیبینم که بمونم بتونم چیزیو تغییر بدم...چند سال دیگه اگه از سرم نپریده باشه شاید دوباره کنکور بدم... و خب من اگه جای شما بودم اگه شرایطشو داشتم حتما از یه مشاور کمک میگرفتم امسال . یعنی سال گذشته هم کسایی مثل من وشما اگه مشاور داشتیم شاید کمک کننده میشد با توجه به پایه درسی... اون مشاور هم اگر معتمدت باشه حتما میتونه خوب راهنماییت کنه که کلاس بری یا نه
      منم مثل ایشونم ولی فرقم اینه تو هردو کنکوری که دادم رتبم در حد ۵kتا ۸k منطقه بود،ولی حقیقتش خیلی از دوباره پشت موندن میترسم و حسابی از ایندم ترس دارم
      کوله باری پر از هیچ که بر شانه ماست...🍃

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط diar82 نمایش پست ها
      منم مثل ایشونم ولی فرقم اینه تو هردو کنکوری که دادم رتبم در حد ۵kتا ۸k منطقه بود،ولی حقیقتش خیلی از دوباره پشت موندن میترسم و حسابی از ایندم ترس دارم
      یعنی این حدود رتبه رو توی تجربی آوردین؟ یا هنر / زبان منظورتونه؟

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بله عزیزم چرا نشه؟
      برای ریاضی و فیزیک بعد از مطالعه ازمون بزن بعد سوالاتی که غلط حل کردی سعی کن از مبحث مربوط بهش بیشتر تست بزنی
      سعی کن مشکلاتتو ریشه یابی کنی
      من راجع به استادا زیاد نمی دونم ولی با ازمون زدن میتونی پیشرفت کنی
      شیمی هم چند بخش کن مساله رو جدا مفهومی جدا تشریحی جدا
      ااول تشریحی و پایه
      بعد مفهومی
      بعدش تست مساله بزن
      برای کلاس کمتر وقت بزار بیشتر خودت حل کن
      موفق باشی
      روز هاتون با لبخند

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bahraa نمایش پست ها
      یعنی این حدود رتبه رو توی تجربی آوردین؟ یا هنر / زبان منظورتونه؟
      بله تجربی منظورمه پارسال حدود ۵k شدم و امسال نتونستم بخونم و پیوستگی نداشتم و یه سری مشکلات غیردرسی دیگه داشتم حدود ۸kاینا شد
      کوله باری پر از هیچ که بر شانه ماست...🍃

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن