سلام ، دوستان دیگه داریم میرسیم به اخرایه تابستون ، من همیشه تویه جمع بندی مشکل داشتم ، میگم به نظرتون بشینم واسه جمع بندی ازمونای تابستون و از اول تا آخرش به صورت زمان دار حل کنم یا بدونه زمان ؟ یا راه دیگه ای هم پیشنهاد دارین ؟
سلام ، دوستان دیگه داریم میرسیم به اخرایه تابستون ، من همیشه تویه جمع بندی مشکل داشتم ، میگم به نظرتون بشینم واسه جمع بندی ازمونای تابستون و از اول تا آخرش به صورت زمان دار حل کنم یا بدونه زمان ؟ یا راه دیگه ای هم پیشنهاد دارین ؟
اگ فقط دهم یازدهم جمع کردی اره دیگه ازمون بزن ولی زمان دار. اگ قبلن این ازمونا رو حل کردی ینی سر جلسه ازمون شرکت کردی ک دیگه اینا رو نزن. برو طبق بودجه بندی موسساتی ک ازمون ارائه میدن اون ازمون هایی ک مال اخر تابستونه و معمولن اینطوریه ک از کل دو پایه ی ازمون جامع گرفته شده رو دانلود کن دیگه رو اینترنت همه ازمونا پیدا میشن چ از امسال چ سالای قبل. یکم بگردی پیدا میکنی تو چنلای تلگرام مخصوصن. اینا رو بگیر حل کن دوسه تا اولش رو بدون زمان بزن بقیه رو زماندار. تحلیل و رفع نقطه ضعف هم فراموش نشه
و اگ امسال تابستون کلن تو هیچ ازمونی شرکت نکردی میتونی بری ازمونای تابستون یکی موسسات رو دانلود کنی و حل کنی .
ولی ب نظر من جامع زدن بهتر باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)