خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 94
    1. Top | #31
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

Lightbulb هندسه

سوال مربوط به هندسه فصل 3 یازدهم :
      در مثلث abc ( a=90) اگر ab=3 , ac= 4 باشد و ah ارتفاع وارد بر وتر و ad نیمساز داخلی زاویه a باشد ، مساحت مثلث ahd کدام است ؟
      1) 75 تقسیم بر 175 2) 12 تقسیم بر 35 3)144 تقسیم بر 175 4) 24 تقسیم بر 35

2. Top | #32
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Milad1385 نمایش پست ها
      در مثلث abc ( a=90) اگر ab=3 , ac= 4 باشد و ah ارتفاع وارد بر وتر و ad نیمساز داخلی زاویه a باشد ، مساحت مثلث ahd کدام است ؟

نه اقا گزینه 1 یه دونه ببین مطمئنی من 72 به به روی 175 میارم
      ویرایش توسط N0body : 09 شهریور 1402 در ساعت 13:06

3. Top | #33
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      درسته گزینه 1 اشتباه تایپ شده اگه میشه راه حلتم بزار

4. Top | #34
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      درسته گزینه 1 اشتباه تایپ شده اگه میشه راه حلتم بزار
      شب میزارم چشم

5. Top | #35
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط N0body نمایش پست ها
      شب میزارم چشم
      ممنون

6. Top | #36
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

فایل پیوست 106711

7. Top | #37
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اقا دمت گرم عالی بود

8. Top | #38
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اقا من یادم رفت اسمتو بپرسم اسم شما چی بود؟

9. Top | #39
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      اقا من یادم رفت اسمتو بپرسم اسم شما چی بود؟
      حسینم داش

10. Top | #40
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      حاجی از خودت بگو یکم در اوضاعی درسا زندگی مشتاقم بدونم حس میکنم سطح خوبی داری ریاضی اینا

11. Top | #41
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      حاجی از خودت بگو یکم در اوضاعی درسا زندگی مشتاقم بدونم حس میکنم سطح خوبی داری ریاضی اینا
      داداش من مدرسه دولتی شاهد میخونم بعدشم تقریبا الان یه دوسالی میشه هیچی هم نباشه پایه رو خوندم ، درسته ریاضیم فک کنم خوبه ولی معمولا ازمونا نمیتونم نتیجه بگیرم اونم فک کنم از سرعت عملمه ، دیگه بهت بگم به فیزیک و ریاضیات علاقه دارم بعدشم رشته مد نظر دانشگاهیمم اگه خدا بخواد فیزیک شریفه ، معمولا ازمونا فیزیکو خوب میزنم ولی ریاضیات که بهت گفتم نوسانی یه ازمون 40 یه ازمون 20 میزنم دیگه همینا . شرمنده سرتو درد اوردم ، تو چطور علاقه مندی هات چیان ؟
      ویرایش توسط Milad1385 : 09 شهریور 1402 در ساعت 22:04

12. Top | #42
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      داداش من مدرسه دولتی شاهد میخونم بعدشم تقریبا الان یه دوسالی میشه هیچی هم نباشه پایه رو خوندم ، درسته ریاضیم فک کنم خوبه ولی معمولا ازمونا نمیتونم نتیجه بگیرم اونم فک کنم از سرعت عملمه ، دیگه بهت بگم به فیزیک و ریاضیات علاقه دارم بعدشم رشته مد نظر دانشگاهیمم اگه خدا بخواد فیزیک شریفه ، معمولا ازمونا فیزیکو خوب میزنم ولی ریاضیات که بهت گفتم نوسانی یه ازمون 50 یه ازمون 20 میزنم دیگه همینا . شرمنده سرتو درد اوردم ، تو چطور علاقه مندی هات چیان ؟
      اها نه باو سردردی چیه مرحمت مینمایی جواب میدی منم مهندسی کامپیوتر علاقه دارم حالا هر دانشگاهی که بتونم ازش قبول شم دا به به فیزیک شریف ایشالا که تلاشتو میکنی قبول میشی ریاضی رو چرا باید تو ازمونا نوسانی بزنی چطور کار کردی مگه؟ منم شیمی ضعیفه نوسانی اینا هم نیس قشنگ ضعیفه البته این تابستون یه خورده بهترش کردم ببینیم بقیشو خدا چی میخاد

13. Top | #43
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اها نه باو سردردی چیه مرحمت مینمایی جواب میدی منم مهندسی کامپیوتر علاقه دارم حالا هر دانشگاهی که بتونم ازش قبول شم دا به به فیزیک شریف ایشالا که تلاشتو میکنی قبول میشی ریاضی رو چرا باید تو ازمونا نوسانی بزنی چطور کار کردی مگه؟ منم شیمی ضعیفه نوسانی اینا هم نیس قشنگ ضعیفه البته این تابستون یه خورده بهترش کردم ببینیم بقیشو خدا چی میخاد
      داداش تبریز هر سال رتبه برتر زیاد میده بیرون خدا بخواد سال بعدشم یکی از برتراش تویی نمیدونم ریاضی ر و ازمون که میاد جلوم انگار فیوز پروندم بعد ازمونم وقتی میشینم سوالارو حل کنم میبینم همشون یا اسون بودن یا کمی وقت گیر سه ساعت واسه هر سوالم حرص میخورم

14. Top | #44
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      شیمیو تقریبا هر سال اسون میدن نگران نباش یکمی بخونی خوب جفت میشی باهاش

15. Top | #45
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      داداش تبریز هر سال رتبه برتر زیاد میده بیرون خدا بخواد سال بعدشم یکی از برتراش تویی نمیدونم ریاضی ر و ازمون که میاد جلوم انگار فیوز پروندم بعد ازمونم وقتی میشینم سوالارو حل کنم میبینم همشون یا اسون بودن یا کمی وقت گیر سه ساعت واسه هر سوالم حرص میخورم
      خب طبیعیه منم اینطوریم من زیاد حسابانو نه نوسان ندارم تو ازمونای موسسا البته تا حالا مدارس برتر کار نکرده بودم یه دو مرحله از ازموناشو زدم ناموسا سطح بود ریاضیش بعد این که منابع چیا کارکردی؟
      منم یه اموزشگاهی میرم برا حسابان هر ماه یه ازمون جامع میگیره نمیدونم چرا سر اون هر چی بلدم یادم میره خیلی برام مهم میشه بعضا ازمون استرس میگیرم گند میزنم بش
      نه بابا من چیزی نیستم رتبه اینا بشم در اون سطح نیم
      خلاصه که اگه از دونسته هات مطمئنی زیاد نگرانش نباش زیاد ازمون بزنی طول سال حل میشه
      ارزوی موفقیت دارم برات

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن