خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

در رابطه با معدل و انتخاب رشته دانشگاه آزاد

سلام معدل کتبی دیپلمم نزدیک ده هستش
      هم غیر انتفاعی انتخاب رشته کردم هم آزاد تجربی و ریاضی
      احتمال قبولی هست
      میشه امید داشت اصلا؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام. برای قبولی در رشته های بدون کنکور آزمون سراسری یه شرط حداقل معدل در نظر میگیرن که براساس اون واحد دانشگاهی و رشته داوطلبان بستگی دارد.
      در دانشگاه آزاد شرط حداقل معدل وجود ندارد و معدلتون با معدل سایر دواطلبان که این رشته رو انتخاب کردند مقایسه میشه. قبولی در دانشگاه های آزاد تهران سخته و به معدل بالای 16 برای رشته های پر طرفدار نیازه .
      بنظر من شانس قبولی دارید چون دانشگاه آزاد ظرفیت زیادی برای هر رشته قبول میکنه. اگه خدای نکرده قبول نشدین هم شنیدم دانشگاه آزاد تو سایت واحدهای دانشگاهیش فراخوان جذب دانشجو میزاره که پذیرششون براساس معدل نیست و همرو قبول میکنه.
      !life moves pretty fast, you don't stop and look around once in a while, you could miss it

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط PUZZLE نمایش پست ها
      سلام. برای قبولی در رشته های بدون کنکور آزمون سراسری یه شرط حداقل معدل در نظر میگیرن که براساس اون واحد دانشگاهی و رشته داوطلبان بستگی دارد.
      در دانشگاه آزاد شرط حداقل معدل وجود ندارد و معدلتون با معدل سایر دواطلبان که این رشته رو انتخاب کردند مقایسه میشه. قبولی در دانشگاه های آزاد تهران سخته و به معدل بالای 16 برای رشته های پر طرفدار نیازه .
      بنظر من شانس قبولی دارید چون دانشگاه آزاد ظرفیت زیادی برای هر رشته قبول میکنه. اگه خدای نکرده قبول نشدین هم شنیدم دانشگاه آزاد تو سایت واحدهای دانشگاهیش فراخوان جذب دانشجو میزاره که پذیرششون براساس معدل نیست و همرو قبول میکنه.
      ممنون بابت راهنمایی تون
      من دانشگاه ازاد شهرضا و نجف آباد و خوراسگان رو زدم امیدوارم قبول بشم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kako نمایش پست ها
      سلام معدل کتبی دیپلمم نزدیک ده هستش
      هم غیر انتفاعی انتخاب رشته کردم هم آزاد تجربی و ریاضی
      احتمال قبولی هست
      میشه امید داشت اصلا؟
      من رشتم تجربی بود امسال واسه ی رشته ی ریاضی و مهندسی ثبت نام کردم و دیروز با مسئول دانشگاه ازاد صحبت کردم گفتم میخوام ۱۰ تا رشته رو انتخاب کنم چدن میترسم ک اون رشته ای ک زدم و نیارم گفت میاری نترس ،ببین دانشگاه ازاد پولیه اینجوری نیست ک بگی نمیارم هر چی زدی و میاری

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط curlyAida نمایش پست ها
      من رشتم تجربی بود امسال واسه ی رشته ی ریاضی و مهندسی ثبت نام کردم و دیروز با مسئول دانشگاه ازاد صحبت کردم گفتم میخوام ۱۰ تا رشته رو انتخاب کنم چدن میترسم ک اون رشته ای ک زدم و نیارم گفت میاری نترس ،ببین دانشگاه ازاد پولیه اینجوری نیست ک بگی نمیارم هر چی زدی و میاری
      یعنی ربطی به معدل نداره ؟
      امیدوارم یکی از این رشته هایی که زدم بیارم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن