خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

شدید درگیر انتخاب ی منبع واسه شیمی هستم

امسال پشت کنکوری هستم الان 7 شهریوره هنوز جدی استارت نزدم و وسواسی شدم تو انتخاب ی منبع تستی خوب واسه شیمی وقتم داره هدر میره سر این موضوع دست خودمم نیست .... شیمی جامع خیلی سبز رو پارسال کار کردم تستاش ساده بودن واسم دیدم میگن ک خیلی سبز تک پایه هاش خیلی بهتره از طرفی شیمی جامع ایکیو رو دیدم ازش ناراضی هستن مبتکران حجمش میگن زیاده الگو میگن تستاش راحته واقعا گیج شدممم و داره وقتم هدر میره میگم دست خودمم نیس واقعا نگرانم امسال میترسم ریسک کنم با زدن منبع اشتباه تایم هدر بدم در کل ممنون میشم راهنمایی کنید اساتید

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      زیاد بودن تستای مبتکران بخاطر اینه که اومده انواع تیپ تست رو طرح کرده و از هر تیپ تستی حداقلش سی تا تست اورده ک اگ همه رو کار کنی همه نوع تیپ تستی رو فول میشی قشنگ. درصورتی ک من توی کتاب میکرو دیدم از هرتیپ تست سه تا نمونه سوال یا نهایتش چهارتا تست طرح کرده بود.
      از نظر من مبتکران واقعن توی تست قوی کار کرده درسته درسنامه اش هم خیلی خیلی زیاده ولی اگ خوندن شیمی رو تبدیل ب یه روتین روزانه کنی مثلن هرشب نیم ساعت وقت بزار دوتا درسنامه اش رو بخون و فردا صبح ک بیدار میشی تستای همون دوتا درسنامه رو بزن و بعد برو سراغ انجام برنامه خودت. اینجوری هم تونستی انواع تستها رو کار کنی و بعد از دوسه ماه خودت متوجه میشی ک شیمی رو تبدیل به نقطه قوتت کردی اونم فقط با این کار ک شب ی کم وقت گذاشتی درسنامش رو خوندی و صبحم یکم وقت گذاشتی تست زدی.
      البته وقتی میری درسنامه مبتکران رو بخونی دیگه سراغ خود کتاب شیمی نباید بری چون اگ بخای درسنامه های مبتکران رو با کتاب مدرسه تطبیق بدی اینجوریه که برا ی پاراگراف از کتاب مدرسه توی مبتکران دوسه تا درسنامه و کلی تست ممکنه ببینی . پس فقط همین درسنامه خوندن رو ببر جلو و اگ اراده داشته باشی و هرشب این کارو بکنی اخر ماه میبینی ک ی فصل شیمی رو کامل خوندی و دیگه هیچ نقطه ضعفی هم نداری. درسته اینطوری خوندن شیمی کند پیش میره ولی عوضش دیگه نقطه ضعفی برات نمیمونه ک بخای چندین بار دیگه در طول سال برا همین فصل شیمی وقت بزاری تا نقطه ضعفات برطرف شن. همین یکبار رو براش وقت میزاری و درست و دقیق یادش میگیری با انواع تیپ تستی اشنا میشی و بعد از این ک مبتکران رو خوندی دیگه منبع دیگه ای لازم نیس و فقط کافیه همین روتین رو ب صورت ازمون های جامع شیمی ادامه بدی. هرشب یک ساعت وقت بزاری ی ازمون جامع با سی تا سوال از خودت بگیری و صبح روز بعد اول نقطه ضعف های ازمون رو برطرف کنی و بعد بری سراغ برنامت
      درکل من همین مبتکران رو پیشنهاد میکنم
      میدونم خیلی زیاد حرف زدم و توضیح دادم ولی چون گفتی هنوز جدی استارت نزدی من این روش رو بهت پیشنهاد میکنم ک اگ دوست داری استارت جدیت رو با این روش بزنی
      آرزوی موفقیت میکنم برات عزیزم

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amiroseinamm نمایش پست ها
      امسال پشت کنکوری هستم الان 7 شهریوره هنوز جدی استارت نزدم و وسواسی شدم تو انتخاب ی منبع تستی خوب واسه شیمی وقتم داره هدر میره سر این موضوع دست خودمم نیست .... شیمی جامع خیلی سبز رو پارسال کار کردم تستاش ساده بودن واسم دیدم میگن ک خیلی سبز تک پایه هاش خیلی بهتره از طرفی شیمی جامع ایکیو رو دیدم ازش ناراضی هستن مبتکران حجمش میگن زیاده الگو میگن تستاش راحته واقعا گیج شدممم و داره وقتم هدر میره میگم دست خودمم نیس واقعا نگرانم امسال میترسم ریسک کنم با زدن منبع اشتباه تایم هدر بدم در کل ممنون میشم راهنمایی کنید اساتید
      سلام من به تجربه موفق های انجمن که توی انجمن پست گذاشتم خدمتتون میگم پارسال رتبه حدود پونصد بود که منبعش فقط همون خیلی سبز جامع بود چون برای یادگیری حرف نداره و در کنارش کتاب درسی رو خوب بخونید و تستهای مبحثی کنکورم درکنارشون کار کنید مثلا وقتی فصل اول شیمی دهم رو میخونید تست های مرتبط با اونم بزنید واقعا بنظرم کافی باشه زمانیکه به تسلط رسیدید برای ۶ ماه آخر موج آزمون شیمی هم بگیرید که تست های جدید ببینید و هزینه بی خودی انجام ندید من زیاد دیدم افرادیکه تو این انجمن آنقدر که درگیر منبع بودند درگیر خوندنش نبودند در کل یادتون باشه درس شیمی و فیزیک رو فعلا خیلی سخت ترش نمیکنند و بخصوص در شیمی از مسائل دارن میرن سمت مفاهیم و حفظیات کتابی مثل مبتکران هم خوبه ولی بشرطیکه بشه خوندنش ببینید شما باید هر تستی که میزنید و اشتباه هست چند بار مرور داشته باشید خب توی مبتکران تا همونو تموم کنین زمان کنکور چه برسه به مرور ولی بازم اگر جدی باشید اونم میتونید بزنید ان شا الله ولی با توجه به هزینه اش و باتوجه به بازدهی بنظرم همون خیلی سبز جامع بعلاوه تست کنکور ۴ سال گذشته بعلاوه نهایتا اگر لازم شد کتابی مثل موج آزمون پیشنهاد بهتریه
      مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ

که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من پارسال همگام با مدرسه مبتکران دو جلدی زدم نتیجه اینکه الان شیمی یازدهم راجت بالا ۸۰ میزنم اما تو شیمی دهم واقعا میلنگم و بزور رو ۶۰ اوردم شیمی دهم نشر الگو بود
      برای دوازدهم باید ببینم استادم چی پیشنهاد میکنه اما فعلا مد نظرم مبتکران تک جلدی هست

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام، اگه نظر منو بخوای من فرقی بین تست هایه نشر و خیلی سبز نمیبینم هردوشون متوسط کار کردن ولی خودم نشر الگو رو بیشتر ترجیح میدم چون مطالبو منسجم اورده و مثل مبتکران نیست که بیای این مبحثو بخونی اون مبحث یادت بره و در ثانی من برای منبع دوم ای کیو کار میکنم هرکی گفته بده داره چرند میگه درسته یکمی میتونست تویه طبقه بندی بهتر عمل کنه ولی اینو بهت قول میدم تست هاشو خیلی شبیه سوال های ازمونای مازه ( ازمونای مازم که سوالاتش سختن اینو هممون میدونیم ) من خودم بهت پیشنهاد میکنم نشر رو کنار ایکیو بزن ( نشر مزیتش اینه چرت و پرت زیاد نگفته تویه درسنامه ها )

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تقریبا تمام منابعی که نام بردید از نظر سطح تست فرق زیادی ندارن

اگه آموزشتون اوکی هست و نیاز به تست بیشتر و سطح بالاتر دارید برید آزمونای پارسال موسسات رو حل کتید. هم سخترند و هم بروزتر . منابعی که نام بردید اکثرا 4 -5 سالی از تالیفشون میگذره و آپدیت آنچنانی نشدن و صرفا تست های کنکورای اخیر رو اضافه میکنن
      ویرایش توسط Friedrich : 07 شهریور 1402 در ساعت 19:49

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن