X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

ریاضی ضعیف!(کمک)

سلام
      دوستان خسته نباشید
      من دیروز برداشتم ازمون ۲۲ مهر پارسال پایشو (معادله و نامعدله و قدر مطلق و گویا) رو ازمون دادم
      و فقط ۲ تا از ۱۰ تارو پاسخ دادم و ترازم ۴۹۵۰ شد

من منبع ریاضیم تک پایه های خیلی سبز بود و کلاس سادات و خیلی سبزو همشو واسه این مبحث کار کرده بودم ولی ازمون نمیدادم (ریاضی درس ضعیفمه و ازش ازمون نمیدادم)

خلاصه واسه این ازمون من مارکامو مرور کردم و رفتم سر ازمون
      همه سوالات انگار برام غریبه بود
      حس نمیکردم تیپ اشنا میبینم
      زمانش وحشتناک گلومو گرفت و خییییلی کند بودم

تحلیل کردم اصلا انگار من این قدر مطلقو نفهمیدم اصلا انگار تو دیوارم راجبش و حتی بدون زمانم ازمونو فقط ۴۰ زدم
      سه تا ازمون دیگه مشابه سر فصل این ازمون زدم و همین وضعه

حس میکنم سادات خیلی بی نظم پایه هارو درس میده و من باهاش مچ نشدم
      یجایم ک اون نظم داره مطالب انقد تو خیلی سبزای پایه پخشه من اون نظم ذهنی و دسته بندیو ندارم
      خودم نظرم بود ک برم و معین کرمیو ببینم و جامع مهرو ماهو بگیرم

خیر سرم من این مدلی از اواخر خرداد معادله و نا معادله دهم و یازدهم و قدر مطلق و تابع دهم و یازدهم و الکو و دنباله و توان های جبریو خوندم
      ولی فک کنم روی یخ دویدم
      من هر روز ۳۰ تست ریاضی ثابت میزنم
      ولی قطعا روشم بدرد نمیخوره
      ک اینطوری میشه

و درسای دیگم اوکیه ازمونم میدم و فقط این اینطوری ترازمو خراب کرده و اونارم داره حیف میکنه

کمکم کنید
      ویرایش توسط Mr.vm : 05 شهریور 1402 در ساعت 10:48

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام ببینم دوست عزیزم من خودمم ریاضیاتیم نوسانیه این اصلا ربطی به تو ندارم ، من هم تک پایه هایه خیلی سبزو کار میکنم درسته خوبه ولی کافی نیست سعی کن یه منبع سطح بالاتر مثل نردبام بگیر بزن یا اصلا میتونی واسه تک پایه هات نشر الگو رو هم بگیری من واسه سال بعد نشر گرفتم واقعا خیلی خوب تستارو تفکیک کرده و هرنوع تستی میتونی توش پیدا کنی ، و اینم یادت باشه ریاضی درسیه که نیاز به زمان داره یعنی من الان خودم دوساله میخونم تازه دارم به یه سطحی میرسم ( هنوزم اون سطحی که می‌خوام نیست )تو هم نگران نباش یواش یواش روی ریل پیشرفت قرار میگیری خودشم (این نظر منه سعی نکن زیادی رو ویدیو پیش بری چون واقعا ریاضیات باید تست زیاد کار بشه ) یه توصیه دیگه هم که میتونم بکنم زیاد است زمان دار بزن منم تازه شروع کردم به زمان دار زدن ولی مثل دارو میمونه خیلی باعث سرعت عملت میشه در ثانی اگه توان مالیشو داری یه معلم بتونی بگیری واسه حسابان خوبه ولی در غیر اینصورت نه لازم نیس بشین جاهایی که زیاد میبینی لنگی ویدیو تست و نکته ببین
      ویرایش توسط Milad1385 : 05 شهریور 1402 در ساعت 20:13

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.vm نمایش پست ها
      سلام
      دوستان خسته نباشید
      من دیروز برداشتم ازمون ۲۲ مهر پارسال پایشو (معادله و نامعدله و قدر مطلق و گویا) رو ازمون دادم

من منبع ریاضیم تک پایه های خیلی سبز بود و کلاس سادات و خیلی سبزو همشو واسه این مبحث کار کرده بودم ولی ازمون نمیدادم (ریاضی درس ضعیفمه و ازش ازمون نمیدادم)

تحلیل کردم اصلا انگار من این قدر مطلقو نفهمیدم اصلا انگار تو دیوارم راجبش و حتی بدون زمانم ازمونو فقط ۴۰ زدم

یجایم ک اون نظم داره مطالب انقد تو خیلی سبزای پایه پخشه من اون نظم ذهنی و دسته بندیو ندارم

خیر سرم من این مدلی از اواخر خرداد معادله و نا معادله دهم و یازدهم و قدر مطلق و تابع دهم و یازدهم و الکو و دنباله و توان های جبریو خوندم
      ولی فک کنم روی یخ دویدم
      ک اینطوری میشه

و درسای دیگم اوکیه ازمونم میدم و فقط این اینطوری ترازمو خراب کرده و اونارم داره حیف میکنه

کمکم کنید
      داش من قبلن نظرامو گفتم دا لطف کردی بابت تگ

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ریاضی خوندن یک آدم منظم میخواد که تیپ سوالات بلد باشه مثلا بگید درجه 2, 5 تیپ سوال داره واین تست شبیه کدوم تیپ است. اول جزوه یا درسنامه منبعی که میخونید چندین بار بخونید تا خوب حفظ بشید.
      جزوه خوندن به این صورت است که هر بار جزوه رو میخونید 2 سری سوال داریم یه سری که جوابش رو از ابتدا تا انتها توی ذهنتون هست پس میرید سراغ سوال بعد و سری دوم که جوابش نمیدونید باید خودتون حل کنید.
      لازم نیست برای ریاضی فقط تست بزنید مثلا 3 تا کتاب تست همزمان از الان شروع کنید بزنید اینجوری ممکنه توی آزمونای الان جواب بگیرید ولی توی آزمونای جامع به مشکل میخورید چون یه عالمه تست علامتدار دارید که باید مجدد حل کنید.
      از روی منبعتون ابتدا تست های متوسط برای یادگیری بزنید بعد برید سراغ تست های چالشی (بصورت بسته ای 20 تا 30 تایی) و در آخر از خودتون آزمون بگیرید با تعداد تست کم ( 10تا 15 تست و هر تست 1:30دقیقه)
      ترتیب مطالعه توی ریاضی اهمیت داره مثلا قبل از مطالعه معادله, نامعادله و تعیین علامت باید معادله درجه دوم بلد باشید.
      !life moves pretty fast, you don't stop and look around once in a while, you could miss it
      ویرایش توسط PUZZLE : 05 شهریور 1402 در ساعت 21:12

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اینجا تقریبا 90 درصد کاربرا در برابر کلاس دیدن مقاومت میکنن ولی من تنها پیشنهادم برای ریاضی معین کرمیه!
      خودم سالهای پایه کلاس میرفتم درصد ریاضیمم اغلب بالای 70 بود ولی هیچوقت ریاضی رو با این نظم آموزش ندیدم
      قدرمطلق رو تو دوجلسه درس داد تمام مشکلاتم تو این زمینه حل شد
      به نظرم کاردرست ترین دبیر و منبع برای ریاضی کلاس کرمیه
      هر طور صلاح میدونی جلو برو ولی برای قدرمطلق جلسه اول و دوم تابعش رو ببین مشکلت حل میشه قطعا
      به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Firnadly نمایش پست ها
      اینجا تقریبا 90 درصد کاربرا در برابر کلاس دیدن مقاومت میکنن ولی من تنها پیشنهادم برای ریاضی معین کرمیه!
      خودم سالهای پایه کلاس میرفتم درصد ریاضیمم اغلب بالای 70 بود ولی هیچوقت ریاضی رو با این نظم آموزش ندیدم
      هر طور صلاح میدونی جلو برو ولی برای قدرمطلق جلسه اول و دوم تابعش رو ببین مشکلت حل میشه قطعا
      سلام وقتتون بخیر
      بنظرتون کلاس شروع از مهر یازدهم کرمیو ثبت نام کنم؟
      دو جلسه در هفتس میترسم وقت گیر باشه و به آزمونا نرسم...

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کامپ شریف 1404 نمایش پست ها
      سلام وقتتون بخیر
      بنظرتون کلاس شروع از مهر یازدهم کرمیو ثبت نام کنم؟
      دو جلسه در هفتس میترسم وقت گیر باشه و به آزمونا نرسم...
      اگه دبیر خوبی تو مدرسه ندارین حتما شرکت کن
      وقت گیر نیست من یازدهم کلاس ریاضی شرکت کرده بودم به آزموناهم میرسیدم
      به نظرم کلاس ریاضی معین کرمی واقعا ارزش دیدن داره
      به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      دوستان خسته نباشید

ولی فک کنم روی یخ دویدم
      ک اینطوری میشه

کمکم کنید
      سلام
      خب ببینین اول اینکه هم سال پیش هم سال قبل ترش ریاضی قلمچی سخت بوده پس 20 درصد شما طبیعیه حقیقتا البته نباید این جمله باعث شل گرفتن بشه.
      1. ناامید نشین از ریاضی چون همین ناامیدی بدتر میکنه و همش به این باور میرسین که خب من کم میزنم و ریاضیم دیگه بهتر نمیشه و بده
      2. وقتی آزمون میدین مثلا شما 15 دقیقه برای 10 تا سوال ریاضی وقت در نظر گرفتین خب هر آزمون اگه دیدین ریاضی خیلی سخته از قبل یه تعداد مشخص کنین همون تعداد که مشخص کردین بزنین رو تمرین کنین که چشمی سریع بتونین تو اون مبحث مشخص سوال اسون و متوسط پیدا کنین و بزنین. نیاز نیست از یک شروع کنین شاید 7 اسون بود یا 9 خب شما بگین من میخوام این ازمون 3 تا فقط بزنم چون سخته با نگاه چشمی و دقت به سوالا و تشخیص سوال خوب ( در طول زمان مهارتش بدست میاد اونم با تمرین و ازمون زدن) 3 تا پیدا میکنین میزنین و ممکنه هر سه تاش باشه سوال 8 9 10 ! پس نرین از هم 1 شروع کنین که ناامید بشین چون شاید اون سوال خیلی سخت باشه و اصلا برای این باشه هیچکس نتونه بزنه!
      3. من از دبیر ها خبر ندارم ولی کلا بدونین برای ریاضی هر چی تست بیشتر بزنین بهتر و بیشتر پیشرفت میکنین. همون جمله کلیشه ای همیشگی! تست تست و تست
      4. تو آزمون ریاضی سخت مدیریت درست زمان و همین نکته مورد 2 از هر چیزی مهمتره
      5. و اینکه لطفا به نتیجه این آزمون ها اونقدر حساس نشین. فقط سعی کنین یاد بگیرین چیکار کنین و از ازمون استفاده کنین این ازمون ها کنکور نیستن که مهم باشه نتیجه.
      موفق باشید
      اگه سوال دیگه ای هست در خدمتم

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepidehlotfi نمایش پست ها
      سلام
      خب ببینین اول اینکه هم سال پیش هم سال قبل ترش ریاضی قلمچی سخت بوده پس 20 درصد شما طبیعیه حقیقتا البته نباید این جمله باعث شل گرفتن بشه.
      1. ناامید نشین از ریاضی چون همین ناامیدی بدتر میکنه و همش به این باور میرسین که خب من کم میزنم و ریاضیم دیگه بهتر نمیشه و بده
      2. وقتی آزمون میدین مثلا شما 15 دقیقه برای 10 تا سوال ریاضی وقت در نظر گرفتین خب هر آزمون اگه دیدین ریاضی خیلی سخته از قبل یه تعداد مشخص کنین همون تعداد که مشخص کردین بزنین رو تمرین کنین که چشمی سریع بتونین تو اون مبحث مشخص سوال اسون و متوسط پیدا کنین و بزنین. نیاز نیست از یک شروع کنین شاید 7 اسون بود یا 9 خب شما بگین من میخوام این ازمون 3 تا فقط بزنم چون سخته با نگاه چشمی و دقت به سوالا و تشخیص سوال خوب ( در طول زمان مهارتش بدست میاد اونم با تمرین و ازمون زدن) 3 تا پیدا میکنین میزنین و ممکنه هر سه تاش باشه سوال 8 9 10 ! پس نرین از هم 1 شروع کنین که ناامید بشین چون شاید اون سوال خیلی سخت باشه و اصلا برای این باشه هیچکس نتونه بزنه!
      3. من از دبیر ها خبر ندارم ولی کلا بدونین برای ریاضی هر چی تست بیشتر بزنین بهتر و بیشتر پیشرفت میکنین. همون جمله کلیشه ای همیشگی! تست تست و تست
      4. تو آزمون ریاضی سخت مدیریت درست زمان و همین نکته مورد 2 از هر چیزی مهمتره
      5. و اینکه لطفا به نتیجه این آزمون ها اونقدر حساس نشین. فقط سعی کنین یاد بگیرین چیکار کنین و از ازمون استفاده کنین این ازمون ها کنکور نیستن که مهم باشه نتیجه.
      موفق باشید
      اگه سوال دیگه ای هست در خدمتم
      سلام
      ممنون از وقتی ک گذاشتید و پاسخی ک دادید

بله دقیقا به یه مشکل خودم بعد تحلیل پی بردم ک اسکن کردن بلد نیسم
      چیزی ک هیچوقت تا قبل ازمون امتحان نکرده بودم همرو درگیر میشدم ک ببینم میشه یا ن

مورد بعدی ک از تحلیلم فهمیدم اینکه منبعم چون تک پایس پیوستگی و شیرازه مطلبو واسم نداره

برداشتم با ضریب ۴ ،۱۱ جلسه معین کرمیو دیدم (معادله و نا معادلش و تعیین علامت و قدر مطلقشو کامل گفت)و جز دو سه تا نکته چیزی نبود ک من بلد نباشم(کلا ۴۴ جلسه هست)

ولی خب ازمون بمن تراز ۴۹۵۰ داد اگر سخته برایه همه سخته

و ن هرگز نا امید نمیشم
      ساعت مطالعه ریاضی بیشتر میکنم
      و روزی ۳۰ تا ثابت تستمو میخوام بکنم ۲۰ تا تست و ۲۰ تا تست اسکن تا ببینم نتیجه میده یا ن

منبع جدید مهرو ماه گرفتم ک دسته بندی مطالبش خیلی واسم ملموس تره بنظر (یکمم تلقینه حس میکنم )

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Firnadly نمایش پست ها
      ممنون وقت گذاشتین و پاسخ دادین

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط PUZZLE نمایش پست ها
      ریاضی خوندن یک آدم منظم میخواد که تیپ سوالات بلد باشه مثلا بگید درجه 2, 5 تیپ سوال داره واین تست شبیه کدوم تیپ است. اول جزوه یا درسنامه منبعی که میخونید چندین بار بخونید تا خوب حفظ بشید.
      جزوه خوندن به این صورت است که هر بار جزوه رو میخونید 2 سری سوال داریم یه سری که جوابش رو از ابتدا تا انتها توی ذهنتون هست پس میرید سراغ سوال بعد و سری دوم که جوابش نمیدونید باید خودتون حل کنید.
      لازم نیست برای ریاضی فقط تست بزنید مثلا 3 تا کتاب تست همزمان از الان شروع کنید بزنید اینجوری ممکنه توی آزمونای الان جواب بگیرید ولی توی آزمونای جامع به مشکل میخورید چون یه عالمه تست علامتدار دارید که باید مجدد حل کنید.
      از روی منبعتون ابتدا تست های متوسط برای یادگیری بزنید بعد برید سراغ تست های چالشی (بصورت بسته ای 20 تا 30 تایی) و در آخر از خودتون آزمون بگیرید با تعداد تست کم ( 10تا 15 تست و هر تست 1:30دقیقه)
      ترتیب مطالعه توی ریاضی اهمیت داره مثلا قبل از مطالعه معادله, نامعادله و تعیین علامت باید معادله درجه دوم بلد باشید.
      خیلی خیلی به حرفتون رسیدم و شما خیلی قشنگ مطلب ذهنمو دسته بندی کردید (اسکیرینم گرفتم از حرفاتون و توجعبه نکاتم گذاشتم دقیقا راز ریاضی همینه ،باید بتونی اسکن کنی با چشمت و یه سوالو‌تا تهشو با چشم بری و وقتی مطمن شدی حالا دست به قلم بشی،قبلا ۳۰ تا تست میزدم ثابت روزانه بدون اسکن و فقط با تست گلاویز میشدم و الان تصمیم دارم روشمو عوض کنم و ۲۰ تست بزنم و حدود ۲۰ تا اسکن کنم ببینم چطور میشه
      برداشم با سرعت 4x ۱۰ جلسه معین کرمیو دیدم و واقعا مشکل علمی ندارم

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      ممنون از وقتی ک گذاشتید و پاسخی ک دادید

بله دقیقا به یه مشکل خودم بعد تحلیل پی بردم ک اسکن کردن بلد نیسم
      چیزی ک هیچوقت تا قبل ازمون امتحان نکرده بودم همرو درگیر میشدم ک ببینم میشه یا ن

مورد بعدی ک از تحلیلم فهمیدم اینکه منبعم چون تک پایس پیوستگی و شیرازه مطلبو واسم نداره

برداشتم با ضریب ۴ ،۱۱ جلسه معین کرمیو دیدم (معادله و نا معادلش و تعیین علامت و قدر مطلقشو کامل گفت)و جز دو سه تا نکته چیزی نبود ک من بلد نباشم(کلا ۴۴ جلسه هست)

ولی خب ازمون بمن تراز ۴۹۵۰ داد اگر سخته برایه همه سخته

و ن هرگز نا امید نمیشم
      ساعت مطالعه ریاضی بیشتر میکنم
      و روزی ۳۰ تا ثابت تستمو میخوام بکنم ۲۰ تا تست و ۲۰ تا تست اسکن تا ببینم نتیجه میده یا ن

منبع جدید مهرو ماه گرفتم ک دسته بندی مطالبش خیلی واسم ملموس تره بنظر (یکمم تلقینه حس میکنم )
      خواهش میکنم
      این مشکل رایجه فکر کنم نگران نباشین منم داشتم اینو دقیقا
      درست میگین اگه سخته برای همه سخته ولی ببینین تو این ازمون های پر تقلب به تراز و اینا فکر نکنین واقعا ارزش نداره
      من خودم خیلی بابت درسای مختلف خودمو بخاطر نتایج اذیت کردم و الان که فکر میکنم اشتباست و اصلا فقططط برای یادگیری ازمون دادن مهمه چون اینا اصلا بعدا اهمیت نداره و مهم اینه سر جلسه کنکور با همه اما و اگر ها شما موفق بشین . بهتون قووووول میدم ممکنه کسی باشه الان ریاضی منفی و صفر بزنه ولی همون فرد بتونه کنکور 70 80 و یا بهتر بزنه مهم اینه نگاهتون چیجوری باشه
      اگه شما یاد بگیرین در این موقعیت چیکار کنین چیجوری خوب عمل کنین و بهترین درصد ممکنه رو بزنین یعنی برنده شدین ولی دیگه همش به خودتون نگین ترازش اینقدر بود و کم بود مطمئن باشین خیلیا تقلب میکنن. خیلیا... و خب این ازمون ها هیچچچچچچ ارزشی جز ارزش یادگیری نداره
      ولی بحث دسته بندی مطالب واقعا درسته من خودم با جامع راحت بودم چون همه مطالب سه پایه پشت سر هم با نظم خوب قرار میگرفت

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepidehlotfi نمایش پست ها
      خواهش میکنم
      این مشکل رایجه فکر کنم نگران نباشین منم داشتم اینو دقیقا
      درست میگین اگه سخته برای همه سخته ولی ببینین تو این ازمون های پر تقلب به تراز و اینا فکر نکنین واقعا ارزش نداره
      من خودم خیلی بابت درسای مختلف خودمو بخاطر نتایج اذیت کردم و الان که فکر میکنم اشتباست و اصلا فقططط برای یادگیری ازمون دادن مهمه چون اینا اصلا بعدا اهمیت نداره و مهم اینه سر جلسه کنکور با همه اما و اگر ها شما موفق بشین . بهتون قووووول میدم ممکنه کسی باشه الان ریاضی منفی و صفر بزنه ولی همون فرد بتونه کنکور 70 80 و یا بهتر بزنه مهم اینه نگاهتون چیجوری باشه
      اگه شما یاد بگیرین در این موقعیت چیکار کنین چیجوری خوب عمل کنین و بهترین درصد ممکنه رو بزنین یعنی برنده شدین ولی دیگه همش به خودتون نگین ترازش اینقدر بود و کم بود مطمئن باشین خیلیا تقلب میکنن. خیلیا... و خب این ازمون ها هیچچچچچچ ارزشی جز ارزش یادگیری نداره
      ولی بحث دسته بندی مطالب واقعا درسته من خودم با جامع راحت بودم چون همه مطالب سه پایه پشت سر هم با نظم خوب قرار میگرفت

یه دنیا تشکر
      نتیجرو اطلاع میدم

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یه دنیا تشکر
      نتیجرو اطلاع میدم
      بازم مرسی وقت گذاشتید

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بازم مرسی وقت گذاشتید

خواهش میکنم
      امیدوارم مفید بوده باشه و به درصد دلخواه برسین

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن