X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

درس ریاضی لطفا کمکم کنید

بچه ها ریاضی من صفره یعنی هر و از بر تشخیص نمیدم. به نظرتون برای کسی که ریاضیش صفر مطلقه کدوم استاد خوبه؟حرف اخر رو دارم ولی بعضی ها قبولش ندارن. کتاب هم اموزش شگفت انگیز خیلی سبز رو دارم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Reza19 نمایش پست ها
      بچه ها ریاضی من صفره یعنی هر و از بر تشخیص نمیدم. به نظرتون برای کسی که ریاضیش صفر مطلقه کدوم استاد خوبه؟حرف اخر رو دارم ولی بعضی ها قبولش ندارن. کتاب هم اموزش شگفت انگیز خیلی سبز رو دارم
      سلام معین کرمی یک دوره ۳ جلسه داره به نام ریاضیات صفر مطلق اونو ببین

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راستش اول پیشنهادم اینه که از کتابای ساده شروع کنید به خوندن و یکم صبور باشین . در کنار خوندن تست هم بزنید تا بیشتر متوجه بشین.
      در قدم بعدی اگه اصلا نتونستین با کتاب کنار بیاین یا دیدین خیلی سختتونه برید سراغ استادایی که تشریحی هم کار می‌کنند.
      آقای ملاک پور تشریحی هم کنار تستی کار می‌کنن ولی خب یه مشکلشون اینه که خیلی کلاس هاشون طولانیه و نحوه صحبت
      کردنشون برای یه سریا ممکنه حوصله سر بر باشه ولی با توجه به سطح شما فکر میکنم برای شما مناسب باشه چون حداقل خیلی قابل فهم توضیح میدن .
      نمیدونم چقدر وقت دارید ولی اگه کنکوری هستین خیلی بین کتابا و استادای مختلف جابه‌جا نشید و وقتی استاد یا کتابی رو پیدا کردین که باهاش ارتباط برقرار کردین همونو تا آخر ادامه بدین . دنبال بهترین کتاب و استاد نباشید که بیشتر سر درگم میشین ‌. یه تیکه از فیلم هرکسی رو ببینید تا اون استاد خودتون رو پیدا کنین .

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ریاضی کرمان به صورت کنکوری و با جزئیات کامل در خدمتم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن