...
ب نظر من انتخاب رشته بکن ببین چی میاری کجا میاری اگ از نتیجه انتخاب رشته راضی نبودی دوباره بخون . انتخاب رشته کردن ک ضرر نداره محرومیت هم نداره دیگه. تو دندون شهر خودت هم بزن شهرای دیگه هم بزن ببین شانست چجوریه. نمیتونن مجبورت کنن ک حتمن باید بری . نتیجه ک اومد بعد منطقی باهاشون صحبت کن مثلن فلان رشته رو راه دور اوردم نمیخام برم و اگ بخونم قطعن بهتر میشه رتبم. قطعن خانوادت هم صلاحت رو میخان و بالاخره بهت اوکی میدن ک کاری ک میخای انجام بدی. الانم بهشون بگو ک انتخاب رشته میکنم فقط شانسم رو بسنجم ببینم شهرخودمون میارم یا ن و اگ جای دیگه ای شد نمیخام برم. هرحرفی داری از الان بزن بهشون ک بدونن چ تصمیمی داری
سلام . چون از نظر خیلی ها پشت کنکور ماندن ریسکه . منم سال گذشته خانوادم اصرار میکردن که برم و حتی به خانوادم گفتن چون دانش آموز سربه هوایی هستم ، پشت کنکور بمانم قطعا شکست میخورم.
ولی من تصمیم رو گرفتم و ماندم و امسالم حتی برخلاف انتظار خانوادم نتیجه گرفتم
من امسال حتی به حرفای منفی پدر و مادرم هم گوش ندادم و کار خودمو پیش بردم.
البته نمیشه سختی پشت کنکور ماندن رو انکار کرد ولی اگه کسی هدفی داره باید واسش جدی بجنگه
معتقدم اگه خدا ارزویی رو در دل کسی قرار میده مطمئنا توانایی رسیدن به اون رو هم به ادم میده و شما هم از این قاعده مستثنی نیستی
ویرایش توسط Maryam.gh : 03 شهریور 1402 در ساعت 00:10
چون سخته یعنی نمیشه دلی گفت من میخوام بمونم باید ببینی آدمش هستی یا نه و اینکه مردم خیلی حرف میزنن مثلا من خودم مامانم هر روز یه بحث تخریبی راه مینداخت و منم بدون شک هرروز گریه میکردم الان که رتبه ها اومده میگه آره من تو رو دست کم گرفتم و کاش چند تا کلاس میفرستادمت یا داداشم میومد توی اتاقم میگفت تو هرچی بخونی بازم نمیرسی و این حرفا. اگه به خودت ایمان داری و میتونی کنار بیای با شرایط سخت بسم الله. آها من عید رفتم بیرون بعد یکی از دوستام گفت میدونی رتبه دوم آدم از رتبه سال اول بدتر میشه؟ بعد من داشتم دیوونه میشدم
پشت موندن هیچ سختی نداره
سختی حرفاش بیشتر از خودشه
اگه میبینی اراده رو داری بمون
بنظرم تا چیزی که میخوای رو بدست نیاوردی باید به دنبالش بری
اون عرق ریختن رو احساس کن
اگرم موفق نشدی خاطرت جمع میشه که من تلاشمو کردم شاید حکمتی داشته
زندگیه تو هستش مهم نیست بقیه چی میگن
مهم اینه تو چه فکری میکنی
حتی اگر انتخاب رشته کنیم و یک کد رشته رو قبول بشیم و نریم بازم این معتبر بودن تراز صادقه؟
کوله باری پر از هیچ که بر شانه ماست...🍃
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)