از نظرتون کدوم بهتره؟
کاملا سلیقهایه
من حتی مصاحبه دبیری هم قبول شدم ولی در نهایت دلم خواست پرستاری رو انتخاب کنم تا راه واسم بازتر باشه ک اگه خواستم رشتهی دیگه بخونم یا مهاجرت کنم راحتتر باشم
دبیری واسه کسایی ک دوست دارن زود ب درامد برسن و واسه فرار از سربازی خوبه همچنین تابستونا و عید بیکارن و شیف شب ندارن
ولی در نهایت کاملا ب علاقه بستگی داره
من دوستانی داشتم ک پشیمون شده بودن ک چرا اومدن پرستاری و دبیری نرفتن همچنین دوستانی هم داشتم ک آرزو داشتن کاش پرستاری اومده بودن ن دبیری
سختیهای هر کدومو بسنجید بعد انتخاب کنیو
من طرحمو نرفتم چون هدفای دیگهای داشتم
اما دوستان پرستارم ک استخدام شدن کارشون سبکتر شده
دوران طرح از همه اوقات بیشتر سختی میکشن پرستارا چون هم سابقهدارها بهشون کلی غر میزنن و کارهاشونو میندازن گردنشون هم این ک آدم تازه وارد محیط کار شده و عادت نکرده
در کل حقوق پرستارا نسبت ب کاری ک انجام میدن اصلللا ارزش نداره
هر کس پرستاری میخواد بیاد واقعا باید خوشش بیاد از کارش اگه ن خیلی اذیت میشه یا در نهایت تبدیل میشه ب ی پرستار غر غرو و زیرآبزن ک از هر فرصتی واسه کشیدن خودش ب بالا استفاده میکنه و جون مریضا واسش مهم نیست و بیمسئولیته
من از دوران دانشجوییم کاملا لذت بردم و عاشق اون دورانم ولی از دور رفتار برخی افراد ک در بیمارستان کار میکردن (ن صرفا پرستارا) رو میدیدم میفهمیدم حتی خدمتکارای بیمارستان هم لیاقت میخواد ولی بعضیا با بیوجدانی بویی از شرافت و مسئولیت نبردن
پرستاری حقوقش بیشتره ولی در عوض سختی کار بالاتری داره
دبیری تایم آزادت بیشتره و میتونی یه پلن بی در کنارش داشته باشی
دبیری از بدو ورود به دانشگاه حقوق میگیری و سربازی پر و تو 18 سالگی مستقلی ولی تو پرستاری از این خبرا نیست
از نظر امکانت و سطح علمی و رفاهی دانشگاه ها دانشگاه های علوم پزشکی حتی داغونتریناش هم از پردیس های فرهنگیان بهتره
تو دبیری شما تعهد داری، هر روزی که سرکار نری تخلف محسوب میشه، در حالی که تو پرستاری اینطور نیست
تو دبیری شما مطابق تعهد باید در یک منطقه خاص خدمت کنی و انتقالی هم خیلی سخت میدن در حالی که پرستاری این داستان رو نداره
دبیر متعهد به خدمت امکان مهاجرت نداره و حتی خروج از کشور هم با وثیقه هست ولی پرستاری یک رشته با پتانسیل بالا برای مهاجرت هست
من حیث المحموع هر کدوم خوبیای خودشو داره، بستگی به خودتون داره که کدومش برای شما بهتره
کاملا بسته به علاقتون داره
هر دو شغل ها احتیاج به صبر و مهربانی زیادی دارن و بسته به این موضوع هستن که شما فضای تینجری مدرسه رو بپسندی یا فضای بیمارستان رو...
خیلیا رو دیدم بعد ها از شغل معلمی یا پرستاری خسته شدن ولی بنظرم تو هر کاری علاقه باشه کافیه
پ.ن: ولی من خودم دبیری رو بیشتر دوست دارم
سلام
قطعا دبیری زست!
اول اینکه حقوق هردو تفاوت زیادی نداره اما پرستاری شیفت و .. و سختی کار خیلی بیشتری نسبت به دبیری داره
دبیری امتیاز های بیشتری داره بخصوصو اینکه تابستان معمولا کار نمیکنید من پرستار و دبیر های زیادی رو دیدم که زندگی دبیر ها کاملا چند برابر بهتر از پرستار ها بوده البته اینکه خودتون ساکن چه شهری هستید هم مهم هست اگر ساکن شهر های بزرگ هستید خوب در این مورد فکر کنید اما اگر ساکن شهرستان هستید حرف من رو اگر میخونی دبیری زیست خیلی خوبه بخصوص اینکه دبیر زیست جدیدا کم شده و خیلی نیازه میتونین هم بعدا محل طرح تون رو هم تغییر بدین و اینکه اگر اشتباه نکنم از ماه اول به شما حقوق تعلق میگیره حتی اگر تا دکتری هم ادامه تحصبل بدین و تدیس نداشته باشید به شما حقوق میدن سختی داره ولی در مقابل پرستاری سختی خیلی کمتریه
ولی بازم برمیگرده به خودتون
اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....
یه موردیم اضافه کنم
اینکه پرستاری فقط این نیست بری بیمارستان و کار کنی
حالا دو سال طرحُ مجبوری بگذرونی
ولی بعدش یا همزمان میتونی تو فیلد پوست و زخم و... مستقل کار کنی
و درآمدشم بیشتر از خود پرستاری هست
و دیگم لازم نیس شیفت سنگین بگذرونی
در کل راه پیشرفت تو این رشته زیاده البته اگر زرنگ باشی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)