X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

نظرتون راجع به بانک تست لرنیتو

سلام دوستان
      امیدوارم حالتون خوب باشه

امسال سال دوم پشت کنکور موندنمه و با توجه به اینکه بعضی کتاب های معروف بازار رو کار کردم، امسال با کمبود تست مواجه شدم! از طرفی نمیتونم دوباره برگردم و تست های کتاب های قبلم رو بزنم چون تکراری هستن (بخصوص زیست ولی همچنان مطالعه کتاب های قبلی رو دارم) و از طرف دیگه تمایل دارم تست هایی رو بزنم که سطح بالاتر و آزمونی تر و جدی تر باشن به نسبت تست هایی که طبقه بندی شده پیش می رن.
      با این اوصاف، بنظرتون بانک تست لرنیتو میتونه گزینه مناسبی برای خرید باشه؟ و اگه تجربه ای راجع به تست هاش و سطحشون دارین ممنون میشم برام بنویسین.
      تشکر از لطفتون
      «در گریختن، رستگاری نیست. بمون و از خودت چیزی بساز که نشکنه...»

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Masomi نمایش پست ها

بهترین کار اینه تست های قبلا زدی رو اینبار بصورت سنجشی زماندار و با زمان استاندارد کنکور حل کنی
      مثلا زمان استاندارد کنکور برای زیست 1 دقیقه است یه بسته 15 سوالی از سوالاتی که زدی رو انتخاب کن و تو 15 دقیقه بزن
      فک میکنی چون قبلا زدی صد میزنی؟ بهتره امتحان کنی
      اتفاقا خیلی روش خوبیه مخصوصا تو تستایی که مارک دار کردی و قبلا غلط زدی یا کلا نزدیش اینجوری نقطه ضعفاتو بهتر میفهمی
      و بعد از این بهترین روش دیگه ارجاع به سوالات موسسات ازمون های ازمایشی سالای گذشته است
      میری بودجه بندی ماز گزینه دو قلمچی گاج سنجش و ... رو نگاه میکنی اون فصلی رو که میخوای میبینی تو کدوم ازموناس و اون ازمونا رو دانلود میکنی و سوالاتشو میزنی
      راه بعدیم استفاده از کتابای سطح بالاییه که نزدی مثل نردبام یا iq
      در مورد ازمونی شدن کتابا هم کتابای فصل ازمون خیلی سبز یا ازمون پلاس مهر و ماه یا موج ازمون نشرالگو میتونی ببینیش
      100 نمیزنه گزینه ها یادشن
      مثلا صورت سوالو میبینی بدون اینکه گزینه ها رو بخونی میدونی جوابش میشه 3
      روز هاتون با لبخند

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

یک سال از اون تستا میگذره
      اگه خوب تست حل کرده باشی باید تو یکسال بالای ده هزار تست زدی باشی در کل
      و ذهنی که بعد ده هزار تست یادش بیاد این تست این بود و واقعا درست بگه و همیشه هم این اتفاق بیفته رو واقعا باید بوسید
      خیلی وقتا این اتفاقی که گفتی میفته ولی جوابش درست نیس و ذهن رو یه چیز دیگه قلاب بود میای میزنی 3 و یهو میبینی عه این دو بود مغزم قاطی کرده بود
      این اتفاق که میگی و جوابشم درست بوده در مورد سوالایین که خیلی تکرار شده و خیلی دیده مثل سوالات کنکور اما پیشنهاد من اینه سوالایی که قبلا غلط زده یا نزده رو زماندار بزنه
      جدا از اون وقتی زماندار میشه به خیلیاش نمیرسه و باید مهارت های آزمون مثل تکنیک ضربدر منفی و بازگشت به سوال و ... رو امتحان کنه که خیلیا به خاطر کم بودن این مهارته که پشت موندن
      طرف علمشو داره ولی تو تایم کنکور نمیتونه به همش برسه و تست زماندار زدن به افزایش این مهارت کمک میکنه
      درسته
      چون این مورد برای خودم زیاد پیش اومده بود فک کردم منظور بلو هم همینه
      بای بای
      روز هاتون با لبخند

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من لرنیتو رو برای فصل 1و2 دوازدهم کار کردم
      به نظرم تا زمانی که آزمونای قلمچی و ماز و زیستاز سالهای قبلو میشه کار کرد اصلا لرنیتو گزینه خوبی نیست
      من اگه جای شما بودم به بانک تستای دیگه فکر میکردم
      مثلا بانک تستای عمارلو
      دیاناکو تست و جاست تست و...
      به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

بهترین کار اینه تست های قبلا زدی رو اینبار بصورت سنجشی زماندار و با زمان استاندارد کنکور حل کنی
      مثلا زمان استاندارد کنکور برای زیست 1 دقیقه است یه بسته 15 سوالی از سوالاتی که زدی رو انتخاب کن و تو 15 دقیقه بزن
      فک میکنی چون قبلا زدی صد میزنی؟ بهتره امتحان کنی
      اتفاقا خیلی روش خوبیه مخصوصا تو تستایی که مارک دار کردی و قبلا غلط زدی یا کلا نزدیش اینجوری نقطه ضعفاتو بهتر میفهمی
      و بعد از این بهترین روش دیگه ارجاع به سوالات موسسات ازمون های ازمایشی سالای گذشته است
      میری بودجه بندی ماز گزینه دو قلمچی گاج سنجش و ... رو نگاه میکنی اون فصلی رو که میخوای میبینی تو کدوم ازموناس و اون ازمونا رو دانلود میکنی و سوالاتشو میزنی
      راه بعدیم استفاده از کتابای سطح بالاییه که نزدی مثل نردبام یا iq
      در مورد ازمونی شدن کتابا هم کتابای فصل ازمون خیلی سبز یا ازمون پلاس مهر و ماه یا موج ازمون نشرالگو میتونی ببینیش
      خیلی ممنونم از راهنمایی‌هاتون.
      مشکلم اینه که تست‌ها رو نه یک بار، بلکه چندمین باریه که حل می‌کنم و تمام گزینه‌ها و نکاتشون کاملا توی ذهنم حک شدن! مثلا برای زیست آی‌کیو رو دوبار و خیلی سبز جامع رو سه بار کار کردم. ایراد این کار بنظرم اینه که سوالات آزمون‌هایی مثل قلمچی که سطحشون بالاتره و ترکیبی‌تر هستن مثل این کتابا نیستن و دوست دارم بیشتر به چالش کشیده بشم از نظر تستی. وگرنه حتما این دو کتاب رو دوباره همونطو که گفتین کار می‌کنم...

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Firnadly نمایش پست ها
      من لرنیتو رو برای فصل 1و2 دوازدهم کار کردم
      به نظرم تا زمانی که آزمونای قلمچی و ماز و زیستاز سالهای قبلو میشه کار کرد اصلا لرنیتو گزینه خوبی نیست
      من اگه جای شما بودم به بانک تستای دیگه فکر میکردم
      مثلا بانک تستای عمارلو
      دیاناکو تست و جاست تست و...
      خیلی ممنونم ازت♡♡
      از کجا می‌تونم آزمون‌های سالهای قبل موسسه‌ها رو پیدا کنم؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Blueberry_ نمایش پست ها
      سلام دوستان
      امیدوارم حالتون خوب باشه

امسال سال دوم پشت کنکور موندنمه و با توجه به اینکه بعضی کتاب های معروف بازار رو کار کردم، امسال با کمبود تست مواجه شدم! از طرفی نمیتونم دوباره برگردم و تست های کتاب های قبلم رو بزنم چون تکراری هستن (بخصوص زیست ولی همچنان مطالعه کتاب های قبلی رو دارم) و از طرف دیگه تمایل دارم تست هایی رو بزنم که سطح بالاتر و آزمونی تر و جدی تر باشن به نسبت تست هایی که طبقه بندی شده پیش می رن.
      با این اوصاف، بنظرتون بانک تست لرنیتو میتونه گزینه مناسبی برای خرید باشه؟ و اگه تجربه ای راجع به تست هاش و سطحشون دارین ممنون میشم برام بنویسین.
      تشکر از لطفتون
      سلام منم امسال سال دوم و اخرم بود
      بهترین منبع همین سوالای کنکورای ازمایشیه که همه جا پخش شده

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      امیدوارم حالتون خوب باشه

تشکر از لطفتون
      سلام
      لرنیتو فقط سوالای کنکورش خوب طبقه بندی شده...مزیت دیگه ای ازش به ذهنم نمیرسه و بیشتر سوالاش تالیفی تیم خودشون بود تا جایی که یادمه (بعضا مولف های خوب هم دیده میشد البته بینشون)
      من توصیه ام اینه اگه اصلا نمیتونی دوباره همونا رو بخونی، از کتاب های دیگه استفاده کنی...اگه پارسال ریاضی خیلی سبز میخوندی امسال مهروماه بخون...فیزیک خیلی سبز میخوندی امسال مهروماه بخون...اینطور...میتونی از فایل کتاب ها هم استفاده کنی هزینه بر نداره واست.

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      امیدوارم حالتون خوب باشه

تشکر از لطفتون
      سلام عزیزم
      من لرنیتو داشتم واقعا خوب بود
      ولی برای استفادش به گزینه داره که خودش برات از مباحثی که میخوای ازمون میسازه از اون استفاده نکن
      باگ زیاد داره(زمان متوقف میشه، یک سوال چند بار تکرار میشه و‌ یه سری سوالات رو اصلا نمبینی و صرفه اقتصادی نداره)
      خودت بزن روی بانک سوالات طبق فیلترهاش مبحثی که میخوای رو انتخاب کن و خودت برای خودت وقت بگیر

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

تو تلگرام این کانالای پایین رو سرچ کن همشون هستند @MRKonkori @azmoonha_Azmayeshi
      @BankSoalatAzmon
      خیلی ممنونم از لطفتون

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      متشکر از همگی.
      لطف بزرگی کردین دوستان♡

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن