خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات

بمونم پشت به نظرتون؟

دوستان من پارسال رتبه ام خیلی زیاد شد اصلا انتخاب رشته نکردم چون دوست نداشتم...امسال اولین سالی بود که پشت موندم و رتبه ام در حد پرستاری و پیرا ها به جز فیزیو و پروتز شد ولی علاقه ای ندارم..
      تصمیم گرفتم یه رشته بزنم و بعد همراه با دانشگاه پشت بمونم برای دندون یا فیزیو..
      به نظرتون کارم میتونه درست باشه؟(انتخابم کاملا منطقیه و احساسی تصمیم نمیگیرم)

2. Top | #2
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط گرگینه الیمستان نمایش پست ها
      دوستان من پارسال رتبه ام خیلی زیاد شد اصلا انتخاب رشته نکردم چون دوست نداشتم...امسال اولین سالی بود که پشت موندم و رتبه ام در حد پرستاری و پیرا ها به جز فیزیو و پروتز شد ولی علاقه ای ندارم..
      تقریبا نشدنی بری دانشگاه دولتی و برا کنکور بخونی بهترین کار اینه نری دانشگاه ولی یه رشته رزوو کنی یعنی نوبت بهمن بردار برای آقایون هم که فقط پیام نور میشه رفت
      دانشگاه دولتی قوانین سفت و سختی داره سه جلسه بیشتر غیب کنی ممکنه واحد رو تجدید بزنن بعد درس هاشم هم سخته
      ویرایش توسط Amir2004 : 28 مرداد 1402 در ساعت 16:58

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      ترمای پایین پرستاری و علوم پزشکی درسا ب شدت حفظیه و چیزایی مثه فیزیولوژی و آزمایشگاه‌ها حتما باید سر کلاس باشی غفلت کنی میوفتی تازه پرستاری از ترم یک کاراموزی و بیمارستانم هست یعنی ممکنه هر روز ب جز جمعه‌ها ۸ صبح بری فوقش ۶ غروب تموم ش برگردی خونه
      غیبتم نمیشه زیاد کرد بعضی اساتید کوییز و پرسش هر جلسه دارن
      مرخصی هم از ترم یک نمیدن معمولا
      با وجود این مسائل با دید بازتر تصمیم بگیرید تا بهترین راه رو انتخاب کنید

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امیر دقیقی نمایش پست ها
      تقریبا نشدنی بری دانشگاه دولتی و برا کنکور بخونی بهترین کار اینه نری دانشگاه ولی یه رشته رزوو کنی یعنی نوبت بهمن بردار برای آقایون هم که فقط پیام نور میشه رفت
      دانشگاه دولتی قوانین سفت و سختی داره سه جلسه بیشتر غیب کنی ممکنه واحد رو تجدید بزنن بعد درس هاشم هم سخته
      نیمسال دوم میزنم ک ورودی بهمن باشم ولی نمیشه ترم اول رو یه طوری مرخصی بگیرم؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام با دانشگاه نمیشه برا کنکور خوند

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      احتمالش خیلی کمه که دانشگاه با مرخصی ترم یک موافقت کنه ولی از ترم 2 به بعد راحته مگر اینکه پارتی خوبی داشته باشین
      در کل با دانشگاه خیلی سخته برای کنکور خوند مخصوصا اگر رشته های علوم پزشکی مثل پرستاری باشی
      موفق باشی
      Devotion

8. Top | #8
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خب بستگی به دانشگاهتون داره ولی به طور کلی تو روزانه ترم اول مرخصی نمیدن مگر دلیل موجه داشته باشید مثل مشکلات پزشکی یا ..
      ولی بازم بستگی به خودتون داره الکی هم نباید جو گیر شد ولی آدم می‌تونه هرکاری بکنه

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برو فیزیوتراپی ....
      نمون پشت کنکور
      ?why do we fall
      so that we can learn
      to pick ourselves
      up

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگه چاره ای جز کنکور برای ساختن آینده و پیشرفت نداری بمون پشت کنکور.

دانشگاهم به نظرم لازم نیست، اگه تو هدفت مصممی دیگه دانشگاه ثبت نام کردنت چیه؟ الکی یه بار اضافه رو دوش خودت میزاری!

خدا رو شکر پسر هم نیستی که بگیم بعد دو سال خدمت لازمی که بری پیام نور، بشین خونه با خیال راحت درستو بخون

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من خودم تجربه ای ندارم ولی اگر بخوام از بقیه بگم مثلا خالم میگفت خیلی از هم دانشگاهی هاش همزمان با دانشگاه درس خوندن واس کنکور و رشته های خوبی قبول شدن
      ولی خب بنظر خودم سخته هم بری دانشگاه هم درس بخونی واس کنکور...
      از طرفی هم تو این مملکتی ک 20 پارسال با امسال فرق داره خدا میدونه سال بعد تراز سوابقمون چی بشه حتی تغییرات 1403هم کامل مشخص نیست
      من خودم خیلی اصرار داشتم ی سال دیگ بمونم جای خوبی قبول شم ولی با این اوضاع حتی تعهدی رو هم جز انتخابام گذاشتم ک همین امسال رد شم
      ولی اگر میتونی بخونی حتما بخون خیلیا هستن با وجود اینکه توی رشته قبولیشون موفق شدن ولی هنوز میگن ای کاش ی سال دیگ میموندم و ... چیزی ک میخواستم میشد
      خلاصه اینک فقط تصمیمی بگیر ک پشیمون نشی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن