تو گوگل گشتم این برا دانشگاه اراکه
عکس فرم خودمو ندارم حقیقتا
https://arakmu.ac.ir/legaloffice/fa/...1%D9%88%D9%85-
تو گوگل گشتم این برا دانشگاه اراکه
عکس فرم خودمو ندارم حقیقتا
https://arakmu.ac.ir/legaloffice/fa/...1%D9%88%D9%85-
به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را
من پزشکی هستم
ولی ببینید ب خودتون بستگی داره.من سال سوم کنکورم بود و واقعا همه چی رو زدم ک فقط برم و فارغ بشم ا کنکور.همون اولا هم نگرانی نداشتم واسه تعهد و منطقه محروم و اینا.ولی بعدش ک فهمیدم کلی راه واسه پیچوندن یا کم کردنش هست یا امکان این هست ک بعد تخصص گرفتن بری تعهد خیلی خوشحال تر شدم
مثلا همکلاسیام ک سال اول قبول شدن میگفتن عمرا تعهدی میزدن و کلا ی عده گارد دارن نسبت ب تعهدی.
من اولویت انتخاب رشته خودم اول روزانه ها کامل زدم بعد تعهدی ها و بعد پردیس ها.
سلام
الان ک یک و نیم برابر شده باز خیلییی بهتر از سه برابره.
ولی ببینین این چیرا ک میگم سال بالاییا تاییدش کردن.از مسئولین کسی ب شما نمیگه اینو تا وقتی واقعا کارتون گیر باشه
توی فرم تعهد نوشته ک ب هیچ عنوان امکان لغو یا فروختن تعهد نیست
ولی خب این اتفاق افتاده
تعهد از سال ۹۲ اومده.اونایی ک الان فارغ التحصیل شدن ا دانشگاه خودمون ، بعضیاشون ک خبر داشتم،اینطور بودن ک بخاطر معدل بالاشون یا امتیاز هایی ک گرفته بودن براشون مدتش رو کم کردن یا اصلا لغو کردن
معدل رو اگر بالای ۱۷ نگه داری ،استریت میشی
یا اگر توی آزمون علوم پایه جزو دو و نیم درصدی ها بشی استریت میشی
ک یعنی بلافاصله بعد از اتمام دوره عمومی شما یک بار فرصت دارید امتحان تخصص شرکت کنید . اگر قبول شدین بعد از این ک تخصصتون تمام شد باید هم دو سال طرح عمومی رو برید هم دو سال طرح تخصص
خیلی ا سال بالاییا بم گفتن این برا تعهد ها هم میشه
کلا این موارد ب خود دانشگاه بستگی داره
مثلا من شهری ک تعهدم افتاده خیلی دوره و کلا حتی زبونشون با زبون من فرق داره.اینو میشه جا ب جا کرد
یا برای دخترا اگر ازدواج هم کرده باشن میتونن منتقل بشن ب ی شهر دیگه ک معمولا مرکز استان منتقل شدن اونا ک میشناختم
استریت شدن ی قابلیت برا پسرا هم داره ک معاف از سربازی میشن(این چیزا ک میدونم برا دو سال پیشه)
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)