X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

چطور گیاهی رو به نقطه قوتمون تبدیل کنیم؟

سلام دوستای خوبم
      امیدوارم حالتون عالی باشه

مبحث گیاهی اصولا قسمت سخت و تقریبا غیر قابل هضم زیست برای خیلی‌هاست و خب جور شدن باهاش و فهم و یاداوریش اغلب سخته! ممنون میشم اگه دوستانی که توی این بحث تجربه دارن من و باقی بچه های کنکوری رو راهنمایی کنن؛ درباره روش مطالعه مبحث گیاهی، درسنامه مناسبش، کتاب تست و میزان تست و تحلیلشون، مرور و سایر نکات.
      بدرخشین همیشه
      «در گریختن، رستگاری نیست. بمون و از خودت چیزی بساز که نشکنه...»
      ویرایش توسط _Blueberry_ : 26 مرداد 1402 در ساعت 10:04

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      من پشت کنکورم و گیاهی نقطه ضعفمه
      برای رفع این مشکل می‌خوام که از کلاس پارسال حنیف عظیمی استفاده کنم

شش جلسه گیاهی درس داده که بعد از هر جلسه، از آی‌کیو تست میزنم و علاوه بر اون از تست های برگزیده آزمون های آزمایشی هم استفاده می‌کنم که کلا از شنبه به مدت بیست و پنج روز ازم وقت می‌گیره
      به نظرم شما هم میتونید همچین کاری رو انجام بدید، چون اگر گیاهی رو در تابستان تموم نکنید، در طول سال کارتون سخت میشه، چون در آزمونی مثل قلم چی آنچنان بهش توجهی نمی‌شه
      موفق باشید

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فرهمندنیا وخیراندیش مبحث کارگاه های گیاهیشون خیلی کامله واقعا کامل یادمیگیری باهاشون

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Salaheddin.Kurd نمایش پست ها
      سلام
      من پشت کنکورم و گیاهی نقطه ضعفمه
      برای رفع این مشکل می‌خوام که از کلاس پارسال حنیف عظیمی استفاده کنم

شش جلسه گیاهی درس داده که بعد از هر جلسه، از آی‌کیو تست میزنم و علاوه بر اون از تست های برگزیده آزمون های آزمایشی هم استفاده می‌کنم که کلا از شنبه به مدت بیست و پنج روز ازم وقت می‌گیره
      به نظرم شما هم میتونید همچین کاری رو انجام بدید، چون اگر گیاهی رو در تابستان تموم نکنید، در طول سال کارتون سخت میشه، چون در آزمونی مثل قلم چی آنچنان بهش توجهی نمی‌شه
      موفق باشید
      ممنونم از راهنماییتون

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme86 نمایش پست ها
      فرهمندنیا وخیراندیش مبحث کارگاه های گیاهیشون خیلی کامله واقعا کامل یادمیگیری باهاشون
      ممنون از شما

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان اگر کسی نظری راجع به روش هایی غیر از کلاس داره ممنون میشم راهنمایی کنه. به خصوص روش مرور.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Blueberry_ نمایش پست ها
      سلام دوستای خوبم

مبحث گیاهی اصولا قسمت سخت و تقریبا غیر قابل هضم زیست برای خیلی‌هاست و خب جور شدن باهاش و فهم و یاداوریش اغلب سخته! ممنون میشم اگه دوستانی که توی این بحث تجربه دارن من و باقی بچه های کنکوری رو راهنمایی کنن؛ درباره روش مطالعه مبحث گیاهی، درسنامه مناسبش، کتاب تست و میزان تست و تحلیلشون، مرور و سایر نکات.
      بدرخشین همیشه
      سلام عزیزم
      علاوه بر کلاس(که دوستامون گفتن) چند تا نکته دیگه هم مهمه دوست داشتم بهت بگم
      تا جایی که من یادمه درسنامه خیلی سبز مفید و کامل بود ولی در کل درسنامه ها همه چیز رو نمیگن
      اول درسنامه بخون و نکات جدید رو توی کتاب یادداشت کن
      بعد یه دور کتاب رو دقیق بخون به شکل ها خیلی توجه کن چون خیلی از سوالای عجیب غریب بخش گیاهی به طرز عجیبی به شکل ها برمیگرده
      بعد برو سراغ تست ها و حداقل دو منبع رو کار کن(من باشم علاوه بر دو تا کتاب تست های لرنیتو رو هم پیشنهاد میکنم)
      حالا من کتاب دهمم و یازدهمم رو دارم فقط نمیدونم کجان اگه تونستم پیدا کنم نکات های گیاهی رو توی یه تاپیک یا همینجا مینویسم

8. Top | #8
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام و عرض ادب
      پیشنهادی ک دارم واستون اینه ک اول فصل‌های گیاهی رو هر کدومو حداقل ۲ بار بخونید و حین خوندن نکات مهم و ترکیبی رو حاشیه‌نویسی کنید همونطور ک دوست عزیزم بالاتر اشاره کرد شکل‌های گیاهی خیلی مهمه خوب مسلط بشید روشون. فصل ۶ دهم شکل زیاد داره و فصل ۶ دوازدهمم شکل‌های چالشی خوبی داره.
      بعد برید سراغ خلاصه‌نویسی
      هیچی ب اندازه خلاصه‌نویسی ب تثبیت گیاهی کمک نمیکنه
      اگه کل ۴ فصل پایه ب علاوه فصل ۶ دوازدهم رو بنویسید فوقش بشه ۷ ۸ تا ورق آچار
      ولی اینجوری چکیده و طبقه‌بندی شده یاد میگیرید
      بعد برید سراغ تست‌ها و خودتون رو ب چالش بکشید و نکاتی ک از تست‌ها واستون جالبه و نمی‌دونستید یادداشت کنید
      بعد داخل مروراتون نکات و خلاصه‌ها و حاشیه‌نویسی رو بخونید
      اینجوری ب مرور گیاهی ب نقطه قوتتون تبدیل میشه و بعدا حتی تست‌های ژنتیک و جهشش رو هم ب راحتی جواب میدین

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Blueberry_ نمایش پست ها
      سلام دوستای خوبم

بدرخشین همیشه

سلام عزیزم. خب من ادعایی ندارم جناب ارنولد از همه بهتر میدونن مسلما چون خیلی خوب زدن امسال. ( حیف بلد نیستم تگ کنم اگه میتونی تگشون کن ) ولی من نظر شخصیمو میگم
      گیاهی از نظر من خیلی نیاز به مطالعه داره تا تست. یعنی فکر میکنم اولویت مطالعه از تست بالاتره چون تقریبا بیشتر حفظیه و فقط بعضی جاها مفهومی تر. و فکر میکنم اگه مشکل داره کسی باید از دهم شروع کنه هرچند فصل 9 گیاهی یازدهم کلا خیلی نیاز به دونستن دهم نداره. البته فصل 8 هم زیاد نیاز نداره ولی خب تو تست ها به دهم برمیگرده. ولی خب من حس میکنم باید از دهم شروع کرد. تصاویر توی زیست گیاهی خیلی مهمههههه خیلییییییی. مخصوصا تصاویر گفتار سه فصل 6 هزار بار تکرار میشه. من خودم تصاویرش رو نقاشی کردم و چسبوندم به میز مطالعه همش رو به روم باشه. فکر میکنم خیلی موثره. تست هم آیکیو جامع واقعا خوبه. کلا گیاهی رو خوب بخون چندین بار و به یکبار دوبار قانع نشو. مطمئنم پیشرفت میکنی. ولی خیلی دوست دارم جناب آرنولد هم نظرشون رو بگن بهره ببریم.

10. Top | #10
      RHM
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sari_Sheri نمایش پست ها
      سلام و عرض ادب
      پیشنهادی ک دارم واستون اینه ک اول فصل‌های گیاهی رو هر کدومو حداقل ۲ بار بخونید و حین خوندن نکات مهم و ترکیبی رو حاشیه‌نویسی کنید همونطور ک دوست عزیزم بالاتر اشاره کرد شکل‌های گیاهی خیلی مهمه خوب مسلط بشید روشون. فصل ۶ دهم شکل زیاد داره و فصل ۶ دوازدهمم شکل‌های چالشی خوبی داره.
      بعد برید سراغ تست‌ها و خودتون رو ب چالش بکشید و نکاتی ک از تست‌ها واستون جالبه و نمی‌دونستید یادداشت کنید
      اینجوری ب مرور گیاهی ب نقطه قوتتون تبدیل میشه و بعدا حتی تست‌های ژنتیک و جهشش رو هم ب راحتی جواب میدین
      سلام
      میخواستم همینارو بگم که زحمتش کشیده شد
      + اینکه گیاهی روتین میطلبه اگه شروع کردید سعی کنید
      اون پنجتا فصلو با هم یا پشت سر هم ببندید مثلا الان 6/7 دهم میخونید دوماه دیگه 8/9 یازدهم بخونید کار خراب میشه ،اگه با برنامه آزمون پیش میرید
      روتین جدا داشته باشید برای گیاهی و هرشب مرور و پیش روی
      انجام بشه تا پنج فصلو کامل بخونید .

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Danica نمایش پست ها
      سلام عزیزم
      علاوه بر کلاس(که دوستامون گفتن) چند تا نکته دیگه هم مهمه دوست داشتم بهت بگم
      تا جایی که من یادمه درسنامه خیلی سبز مفید و کامل بود ولی در کل درسنامه ها همه چیز رو نمیگن
      اول درسنامه بخون و نکات جدید رو توی کتاب یادداشت کن
      بعد یه دور کتاب رو دقیق بخون به شکل ها خیلی توجه کن چون خیلی از سوالای عجیب غریب بخش گیاهی به طرز عجیبی به شکل ها برمیگرده
      بعد برو سراغ تست ها و حداقل دو منبع رو کار کن(من باشم علاوه بر دو تا کتاب تست های لرنیتو رو هم پیشنهاد میکنم)
      حالا من کتاب دهمم و یازدهمم رو دارم فقط نمیدونم کجان اگه تونستم پیدا کنم نکات های گیاهی رو توی یه تاپیک یا همینجا مینویسم
      خیلی خیلی ممنونم واقعا لطف کردین
      حتما کارهایی که گفتین رو انجام میدم.

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sari_Sheri نمایش پست ها
      سلام و عرض ادب
      متشکرم از راهنماییتون
      خیلی خیلی مفید بود.
      حتما به کار می بندم نکاتی رو که ذکر کردین ^^

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepidehlotfi نمایش پست ها
      سلام عزیزم. خب من ادعایی ندارم جناب ارنولد از همه بهتر میدونن مسلما چون خیلی خوب زدن امسال. ( حیف بلد نیستم تگ کنم اگه میتونی تگشون کن ) ولی من نظر شخصیمو میگم
      گیاهی از نظر من خیلی نیاز به مطالعه داره تا تست. یعنی فکر میکنم اولویت مطالعه از تست بالاتره چون تقریبا بیشتر حفظیه و فقط بعضی جاها مفهومی تر. و فکر میکنم اگه مشکل داره کسی باید از دهم شروع کنه هرچند فصل 9 گیاهی یازدهم کلا خیلی نیاز به دونستن دهم نداره. البته فصل 8 هم زیاد نیاز نداره ولی خب تو تست ها به دهم برمیگرده. ولی خب من حس میکنم باید از دهم شروع کرد. تصاویر توی زیست گیاهی خیلی مهمههههه خیلییییییی. مخصوصا تصاویر گفتار سه فصل 6 هزار بار تکرار میشه. من خودم تصاویرش رو نقاشی کردم و چسبوندم به میز مطالعه همش رو به روم باشه. فکر میکنم خیلی موثره. تست هم آیکیو جامع واقعا خوبه. کلا گیاهی رو خوب بخون چندین بار و به یکبار دوبار قانع نشو. مطمئنم پیشرفت میکنی. ولی خیلی دوست دارم جناب آرنولد هم نظرشون رو بگن بهره ببریم.

ممنونم از لطفت دوست قشنگم

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arnold نمایش پست ها

سلام
      میخواستم همینارو بگم که زحمتش کشیده شد
      + اینکه گیاهی روتین میطلبه اگه شروع کردید سعی کنید
      اون پنجتا فصلو با هم یا پشت سر هم ببندید مثلا الان 6/7 دهم میخونید دوماه دیگه 8/9 یازدهم بخونید کار خراب میشه ،اگه با برنامه آزمون پیش میرید
      روتین جدا داشته باشید برای گیاهی و هرشب مرور و پیش روی
      انجام بشه تا پنج فصلو کامل بخونید .
      سپاسگزارم از شما

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن