نوشته اصلی توسط
Wonderful
درود
بچه ها حالم خیلی خرابه ، امسال پشت کنکور انسانی نشسته بودم ، من همیشه فک میکردم به تجربی علاقه دارم ولی فهمیدم علاقه حقیقی من به علوم انسانی هست و همیشه در اینترنت درباره مسائل اجتماعی ، سیاست ، شاخص توسعه انسانی ، اقتصاد و جغرافیا تحقیق می کنم ، الان تراز سابقه ام شده 6985 و تراز کنکورم شده 6200 ، به نظرتون زیر ده هزار منطقه دو میشم و اینکه میتونم اقتصاد یا جغرافیا روزانه بیارم ، من خودم نمی دونم امسال هر جا قبول شدم برم یا برای بار دوم پشت کنکور انسانی یا ریاضی بمونم ، به رشته ریاضی علاقه ندارم ولی به نجوم و مهندسی صنایع علاقه دارم چون مهندسی صنایع با علم اقتصاد مرتبط هست ،بچه ها من دوست دارم هر چه سریع تر اپلای کنم ، اپلای هم هزینه داره ، هزینه کلاس زبان ، آزمون آیلتس ، هزینه مقاله isi ، تازه پولم یجوری باید به دلار پرداخت کرد ، هزینه وثیقه سربازی ، هزینه آزاد سازی مدرک دانشگاه ، هزینه های حمل و نقل ، هزینه اثبات تمکن مالی ، تازه اگه بشه بورسیه گرفت که اون هم بسیار سخت هست ، تازه باید بعد از فارغ التحصیلی تو اون کشور دنبال کار گشت ، بعدش تازه باید درخواست بدیم تا ملیت اون کشور رو بگیرم ، واقعا افسرده و داغونم