خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

بچه ها کمکم کنید ، حالم داغونه

درود
      بچه ها حالم خیلی خرابه ، امسال پشت کنکور انسانی نشسته بودم ، من همیشه فک میکردم به تجربی علاقه دارم ولی فهمیدم علاقه حقیقی من به علوم انسانی هست و همیشه در اینترنت درباره مسائل اجتماعی ، سیاست ، شاخص توسعه انسانی ، اقتصاد و جغرافیا تحقیق می کنم ، الان تراز سابقه ام شده 6985 و تراز کنکورم شده 6200 ، به نظرتون زیر ده هزار منطقه دو میشم و اینکه میتونم اقتصاد یا جغرافیا روزانه بیارم ، من خودم نمی دونم امسال هر جا قبول شدم برم یا برای بار دوم پشت کنکور انسانی یا ریاضی بمونم ، به رشته ریاضی علاقه ندارم ولی به نجوم و مهندسی صنایع علاقه دارم چون مهندسی صنایع با علم اقتصاد مرتبط هست ،بچه ها من دوست دارم هر چه سریع تر اپلای کنم ، اپلای هم هزینه داره ، هزینه کلاس زبان ، آزمون آیلتس ، هزینه مقاله isi ، تازه پولم یجوری باید به دلار پرداخت کرد ، هزینه وثیقه سربازی ، هزینه آزاد سازی مدرک دانشگاه ، هزینه های حمل و نقل ، هزینه اثبات تمکن مالی ، تازه اگه بشه بورسیه گرفت که اون هم بسیار سخت هست ، تازه باید بعد از فارغ التحصیلی تو اون کشور دنبال کار گشت ، بعدش تازه باید درخواست بدیم تا ملیت اون کشور رو بگیرم ، واقعا افسرده و داغونم

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Wonderful نمایش پست ها
      درود
      بچه ها حالم خیلی خرابه ، امسال پشت کنکور انسانی نشسته بودم ، من همیشه فک میکردم به تجربی علاقه دارم ولی فهمیدم علاقه حقیقی من به علوم انسانی هست و همیشه در اینترنت درباره مسائل اجتماعی ، سیاست ، شاخص توسعه انسانی ، اقتصاد و جغرافیا تحقیق می کنم ، الان تراز سابقه ام شده 6985 و تراز کنکورم شده 6200 ، به نظرتون زیر ده هزار منطقه دو میشم و اینکه میتونم اقتصاد یا جغرافیا روزانه بیارم ، من خودم نمی دونم امسال هر جا قبول شدم برم یا برای بار دوم پشت کنکور انسانی یا ریاضی بمونم ، به رشته ریاضی علاقه ندارم ولی به نجوم و مهندسی صنایع علاقه دارم چون مهندسی صنایع با علم اقتصاد مرتبط هست ،بچه ها من دوست دارم هر چه سریع تر اپلای کنم ، اپلای هم هزینه داره ، هزینه کلاس زبان ، آزمون آیلتس ، هزینه مقاله isi ، تازه پولم یجوری باید به دلار پرداخت کرد ، هزینه وثیقه سربازی ، هزینه آزاد سازی مدرک دانشگاه ، هزینه های حمل و نقل ، هزینه اثبات تمکن مالی ، تازه اگه بشه بورسیه گرفت که اون هم بسیار سخت هست ، تازه باید بعد از فارغ التحصیلی تو اون کشور دنبال کار گشت ، بعدش تازه باید درخواست بدیم تا ملیت اون کشور رو بگیرم ، واقعا افسرده و داغونم
      فعلا به فکر اپلای نباش . اول سعی کن تو ایران موفق بشی . و برات مهم نباشه چقدر قراره طول بکشه . من درباره رتبه های انسانی چیزی نمیدونم ولی اگر قبول نشدی و میدونی میتونی یسال دیگه بخونی خب بخون و سعی کن بهتر بشی . و بازم میگم اول توی ایران موفق بشو بعد به فکر اپلای باش . خودمم همیشه به خارج فکر میکردم ولی دیدم تا موفق نشم احتمال خارج رفتنم پایینه . تصمیم گرفتم حتی شده تا 30 سالگی تو ایران تلاش کنم بعد با خیال راحت برم . تو هم الان فقط بهترین روش برای موفقیت توی ایران رو پیدا کن
      البته این فقط نظر منه . نمیدونم ذهنیتم درسته یا نه

know the difference between being patient
      ⭐🌱and wasting your time

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن