خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کنکور مخفیانه من دور از چشم پدرم. لطفا بیاین

سلام. من دیپلمه ۹۸ هستم..... الان هم دانشجوام. موضوع اینه که من میخوام ۱۴۰۳ کنکور بدم برای ۳ تا رشته تاپ تجربی.... قبلا سر به هوا بودم اما تازه الان دارم میفهمم پرستیژی که میخوام و پول خوب رو باید تو این رشته ها جستجو کنم. به چیز خاصی هم علاقه ندارم فقط میخوام یه خانم موفق باشم.
      مامانم موافقه ولی بابام نه. راهی هست که بتونم بدون اینکه متوجه بشه درس بخونم؟
      چون آدمیه که روحیه دخترا رو تضعیف میکنه و رشته فعلی منم خیلی دوست داره منو به زور فرستاد دانشگاه‌
      ...

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام میشه بگی که چه رشته ای میخونی و این که دانشگاهت روزانه هس یا ازاد ؟ و این که شهر خودت درس میخونی یا شهر دیگ هستی؟ اینارو میپرسم چون بدون دونستن اینا نمیتونم راهنماییت کنم .

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BLACK WIDOW نمایش پست ها
      سلام. من دیپلمه ۹۸ هستم..... الان هم دانشجوام. موضوع اینه که من میخوام ۱۴۰۳ کنکور بدم برای ۳ تا رشته تاپ تجربی.... قبلا سر به هوا بودم اما تازه الان دارم میفهمم پرستیژی که میخوام و پول خوب رو باید تو این رشته ها جستجو کنم. به چیز خاصی هم علاقه ندارم فقط میخوام یه خانم موفق باشم.
      چون آدمیه که روحیه دخترا رو تضعیف میکنه و رشته فعلی منم خیلی دوست داره منو به زور فرستاد دانشگاه‌
      ...
      تو درستو بخون گویی که داری کتابهای دانشگاهتو میخونی کی میدونه ک تو یواشکی داری درسای کنکورتو میخونی
      مامانتم که پایته دیگه بهتر ، البته اگر بتونی مخ بابا رو بزنی و قانعش کنی برای اهدافت ، هم راحت تر میخونی هم ارامشت بیشتره.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تو ظاهر کار ساده ای هست ولی هندل کردن دانشگاه با کنکور واقعا سخته. چیزی که خودم امسال تجربه اش کردم و میدونم تعادل بین درسای دانشگاه و کنکور یه فاجعه هس و مثلا تو ی ماه ب خاطر امتحانات ترمت هیچ درسی نمیخونی و حتی روند ازمون دادن هات یا حتی حضور تو دانشگاه هم با کنکور هیچ هماهنگی نداره. چیزی هس که خودم تجربه کردم و دوس ندارم امید واهی به کسی بدم و بگم اره به راحتی میشه خوند. راه خیلی سختی هس .....

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کتاب تستارو جلد کن
      برو کتاب خونه
      پانسیون اجاره کن
      واقعا ما چجوری راهکار بدیم بهت

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      واحد کمتر بردار بیشتر کلاسا رو جمع کن روزای اول هفته بعد بقیه روزا به بهونه دانشگاه برو کتابخونه درس بخون

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      شما پشت کنکور هم موندی یا مستقیم رفتی دانشگاه ؟ چون اگه دیپلمه ۹۸ باشی الان دیگه باید لیسانس گرفته باشی

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      به مامانت بگو باباتو راضی کنه
      روز هاتون با لبخند

9. Top | #9
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      فکر نکنم بتونین یسال یک چیزی رو مخفی کنین اونم از اعضای خانواده چون به هر حال باهم زندگی میکنین بنظرم بهتره با پدرتون صحبت کنید و راضیشون کنین

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ...
      پرستیژ رو نمی دونم ولی من فکر نمیکنم تا ۱۰ سال دیگه پولی تو این رشته بمونه طوری که بگیم راه پولدار شدن پزشکی خوندنه.

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تا علاقه نداشته باشی موفق نمیشی
      چون برا پول میخوای بری
      خیلی روشن نمیبینم من حقیقتا
      راهتو

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فرهنگیان شهر خودم

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط abolfazl7744 نمایش پست ها
      سلام میشه بگی که چه رشته ای میخونی و این که دانشگاهت روزانه هس یا ازاد ؟ و این که شهر خودت درس میخونی یا شهر دیگ هستی؟ اینارو میپرسم چون بدون دونستن اینا نمیتونم راهنماییت کنم .
      فرهنگیان شهر خودم

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط abolfazl7744 نمایش پست ها
      تو ظاهر کار ساده ای هست ولی هندل کردن دانشگاه با کنکور واقعا سخته. چیزی که خودم امسال تجربه اش کردم و میدونم تعادل بین درسای دانشگاه و کنکور یه فاجعه هس و مثلا تو ی ماه ب خاطر امتحانات ترمت هیچ درسی نمیخونی و حتی روند ازمون دادن هات یا حتی حضور تو دانشگاه هم با کنکور هیچ هماهنگی نداره. چیزی هس که خودم تجربه کردم و دوس ندارم امید واهی به کسی بدم و بگم اره به راحتی میشه خوند. راه خیلی سختی هس .....
      مرخصی تحصیلی میگیرم دو ترم

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ...
      آره خب برو کتابخونه درستو بخون اگرم پرسیدن بگو رو مقاله ای داری کار میکنی...

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن