سلام دوستان.
من کنکوری ۱۴۰۳ هستم.من میخوام تمام دروس چه عمومی و چه تخصصی رو تا پایان آذر تموم کنم و تا کنکور اردیبهشت هر کدوم رو چندین بار مرور کنم و ۱۰ تا آزمون جامع بدم.
به نظرتون شانس موفقیتم چقدره؟
سلام دوستان.
من کنکوری ۱۴۰۳ هستم.من میخوام تمام دروس چه عمومی و چه تخصصی رو تا پایان آذر تموم کنم و تا کنکور اردیبهشت هر کدوم رو چندین بار مرور کنم و ۱۰ تا آزمون جامع بدم.
به نظرتون شانس موفقیتم چقدره؟
اگر بخوام دقیق بگم ۵۶.۷۱درصد
ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم
من پشت بودم برای دی ماه از شهریورتا اول بهمن جمعش کردم چون مجبور بودم
کامل نبود میشد بهتر انجامش داد نصفه و نیمه بود
مگه اینکه خیلی قوی باشی پشت کنکوری باشی یا پایه ت قبلا جمع کرده باشی
که بازم به صورت خوش بینانه میتونی فقط اختصاصیا رو جمع کنی
دنبالت ندادن که سعی کن کامل همه چیزو یاد بگیری
اینی که گفتی خیلی رویاییه:/ بعدا اگه نشه خودت ناراحت میشی
سنگ بزرگ نشونه نزدنه حالا خود دانی
روز هاتون با لبخند
استارتر این تاپیک آذرماه میاد یه تاپیک دیگه میزنه با این عنوان:
از آذرماه شروع کنم میشه؟ میخوام ۲۰۰ تا آزمون جامع بزنم. چقدر شانس قبولی پزشکی دارم؟ تازه گزارش کار روزی ۱۷ ساعت هم میده
ببینید نه زود تموم کردن خوبه و نه دیر تموم کردن... اکه میگفتین اسفند ماه به نظرم منطقی بود ولی آذر ماه، یکم خطرناکه چون امکان اینکه شل کنین زیاده، الان به نظر خودتون همه چیز شیک و مجلسی جلو میره ولی اصلا اینطور نیست...پنج ماه مرور و آزمون جامع؟! باور کنید هر چقدر فکر میکنم خطرناکتر میشه، حالا این برای اردیبهشت بود، تیر تقریباً هفت ماه میشه °_°
امیدوارم حرفام رو به نیت بد نذارین چون واقعاً اینطور نیست، فقط دلم نمیخواد ضربه بخورین... هفت ماه مرور و جمع بندی در ظاهر چیز خوبیه ولی خسته کنندهس
پ.ن: فقط نظر شخصیه خودمه
به این کارت میگن جوگیری (ببخشید دیگه معادل دیگه ای به ذهنم نرسید) و بوی پشت کنکور موندن میده
حتما میپرسی چرا ؟
بذار بگم!
الان میری یه برنامه ۱۲ ساعته مینویسی بعدم میگی خب تا آذر تمومه بعدم ۲۰۰۰ بار مرور میکنم و رتبه ۲ رقمی میشم تا دو هفته ادامه میدی یهو خسته میشی یهو میبری و نمیخونی نمیخونی تا آذر میای تاپیک میزنی از الان میشه؟ چند نفر میگن آره یه هفته میخونی بازم نمیخونی اسفند میای میگی از اللن میشه؟ بازم چند نفر میان میگن جون بچتتت بخووون بعد میگی نه دیگه تموم شد بمونم ساله بعد
بیا آیندتم پیش بینی کردم
جدی حرف زدما! شوخی نگیر! لطفا یه برنامه معقولانه بنویس تو قراره خوب بخونی خوب تست بزنی و مرور کنی
جوگیر نباش!!!!
با یه تصمیم غلط میتونی آیندتو خراب کنی جلوشو بگیر احساس میکنم زیاد با فضای کنکور آشنا نیستی اگه میتونی از یه مشاور کمک بگیر
رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود
رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود
هعی روزگار ... کاشکی به جای جوگیری های این موردی، میرفتیم هر کدوم سر زندگیمون، لای کتابارو باز میکردیم که این بیچاره ها اقلا بادی به سر و کله شون بخوره؛ یکی دو تا درسنامه میخوندیم و بعد تا استمرار پیدا کنیم میومدیم از یه درس دیگه ادامه میدادیم و قشنگ درگیر میشدیم. دیگه نه نیازی به این کارا بود، نه حوصله ای نه مجالی نه رمقی. آخر شبا میوفتادیم رو جامون دیگه خوابم نمیاد و اینا نبود. یه کله تا خود صبح. بعدشم بدون انگیزه، بدون خوشحال بودن، بدون ناراحتی، صرفا مینشستیم آستین بالا میزدیم و شروع میکردیم به تست زدن. من فقط موندم دوستانی که لطف کردن بیان در مورد جوگیری بگن و این حرفا، یه دو دوتا چارتا میکردن میگفتن بابا بچه ساله ولش کن ... آخه نه سوال درسیه، نه سوال عمومیه، هیچی نیست هیچی. الان چی بگیم مثلا؟ منتظر تایید اعضای این انجمنی؟ ما بگیم نمیشه همه چیزو میندازی زمین میری دنبال یه کار دیگه؟ نکن برادر، نکن .
ای فیدروس! خوبی چیست؟
و چه چیز خوب نیست ...
آیا لازم است از کسی سوال کنیم که این را به ما بگوید؟
مشکل شما و امثال شما فقط این که قبل از شروع کردن به مطالعه تخمین میزنید و برنامه ریزی میکنید پس شناخت درستی از واقعیتتون ندارید و یا دچار خود کم بینی میشید و بازدهیتون میاد پایین تر و یا در اکثر موارد دچار خود بزرگ بینی میشید و چند صباحی میخونید و چون هیچ وقت نمیتونید به ایده آل غلط ذهنی که برای خودتون ساختین برسید پس پروژه با شکست روبرو میشه لطفا فقط شروع کنید به خوندن اونوقت میفهمید که تا آذر تموم میکنید یا تا عید یا تا خرداد یا شب کنکور و یا سال بعد از کنکور
سلام .بنظرم میشه از شنبه ۲۱ مرداد شروع کنی تا اواخر بهمن قشنگ تمام دروس رو خیلی عالی کار کنی و از اسفند تا تیر هم آزمون بزنی ،خیلی زود تمام کردن باعث میشه که کمی ذهن به آسودگی برسه و دیگه جدیت کار رو از دست بده تجربه کردم میگم ها .من کنکور ۹۹ رتبم شد ۳۹۰۰ منطقه دو متاسفانه کنکور هم بخاطر کرونا افتاد مرداد منم دقیقا بخاطر همین موضوع که درسارو زود تموم کرده بودم هر روز اتلاف وقت داشتم گاهی حتی میشه که توی هفته چند روز درس نمیخوندم میگفتم نگران نباش تو که تموم کردی !! کنکور واقعا شخصیتی میخواو که وقتی شروع کرد تا تهش ول نکنه .حالا آذر بشه بهمن اتفاقی نمیفته فقط وقتی شروع کردی رها نکن .موفق باشی(:
مود یه کنکوری بعد از اعلام نتایج: سال دیگه پشت میمونم، تا دی همه رو میخونم ، ۱۰۰تا کلاس میرم، ۱۰۰تا آزمون میرم، سال دیگه رتبه زیر ۱۰۰میشم
مود همون آدم نزدیک کنکور: خدایا زیر ده هزار بشم راضی ام.به قول شاعر به عمل کار برآید به سخندانی نیست.
ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم
ویرایش توسط SubZero : 19 مرداد 1402 در ساعت 14:52
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)