خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

چطور مرور کنم

سلام
      توی برنامه ریزی ، مرور روزانه هر درس اختصاصی چطور باشه ؟
      مرور هفتگی چطور؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      وقت بخیر خسته نباشید .. برای مرور اگر که بخوایم آزمون جامع بزنیم چی جواب میده؟

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام
      برای مرور به صورت کامل داخل مصاحبم گفتم. لینکش تو امضام هست.
      اما اگه میخوای اینجا هم میگم، به صورت مختصر و مفید البته:
      کلا شما نیازی به مرور اختصاصی توی همون روز نداری. بهترین مرور دروس اختصاصی = تست.
      پس شما وقتی شروع میکنی برنامه ریزی میکنی، اگه مثلا آزمون قلم چی رو درنظر بگیریم، 2 هفته است.
      باید یه جور تقسیم کنی روزای هفته رو که بتونی هم مطالب جدید رو بخونی هم مطالب قبلی رو مرور کنی.
      مثال میزنم:
      آزمون شماره 1) ریاضی از صفحه 1 تا 10 - شیمی از صفحه 1 تا 10 : همه مطالب جدیدن واست
      10 روز از این دو هفته رو میای مطالب رو میخونی، دقیق میخونی تست میزنی و حتما نشان دار میکنی. توی 3 روز باقی مونده میای از صفحه 1(اولین مطلب) دوباره مرور میکنی ولی فقط و فقط مطالبی که هایلایت کردی + مطالبی که مشخص کردی(تست های نشان دار).
      آزمون شماره 2) ریاضی از صفحه 5 تا 16 - شیمی از صفحه 5 تا 15: نصف مطالب جدیدن و نصفشون رو یبار خوندی
      این دفعه چون مرور بیشتر شده از دفعه قبل، یک هفته مطالب جدید رو میخونی( اون پنج صفحه جدید) و بعد هفته دوم میشینی از صفحه 5 دوباره مطالب رو مرور میکنی تا صفحه 15. مرور همیشه از قدیمی به جدید باید باشه.
      دیگه کلش همین بود. من تمام آزمونا با همین برنامه پیش میرفتم. به بهترین نحو هم جمع میشدن.
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      سلام
      برای مرور به صورت کامل داخل مصاحبم گفتم. لینکش تو امضام هست.
      اما اگه میخوای اینجا هم میگم، به صورت مختصر و مفید البته:
      کلا شما نیازی به مرور اختصاصی توی همون روز نداری. بهترین مرور دروس اختصاصی = تست.
      پس شما وقتی شروع میکنی برنامه ریزی میکنی، اگه مثلا آزمون قلم چی رو درنظر بگیریم، 2 هفته است.
      باید یه جور تقسیم کنی روزای هفته رو که بتونی هم مطالب جدید رو بخونی هم مطالب قبلی رو مرور کنی.
      مثال میزنم:
      آزمون شماره 1) ریاضی از صفحه 1 تا 10 - شیمی از صفحه 1 تا 10 : همه مطالب جدیدن واست
      10 روز از این دو هفته رو میای مطالب رو میخونی، دقیق میخونی تست میزنی و حتما نشان دار میکنی. توی 3 روز باقی مونده میای از صفحه 1(اولین مطلب) دوباره مرور میکنی ولی فقط و فقط مطالبی که هایلایت کردی + مطالبی که مشخص کردی(تست های نشان دار).
      آزمون شماره 2) ریاضی از صفحه 5 تا 16 - شیمی از صفحه 5 تا 15: نصف مطالب جدیدن و نصفشون رو یبار خوندی
      این دفعه چون مرور بیشتر شده از دفعه قبل، یک هفته مطالب جدید رو میخونی( اون پنج صفحه جدید) و بعد هفته دوم میشینی از صفحه 5 دوباره مطالب رو مرور میکنی تا صفحه 15. مرور همیشه از قدیمی به جدید باید باشه.
      دیگه کلش همین بود. من تمام آزمونا با همین برنامه پیش میرفتم. به بهترین نحو هم جمع میشدن.
      خیلی ممنونم

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط madadi نمایش پست ها
      وقت بخیر خسته نباشید .. برای مرور اگر که بخوایم آزمون جامع بزنیم چی جواب میده؟
      سلام. خسته نباشین.
      آزمون جامع خیلی خوبه برای مرور ولی به شرط اینکه درس ها و مطالب اون آزمون رو خوب خونده باشین و مرور کرده باشین طبق چیزی که همین پست قبل گفتم.
      اگه خواستین هم بزنین آزمونش فرقی نداره! چه برای آزمون های مبحثی طول سال چه برای دوران جمع بندی نهایی، شما هر آزمونی بزنی کارتو راه میندازه ولی شرطش رو گفتم.
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن