سلام دوستان وقتتون بخیر.
اینجا کسی دانشجوی پزشکی تعهدی 1.5 هست یا اطرافش میشناسه؟
سلام دوستان وقتتون بخیر.
اینجا کسی دانشجوی پزشکی تعهدی 1.5 هست یا اطرافش میشناسه؟
هرکس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده..
من میشناسم
ولی اطلاعاتم زیاد نیست
فقط میدونم مدت تحصیلت که ۶ ساله(اینترنی حساب نمیشه) حساب میشه و میشه ۹ سال مدت طرحت
۴ونیم سال بعد میتونی تخصص شرکت کنی
باقی طرحتو بعد تخصص به عنوان اتند رده پایین بیمارستانی+طرح خود رزیدنتیت
و اینکه بچه دار شدن ۶ ماه از طرحت کم میکنه
راه درو هم نداره وقتی قبول شدی
این پلن خودم بود واسه امسال که نمیشه
امیدوارم تو دفترچه ی ۱۴۰۳ هم بذارنش![]()
Lost in DayDream
طرح افزایش ظرفیت پزشکی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی برای ۴ سال در کنکورهای ۱۴۰۱ ، ۱۴۰۲ ، ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ مصوب شده (هر سال افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت با اولویت پذیرش بومیگزینی و استفاده از سهمیه مناطق محروم که همون پزشکی تعهدی ۱.۵ برابر هست.)
برای ما سن بالاها بهترین پلن محسوب میشه...
Lost in DayDream
جای محل خدمت مشخص نیست . مثلا شما که ارومیه هستید میتونن بگن فلان شهر در فلان روستا نیرو کم داره و بفرستنتون اونجا .
حتما دفترچه رو بخونید کنارش نوشته محل خدمت مشخص نمیباشد
باتوجه به سن ماها که دیگه از اون دورهی ۲۰-۱۸ سالگی فاصله گرفتیم، برامون شرایط یجورایی فرق میکنه .
البته در کل انتخاب اینا بستگی به اون رتبهی موخوذه در زمان اعلام نتایج اولیه داره؛ وقتی فرضا رتبهی سه رقمی زیر ۷۰۰ منطقه دو اخذ بشه مسلما عقل سلیم قبول نمیکنه که تعهدی زد و اونوقت انتخاب یه دانشگاه تیپ ۱ در رشته پزشکی روزانه توو اولویت میتونه باشه .
اما اگه نه فرضا رتبه در حدی باشه که نشه دانشگاه تیپ ۱ رفت، بنظرم باتوجه به شرایط سنی و تضمین اشتغال بعد از اتمام تحصیل، همون پزشکی تعهدی ۱.۵ برابر مدت تحصیل که بصورت بومی گزینی هست بهتر از روزانهی بدون تعهد میتونه باشه...
سلام
بچه ها پزشکی تعهدی بر اساس رتبه کل در سهمیه نهایی پذیرش میکنه درسته؟
آخه بعضی جاها میگن بر اساس نمیدونم کشوریه و اینا واسه همین کمی سردرگمم
ممنون میشم راهنمایی کنین![]()
اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....
اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....
سلام
در کل و در بین اغلب افراد رتبه کسی به غیر تعهدی (روزانه، شهریه پرداز، آزاد، آزاد خودگردان) بخوره به تعهدی ترجیح میدن حالا تیپ شهر اینا زیاد مهم نیس مگه اینکه یک شهر بد آب و هوا مجبور شن برن با انتخاب غیر تعهدی که در این حالت باز برخی ها می مونن که تعهدی بزنن یا غیرتعهدی ( منبع ام سایت قلمچی قبولی های پارسال رو چک کنین )
در کل این چیز که میگین حقوق تعهد، چیزی نیس که نشه بعد اتمام تحصیل با پزشکی غیر تعهدی درآورد بلکه بیشتر از اون رو میشه با موندن در محل زندگی و شهر خود آدم در آورد و ضمنا دست آدم بازه هر جا بره هر کشوری یا شهری...
من خودمم همشهری شمام (ارومیه)، خودم پزشکی آزاد ارومیه رو زودتر از تعهدی دندون ارومیه زدم... چون با افرادی که تجربش کردن حرف زدم و بعد به طور جدی فکر کردم دیدم تعهدی ترسناکه یکم ( ینی ارع اگه رتبه یکی بالاتر باشه تعهدی نسبت ب رشته های دیگ عالیع من صرفا با غیر تعهدی های تاپ ها مقایسه میکنم)
در کل این قضیه یکم سلیقه ایه اما بیشتر افراد رفتارشون اینه که گفتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)