خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 47 از 47
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها

تبصره ۱ رو بخونین .این برا سند ۴۰۳ هست ک نوشته جریمه هرسال زیاد میشه ب نرخ روزفایل پیوست 110443
      ببین میدونم اینو ولی مردن جزو استنکاف حساب نمیشه،اگر خود طرف پول نداشته باشه ضامن قرار نیست پولی بده ضامن تا طرف زنده است طرف قرارداده،بعدش نه،فوت شدن جزو استنکاف نیست،به هرحال بحث ما درباره ضامن بود نه شخص شخیص متعهد شونده

2. Top | #47
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها

قوانین امسال نسبت به سال ۴۰۲ هم تغییر کرده بود دیگه چ برسه به ۹۴
      من ب خاطر همین شک و شبهه ها رفتم دفتر کارشناس حقوقی دانشگاه . دقیقن ب من گفتن خسارت ب نرخ روز محاسبه میشه و درصورت فوت دانشجو باید ضامنین خسارت بدن. مث اینکه قوانینی هست ک جدیدن گذاشتن. حتی گفتم اگ همین الان کسی انصراف بده هم باید خسارت بدیم؟ گفتن برا کسی ک هنوز ترم یکش شروع نشده و صرفا قبول شده ۲۶۰ میلیون خسارت میگیرن. اگ شروع ب تحصیل کردی این ۲۶۰ میلیون ب عنوان ی جریمه ثابت برای هرترم هست و علاوه بر این ی مبلغ دیگع هم گفتن که یادم نیس چقد بود ولی ب ازای گذروندن هر ترم اون مبلغ هم یک و نیم برابر میشه و به این ۲۶۰ میلیون اضافه میشه. این برا جریمه انصراف بود‌.
      جریمه اینکه تعهدتو نگذرونی یا بمیری یا معلول شی ک نتونی کار کنی هم گفتن امسال ۲ میلیارد و ۶۰۰
      اره الان دیدم ،اون تبصره یک قبلنا نبود،الان اضافه شده تعهدیای قبل 1403 اون تبصره رو ندارن مثلا سال 94 فقط گفته بود سه برابر هزینه تحصیل،دیگه چیزی از به روز بودن و سازمان برنامه و بودجه نگفته بودن،حالا ایشالا که همیشه سلامت باشید

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن