خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 47
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با فوت طرف قرار داد لغو میشه،نوشته خسارت های فوق ،یعنی هرچی کم کاری کرده باشه وقتی زنده بوده میگیرن،اونم نه به روز ،کلا هیچ غلطی نمیتونن کنن،من رفیقم تعهدیه من ضامنش شدم

2. Top | #32
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات
      بابت راهنمایی ها دمت گرم ، اگه اشکال نداره میتونم آیدی تلگرامتون رو داشته باشم ؟
      قطره قطره جمع گردد وانگهی تبخیر شود

3. Top | #33
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Azad. نمایش پست ها
      اطلاعات غلط نده،اولا به روز نیست،دوما
      با سلام خیر در صورت فوت متعهد ، عقد ضمانت هم از بین خواهد رفت و دیگر ضامن هیچ مسئولیتی نخواهد داشت مگر در قرارداد. ، خلاف آن شرط شده باشد که نشده،فقط درصورتی که پزشکه تو زمانی که زنده است قصور کرده باشه میتونن از ضامن کم کنن مثلا به موقع نرفته باشه محل خدمتش و از این حرفا ،اینم پاسخ حقوقیش
      https://www.dadrah.ir/consulting-pap...questID=196966
      داداش من خودم پزشکی تعهدی ام. رقتم این سند رو امضا کردم تعهد دادم مو ب موش رو میدونم. چ اطلاعات غلطی :/ چیزیه ک دقیقن توی سند هست که در صورت فوت هم باید جریمه پرداخت بشه و ب نرخ روز محاسبه میشه. ب نرخ امروز هم ۲میلیارد و ۶۰۰ و خورده ای هست
      Feelin' off when I feel fine
      Twenty-one took a lifetime

4. Top | #34
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      اگ قرار بر این باشه ب نرخ ر‌وز محاسبه نشه ۲ میلیارد برای ۷ سال دیگه چیزی نیس. هرکسی میره ۲ میلیارد جور میکنه پول میده و از کشور خارج میشه ک تعهد نگذرونه.
      ب نرخ روز محاسبه میشه که همینطور ک الان جور کردن ۲ میلیارد و ۶۰۰ رقم سنگینیه برا قشر متوسط جامعه، ۷ سال دیگه هم که موقع گذروندن تعهدت میشه این ۲ میلیارد و ۶۰۰ باید ب نرخ روز تبدیل بشه به رقم سنگینی که هرکسی نتونه بزنه زیر تعهدش و بگه فوقش ۲ تومن جریمه میدم راحت میشم

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خب راهش اینه که یا خرپول باشی (پول حرام ) بدی ککت نگزه
      در صورتی که مردی ، به ضامین هم قبلش بگی اگه مردم شما هم بمیرید یا فرارکنید ، اگه اینا موفق شدند ، به خانواده هم بگید بمیرن یا فرار کنن
      خب تلفات جانی به اندازه استالینگراد وارد شد تبریک شما پیروز شدید
      یا اینکه مرده شما رو می اندازن زندان خوبه اختیار دار بهشت و جهنم نیستن
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

6. Top | #36
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها

داداش من خودم پزشکی تعهدی ام. رقتم این سند رو امضا کردم تعهد دادم مو ب موش رو میدونم. چ اطلاعات غلطی :/ چیزیه ک دقیقن توی سند هست که در صورت فوت هم باید جریمه پرداخت بشه و ب نرخ روز محاسبه میشه. ب نرخ امروز هم ۲میلیارد و ۶۰۰ و خورده ای هست
      منم ضامن رفیقم شدم و کارمندم،ضمانت نامه سال 94 بود دندون تعهدی،زیر زبرشو دراوردم فوت منجر به لغو قراردا.د میشه،وام بانکی مگه گرفتی ،ضمنا قراردادو گذاشتم بالا هیچ جا ننوشته به نرخ روز فکر کنم یه چیز دیگه امضا کردی

7. Top | #37
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگ قرار بر این باشه ب نرخ ر‌وز محاسبه نشه ۲ میلیارد برای ۷ سال دیگه چیزی نیس. هرکسی میره ۲ میلیارد جور میکنه پول میده و از کشور خارج میشه ک تعهد نگذرونه.
      ب نرخ روز محاسبه میشه که همینطور ک الان جور کردن ۲ میلیارد و ۶۰۰ رقم سنگینیه برا قشر متوسط جامعه، ۷ سال دیگه هم که موقع گذروندن تعهدت میشه این ۲ میلیارد و ۶۰۰ باید ب نرخ روز تبدیل بشه به رقم سنگینی که هرکسی نتونه بزنه زیر تعهدش و بگه فوقش ۲ تومن جریمه میدم راحت میشم
      چطوری از کشور خارج شه؟اخه اطلاعات نداری چرا مردمو اذیت میکنی،تو اون قراردادی که امضا کردی نوشته غیر قابل فروش،اصلا قابل خرید نیست ،اگر تعهدت رو شروع نکنی از طریق فشار به ضامنات اذیتت میکنن،اگرم خدایی نکرده بمیری دیگه کاری با ضامنا ندارن مرگ باعث فسق قرارداد میشه به جز وام بانکی من ضامن مگه دندون پزشکم برم تعهداتشو انجام بدم،سند بانکی هم که امضا نکردم یه قرارداده دیگه،اره برای شما تا زنده ای داستانه،

8. Top | #38
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تو متن قرار داد هست حتی جریمه هم بدی مانع ادامه تعهدت نیست،یعنی جریمه رو ازت مبگیرن ولی تعهدت همچنان هست

9. Top | #39
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      تا جاییکه من اطلاع دارم، تعهدِ رشته‌های تعهدی، قابل خرید نیست .
      همچنین تعهد رشته‌های تعهدی و تعهدِ تخصص (رزیدنتی)، حتی در صورت فوت، لغو نمیشه.
      درصورت فوت یا عدم انجام تعهد، علاوه براینکه مدرکتو بهت نمیدن، به نرخ روز ازت جریمه‌ی هزینه تحصیل میگیرن که همین الان میلیاردی هست.
      مثلا رزیدنت‌هایی که توی این چند سال اخیر خودکشی کردن، دولت از خانواده‌هاشون جریمه‌ی میلیاردی گرفته.
      لطفا به‌جای به اشتباه انداختن بچه‌ها، اطلاعاتتون رو آپدیت کنید. مدل تعهد در چند سال اخیر عوض شده.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri
      ویرایش توسط Mazaheri : 04 بهمن 1403 در ساعت 16:04

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      تا جاییکه من اطلاع دارم، تعهدِ رشته‌های تعهدی، قابل خرید نیست .
      همچنین تعهد رشته‌های تعهدی و تعهدِ تخصص (رزیدنتی)، حتی در صورت فوت، لغو نمیشه.
      درصورت فوت یا عدم انجام تعهد، علاوه براینکه مدرکتو بهت نمیدن، به نرخ روز ازت جریمه‌ی هزینه تحصیل میگیرن که همین الان میلیاردی هست.
      مثلا رزیدنت‌هایی که توی این چند سال اخیر خودکشی کردن، دولت از خانواده‌هاشون جریمه‌ی میلیاردی گرفته.
      لطفا به‌جای به اشتباه انداختن بچه‌ها، اطلاعاتتون رو آپدیت کنید. مدل تعهد در چند سال اخیر عوض شده.
      دُکی جون ، یاد پیامک از دیار باقی افتادم
      راستی میشه مرده رو انداخت زندان بخاطر انجام ندادن تعهد
      حتی نمیشه مرد وای اوس کریم واس نمردن چیکار کنیم مگه عزرائیل خبر می‌کنه ، ما که خود کش سست عنصر نیستیم ، اما ماشینی زلزله ای گرگی سگی مرضی آدمیزادی سکته ای میاد مگه میفهمه تو تعهد داری یا نه
      خدایا تو جزای کسی که این قانون گذاشته بده و قوانین عجیب که جات تصمیم بگیره از زمین بردار آمین
      ویرایش توسط Loneman : 04 بهمن 1403 در ساعت 16:23

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      عجیبه، با وجود همچین قانونی که با وجود مرگ جریمه گرفته میشه ولی نه تنها خودکشی ها کمتر نشده بلکه بیشتر شده. من تو شرایط اونا نیستم ولی خودم رو جای اونا بزارم میبینم چرا باید خودم رو از زندگی که هر قدر هم سخت باشه خلاص کنم ولی خانواده ام رو گرفتار بدهی میلیاردی به دولت کنم؟

12. Top | #42
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      منم ضامن رفیقم شدم و کارمندم،ضمانت نامه سال 94 بود دندون تعهدی،زیر زبرشو دراوردم فوت منجر به لغو قراردا.د میشه،وام بانکی مگه گرفتی ،ضمنا قراردادو گذاشتم بالا هیچ جا ننوشته به نرخ روز فکر کنم یه چیز دیگه امضا کردی
      قوانین امسال نسبت به سال ۴۰۲ هم تغییر کرده بود دیگه چ برسه به ۹۴
      من ب خاطر همین شک و شبهه ها رفتم دفتر کارشناس حقوقی دانشگاه . دقیقن ب من گفتن خسارت ب نرخ روز محاسبه میشه و درصورت فوت دانشجو باید ضامنین خسارت بدن. مث اینکه قوانینی هست ک جدیدن گذاشتن. حتی گفتم اگ همین الان کسی انصراف بده هم باید خسارت بدیم؟ گفتن برا کسی ک هنوز ترم یکش شروع نشده و صرفا قبول شده ۲۶۰ میلیون خسارت میگیرن. اگ شروع ب تحصیل کردی این ۲۶۰ میلیون ب عنوان ی جریمه ثابت برای هرترم هست و علاوه بر این ی مبلغ دیگع هم گفتن که یادم نیس چقد بود ولی ب ازای گذروندن هر ترم اون مبلغ هم یک و نیم برابر میشه و به این ۲۶۰ میلیون اضافه میشه. این برا جریمه انصراف بود‌.
      جریمه اینکه تعهدتو نگذرونی یا بمیری یا معلول شی ک نتونی کار کنی هم گفتن امسال ۲ میلیارد و ۶۰۰
      ویرایش توسط queen of konkur : 04 بهمن 1403 در ساعت 21:34

13. Top | #43
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Loneman نمایش پست ها
      دُکی جون ، یاد پیامک از دیار باقی افتادم
      راستی میشه مرده رو انداخت زندان بخاطر انجام ندادن تعهد
      حتی نمیشه مرد وای اوس کریم واس نمردن چیکار کنیم مگه عزرائیل خبر می‌کنه ، ما که خود کش سست عنصر نیستیم ، اما ماشینی زلزله ای گرگی سگی مرضی آدمیزادی سکته ای میاد مگه میفهمه تو تعهد داری یا نه
      خدایا تو جزای کسی که این قانون گذاشته بده و قوانین عجیب که جات تصمیم بگیره از زمین بردار آمین
      دقیقن منم ب مسئول دانشگاه گفتم مرگ ما ک دیگه ذست خودمون نیس ایشون هم ب شوخی گفتن مراقب خودتون باشین ک نمیرین

14. Top | #44
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      تبصره ۱ رو بخونین .این برا سند ۴۰۳ هست ک نوشته جریمه هرسال زیاد میشه ب نرخ روزscreenshot_20250123_203025_samsung-notes.jpg

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      inshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5%DB%B0%DB%B1%DB%B2%DB%B3_%DB%B2%DB%B0%DB%B3%DB%B6%DB%B0%DB%B6%DB%B2%DB%B0%DB%B9.jpg

اینم یه میم خدمت بروبچ
      اینا که کوتا بیا نیستن ، پس خدا باید کوتاه بیاد

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن