با فوت طرف قرار داد لغو میشه،نوشته خسارت های فوق ،یعنی هرچی کم کاری کرده باشه وقتی زنده بوده میگیرن،اونم نه به روز ،کلا هیچ غلطی نمیتونن کنن،من رفیقم تعهدیه من ضامنش شدم
با فوت طرف قرار داد لغو میشه،نوشته خسارت های فوق ،یعنی هرچی کم کاری کرده باشه وقتی زنده بوده میگیرن،اونم نه به روز ،کلا هیچ غلطی نمیتونن کنن،من رفیقم تعهدیه من ضامنش شدم
بابت راهنمایی ها دمت گرم ، اگه اشکال نداره میتونم آیدی تلگرامتون رو داشته باشم ؟
قطره قطره جمع گردد وانگهی تبخیر شود
Feelin' off when I feel fineTwenty-one took a lifetime
اگ قرار بر این باشه ب نرخ روز محاسبه نشه ۲ میلیارد برای ۷ سال دیگه چیزی نیس. هرکسی میره ۲ میلیارد جور میکنه پول میده و از کشور خارج میشه ک تعهد نگذرونه.
ب نرخ روز محاسبه میشه که همینطور ک الان جور کردن ۲ میلیارد و ۶۰۰ رقم سنگینیه برا قشر متوسط جامعه، ۷ سال دیگه هم که موقع گذروندن تعهدت میشه این ۲ میلیارد و ۶۰۰ باید ب نرخ روز تبدیل بشه به رقم سنگینی که هرکسی نتونه بزنه زیر تعهدش و بگه فوقش ۲ تومن جریمه میدم راحت میشم
خب راهش اینه که یا خرپول باشی (پول حرام ) بدی ککت نگزه
در صورتی که مردی ، به ضامین هم قبلش بگی اگه مردم شما هم بمیرید یا فرارکنید ، اگه اینا موفق شدند ، به خانواده هم بگید بمیرن یا فرار کنن
خب تلفات جانی به اندازه استالینگراد وارد شد تبریک شما پیروز شدید
یا اینکه مرده شما رو می اندازن زندان خوبه اختیار دار بهشت و جهنم نیستن
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
چطوری از کشور خارج شه؟اخه اطلاعات نداری چرا مردمو اذیت میکنی،تو اون قراردادی که امضا کردی نوشته غیر قابل فروش،اصلا قابل خرید نیست ،اگر تعهدت رو شروع نکنی از طریق فشار به ضامنات اذیتت میکنن،اگرم خدایی نکرده بمیری دیگه کاری با ضامنا ندارن مرگ باعث فسق قرارداد میشه به جز وام بانکی من ضامن مگه دندون پزشکم برم تعهداتشو انجام بدم،سند بانکی هم که امضا نکردم یه قرارداده دیگه،اره برای شما تا زنده ای داستانه،
تا جاییکه من اطلاع دارم، تعهدِ رشتههای تعهدی، قابل خرید نیست .
همچنین تعهد رشتههای تعهدی و تعهدِ تخصص (رزیدنتی)، حتی در صورت فوت، لغو نمیشه.
درصورت فوت یا عدم انجام تعهد، علاوه براینکه مدرکتو بهت نمیدن، به نرخ روز ازت جریمهی هزینه تحصیل میگیرن که همین الان میلیاردی هست.
مثلا رزیدنتهایی که توی این چند سال اخیر خودکشی کردن، دولت از خانوادههاشون جریمهی میلیاردی گرفته.
لطفا بهجای به اشتباه انداختن بچهها، اطلاعاتتون رو آپدیت کنید. مدل تعهد در چند سال اخیر عوض شده.
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
ویرایش توسط Mazaheri : 04 بهمن 1403 در ساعت 16:04
دُکی جون ، یاد پیامک از دیار باقی افتادم
راستی میشه مرده رو انداخت زندان بخاطر انجام ندادن تعهد
حتی نمیشه مرد وای اوس کریم واس نمردن چیکار کنیم مگه عزرائیل خبر میکنه ، ما که خود کش سست عنصر نیستیم ، اما ماشینی زلزله ای گرگی سگی مرضی آدمیزادی سکته ای میاد مگه میفهمه تو تعهد داری یا نه
خدایا تو جزای کسی که این قانون گذاشته بده و قوانین عجیب که جات تصمیم بگیره از زمین بردار آمین
ویرایش توسط Loneman : 04 بهمن 1403 در ساعت 16:23
عجیبه، با وجود همچین قانونی که با وجود مرگ جریمه گرفته میشه ولی نه تنها خودکشی ها کمتر نشده بلکه بیشتر شده. من تو شرایط اونا نیستم ولی خودم رو جای اونا بزارم میبینم چرا باید خودم رو از زندگی که هر قدر هم سخت باشه خلاص کنم ولی خانواده ام رو گرفتار بدهی میلیاردی به دولت کنم؟
قوانین امسال نسبت به سال ۴۰۲ هم تغییر کرده بود دیگه چ برسه به ۹۴
من ب خاطر همین شک و شبهه ها رفتم دفتر کارشناس حقوقی دانشگاه . دقیقن ب من گفتن خسارت ب نرخ روز محاسبه میشه و درصورت فوت دانشجو باید ضامنین خسارت بدن. مث اینکه قوانینی هست ک جدیدن گذاشتن. حتی گفتم اگ همین الان کسی انصراف بده هم باید خسارت بدیم؟ گفتن برا کسی ک هنوز ترم یکش شروع نشده و صرفا قبول شده ۲۶۰ میلیون خسارت میگیرن. اگ شروع ب تحصیل کردی این ۲۶۰ میلیون ب عنوان ی جریمه ثابت برای هرترم هست و علاوه بر این ی مبلغ دیگع هم گفتن که یادم نیس چقد بود ولی ب ازای گذروندن هر ترم اون مبلغ هم یک و نیم برابر میشه و به این ۲۶۰ میلیون اضافه میشه. این برا جریمه انصراف بود.
جریمه اینکه تعهدتو نگذرونی یا بمیری یا معلول شی ک نتونی کار کنی هم گفتن امسال ۲ میلیارد و ۶۰۰
ویرایش توسط queen of konkur : 04 بهمن 1403 در ساعت 21:34
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)