خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

چه طور شروع کنم (بعد از چند سال دوری از درس )

سلام دوستان سریع میرم سر اصل مطلب من چند سال از درس دور بودم رشته تجربی الان
      می خوام شروع کنم مشکلم این
      ۱.خیلی کامل گرا هستم
      ۲.تا مجبور نباشم نمی تونم درس بخونم شب امتحانی بودم
      داخل شروع مشکل دارم راه بیفتم تا آخرش میرم هدفم پزشکی تهران (چند نفر دیدم از آشنایان با شرایط من قبول شدن)
      خواهشا فقط فقط فقط کسانی که شرایط مشابه داشتند و موفق شدند پاسخ دهند
      پیشاپیش متشکرم از پاسخ‌گویی شما

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kingkonkur1 نمایش پست ها
      ۱.خیلی کامل گرا هستم
      داخل شروع مشکل دارم راه بیفتم تا آخرش میرم هدفم پزشکی تهران (چند نفر دیدم از آشنایان با شرایط من قبول شدن)
      شما که چند سال از درس دور بودی چرا این حرفارو میزنی؟
      من و شما باید قبول کنیم از خیلیا عقبیم و باید ی خرده تند تر و با دست فرمون بهتر برونیم تا برسیم ،تابستون واسه ماها تایم فوق العاده اییه واسه ۱. اینکه کار دستمون بیاد و دیگه از مهر هی برنامه نچینیم هی وسطش بفهمیم بدرد نمیخوره یا بدرد خودت نمیخوره و باید با توجه به شرایطت تغییر کنه ۲. رفع اشکال درسی و یادآوری مباحث پایه ای خصوصا
      این حرف که شروع نمیکنم ولی شروع کنم ی کله میخونم مال بچه های زیر ۱۸ ساله، اگه هیچوقت درسخون نبودی بهتره از تایمای کم شروع کنی از ۴ ساعت حداقل و تابستون تمرکزتو بذاری روی مباحث پایه ای مثلا ریاضیات وقتی پاسخنامه میبینی احتمالا کتاب ننوشته از کدوم اتحاد سوالو حل کرده شما خودت باید در اون حد بلد باشی یا تو فیزیک وقتی نمودار معمولا درجه اول با مباحث ترکیب میشه نیای بگی شیب چی بود، طول و عرض کجاس، این معادله مثلا v=e-ri کجاشو گذاشت تو کجاش که به این نمودار رسید؟ باید بدونی این همون y=ax+b هست دیگه هی به ذهنت چنگ نزنی سعی کنی از چند سال پیش بیاریش بالا، زیست هم در حد خوندن هر سه کتاب و آزمون های گفتار به گفتار و فصل به فصل تا یکم مطالب تثبیت بشه و خسته کننده نباشه، شیمی هم بذار رو دهم و یازدهم خصوصا فصل یک و دو دهم خیلی واجبه و یکم که مسلط شدی مساءل رو هم با کتاب مسءله الگو استارت بزن و فیزیک بذار روی فصل کار و انرژی دهم و سینماتیک دینامیک دوازدهم دو فصل اول، احتمالا نرسی فیزیک یازده رو بخونی ولی اگه ی خرده وقت داشتی اونم ی نگاهی بنداز که تا ی حدی ایده دستت بیاد قراره فردا تو بزنامه آزمونت چی بخونی غافلگیر نشی، ولی بنظرم اگه میخوای پزشکی تهران بیاری که همین الانم دیره واسه کسی که چندسال دور بوده از درس باید از ۸ ساعت به بالا استارت بزنی
      گفتنی زیاده ولی من میذارم کتابایی که بهت معرفی میکنم به جام حرف بزنن

واسه خم و چم کار: ۱. اثر مرکب ۲. کار عمیق ۳. عادت های اتمی ۴. مدیریت زمان

واسه درس: ذهنی برای اعداد

گفتی کمال گرایی پا نشی بری همه اینارو تا ته بخونی ده دقیقه تایم ظهر یا شبو بذار واسه این کتابا

و اینکه اصل شروع کردنه، نباید حتما عالی باشی تا شروع کنی، تو شروع کن ایده های مطالعه دروس، برنامه ریزی و ... خودش کم کم میاد دستت طی کار با مطالعه موازی و تجربه کردن

اگه با همون ۴ ساعت شروع کنی و از مهر برسونی ۹_۱۰ ساعت با تست روزی بالای ۱۵۰ و آزمون هم شرکت کنی زیر ۲۰۰۰ راحت میشه اورد فشار خاصی هم وارد نکردی به خودت گرچه اعداد نسبیه آیه نیومده ولی حدودش ایناس، دو رقمی که صادقانه بحث فشار اوردن نیس ی جورایی شرایط کنکور اونقدر مزخرف شده که بعید میدونم بتونی ولی خب اگه اصرار داری که هیچی تایم بالا شروع کن و آماده کن خودتو واسه آزمون جمع بندی پایه آخر تابستون که اگه فشار زیاد بدی خودتو و وسط راه ببری نیای تقصیر من بندازی، من پیشنهادم شروع از همون ۴ ساعت و آروم پیش رفتنه

I've been lost for so long
      I forgot i could be found
      I've been holding my breath
      For the Axe to come down
      ویرایش توسط .khosro. : 02 مرداد 1402 در ساعت 14:33

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kingkonkur1 نمایش پست ها
      ۱.خیلی کامل گرا هستم
      تا خودت نخوای شروع کنی هیییچکسییی نمیتونه بهت بگه چیکار کنی که شروع کنی!
      تجربم نشون داده ادم اگر انگیزه داشته باشه خودش شروع میکنه ، اگرم منتظره یکی با یه حرف کاری کنه که یهویی انگیزه شروع کردن بگیره نههاایت 2 ، 3 ماه بتونه درس بخونه بعد ول میکنه . اگر مطمئنی اینو میخوای پس باید انگیزه درس خوندن رو هم داشته باشی ! یه انگیزه قوی . خودت باید بگردی تا پیداش کنی
      بقیه هیچ کمکی نمیتونن بهت بکنن . شب امتحانی بودن هم برای کسایی هست که انگیزه خاصی از درس خوندن ندارن . خودم شب امتحانی بودم میدونم اصلا نمیشد وقتای دیگه درس خوند . انگیزه داشته باشی میشه . شبام گزارش کار کنکور 1403 بفرست به هرحال خیلیا اگه ساعت مطالعصون کم باشه و ببینن بقیه چقدر درس خوندن یکم یجوری میشن و سعی میکنن بیشتر درس بخونن

know the difference between being patient
      ⭐🌱and wasting your time

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farnaz.♡ نمایش پست ها
      تا خودت نخوای شروع کنی هیییچکسییی نمیتونه بهت بگه چیکار کنی که شروع کنی!
      تجربم نشون داده ادم اگر انگیزه داشته باشه خودش شروع میکنه ، اگرم منتظره یکی با یه حرف کاری کنه که یهویی انگیزه شروع کردن بگیره نههاایت 2 ، 3 ماه بتونه درس بخونه بعد ول میکنه . اگر مطمئنی اینو میخوای پس باید انگیزه درس خوندن رو هم داشته باشی ! یه انگیزه قوی . خودت باید بگردی تا پیداش کنی
      بقیه هیچ کمکی نمیتونن بهت بکنن . شب امتحانی بودن هم برای کسایی هست که انگیزه خاصی از درس خوندن ندارن . خودم شب امتحانی بودم میدونم اصلا نمیشد وقتای دیگه درس خوند . انگیزه داشته باشی میشه . شبام گزارش کار کنکور 1403 بفرست به هرحال خیلیا اگه ساعت مطالعصون کم باشه و ببینن بقیه چقدر درس خوندن یکم یجوری میشن و سعی میکنن بیشتر درس بخونن
      انگیزه نسبیه، بخوایم به انگیزه تکیه کنیم حاصلش میشه خوندن سینوسی، باید دو چیز آویزه گوشمون باشه ۱. خستگی و حال بد فقط واسه من نیست و همه خسته میشن ۲. خوندن کتابای درست حسابی خود شناسی مثل همونایی که گفتم خیلی تو شرایط سخت کمک میکنه چون نمیاد مثل کلیپ انگیزشی چنتا حرف قشنگ بزنه و ۱۰۰ متر با سرعت هلت بده جلو نفستو بند بیاره، دوی ماراتن یادت میده

For the Axe to come down
      ویرایش توسط .khosro. : 02 مرداد 1402 در ساعت 14:01

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      برنامه
      تحقیق
      خود ارزیابی
      و درنهایت هم تلاش.
      پست های زیادی هم در همین مورد گذاشتم.
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .khosro. نمایش پست ها
      انگیزه نسبیه، بخوایم به انگیزه تکیه کنیم حاصلش میشه خوندن سینوسی، باید دو چیز آویزه گوشمون باشه ۱. خستگی و حال بد فقط واسه من نیست و همه خسته میشن ۲. خوندن کتابای درست حسابی خود شناسی مثل همونایی که گفتم خیلی تو شرایط سخت کمک میکنه چون نمیاد مثل کلیپ انگیزشی چنتا حرف قشنگ بزنه و ۱۰۰ متر با سرعت هلت بده جلو نفستو بند بیاره، دوی ماراتن یادت میده
      میدونم انگیزه تنها باعث سینوسی درس خوندن میشه . ولی باور کن برای شروع باید انگیزه داشته باشی !
      99 درصد کسایی که مشکل شروع دارن و میخوان حلش کنن انگیزه ندارن و درواقع دنبال یه چیزی میگردن که یهو انگیزه بده ، درحالی که هیچکس نمیتونه با انگیزه ای که دیگران بهش میدن شروع کنه . باید خودش انگیزشو پیدا کنه و بدونه چرا میخواد درس بخونه . اگر خودش انگیزه داشته باشه احتمال سینوسی شدنشم کمتره ، وگرنه گفتم بقیه بهش انگیزه بدن نهایت 3 ماه بتونه درس بخونه . ولی ببین تو اگه با تمام وجودت یه چیزیو بخوای موقع خستگی و ناراحتی و هر مشکلی بازم اونو میخوای و بازم براش تلاش میکنی .
      و خب میدونی اونجایی که گفتی کتابای خودشناسی بخونه ، خب ببین من گفتم باید خودش بگرده دنیال انگیزش و خوندن کتاب خودشناسی دقیقا همینه ! تا وقتی خودشو نشناسه قطعااا نمیفهمه دقیقا دنبال چیه ، من منظورم از انگیزه ، انگیزه های کاذبی نیست که بقیه میدن . منظورم اینگیزه برای بدست اوردن چیزیه که با تمام وجودش میخواد و تو زندگیش کمبود اون چیزو حس میکنه و متوجه هستش که برای زندگی بهتر برای اسایش یا خیلی چیزای دیگه باید اونو داشته باشه . پس اینجوریه که اول باید خودشو خوب بشناسه بعد بفهمه چه چیزیو با تمام وجودش میخواد و بعد با تمام وجودش تلاش کنه . کل اینا میشه اون انگیزه ای که من دارم ازش حرف میزنم و عامل موفقیت میدونمش !

know the difference between being patient
      ⭐🌱and wasting your time

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farnaz.♡ نمایش پست ها
      میدونم انگیزه تنها باعث سینوسی درس خوندن میشه . ولی باور کن برای شروع باید انگیزه داشته باشی !
      99 درصد کسایی که مشکل شروع دارن و میخوان حلش کنن انگیزه ندارن و درواقع دنبال یه چیزی میگردن که یهو انگیزه بده ، درحالی که هیچکس نمیتونه با انگیزه ای که دیگران بهش میدن شروع کنه . باید خودش انگیزشو پیدا کنه و بدونه چرا میخواد درس بخونه . اگر خودش انگیزه داشته باشه احتمال سینوسی شدنشم کمتره ، وگرنه گفتم بقیه بهش انگیزه بدن نهایت 3 ماه بتونه درس بخونه . ولی ببین تو اگه با تمام وجودت یه چیزیو بخوای موقع خستگی و ناراحتی و هر مشکلی بازم اونو میخوای و بازم براش تلاش میکنی .
      و خب میدونی اونجایی که گفتی کتابای خودشناسی بخونه ، خب ببین من گفتم باید خودش بگرده دنیال انگیزش و خوندن کتاب خودشناسی دقیقا همینه ! تا وقتی خودشو نشناسه قطعااا نمیفهمه دقیقا دنبال چیه ، من منظورم از انگیزه ، انگیزه های کاذبی نیست که بقیه میدن . منظورم اینگیزه برای بدست اوردن چیزیه که با تمام وجودش میخواد و تو زندگیش کمبود اون چیزو حس میکنه و متوجه هستش که برای زندگی بهتر برای اسایش یا خیلی چیزای دیگه باید اونو داشته باشه . پس اینجوریه که اول باید خودشو خوب بشناسه بعد بفهمه چه چیزیو با تمام وجودش میخواد و بعد با تمام وجودش تلاش کنه . کل اینا میشه اون انگیزه ای که من دارم ازش حرف میزنم و عامل موفقیت میدونمش !
      اینجا نباید واسه تایید حرفت اسپم کنم ولی واسه دوستمون که تاپیکو زده نقل قول میکنم که خوب و عالی گفتی، پیام اولت گنگ بود من درست نفهمیدم

For the Axe to come down
      ویرایش توسط .khosro. : 02 مرداد 1402 در ساعت 14:24

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هیچ ‌کسی‌ برای انجام کاری نیاز به انگیزه نداره. من هر روز باشگاه میرم. حتی اگر خسته باشم و حوصله نداشته باشم. در مورد درس خوندن هم همینطوره. اگر میدونید از زندگی چی میخواید انجامش‌ بدید.

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      از ساعت مطالعه کم شروع کنید جوری که براتون سخت نباشه و بتونید به طور پیوسته ادامه اش بدید و کم کم ساعت رو زیاد کنید مثلا هفته ای به ساعت مطالعه اتون اضافه کنید. تا مهر سعی کنید به ساعت مطالعه مناسب برسید و هم به درس خوندن عادت می کنید اینجوری. انگیزه و انرژی هم از موفقیت های کوچیک ایجاد میشه مثلا در شروع وقتی ببینید به اون ساعت مطالعه کم که درنظر گرفتید رسیدید خودش میشه انگیزه یا وقتی میبینید یه مطلب مهم رو یاد گرفتید اینا به آدم انرژی میده. اگه از اول هدف بزرگ بذارید انگیزه و تلاشتون کم میشه
      زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سپاسگزارم از همه کسانی که وقت گذاشتند و پاسخ دادند

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن