سلام دوستان وققتون بخیر باشه
من ریاضیم خیلی ضعیفه اگر کسی بوده که تونسته پیشرفت کنه داخل این درس خوشحال میشم اطلاعاتش رو باهام به اشتراک بزاره
و یه سوال دیگه از بین خیلی سبز و مهرماه کدوم رو اول کار کنم؟درسنامه کدوم مناسب تره؟
سلام دوستان وققتون بخیر باشه
من ریاضیم خیلی ضعیفه اگر کسی بوده که تونسته پیشرفت کنه داخل این درس خوشحال میشم اطلاعاتش رو باهام به اشتراک بزاره
و یه سوال دیگه از بین خیلی سبز و مهرماه کدوم رو اول کار کنم؟درسنامه کدوم مناسب تره؟
درسنامه اگه برایت مهم هست خیلی سبز جامع رو شروع کن
ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
ولی تا ابد وقت نداری.
مهروماه عالیه برای شروع
اگه خیلی ضعیفی سعی کن فیلم ببینی یا اگه میتونی کلاس شرکت کنی
بعد کلاس یا فیلم جزوه دبیرو مجدد حل کن برو رو تستا
اگه نمیتونی درسنامه مهروماه کافیه بخون بعد برو رو تستا دونه دونه حل کن حتی اگه همه رو غلط حل کردی بیوفت رو پاسخنامه یاد بگیرشون توی ریاضی باید صبر به خرج بدی
بعد که تموم شد تستا اخر هر هفته تو برنامت مرور باشه
برگرد دوباره تستایی که غلط حل کردی رو حل کن
ریاضی فقط تست و تست و تسته
اگه کنکوری هستی کلاس عادی معین کرمی برات مناسبه
درسنامه وقت گیره آموزشم کامل صورت نمیگیره!
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
منم ریاضیم ضعیفه
ولی با کلیپای تدریس الا اموزشمو کامل کردم بعد رفتم سراغ کلیپ های حل تست الا بعدم سیر تاپیازو حل کردم
الان میفهمم ریاضی میتونه شیرینم باشه
بعد از حل سیر تا پیاز دوپایه میرم سراغ جامع مهروماه
اگه توهم مث من سطح پایینی داری تو ریاضی از کتابای ساده شروع کن و تستای ساده تا یکم بدبینیت نسبت به ریاضی کم شه
با نظرتون مخالفم، مهر و ماه، خیلی سبز و آی کیو همشون پایه مطالب رو کامل برات باز کردن (حالا با توجه به سطح هر کس، میشه کتاب مناسب رو انتخاب کرد) ولی تنها چیزی که این وسط خودش رو نشون میده، انواع تیپ سوال هست که اینطوری بخوایم حساب کنیم، هیچ کتابی کامل نیست ! تنها راه، تست زیاده یعنی اینقدر سوالات متفاوت حل کنی که اون آموزشه یجورایی تکمیل بشه، مخصوصا تو فیزیک و ریاضی... اولویت هم همیشه با منبع اوله، دیگه جوری نباشه که هیچکدوم رو درست و حسابی متوجه نشی... درضمن اینکه برای همه کلا یه نسخه بپیچیم، درست نیست من اختصاصیا رو به جز زیست کلاس رفتم ولی زیاد تاثیری روم نداشت چون من خودخوان بودم، یعنی با درسنامه بهتر از کلاس متوجه میشدم (حالا نمیدونم چند نفر مثل من هستن)...
خیلی سبز رو استفاده کردم و متوجه شدم که متاسفانه بسیار نکته نویسی شده. اگه کیش شخصیتی مون مثل هم باشه، باید دنیال منبع یا دبیر یا جزوه یا در کل آموزشی باشید که استدلال کردن یاد بده نه این نکته گویی ها. من به کرات دیدم کسانی رو که با این نکته ها راحت ترن اما اگه میخواید ریاضی یاد بگیرید، منبعی رو استفاده کنید که ریاضی یاد بده.
صدای جناب برادر هنوز تو گوشمه که تا 1000 تست ریاضی نزدی حق نداری بگی ریاضیم ضعیفه. خودالقایی نکن لطفا
ای فیدروس! خوبی چیست؟
و چه چیز خوب نیست ...
آیا لازم است از کسی سوال کنیم که این را به ما بگوید؟
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
فعلا ک دارم دهمو میبینم با امینی راد
هم تدریس داره هم نکته و تست تو نت بزنی میاد برات
اگه کلیم رایگان بخوای ببینی کلیپای خوبین و خدایی تستای خیلیی خوبیو حل میکنه تو نکته و تستش
یازدهمش با استاد ثابتیه و من هنوز ندیدم ولی تعریفشو زیاد شنیدم
اگه کلا باهاش ارتباط نگرفتیو خواستی تدریس در حد کتاب درسی ببینی تو نت بزن استاد ملاسعیدی برات تدریس هر سه پایه رو میاره ایشونم خیلی خوب درس میدن ولی فقط برا فهم کتابه ها کنکوری نیس
ای فیدروس! خوبی چیست؟
و چه چیز خوب نیست ...
من یادم رفت بگم؛ قبلا هم این موضوعو شاید شنیده باشید اما حتی دوباره گفتنش هم خالی از لطف نیست: سعی کنید ریاضی رو برای شروع، از توان و رادیکال شروع کنید ( کتاب درسیش میشه ف3 دهم )، بعدش اتحاد و تجزیه و معادله درجه دو و نامعادله و رسم نمودار ( بیشترش ف4 دهم و ف1 یازدهم درس های 2 و 3 فکر کنم ) بعدش هم قدرمطلق و جزءصحیح و اینا ( جزءصحیح تو تابع یازدهم پراکنده ست ینی ف3 ) و هندسه تحلیلی و بعدشم دیگه بسم الله تابع و لگاریتم و مثلثات و حد و مشتق و کاربرد. هندسه و آمار و الگو و دنباله هم بمونه برای آخرای کار. حالا شما با هر منبعی پیشرفت کردید و راضی بودید همون عالیه. توصیه ی متناقض با نظر جمع هم اینه که سعی کنید کتاب درسی، تمرینا و کار در کلاساش رو بجوید. قورت دادن نه، جویدن.
ای فیدروس! خوبی چیست؟
و چه چیز خوب نیست ...
من که میرم دوازدهم اما ریاضیم اصلا خوب نیست در حدی که ریاضی قلمچیم صفره نهاایت۲۵ ددصد
برا من که پایه به پایه خوندن بهتره چون وقتی خواستم جامع بخونم برام سنگین بود و باتوجه به اینکه ترس خاصی نسبت به ریاضی داشتم این روش برام جواب داده
این دوستمونم بنظرم باید امتحان کنه ببینه با کدوم روش میتونه کنار بیادو اونطوری پیش بره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)