خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

﴿تجربیاتتون از دانشگاه و خوابگاه﴾

سلام دوستان امیدوارم خوش باشین
      درسته سوالم خیلی کلیه ولی میشه توضیحاتی بدین برا افرادی که می‌خوان انتخاب رشته کنن
      لازم نیس توضیحات خیلی تخصصی و کلیشه‌ای بگین
      تجربه و برداشت‌های خودتون می‌خوام بشنوم
      ممنون میشم جواب این سوالا هر کدوم که میتونین رو بگین
      چه رشته‌ای می‌خونین میشه یکم توضیح بدین؟
      کدوم دانشگاهین و وضعیتش چطوریه استاداش چجورن؟
      وضعیت خوابگاه چجوریه برا چه افرادی مناسبه شما چطور کنار اومدین هم بدیاش هم خوبیاش چیان؟
      چقدر با قبل دانشگاه رفتنتون عوض شدین چه درس‌هایی گرفتین؟
      اگه رشته‌ای رفتین که سال کنکور هدفتون نبود الان راضی هستین یا میگین دوباره کنکور می‌دادم بهتر بود؟
      اگه آزاد یا پردیس میرین چقد شهریه پرداخت میکنین؟
      اگه شهر دیگه هستین تقریبن ماهی چقدر خرجتون میشه؟
      کنار دانشگاه کار یا فعالیتی میتونین انجام بدین؟
      وضعیت همکلاسیاتون چطوره میتونین باهاشون مچ بشین یا نه؟
      می‌دونم خیلی سوال پرسیدم ولی مطمئنم جواب هرکدومتون برا بقیه خیلی مفید و ارزشمنده

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aytakso نمایش پست ها
      سلام دوستان امیدوارم خوش باشین
      درسته سوالم خیلی کلیه ولی میشه توضیحاتی بدین برا افرادی که می‌خوان انتخاب رشته کنن
      لازم نیس توضیحات خیلی تخصصی و کلیشه‌ای بگین
      تجربه و برداشت‌های خودتون می‌خوام بشنوم
      ممنون میشم جواب این سوالا هر کدوم که میتونین رو بگین
      چه رشته‌ای می‌خونین میشه یکم توضیح بدین؟
      کدوم دانشگاهین و وضعیتش چطوریه استاداش چجورن؟
      وضعیت خوابگاه چجوریه برا چه افرادی مناسبه شما چطور کنار اومدین هم بدیاش هم خوبیاش چیان؟
      چقدر با قبل دانشگاه رفتنتون عوض شدین چه درس‌هایی گرفتین؟
      اگه رشته‌ای رفتین که سال کنکور هدفتون نبود الان راضی هستین یا میگین دوباره کنکور می‌دادم بهتر بود؟
      اگه آزاد یا پردیس میرین چقد شهریه پرداخت میکنین؟
      اگه شهر دیگه هستین تقریبن ماهی چقدر خرجتون میشه؟
      کنار دانشگاه کار یا فعالیتی میتونین انجام بدین؟
      وضعیت همکلاسیاتون چطوره میتونین باهاشون مچ بشین یا نه؟
      می‌دونم خیلی سوال پرسیدم ولی مطمئنم جواب هرکدومتون برا بقیه خیلی مفید و ارزشمنده
      به ترتیب سوالاتت جواب میدم:
      در دانشگاه صنعتی سهند تبریز مهندسی شیمی خوندم . یه رشته خوب مهندسی که خب اصلا دیگه اون رونق 20-15 سال گذشته رو نداره، چون بازارش اشباع شده‌اس! (قبلا با گرایش پتروشیمی باتوجه به نیاز کشور در این حوزه، جزو رشته های تاپ و پُردرآمد مهندسی محسوب میشد.)
      استادان این دانشگاه در دانشکده مهندسی شیمی یکی از بهترین استادان با سطح علمی خیلی بالا هستن؛ چرا که این رشته در اون دانشگاه یکی از قطب های علمی کشور هست .
      خوابگاه های دانشگاه صنعتی سهند از لحاظ امکانات کاملا قابل قبول بود . کلا خوابگاه برای افرادی مناسبه که شخصیت منعطف و غیرمنفعل دارن!... اگه غیر این باشه، با بقیه زیاد به مشکل میخوری . چون سلایق رفتاری و گفتاری در محیط خوابگاه که از انواع قومیت ها و شهرها در اونجا حضور دارن، کاملا متفاوته... خوبیای خوابگاه مثلا پیدا کردن دوستانی بود که یکی از یکی باحال تر هستن و یکمی هم زندگی مجردی رو تجربه میکنی... ولی بدیاش اینکه مثلا احساس دلتنگی زیاد به آدم دست میداد که خب اینم باعث میشد آدم به سمت پیدا کردن رل و اینا بره که بنظرم برای دانشجویی که فقط میخواد درس بخونه، یه سم مهلک هست! درواقع اگه شرایطش بود، باید شرعی و قانونی جلو رفت وگرنه واقعا ضررهاش بیشتر از منفعت‌هاش بوده و در بلند مدت هم به آدم آسیب میزنه!... پس دل‌تنگیا رو در خوابگاه باید تحمل کرد یا اینکه همواره مشغول کارهایی شد که فرد خودش بهشون علاقه مند باشه .
      میتونم بگم نسبت به قبل از اونجا رفتن، پُخته تر شدم . یجورایی پوست کلفت تر شدم؛ یعنی دیگه به هر حرف یا رفتاری که از دیگران ببینم واکنش آنچنانی ندارم و میتونم از کنار مسائل بی‌اهمیت یا حتی آزاردهنده به راحتی عبور کنم . درسی هم که گرفتم بیشتر این بود اولا افراد رو با تیپ ظاهری هیچوقت نباید در ابتدا قضاوت کرد و ثانیا صرفا به افرادی باید اعتماد کرد که ببینی رفتارش در قبال دیگران در حضور شخص خودت چجوری هست . (اونم اعتماد نسبی، نه اعتماد مطلق!)
      از رشته‌ام اون موقع تاحدی راضی بودم، چون براش کم و بیش تلاش کردم . اما بعدا که دیدم هیچ خبری نیست، فی الحال به سمت پروسه‌ی سنگین کنکور برگشتم اونم کنکور تجربی که توی اینم برای رسیدن به اهداف تعیین شده، واقعا خیلی باید تلاش بیشتری کرد .
      آزاد یا پردیس نبودم؛ روزانه بودم .
      من ارومیه‌ای هستم و دانشگاه در سهند تبریز بود که اونجا ماهیانه حدودا 500 هزار تومن با تفریحات معمولی و کم خرج کفاف میداد . بخوام به نرخ روز بگم، در حال حاضر باید حداقل 3 الی 4 تومن درنظر گرفت؛ البته برای رفع نیازهای ضروری و شخصی مثل خورد و خوراک در دانشگاه و ... ! دیگه بقیه‌اش رو کاری ندارم . مثلا خرج‌های اضافی مثل کافه رفتن و با رل بیرون رفتن و اینا رو نمیشه گفت!
      توی دانشگاه کار دانشجویی هم انجام میدادم . (کارهای خدماتی)
      همکلاسیا هم یجورایی عین هم خوابگاهیا میتونه باشه . ولی با جنس مخالف بستگی داره!... اگه شوخ طبع و اجتماعی باشی، جذبت میشن و چالش های زیادی رو میتونی باهاشون تجربه کنی . خشک و تُخس باشی، کاری به کار تو ندارن ! (البته اینا برا پسر صدق میکنه)
      دیگه تا جایی‌که میشد اینجا گفت رو به سوالات در حد تجربه‌ی شخصی جواب دادم .

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن