خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 24

موضوع: افسردگی

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات

افسردگی

سلام...

راستش میخوام سریع برم سر اصل مطلب...
      کنکورمو دادم ولی زیاد خوب نشد.. باید پشت بمونم... به شدت احساس تنهایی میکنم..این احساس داره منو از درون نابود میکنه... حال هیچکاری ندارم.‌. باشگاه خیلی وقته نمیرم.. اعتماد به نفس داغونی دارم... فک میکنم بدبخت ترین و بی عرضه ترین انسان دنیام... همش حس می‌کنم منو هیچکی دوس نداره... احساس بی ارزشی میکنم...
      کل دو هفته بعد کنکور نشستم رو تخت و حال هیچکاری ندارم...
      خیلی زیاد تر از قبل گریه میکنم...

تو رو خدا اگه میتونید کمک کنید..
      ویرایش توسط Pegasus_84_ : 27 تیر 1402 در ساعت 23:01

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اومدم بگم منم خیلی احساس افسردگی میکنم
      خیلی ناراحت وغمگینم
      میترسم و نگرانم
      منتظرم
      خسته م
      و حقیقتا راه حلی هم براش ندارم....
      احساس میکنم تمام بدبختیایی که تحمل کردم الکی بوده....
      روز هاتون با لبخند
      ویرایش توسط Dozham : 27 تیر 1402 در ساعت 22:47

3. Top | #3
      RHM
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      تمام این حس‌هایی رو که میگی منم تجربه کردم... ولی بذار یه چیزی بهت بگم همشون میگذرن ولی چیزی که الان مهمه، عکس‌العملته... من وقتی برای اولین بار این حس‌ها رو تجربه کردم، خودم رو باختم، من از هیچ کس عقب نبودم، من بی ارزش نبودم... من دوستای ده ساله‌ام رو از دست دادم اولش واقعاً داغون بودم و مثل خودت احساس تنهایی میکردم ولی بعدا فهمیدم چقدر بعضی از «از دست دادن ‌ها» به نفع آدمه... بعضی از حس ‌هایی که الان داری تجربه میکنی طبیعیه و بخاطر شرایطی هست که توشی
      تا جایی که میشناسمت، وضع درسیت خوبه، به نظرم کنار درس، ورزش کن چون حالت رو خوب میکنه
      فقط خواهش میکنم نذار تو ذهنت همش تکرار بشه که بی‌ارزشی، به هیچ دردی نمیخوری و... چون واقعاً اینطور نیست... ببین نمیدونم چی بگم که باور کنی، فقط امیدوارم باور کنی که همش بخاطر شرایطه... یه چیزی هم بگم تو دنیا تنها چیزی که مهمه خودتی و فکرت.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RHM نمایش پست ها
      سلام
      تمام این حس‌هایی رو که میگی منم تجربه کردم... ولی بذار یه چیزی بهت بگم همشون میگذرن ولی چیزی که الان مهمه، عکس‌العملته... من وقتی برای اولین بار این حس‌ها رو تجربه کردم، خودم رو باختم، من از هیچ کس عقب نبودم، من بی ارزش نبودم... من دوستای ده ساله‌ام رو از دست دادم اولش واقعاً داغون بودم و مثل خودت احساس تنهایی میکردم ولی بعدا فهمیدم چقدر بعضی از «از دست دادن ‌ها» به نفع آدمه... بعضی از حس ‌هایی که الان داری تجربه میکنی طبیعیه و بخاطر شرایطی هست که توشی
      تا جایی که میشناسمت، وضع درسیت خوبه، به نظرم کنار درس، ورزش کن چون حالت رو خوب میکنه
      فقط خواهش میکنم نذار تو ذهنت همش تکرار بشه که بی‌ارزشی، به هیچ دردی نمیخوری و... چون واقعاً اینطور نیست... ببین نمیدونم چی بگم که باور کنی، فقط امیدوارم باور کنی که همش بخاطر شرایطه... یه چیزی هم بگم تو دنیا تنها چیزی که مهمه خودتی و فکرت.
      خیلی ممنون.. حرفاتون خیلی با ارزشه برام
      حالمو خیلی بهتر کرد..

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Banno نمایش پست ها
      اومدم بگم منم خیلی احساس افسردگی میکنم
      خیلی ناراحت وغمگینم
      میترسم و نگرانم
      منتظرم
      خسته م
      و حقیقتا راه حلی هم براش ندارم....
      احساس میکنم تمام بدبختیایی که تحمل کردم الکی بوده....
      امیدوارم زود خوب بشید.. مرسی بابت همدلی..

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      واقعا نمی دونم چی بگم پسر حق داری واقعا حق داری حتی من فک میکردم دورقمی بیاری واقعا شوکم دگ تو ک جای خود داری
      خوب یا بد ب هر حال میگذره مطمینم سال دگ رومیترکونی
      ب این فک کن ک چند سال دگ حتی شاید ب این روزات بخندی
      خیلی دوس داشتم کاری برات کنم ک حالت عوض شه پسر گل
      اما حیف ک کاری از دستم بر نمیاد

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pegasus_84_ نمایش پست ها
      سلام...

راستش میخوام سریع برم سر اصل مطلب...
      کنکورمو دادم ولی زیاد خوب نشد.. باید پشت بمونم... به شدت احساس تنهایی میکنم..این احساس داره منو از درون نابود میکنه... حال هیچکاری ندارم.‌. باشگاه خیلی وقته نمیرم.. اعتماد به نفس داغونی دارم... فک میکنم بدبخت ترین و بی عرضه ترین انسان دنیام... همش حس می‌کنم منو هیچکی دوس نداره... احساس بی ارزشی میکنم...
      کل دو هفته بعد کنکور نشستم رو تخت و حال هیچکاری ندارم...
      خیلی زیاد تر از قبل گریه میکنم...

تو رو خدا اگه میتونید کمک کنید..
      سلام اول اینکه خیلی رک بهت بگم افکاری ک داری مزخرفن( احتمالا بعدشم به خاطر همین جمله بهم هیت میدی ولی خواستم واقعیتو بگم)
      اولا از کجا مطمئنی قبول نشدی؟‌درصدات بد نبودن (معدلتو خبر ندارم که همون معدل هم ۴۰درصده)
      پشت کنکور موندن مگه به معنی به آخر رسیدن دنیاس؟ برو ی سال بشین برا هدفت بجنگ وقتی به هدفت رسیدی مطمئن باش حس خیلی بهتری داری
      پشت کنکور موندن در واقع بهت یاد میده که باید برای زندگیت بجنگی و اینکه چطور میتونی اینکارو انجام بدی
      درمورد باقی افکارتم پیشنهاد میدم برو ی ورزشی دنبال کن(حداقل آخرشبا برو پیاده روی) ،آهنگ گوش بده ۴ تا فیلم ببین ولی تایمتو از دست نده اگه مطمئنی قراره پشت کنکور بمونی دیگه مث ی مرد برو درستو بخون
      درمورد دوست یابی هم سال کنکور به دوست خاصی نیاز نداری ولی بد نیست با یکی دونفر درارتباط باشی ، حتی بچه های همین انجمن هم خوبن
      من این ۲ هفته بعد کنکور حالم خیلی بهتر از دوران کنکوره اونموقع هرروز اعصابم خورد بود، وقتی کنکورتو دادی بشین با اعصاب راحت ی فکری برا باقی مشکلاتت بکن

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط FighterMan نمایش پست ها
      سلام اول اینکه خیلی رک بهت بگم افکاری ک داری مزخرفن( احتمالا بعدشم به خاطر همین جمله بهم هیت میدی ولی خواستم واقعیتو بگم)
      اولا از کجا مطمئنی قبول نشدی؟‌درصدات بد نبودن (معدلتو خبر ندارم که همون معدل هم ۴۰درصده)
      پشت کنکور موندن مگه به معنی به آخر رسیدن دنیاس؟ برو ی سال بشین برا هدفت بجنگ وقتی به هدفت رسیدی مطمئن باش حس خیلی بهتری داری
      پشت کنکور موندن در واقع بهت یاد میده که باید برای زندگیت بجنگی و اینکه چطور میتونی اینکارو انجام بدی
      درمورد باقی افکارتم پیشنهاد میدم برو ی ورزشی دنبال کن(حداقل آخرشبا برو پیاده روی) ،آهنگ گوش بده ۴ تا فیلم ببین ولی تایمتو از دست نده اگه مطمئنی قراره پشت کنکور بمونی دیگه مث ی مرد برو درستو بخون
      درمورد دوست یابی هم سال کنکور به دوست خاصی نیاز نداری ولی بد نیست با یکی دونفر درارتباط باشی ، حتی بچه های همین انجمن هم خوبن
      من این ۲ هفته بعد کنکور حالم خیلی بهتر از دوران کنکوره اونموقع هرروز اعصابم خورد بود، وقتی کنکورتو دادی بشین با اعصاب راحت ی فکری برا باقی مشکلاتت بکن
      سلام مرسی بابت پیامت..
      راستش ورزش میکنم هر روز..
      ولی نمیدونم چرا حس و حال هیچ کار دیگه ای رو ندارم...

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام
      ببین امیدوارم قبول بشی واقعا خدا رو چه دیدی شاید شد ولیییییی
      حس هایی که داری کاملا طبیعیه . من الان که خواندم متنت رو با خودم گفتم چه جالب من تنها نیستم یکی دیگه هم شبیه منه!
      فقط در همین حد میتونم بهت بگم که تنها نیستی حداقل اینو مطمئن باش .
      بعدشم ارزشمندی آدما ربطی به کنکور و شغل و پول و قیافه شون نداره . این خیلی زشته که ارزش خودت رو به کنکور گره بزنی و حالا احساس بی ارزشی کنی .
      در مورد دوست داشته شدن هم حقیقتا چه اهمیتی داره؟؟؟؟ تو اینی هر کی دوست نداره خب نداشته باشه . توی کل عمرت اگر بتونی یکنفره رو پیدا کنی که دوستت داشته باشه بسه .
      خودت باش . اونوقت دوست داشتنی ترین پسر دنیا میشی . تو الان ناراحت و غمگینی و این واقعیت توعه . به خودت زمان میدی یواش یواش حالت بهتر میشه و به ایده آل خودت می‌رسی . خودتخریبی نکن و قوی باش . به این قدرتت در آینده نیاز پیدا می‌کنی .
      یکبار بتونی افسردگی و غم رو مدیریت کنی دیگه یاد میگیری و در موقعیت های دیگه هم باهاش کنار میایی . نه اینکه ناراحت نشیاااا نه ! ولی دیگه نمیندازتت و ادامه میدی . پس شاید بد نباشه به این وضعیت به عنوان یه تمرین نگاه کنی برای روزای سخت آینده .
      اگر حالت بهتر نبود بازم بنویس تا حرف بزنیم خالی بشی

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pegasus_84_ نمایش پست ها
      سلام مرسی بابت پیامت..
      راستش ورزش میکنم هر روز..
      ولی نمیدونم چرا حس و حال هیچ کار دیگه ای رو ندارم...
      چی بگم والا من خودم ی زمانی همچین حسی داشتم درک میکنم چی میگی دیگه ی مدت هرروز ورزش میکردمو واقعیتش یکمم با دوستام تو مجازی وقت میگذزونم بهتر شد خیلی بهتر
      البته اینکارو نکن من یازدهم بودم اینکارو کردم
      و نکته مهم اینکه فعلا منفی بافی نکن تا بعد کنکور باور کن هر نقصی داشته باشی میتونی برطرفش کنی

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دا:/
      خدایی هنو نتایج نیومده چرا ناراحتی؟
      درصدات که خیلی اوکی و نرماله:/
      god make me angor:/
      روز هاتون با لبخند

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      اینجا کسی سواد کمک واقعی به شما رو نداره. فقط روانپزشک ( و نه روانشناس ) میتونه کمکتون کنه.
      ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
      ولی تا ابد وقت نداری.

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      اول از همه سلام ...دوم اینکه این بی تحرکی و ناراحتی که بیشتر از دو هفته طول بکشه رو حتما باید پیش روانشناس ببری و باهاش صحبت کنی...ولی ببین اره این خیلی درد داره که تلاش کنی و به هدفت نرسی و گل پسر هنوز جوابا نیومده که تو ناراحتی اصلا قبول نشدی فدای سرت یعنی چی احساس بی عرضگی میکنی کنکورتو بخشی از زندگیته نه سد راه زندگیت خب؟ برای ÷شت موندم اگه واقعا اعصاب فولادین داری خانواده ای داری که دم به دقیقه تو رو با بقیه مقایسه نمیکنن و پشت موندتو نمیزننن تو سرت بمون اصن ترس نداره تازه یجوریم میگذره تا میای ی نفس بگیری میبنی تیر شده و سرجلسه ای ..و اینو از من داشته باش هیچی ببین هیچی اونقدر ارزش نداره که بخوای روحیتو خراب کنی بزرگترین نعمتی که میتونی داشته باشی سلامتی روحیته من اینو نفهمیدم و الان که از دستش دادم و حالم خرابه میفمم...

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Powerfullll نمایش پست ها
      سلام
      ببین امیدوارم قبول بشی واقعا خدا رو چه دیدی شاید شد ولیییییی
      حس هایی که داری کاملا طبیعیه . من الان که خواندم متنت رو با خودم گفتم چه جالب من تنها نیستم یکی دیگه هم شبیه منه!
      فقط در همین حد میتونم بهت بگم که تنها نیستی حداقل اینو مطمئن باش .
      بعدشم ارزشمندی آدما ربطی به کنکور و شغل و پول و قیافه شون نداره . این خیلی زشته که ارزش خودت رو به کنکور گره بزنی و حالا احساس بی ارزشی کنی .
      در مورد دوست داشته شدن هم حقیقتا چه اهمیتی داره؟؟؟؟ تو اینی هر کی دوست نداره خب نداشته باشه . توی کل عمرت اگر بتونی یکنفره رو پیدا کنی که دوستت داشته باشه بسه .
      خودت باش . اونوقت دوست داشتنی ترین پسر دنیا میشی . تو الان ناراحت و غمگینی و این واقعیت توعه . به خودت زمان میدی یواش یواش حالت بهتر میشه و به ایده آل خودت می‌رسی . خودتخریبی نکن و قوی باش . به این قدرتت در آینده نیاز پیدا می‌کنی .
      یکبار بتونی افسردگی و غم رو مدیریت کنی دیگه یاد میگیری و در موقعیت های دیگه هم باهاش کنار میایی . نه اینکه ناراحت نشیاااا نه ! ولی دیگه نمیندازتت و ادامه میدی . پس شاید بد نباشه به این وضعیت به عنوان یه تمرین نگاه کنی برای روزای سخت آینده .
      اگر حالت بهتر نبود بازم بنویس تا حرف بزنیم خالی بشی
      خیلی ممنون...
      خیلی انرژی داد حرفات بهم دستت درد نکنه

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط FighterMan نمایش پست ها
      چی بگم والا من خودم ی زمانی همچین حسی داشتم درک میکنم چی میگی دیگه ی مدت هرروز ورزش میکردمو واقعیتش یکمم با دوستام تو مجازی وقت میگذزونم بهتر شد خیلی بهتر
      البته اینکارو نکن من یازدهم بودم اینکارو کردم
      و نکته مهم اینکه فعلا منفی بافی نکن تا بعد کنکور باور کن هر نقصی داشته باشی میتونی برطرفش کنی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن