X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17

Hybrid View

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوابق تحصیلی

سلام دو تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.

نمراتی ک برا عمومی هست رو چجوری میخوان رو کنکورمون تاثیر بدن مگ درس عمومی رو ما تو کنکور داشتیم ؟بقیع درسا چطور

بعد باید حتما نمره کامل بگیری تا درصد هر درسو بگیری یا میان میانگین میگیرن تو کل کشور

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام ... واسه امسال قرار شده که به جای طرح سوال عمومی در دفترچه کنکور ، عمومی ها رو از دفترچه حذف کنن و به جاش نمرات امتحان نهایی دروس عمومی رو تراز بگیرن و اثر بدن ...

البته نمرات امتحان نهایی دروس اختصاصی هم هم اثر گذار هست ولی نسبتا به میزان کمتری ....

نهایتا اینکه 60 درصد نتیجه کنکور امسالت به نمره ی کنکورت بر میگرده و 40 درصد مابقیش به نمرات امتحان نهاییت ....

موفق باشی

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      واسه شما هم مای مدیو اینطوری شده بچه ها ؟
      نام: IMG_۲۰۲۴۰۲۱۵_۲۰۴۴۱۰.jpg نمایش: 142 اندازه: 133.1 کیلو بایت
      هرچی میزنم رو آزمون سراسری نمیاره. نزدیک ۲ هفتس فکر کنم کار نکرده.
      و همینطور بخش کارنامه
      نام: IMG_۲۰۲۴۰۲۱۵_۲۰۴۴۲۲.jpg نمایش: 147 اندازه: 64.7 کیلو بایت
      هی میگه کارنامه یافت نشد نشد از وقتی از رده دانش آموزی خارج و جزو عموم شدم خیلی چیزا خراب شده
      واسه شما هم اینطوری شده سایت؟
      می‌گویند شب خطرناک است؛ اما خطرناک‌تر از شب، آدم‌هایی هستند که یاد گرفته‌اند لبخند بزنند و هیچ‌چیز از درونشان معلوم نباشد. خیابان‌های نیمه‌شب، تنها شاهدِ حقیقت آن‌هاست.

Leave them wondering.

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام
      و همینطور بخش کارنامه
      هی میگه کارنامه یافت نشد نشد از وقتی از رده دانش آموزی خارج و جزو عموم شدم خیلی چیزا خراب شده
      اگ کارنامه کنکور رو میخای تو سایت مای سنجش برو. همونجا ک پنل ثبت نام کنکورت هس
      با من برقص
      رو خاک و خون
      🩶✨️🕊

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها
      اگ کارنامه کنکور رو میخای تو سایت مای سنجش برو. همونجا ک پنل ثبت نام کنکورت هس
      نه کارنامه کنکور رو که می دونم تو مای سنجشه
      مثلا خب می خوام کارنامه دوازدهم رو ببینم بازم حالا نمره ها رو و تراز سوابق و اینا رو ولی هیچکدوم رو نمیاره
      می خواستم ببینم فقط برا من اینطوریه یا واسه همه خرابه چون همین چند وقت پیش درست کار می کردن
      می‌گویند شب خطرناک است؛ اما خطرناک‌تر از شب، آدم‌هایی هستند که یاد گرفته‌اند لبخند بزنند و هیچ‌چیز از درونشان معلوم نباشد. خیابان‌های نیمه‌شب، تنها شاهدِ حقیقت آن‌هاست.

Leave them wondering.

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نه کارنامه کنکور رو که می دونم تو مای سنجشه
      مثلا خب می خوام کارنامه دوازدهم رو ببینم بازم حالا نمره ها رو و تراز سوابق و اینا رو ولی هیچکدوم رو نمیاره
      می خواستم ببینم فقط برا من اینطوریه یا واسه همه خرابه چون همین چند وقت پیش درست کار می کردن
      عا اینو دیگه نمیدونم
      با من برقص
      رو خاک و خون
      🩶✨️🕊

7. Top | #7
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام
      و همینطور بخش کارنامه
      برای من هم خرابه. اطلاعات رو میگه یافت نشد.

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ایها الناس کسی تونسته ثبت نام کنه؟؟؟ من از یه مشاوری شنیدم میگفت سامانه درس شده و ثبت نام داره انجام میگیره
      This is........it

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بچه ها من برای کنکور شماره‌ای رو دادم که در اصل به اسم پدرم بود ولی من استفاده می‌کردم، الان بخوام برای مای مدیو با سیمکارتی که به اسم خودمه ثبت نام کنم، مشکلی پیش نمیاد؟

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      نه گزینه ثبت نام توی سامانه نیست، هیچ راهی نیست. نمی تونم ثبت نام کنم.

Leave them wondering.

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      سلام

یه سوال برام بوجود اومده گفتم اینجا اگه میشه بپرسم

امسال اخرین سالی هست که ترمیم وجود داره ؟ از سال های بعد هیچ ازمون ترمیم طوری کلا وجود نداره؟
      ? Happy or sad

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بسیار مهم | داوطلبان فارغ التحصیلی که تاکنون ترمیم نمره انجام نداده‌اند، از جمله فارغ التحصیلان خرداد ۱۴۰۲، حتماً بخوانند

کلیه داوطلبان فارغ التحصیلی که در نوبت خرداد ۱۴۰۲ و قبل از آن یک یا دو مرتبه ترمیم نمره انجام داده‌اند، یک بار دیگر امکان ترمیم نمره خواهند داشت و پیشنهاد می‌شود از این فرصت در خرداد ۱۴۰۳ استفاده کنند چراکه احتمال دارد آموزش و پرورش در سال‌های بعد اجازه ترمیم نمره مجدد به آنان ندهد‌.

داوطلبان فارغ التحصیلی که تاکنون ترمیم نمره انجام نداده‌اند، تنها و تنها یک بار امکان ترمیم نمره خواهند داشت که می‌توانند در صورت تمایل در خرداد سال آینده از این فرصت استفاده کنند یا به سال‌های بعد موکول کنند. فرصت مجدد ترمیم نمره‌ای که در نوبت خرداد ۱۴۰۳ به فارغ التحصیلان که پیش از این در این امتحانات شرکت کرده‌اند، داده شد به هیچ عنوان به این معنا نیست که فارغ التحصیلانی که تاکنون ترمیم نمره انجام نداده‌اند نیز دو بار فرصت خواهند داشت. مبنا یک بار فرصت ترمیم نمره است به استثناء نوبت خرداد ۱۴۰۳.

⚠️ من یقین دارم بخشی از فارغ التحصیلانی که تاکنون ترمیم نمره انجام نداده‌اند، با فرض این که در نوبت خرداد ۱۴۰۴ نیز همچون خرداد سال آینده فرصت مجدد ترمیم داده خواهد شد یا مشابه فارغ التحصیلانی که پیش از این ترمیم نمره کرده‌اند، فرصت دومی در خرداد ۱۴۰۴ به آنان داده می شود؛ بدون آمادگی کافی در امتحانات ترمیم نمره سال آینده شرکت کرده و تنها فرصت خود برای ورود به آموزش عالی را برای همیشه از بین خواهند برد‌. این شفاف سازی برای جلوگیری از تفسیر اشتباه جملات و عبارات گنگ اطلاعیه‌ها و دفترچه راهنمای ثبت نام را احتمالاً در جای دیگری نخواهید خواند، پس لطفاً پیش از ثبت نام در امتحانات ترمیم نمره سال آینده مطمئن شوید که به طور کامل به این نکته اشراف دارید.

Leave them wondering.

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بسیار مهم | داوطلبان فارغ التحصیلی که تاکنون ترمیم نمره انجام نداده‌اند، از جمله فارغ التحصیلان خرداد ۱۴۰۲، حتماً بخوانند

������ کلیه داوطلبان فارغ التحصیلی که در نوبت خرداد ۱۴۰۲ و قبل از آن یک یا دو مرتبه ترمیم نمره انجام داده‌اند، یک بار دیگر امکان ترمیم نمره خواهند داشت و پیشنهاد می‌شود از این فرصت در خرداد ۱۴۰۳ استفاده کنند چراکه احتمال دارد آموزش و پرورش در سال‌های بعد اجازه ترمیم نمره مجدد به آنان ندهد‌.

������ داوطلبان فارغ التحصیلی که تاکنون ترمیم نمره انجام نداده‌اند، تنها و تنها یک بار امکان ترمیم نمره خواهند داشت که می‌توانند در صورت تمایل در خرداد سال آینده از این فرصت استفاده کنند یا به سال‌های بعد موکول کنند. فرصت مجدد ترمیم نمره‌ای که در نوبت خرداد ۱۴۰۳ به فارغ التحصیلان که پیش از این در این امتحانات شرکت کرده‌اند، داده شد به هیچ عنوان به این معنا نیست که فارغ التحصیلانی که تاکنون ترمیم نمره انجام نداده‌اند نیز دو بار فرصت خواهند داشت. مبنا یک بار فرصت ترمیم نمره است به استثناء نوبت خرداد ۱۴۰۳.

⚠️ من یقین دارم بخشی از فارغ التحصیلانی که تاکنون ترمیم نمره انجام نداده‌اند، با فرض این که در نوبت خرداد ۱۴۰۴ نیز همچون خرداد سال آینده فرصت مجدد ترمیم داده خواهد شد یا مشابه فارغ التحصیلانی که پیش از این ترمیم نمره کرده‌اند، فرصت دومی در خرداد ۱۴۰۴ به آنان داده می شود؛ بدون آمادگی کافی در امتحانات ترمیم نمره سال آینده شرکت کرده و تنها فرصت خود برای ورود به آموزش عالی را برای همیشه از بین خواهند برد‌. این شفاف سازی برای جلوگیری از تفسیر اشتباه جملات و عبارات گنگ اطلاعیه‌ها و دفترچه راهنمای ثبت نام را احتمالاً در جای دیگری نخواهید خواند، پس لطفاً پیش از ثبت نام در امتحانات ترمیم نمره سال آینده مطمئن شوید که به طور کامل به این نکته اشراف دارید.
      سلام این مطلب رو چه سایتی منتشر کرده؟

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sajad_ha نمایش پست ها
      سلام این مطلب رو چه سایتی منتشر کرده؟
      سلام
      سایت نبود، توی یه شبکه اجتماعی نوشته بودن

Leave them wondering.

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      سایت نبود، توی یه شبکه اجتماعی نوشته بودن
      ممنون از جوابتون

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن