سلام دو تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
نمراتی ک برا عمومی هست رو چجوری میخوان رو کنکورمون تاثیر بدن مگ درس عمومی رو ما تو کنکور داشتیم ؟بقیع درسا چطور
بعد باید حتما نمره کامل بگیری تا درصد هر درسو بگیری یا میان میانگین میگیرن تو کل کشور![]()
سلام دو تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
نمراتی ک برا عمومی هست رو چجوری میخوان رو کنکورمون تاثیر بدن مگ درس عمومی رو ما تو کنکور داشتیم ؟بقیع درسا چطور
بعد باید حتما نمره کامل بگیری تا درصد هر درسو بگیری یا میان میانگین میگیرن تو کل کشور![]()
سلام ... واسه امسال قرار شده که به جای طرح سوال عمومی در دفترچه کنکور ، عمومی ها رو از دفترچه حذف کنن و به جاش نمرات امتحان نهایی دروس عمومی رو تراز بگیرن و اثر بدن ...
البته نمرات امتحان نهایی دروس اختصاصی هم هم اثر گذار هست ولی نسبتا به میزان کمتری ....
نهایتا اینکه 60 درصد نتیجه کنکور امسالت به نمره ی کنکورت بر میگرده و 40 درصد مابقیش به نمرات امتحان نهاییت ....
موفق باشی
سلام
واسه شما هم مای مدیو اینطوری شده بچه ها ؟
هرچی میزنم رو آزمون سراسری نمیاره. نزدیک ۲ هفتس فکر کنم کار نکرده.
و همینطور بخش کارنامه
هی میگه کارنامه یافت نشد نشداز وقتی از رده دانش آموزی خارج و جزو عموم شدم خیلی چیزا خراب شده
واسه شما هم اینطوری شده سایت؟
میگویند شب خطرناک است؛ اما خطرناکتر از شب، آدمهایی هستند که یاد گرفتهاند لبخند بزنند و هیچچیز از درونشان معلوم نباشد. خیابانهای نیمهشب، تنها شاهدِ حقیقت آنهاست.
Leave them wondering.
با من برقص
رو خاک و خون
🩶✨️🕊
میگویند شب خطرناک است؛ اما خطرناکتر از شب، آدمهایی هستند که یاد گرفتهاند لبخند بزنند و هیچچیز از درونشان معلوم نباشد. خیابانهای نیمهشب، تنها شاهدِ حقیقت آنهاست.
Leave them wondering.

ایها الناس کسی تونسته ثبت نام کنه؟؟؟ من از یه مشاوری شنیدم میگفت سامانه درس شده و ثبت نام داره انجام میگیره
This is........it
بچه ها من برای کنکور شمارهای رو دادم که در اصل به اسم پدرم بود ولی من استفاده میکردم، الان بخوام برای مای مدیو با سیمکارتی که به اسم خودمه ثبت نام کنم، مشکلی پیش نمیاد؟
سلام
نه گزینه ثبت نام توی سامانه نیست، هیچ راهی نیست. نمی تونم ثبت نام کنم.
Leave them wondering.
سلام
یه سوال برام بوجود اومده گفتم اینجا اگه میشه بپرسم
امسال اخرین سالی هست که ترمیم وجود داره ؟ از سال های بعد هیچ ازمون ترمیم طوری کلا وجود نداره؟
? Happy or sad
⭕ بسیار مهم | داوطلبان فارغ التحصیلی که تاکنون ترمیم نمره انجام ندادهاند، از جمله فارغ التحصیلان خرداد ۱۴۰۲، حتماً بخوانند ❗
کلیه داوطلبان فارغ التحصیلی که در نوبت خرداد ۱۴۰۲ و قبل از آن یک یا دو مرتبه ترمیم نمره انجام دادهاند، یک بار دیگر امکان ترمیم نمره خواهند داشت و پیشنهاد میشود از این فرصت در خرداد ۱۴۰۳ استفاده کنند چراکه احتمال دارد آموزش و پرورش در سالهای بعد اجازه ترمیم نمره مجدد به آنان ندهد.
داوطلبان فارغ التحصیلی که تاکنون ترمیم نمره انجام ندادهاند، تنها و تنها یک بار امکان ترمیم نمره خواهند داشت که میتوانند در صورت تمایل در خرداد سال آینده از این فرصت استفاده کنند یا به سالهای بعد موکول کنند. فرصت مجدد ترمیم نمرهای که در نوبت خرداد ۱۴۰۳ به فارغ التحصیلان که پیش از این در این امتحانات شرکت کردهاند، داده شد به هیچ عنوان به این معنا نیست که فارغ التحصیلانی که تاکنون ترمیم نمره انجام ندادهاند نیز دو بار فرصت خواهند داشت. مبنا یک بار فرصت ترمیم نمره است به استثناء نوبت خرداد ۱۴۰۳.
⚠️ من یقین دارم بخشی از فارغ التحصیلانی که تاکنون ترمیم نمره انجام ندادهاند، با فرض این که در نوبت خرداد ۱۴۰۴ نیز همچون خرداد سال آینده فرصت مجدد ترمیم داده خواهد شد یا مشابه فارغ التحصیلانی که پیش از این ترمیم نمره کردهاند، فرصت دومی در خرداد ۱۴۰۴ به آنان داده می شود؛ بدون آمادگی کافی در امتحانات ترمیم نمره سال آینده شرکت کرده و تنها فرصت خود برای ورود به آموزش عالی را برای همیشه از بین خواهند برد. این شفاف سازی برای جلوگیری از تفسیر اشتباه جملات و عبارات گنگ اطلاعیهها و دفترچه راهنمای ثبت نام را احتمالاً در جای دیگری نخواهید خواند، پس لطفاً پیش از ثبت نام در امتحانات ترمیم نمره سال آینده مطمئن شوید که به طور کامل به این نکته اشراف دارید.
Leave them wondering.
Leave them wondering.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)