خیلی بده یه سری ادم ... بشن نماد ایران و ایرانی !!!
اونوقت ما میگیم ابرانیا جنبه اینترنت رو ندارن میگن نه داریم خوبم داریم استفاده درست هم میکنیم اینم نتیجش !!!!!من خودم حالم از مسی بهم میخوره ولی اگه جای اون بودم اصن پیج رسمی خودمو میبستم آخه ادم اینقدر .... ?
متاسفانه اکثر ما ایرانیا نه فرهنگ داریم نه جنبه آزادی و نه شعور اجتماعی...
فقط شعار دادن بلدیم و متهم کردن....
چندی قبل بعد از این شبکه بی بی سی ایران را کشوری جعلی خواند و در چند روزنامه انگلیسی از واژه خلیج عر** استفاده شد پیج خیلج فارس در فیسبوک تصمیم گرفت تا کمپینی ایجاد کند تا از طریق ایمیل و فیسبوک و توییتر به مجلس و نخست وزیری و وزارت خارجه بریتانیا در این باره اعتراض شود.
و در فیسبوک رویداد(Event) ایجاد کردند تا کسانی که قصد همکاری دارند تعدادشان مشخص شود.بیش از 17000 نفر این رویداد را Going انتخاب کردند و وعده همکاری دادند ولی روزش که رسید کمتر از هزار نفر همکاری کردند و کمپین با فضاحت شکست خورد.نتیجه اش این شد که همچنان رسانه های بریتانیایی به میراث این کشور در روز روشن تجاوز میکنند و حتی در آخرین ورژن واژه نامه آکسفورد خلیج عر** را هم به طور رسمی وارد کرده اند.
ملتی هستیم که خواندن اشعاری مثل ز شیر شتر خوردن و .... را خوب بلدیم اما حاضر نیستیم پای عمل 5 دقیقه برای کشورمان زمان بگذاریم ولی میتوانیم بدون هیچ گونه برنامه ریزی و سازماندهی روی پیج مسی برویم و 30000 کامنت بگذاریم و چوب حراج به آبرو و ادب خود بزنیم.افسوس و صد افسوس...
ببخشید طولانی شد...
پاینده ایران
باید یه فکری به حال این جوانان بیکار کرد!!هر روز فیسبوک هر روز نمیدونم چی چی ...!! اخه اینم شد زندگی...
آره بابا حقشه. بار اینقد اینا پست بزارن تا تو بازی احساسی بازی کنه و نتونه کاری بکنه!
بالاخره ما ایرانی هستیم دیگه همیشه فکرای خبیثانه میکنیم!
Çoban oldum gidiyorum
Yapayalnız bu diyardan
Kar'ın oldum eriyorum
Güneş olma yamacımda
Irmağın olurum senin
Sularım önünde durma
به نظر من هم باید 1- به حال اونا که دارن اینقدر الکی وقتشون رو تلف میکنن و با آبروی یک ملت بازی میکنن
اونم واسه چی ؟
هه
واسه یک فوتبالیست. آخه ارزش یک ملت رو مطابقت میکنن با بازی فوتبالیست هایی که بین اونا ادب و احترام و جوون مردی ، خیلی کم پیدا میشه
جالبه . یک فوتبال چه ارزشی داره آخه ؟ پولش توی جیب اونا میره. معروفیتش ماله اونا هست. بعد میان اینجوری آبروی ملت رو میبرن
والا ایرانی یعنی بی جنبه.
به خدا حق دارن جلوی آزادی رو واسه ما ایرانی ها بگیرن . چون جنبه نداریم. همه ما آدم عقده ای هستیم.
تاسف دوم رو میدونی باید واسه کیا خورد ؟؟؟
واسه ماها که به عنوان درس توی سایت کنکور میایم این چرت و پرت ها رو مینویسیم و بیشتر توی پست های سرگرمی میریم تا پست های درسی
میگیم میرم توی سایت کنکور واسه جزوه ، ولی بعدش میری توی گپ و...
واسه خودمون هم باید افسوس بخوریم والا
ما بجای اینکه درس بخونم ، سر چه چیزایی بحث میکنیم.
اگه اونا دارن نامردی میکنن
ما هم نامردیم
اینقدر پول رو خرج کلاس میکنیم که از آخر یا دوباره و چند باره کنکور بدیم یا بریم دانشگاه آزاد یا بین المللی
به مظر من اگه کسی میخواد دانشگاه ، بین المللی یا آزد بره ، همین الان ایرانی بودنشو برداره از روی خودش
چرا که این فرد هم مایع ننگ ایران هست
کسی که بجای درس موضوعات غیر درسی رو محل میده
به درد هیچ کاری نمیخوره.
و کسی هم که دانشگاه آزاد و بین المللی میره ، مثلا اگه پزشک باشه ، وای به حال اون بدبخت بیماری که جای دکتری میره که مدرکش رو با پول خریده
به کسی بی احترامی نشه لطفا
و من منظور به شخص خاصی نداشتم
فقط امیدوارم همین حرفای من ، شاید یک تلنگری توی بعضی افراد و خودم ایجاد کنه که درس رو امسال به چیرای دیگه ترجیه بدیم تا انسانی سرفراز بشیم.
به امید موفقیت...
فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً
Çoban oldum gidiyorum
Yapayalnız bu diyardan
Kar'ın oldum eriyorum
Güneş olma yamacımda
Irmağın olurum senin
Sularım önünde durma
Çoban oldum gidiyorum
Yapayalnız bu diyardan
Kar'ın oldum eriyorum
Güneş olma yamacımda
Irmağın olurum senin
Sularım önünde durma
اقای خرسند
به نظر من حرف شما کاملا درست هست . ولی همین طور که میبینی ، خیلی از افراد از اون آدمایی هستن که فرق حرف دوستانه رو با بقیه حرف ها نمیدونن. به نظر من وقت گذاشتن واسه اینطور آدما و نصیحت کردنشون ، یعنی ظلم به خودت.
ایشون ها اگه ادب داشتن ، جواب پست شما رو با لحن تمسخر وار نمیگفتن. ایشون ها از اون آدمایی هستن که وقتی نصیحت یا حرفی رو میشنون ، میگن به خودم ربط داره.
باز هم من از دلسوزی شما تشکر میکنم...

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)