X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 56
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      خیلی بده یه سری ادم ... بشن نماد ایران و ایرانی !!!

2. Top | #32
      4GB
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اونوقت ما میگیم ابرانیا جنبه اینترنت رو ندارن میگن نه داریم خوبم داریم استفاده درست هم میکنیم اینم نتیجش !!!!!من خودم حالم از مسی بهم میخوره ولی اگه جای اون بودم اصن پیج رسمی خودمو میبستم آخه ادم اینقدر .... ?

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      متاسفانه اکثر ما ایرانیا نه فرهنگ داریم نه جنبه آزادی و نه شعور اجتماعی...
      فقط شعار دادن بلدیم و متهم کردن....
      چندی قبل بعد از این شبکه بی بی سی ایران را کشوری جعلی خواند و در چند روزنامه انگلیسی از واژه خلیج عر** استفاده شد پیج خیلج فارس در فیسبوک تصمیم گرفت تا کمپینی ایجاد کند تا از طریق ایمیل و فیسبوک و توییتر به مجلس و نخست وزیری و وزارت خارجه بریتانیا در این باره اعتراض شود.
      و در فیسبوک رویداد(Event) ایجاد کردند تا کسانی که قصد همکاری دارند تعدادشان مشخص شود.بیش از 17000 نفر این رویداد را Going انتخاب کردند و وعده همکاری دادند ولی روزش که رسید کمتر از هزار نفر همکاری کردند و کمپین با فضاحت شکست خورد.نتیجه اش این شد که همچنان رسانه های بریتانیایی به میراث این کشور در روز روشن تجاوز میکنند و حتی در آخرین ورژن واژه نامه آکسفورد خلیج عر** را هم به طور رسمی وارد کرده اند.
      ملتی هستیم که خواندن اشعاری مثل ز شیر شتر خوردن و .... را خوب بلدیم اما حاضر نیستیم پای عمل 5 دقیقه برای کشورمان زمان بگذاریم ولی میتوانیم بدون هیچ گونه برنامه ریزی و سازماندهی روی پیج مسی برویم و 30000 کامنت بگذاریم و چوب حراج به آبرو و ادب خود بزنیم.افسوس و صد افسوس...
      ببخشید طولانی شد...
      پاینده ایران

4. Top | #34

نمایش مشخصات
      باید یه فکری به حال این جوانان بیکار کرد!!هر روز فیسبوک هر روز نمیدونم چی چی ...!! اخه اینم شد زندگی...

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      الاهی بی فیض شه فیض بووووک خخخخخخخخخخخخخخ

6. Top | #36

نمایش مشخصات
      الان شنیدم صفحه فیسبوک اون خانم مجریه هم فحش و فحش کاریه!!!خخخخ

7. Top | #37
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای الف نمایش پست ها

بعد از اتمام مراسم قرعه کشی جام جهانی 2014 و مشخص شدن رقیبان ایران، عده ای از هموطنان در یک اقدام ناپسند به صفحه شخصی لیونل مسی ستاره تیم ملی آرژانتین در فیس بوک هجوم آورده و به او فحاشی کردند. نظراتی که تعداد آنها از 40 هزار مورد تجاوز میکرد. ولی لیونل مسی این اقدام زشت را بی پاسخ نگذاشت و اینگونه جواب فحاش ها را داد.

لئونل مسی: "من برای این مردم متاسفم زیرا اینگونه واژه ها بسیار غیر دوستانه هستند."

بره برای خودش متاسف بشه ...
      بچه پررو ...

8. Top | #38

Romantic
      نمایش مشخصات
      آره بابا حقشه. بار اینقد اینا پست بزارن تا تو بازی احساسی بازی کنه و نتونه کاری بکنه!

بالاخره ما ایرانی هستیم دیگه همیشه فکرای خبیثانه میکنیم!
      Çoban oldum gidiyorum
      Yapayalnız bu diyardan

Kar'ın oldum eriyorum
      Güneş olma yamacımda
      Irmağın olurum senin
      Sularım önünde durma

9. Top | #39
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      به نظر من هم باید 1- به حال اونا که دارن اینقدر الکی وقتشون رو تلف میکنن و با آبروی یک ملت بازی میکنن
      اونم واسه چی ؟
      هه
      واسه یک فوتبالیست. آخه ارزش یک ملت رو مطابقت میکنن با بازی فوتبالیست هایی که بین اونا ادب و احترام و جوون مردی ، خیلی کم پیدا میشه
      جالبه . یک فوتبال چه ارزشی داره آخه ؟ پولش توی جیب اونا میره. معروفیتش ماله اونا هست. بعد میان اینجوری آبروی ملت رو میبرن
      والا ایرانی یعنی بی جنبه.
      به خدا حق دارن جلوی آزادی رو واسه ما ایرانی ها بگیرن . چون جنبه نداریم. همه ما آدم عقده ای هستیم.

تاسف دوم رو میدونی باید واسه کیا خورد ؟؟؟

واسه ماها که به عنوان درس توی سایت کنکور میایم این چرت و پرت ها رو مینویسیم و بیشتر توی پست های سرگرمی میریم تا پست های درسی
      میگیم میرم توی سایت کنکور واسه جزوه ، ولی بعدش میری توی گپ و...

واسه خودمون هم باید افسوس بخوریم والا

ما بجای اینکه درس بخونم ، سر چه چیزایی بحث میکنیم.
      اگه اونا دارن نامردی میکنن
      ما هم نامردیم
      اینقدر پول رو خرج کلاس میکنیم که از آخر یا دوباره و چند باره کنکور بدیم یا بریم دانشگاه آزاد یا بین المللی

به مظر من اگه کسی میخواد دانشگاه ، بین المللی یا آزد بره ، همین الان ایرانی بودنشو برداره از روی خودش
      چرا که این فرد هم مایع ننگ ایران هست
      کسی که بجای درس موضوعات غیر درسی رو محل میده
      به درد هیچ کاری نمیخوره.
      و کسی هم که دانشگاه آزاد و بین المللی میره ، مثلا اگه پزشک باشه ، وای به حال اون بدبخت بیماری که جای دکتری میره که مدرکش رو با پول خریده

به کسی بی احترامی نشه لطفا
      و من منظور به شخص خاصی نداشتم

فقط امیدوارم همین حرفای من ، شاید یک تلنگری توی بعضی افراد و خودم ایجاد کنه که درس رو امسال به چیرای دیگه ترجیه بدیم تا انسانی سرفراز بشیم.
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

10. Top | #40

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khorsand نمایش پست ها
      به نظر من هم باید 1- به حال اونا که دارن اینقدر الکی وقتشون رو تلف میکنن و با آبروی یک ملت بازی میکنن
      اونم واسه چی ؟
      هه
      واسه یک فوتبالیست. آخه ارزش یک ملت رو مطابقت میکنن با بازی فوتبالیست هایی که بین اونا ادب و احترام و جوون مردی ، خیلی کم پیدا میشه
      جالبه . یک فوتبال چه ارزشی داره آخه ؟ پولش توی جیب اونا میره. معروفیتش ماله اونا هست. بعد میان اینجوری آبروی ملت رو میبرن
      به خدا حق دارن جلوی آزادی رو واسه ما ایرانی ها بگیرن . چون جنبه نداریم. همه ما آدم عقده ای هستیم.

واسه ماها که به عنوان درس توی سایت کنکور میایم این چرت و پرت ها رو مینویسیم و بیشتر توی پست های سرگرمی میریم تا پست های درسی

ما هم نامردیم
      اینقدر پول رو خرج کلاس میکنیم که از آخر یا دوباره و چند باره کنکور بدیم یا بریم دانشگاه آزاد یا بین المللی

به مظر من اگه کسی میخواد دانشگاه ، بین المللی یا آزد بره ، همین الان ایرانی بودنشو برداره از روی خودش
      به درد هیچ کاری نمیخوره.
      و کسی هم که دانشگاه آزاد و بین المللی میره ، مثلا اگه پزشک باشه ، وای به حال اون بدبخت بیماری که جای دکتری میره که مدرکش رو با پول خریده

فقط امیدوارم همین حرفای من ، شاید یک تلنگری توی بعضی افراد و خودم ایجاد کنه که درس رو امسال به چیرای دیگه ترجیه بدیم تا انسانی سرفراز بشیم.

اصن من متحول شدم شدید!

خخخخخخخخخخخخخ
      Çoban oldum gidiyorum
      Yapayalnız bu diyardan

Kar'ın oldum eriyorum
      Güneş olma yamacımda
      Irmağın olurum senin
      Sularım önünde durma

11. Top | #41
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khorsand نمایش پست ها
      اونم واسه چی ؟
      هه

ما هم نامردیم

به درد هیچ کاری نمیخوره.

شما میتونید تو بحثای غیر درسی شرکت نکنید خب !!
      تاسف چرا ؟

12. Top | #42

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nafas.b نمایش پست ها
      شما میتونید تو بحثای غیر درسی شرکت نکنید خب !!
      تاسف چرا ؟
      جواب دندان شکن
      Çoban oldum gidiyorum
      Yapayalnız bu diyardan

Kar'ın oldum eriyorum
      Güneş olma yamacımda
      Irmağın olurum senin
      Sularım önünde durma

13. Top | #43
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اقای خرسند

به نظر من حرف شما کاملا درست هست . ولی همین طور که میبینی ، خیلی از افراد از اون آدمایی هستن که فرق حرف دوستانه رو با بقیه حرف ها نمیدونن. به نظر من وقت گذاشتن واسه اینطور آدما و نصیحت کردنشون ، یعنی ظلم به خودت.
      ایشون ها اگه ادب داشتن ، جواب پست شما رو با لحن تمسخر وار نمیگفتن. ایشون ها از اون آدمایی هستن که وقتی نصیحت یا حرفی رو میشنون ، میگن به خودم ربط داره.
      باز هم من از دلسوزی شما تشکر میکنم...

14. Top | #44
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط u=mgh نمایش پست ها
      اقای خرسند

به نظر من حرف شما کاملا درست هست . ولی همین طور که میبینی ، خیلی از افراد از اون آدمایی هستن که فرق حرف دوستانه رو با بقیه حرف ها نمیدونن. به نظر من وقت گذاشتن واسه اینطور آدما و نصیحت کردنشون ، یعنی ظلم به خودت.
      ایشون ها اگه ادب داشتن ، جواب پست شما رو با لحن تمسخر وار نمیگفتن. ایشون ها از اون آدمایی هستن که وقتی نصیحت یا حرفی رو میشنون ، میگن به خودم ربط داره.
      باز هم من از دلسوزی شما تشکر میکنم...

خخخخ

چقد شماها همه چیو جدی میگیرید!!!!!!!!!!!!!

بهتره احترام همو نگه داریم دوستان

اینجا همه کنکوری نیستن ..
      حتی من فکر میکنم کنکوریا وقت استراحتشونو میان اینجا..

امیدوارم همتون موفق باشید
      من اصلا لحنم تمسخر آمیز نبود
      خیلی هم تعجبی بود خخخخ

15. Top | #45
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      تاپیک رو منحرف نکیند بچه ها لطفـــــــــا

مرسی

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن