خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دوراهی دانشگاه رفتن و پشت کنکور موندن برای سال سوم

سلام دوستان بنده امروز درصدامو حساب کردم و متاسفانه کنکور امروز بدترین آزمونم بود.درصدامو حساب کردم و چیزی که میخام رو یقیناا نمیارم.(داروسازی و با اعتماد به نفس بسیار بالاااا بیوتکنولوژی پیوسته
      سال اول ۳۰۰۰۰ شدم هیچی نخوندم
      سال دوم ۱۴۰۰۰ شدم کلاس زیاد ثبت نام کردم نرسیدم خودم خوب بخونم تست کار کنم.
      امسال هم از ۱۰۰ درصد شاید ۲۰ درصد تلاش کرده باشم و رتبم با این درصد ها(زیست ۳۷ شیمی ۲۸ فیزیک ۱۸ ریاضی ۱۳ زمین ۳۰) حدودا ۷ ۸ هزار میشم
      نمیدونم چیکار کنم دوست ندارم برم دانشگاه از طرفی هم میترسم بمونم و دوباره نتیجه نگیرم.ممنون میشم راهنماییم کنید نهایی ها هم خوب دادم همرو در حد ۱۹ ۲۰ گرفتم

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نمیدونم خودت حوصله داری بخونی ؟ من خودم سال دومه که پشت کنکور بودم ولی دیگه اخرا به زور ادامه دادم ، برنامم اینه اگه از رشته ای که قبول شدم راضی نبودم برم ولی ترم دو مرخصی بگیرم بخونم ، داروسازی به نظرم بتونی قبول بشی ولی بیوتکنولوژی رتبه دو رقمی نهایت سه رقمی خوب میخواد ، به نظرم خودت خوب راجع بهش فکر کن ببین می تونی از سال قبل بهتر عمل کنی با نه

3. Top | #3
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط KURAPIKA نمایش پست ها
      سلام دوستان بنده امروز درصدامو حساب کردم و متاسفانه کنکور امروز بدترین آزمونم بود.درصدامو حساب کردم و چیزی که میخام رو یقیناا نمیارم.(داروسازی و با اعتماد به نفس بسیار بالاااا بیوتکنولوژی پیوسته
      سال اول ۳۰۰۰۰ شدم هیچی نخوندم
      سال دوم ۱۴۰۰۰ شدم کلاس زیاد ثبت نام کردم نرسیدم خودم خوب بخونم تست کار کنم.
      امسال هم از ۱۰۰ درصد شاید ۲۰ درصد تلاش کرده باشم و رتبم با این درصد ها(زیست ۳۷ شیمی ۲۸ فیزیک ۱۸ ریاضی ۱۳ زمین ۳۰) حدودا ۷ ۸ هزار میشم
      نمیدونم چیکار کنم دوست ندارم برم دانشگاه از طرفی هم میترسم بمونم و دوباره نتیجه نگیرم.ممنون میشم راهنماییم کنید نهایی ها هم خوب دادم همرو در حد ۱۹ ۲۰ گرفتم
      برو عمو پشت کنکور خودتو تلف نکن
      dont care about

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      راستش من زیاد از رشته تجربی سر در نمیارم
      ولی چیزی که مسلمه اینه که انتخاب گزینه پشت کنکوری شدن
      باید خیلی حسابگرانه باشه.
      چون شما تا الان دو بار کنکور شرکت کردین و برای همین از فضاش خسته شدین از طرفی هم هدفتون کنکور میخواد.

اول اینکه؛ نسبت به کنکور کاملا ناامید نشین اجازه بدین یه روزنه ای باقی بمونه اما نباید تبدیل به امید واهی بشه که بعد اگه نشد ضربه بخورید.
      دوم اینکه؛ از نظر من حداقل واسه رشته ی انسانی اگه یکی پشت کنکوری شد و نخوند دیگه سالهای بعدش هم همینه هیچ فرجی حاصل نمیشه چون اگه میخواست واقعا خونده بود و تموم.
      ولی خب هستند افرادی که تو همین رشته شما چندین بار کنکور دادن و رتبه برتر شدن بعد از مدتها
      نکته اینه که باید ببینید کدوم گزینه درموردتون صدق میکنه.

تصمیم گیری احساسی هم نداشته باشید
      روی یک کاغذ مزایا و معایب پشت کنکوری شدن و هینطور امسال دانشجو شدن رو بنویسید، بعدش با معیار و مبنای زتدگیتون بسنجید ؛ من جمله شرایط روحی، خانودگی، مالی، جسمی، ذهنی و.....

هزاران مورد هست که باید درنظر بگیرید:
      فرضا ایا خانواده ام همراهن؟ روحم خسته س میتونم بمونم پشت کنکور؟ و.....

هر کدوم از گزینه هارو که یا کنکور مجدده یا ان شاءالله تحصیل انتخاب کردید بعدش باید برای رفع معایبش اقدام کنید.
      مثلا اگه میخواید دوباره بخونین، معایبش فرسودگی جسمی و... هست باید فکر چاره براش باشین .

اینطوری تمام حالت های ممکن پیش بینی شده و قطعا بازدهی بهتره

مورد اخرم اینکه
      من از یه مشاور شنیدم میشه ۴ سال شیمی کاربردی خوند و بعد گرایش داروسازی انتخاب کرد، شاید زیاد باب میلتون نباشه ولی مهم سرانجام کاره که هم از کسی که از اول داروسازی خونده هم کسی که شیمی کاربردی خونده ، داروساز درمیاره.

برای انتخاب عجله نکنید و خوب فکر کنید!
      پشت کنکوری شدن مجدد ( از نظر من البته ،) نمی ارزه ، مگر با
      برنامه درست
      رفع خستگی و بازسازی و بازیابی دوباره
      شناخت ضعفها
      لیست کردن کارهایی که باید و نباید انجام بدید

و همچنین ،،،، تعهد تعهد تعهد به برنامه و ارزوها
      باید ازخودتون غیرت نشون بدید
      در غیر این صورت پا میذارید جای پای امسالتون.

مهم ترین مورد هم توکل به خداست
      که تا اون نخواد تلاشها نتیجه نمیده.

موفق و پاینده باشید

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      اگر رشته خوبی میخونی و تو دانشگاه خوب عمل خواهی کرد برو رشته های پیراپزشکی. در غیر این صورت یک سال تلف کردن عمر در پشت کنکور از چهار سال تلف کردن عمر در دانشگاه بهتره
      ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
      ولی تا ابد وقت نداری.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط جویای عدالت نمایش پست ها
      راستش من زیاد از رشته تجربی سر در نمیارم
      ولی چیزی که مسلمه اینه که انتخاب گزینه پشت کنکوری شدن
      باید خیلی حسابگرانه باشه.
      چون شما تا الان دو بار کنکور شرکت کردین و برای همین از فضاش خسته شدین از طرفی هم هدفتون کنکور میخواد.

اول اینکه؛ نسبت به کنکور کاملا ناامید نشین اجازه بدین یه روزنه ای باقی بمونه اما نباید تبدیل به امید واهی بشه که بعد اگه نشد ضربه بخورید.
      دوم اینکه؛ از نظر من حداقل واسه رشته ی انسانی اگه یکی پشت کنکوری شد و نخوند دیگه سالهای بعدش هم همینه هیچ فرجی حاصل نمیشه چون اگه میخواست واقعا خونده بود و تموم.
      ولی خب هستند افرادی که تو همین رشته شما چندین بار کنکور دادن و رتبه برتر شدن بعد از مدتها
      نکته اینه که باید ببینید کدوم گزینه درموردتون صدق میکنه.

تصمیم گیری احساسی هم نداشته باشید
      روی یک کاغذ مزایا و معایب پشت کنکوری شدن و هینطور امسال دانشجو شدن رو بنویسید، بعدش با معیار و مبنای زتدگیتون بسنجید ؛ من جمله شرایط روحی، خانودگی، مالی، جسمی، ذهنی و.....

هزاران مورد هست که باید درنظر بگیرید:
      فرضا ایا خانواده ام همراهن؟ روحم خسته س میتونم بمونم پشت کنکور؟ و.....

هر کدوم از گزینه هارو که یا کنکور مجدده یا ان شاءالله تحصیل انتخاب کردید بعدش باید برای رفع معایبش اقدام کنید.
      مثلا اگه میخواید دوباره بخونین، معایبش فرسودگی جسمی و... هست باید فکر چاره براش باشین .

اینطوری تمام حالت های ممکن پیش بینی شده و قطعا بازدهی بهتره

مورد اخرم اینکه
      من از یه مشاور شنیدم میشه ۴ سال شیمی کاربردی خوند و بعد گرایش داروسازی انتخاب کرد، شاید زیاد باب میلتون نباشه ولی مهم سرانجام کاره که هم از کسی که از اول داروسازی خونده هم کسی که شیمی کاربردی خونده ، داروساز درمیاره.

برای انتخاب عجله نکنید و خوب فکر کنید!
      پشت کنکوری شدن مجدد ( از نظر من البته ،) نمی ارزه ، مگر با
      برنامه درست
      رفع خستگی و بازسازی و بازیابی دوباره
      شناخت ضعفها
      لیست کردن کارهایی که باید و نباید انجام بدید

و همچنین ،،،، تعهد تعهد تعهد به برنامه و ارزوها
      باید ازخودتون غیرت نشون بدید
      در غیر این صورت پا میذارید جای پای امسالتون.

مهم ترین مورد هم توکل به خداست
      که تا اون نخواد تلاشها نتیجه نمیده.

موفق و پاینده باشید
      سلام خیلی ممنون بابت راهنماییتون

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Biomedical Eng نمایش پست ها
      اگر رشته خوبی میخونی و تو دانشگاه خوب عمل خواهی کرد برو رشته های پیراپزشکی. در غیر این صورت یک سال تلف کردن عمر در پشت کنکور از چهار سال تلف کردن عمر در دانشگاه بهتره
      سلام والا چیز بدردبخوری در نمیام آزاد همین شهر خودم تهران رو میارم با رشته های متفرقه دولتی شهرای دیگه.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن