سلام
بچهایی ک بالای ۲۵ سال هستن و بهر دلیلی میخان بازم کنکور شرکت کنن،لطفا اینجا پیام بذارن ک همو پیدا کنیم واسه تبادل درس مشاوره ووووو
سلام
بچهایی ک بالای ۲۵ سال هستن و بهر دلیلی میخان بازم کنکور شرکت کنن،لطفا اینجا پیام بذارن ک همو پیدا کنیم واسه تبادل درس مشاوره ووووو
خود 25 سال حساب نیست؟حتما باید بالای 25 باشه؟
اگه 25 هم قبوله پس منم دستم رو میبرم بالا و میگم که منم با شما هم مسیرم![]()
علاقه به رشته بیوتکنولوژی یا ژنتیک و بازار کار نسبتا تضمین شده این دوتا رشته(و کلا بازار نسبتا تضمین شده تجربی)
==========
اوایل شک داشتم که سنم رو بگم یا نه ولی الان که گفتم انگار مصمم تر شدم تا حدودی.دوستان دیگه هم نگران نباشن و بیان بدون ترس سن و هدفشون رو بگن.نمیگم معجزه میکنه ولی دیگه لازم نیست همش محافظه کار باشید یا نگران باشید کسی سن شما رو بدونه. الان که مینویسم 9ماه دیگه تا اردیبهشت و 11 ماه دیگه تا کنکور تیر فرصت هست.فرصت رو از دست ندید و تا تیر سال دیگه بی وقفه تلاش کنید.من امسال میخواستم کنکور بدم که درگیر حاشیه شدم و تلاشی نکردم ولی سال دیگه کار رو باید برای خودم راجب کنکور تموم کنم
امیدوارم هممون سال دیگه بعد از کنکور(شبی مثل این شبی که هستیم) هممون شاد و آسوده باشیم.به امید اون روز برای همه دوستان عزیز
ویرایش توسط pouria.sh : 27 تیر 1402 در ساعت 23:09
یه سال کوچیک تر قبول نیست؟ منم میخوام باشم
به پزشکی علاقه دارم و رشته ای که الان میخونم رو دوست ندارم
من 32 سالمه متولد 1370 هستم. چند سال بزرگتر از 25 هستم جای کسایی که کمتر از 25 هستن رو پر میکنم
ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
ولی تا ابد وقت نداری.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)