خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 21 از 23 نخستنخست ... 11202122 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 301 به 315 از 344
    1. Top | #301
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من فقط نظر شخصی خودم رو میگم و کاری به دیدگاه‌های دیگران ندارم!
      به نظر خودم توو هر سنی که باشی آره ارزشش رو داره ...
      الآن یه هفته میشه که نتایج اومده و باور کنید لذتش از همون روز قبولی داره چشیده میشه و انگار دنیا یه رنگ دیگه‌ای داره؛ یعنی حال و هوای این یه هفته که گذشته رو فعلا بخاطر برخوردهای دوستان و آشنایان و فامیل هست که میگم . بقیه چیزا به کنار ...
      فقط کافیه حسابی تلاش کنید و بهش برسید!... اون موقع میفهمید که چقدر ارزشش رو داشت .

2. Top | #302
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saber95 نمایش پست ها
      الآن یه هفته میشه که نتایج اومده و باور کنید لذتش از همون روز قبولی داره چشیده میشه و انگار دنیا یه رنگ دیگه‌ای داره؛ یعنی حال و هوای این یه هفته که گذشته رو فعلا بخاطر برخوردهای دوستان و آشنایان و فامیل هست که میگم . بقیه چیزا به کنار ...
      فقط کافیه حسابی تلاش کنید و بهش برسید!... اون موقع میفهمید که چقدر ارزشش رو داشت .
      تبریک میگم،موفق باشید
      اگر تمایل داشتید روش مطالعه و منابعی که ازشون نتیجه گرفتید رو بگید
      أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀

3. Top | #303
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      بهتون تبریک میگم ، جسارتا چند سالتونه شما ؟ مدرک و رشته تحصیلی قبلیتون چی بود ؟
      خُنُک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش
      بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

4. Top | #304
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببخشین شما چند سالتونه ؟

5. Top | #305
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام بچه ها
      من امسال قبول شدم در ۲۳ سالگی .
      نیازی نیست بگم که چقدر سخته و سخته و سخته اگر توی این تاپیک هستید خودتون در جریانید
      فقط بدونید میشه
      تا کنکور اردیبهشت چیزی نمونده . بخونید و قبول بشید و از زیر بار فشار روانی خودتون رو نجات بدید .
      من نمیدونم هنوز که می ارزه یا نه . ارزشش رو خودتون تعیین میکنید . اما اینو می‌خوام بگم که میشه . شدنش میشه .

6. Top | #306
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام اتفاقا حرفشون کاملا درسته من یه خانمی هستم با 44سن سه تا بچه دارم که دخترم ازدواج کردن ودوتا پسر که یکی 22ساله ودومی 15سالشه تو کل عمرم هر کاری خواستم انجام بدم داروسازی اومده تو ذهنم همیشه احساس یه خلاء میکنم که چرا نتونستم به داروسازی که علاقه م هست برسم وواقعا حسرت میشه هر کاری میخوام انجام بدم باز ذهنم میگه تو یه کار ناتموم داری وباز داروسازی امسال تصمیم گرفتم شروع کنم الان دوازدهم تجربی هستم وتو خونه خودم دارم میخونم ترم اول با معدل 19/56قبول شدم ویه ترم دیگه دارم تموم کنم بعدش هم میشینم برا کنکور میخونم واصلا برام مهم نیست که چقد سخت باشه وچه چالش هایی تو مسیرمه فقط میخوام برسم به اون چیزی که علاقم هست واون قسمت از ذهنم که درگیرشه به آرامش برسه وایمان دارم هیچ تلاشی بی ثمر نمیمونه

7. Top | #307
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Powerfullll نمایش پست ها
      سلام بچه ها
      من امسال قبول شدم در ۲۳ سالگی .
      نیازی نیست بگم که چقدر سخته و سخته و سخته اگر توی این تاپیک هستید خودتون در جریانید
      فقط بدونید میشه
      تا کنکور اردیبهشت چیزی نمونده . بخونید و قبول بشید و از زیر بار فشار روانی خودتون رو نجات بدید .
      من نمیدونم هنوز که می ارزه یا نه . ارزشش رو خودتون تعیین میکنید . اما اینو می‌خوام بگم که میشه . شدنش میشه .
      چقدر دلم برای اونایی که از همه جا بی‌خبرند و فکر میکنن با قبولی در رشته پزشکی قراره فرش قرمز زیر پاشون پهن کنند میسوزه

8. Top | #308
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط omid94 نمایش پست ها
      چقدر دلم برای اونایی که از همه جا بی‌خبرند و فکر میکنن با قبولی در رشته پزشکی قراره فرش قرمز زیر پاشون پهن کنند میسوزه
      حاجی من میتونم که ال دورادو نیست مشتی
      شما هم که ماشاالله رفتی دیدی تش ریدن برامون
      بخاطر همین خیلی مهم نیس برام و فقط میرم ، آخرشم هیچ به هیچ
      دمت گرم که میگی خیلیا رویا فروشن تو از اونا نیستی
      حداقل روان خودمون راضی میشه و دهن یه سری کوته فکر بسته ( یه سری متوهم)
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      ویرایش توسط Loneman : 16 بهمن 1403 در ساعت 11:46 دلیل: دلم خواست

9. Top | #309
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Loneman نمایش پست ها
      حاجی من میتونم که ال دورادو نیست مشتی
      شما هم که ماشاالله رفتی دیدی تش ریدن برامون
      بخاطر همین خیلی مهم نیس برام و فقط میرم ، آخرشم هیچ به هیچ
      دمت گرم که میگی خیلیا رویا فروشن تو از اونا نیستی
      حداقل روان خودمون راضی میشه و دهن یه سری کوته فکر بسته ( یه سری متوهم)
      دقیقا من میتونستم بیام اینجا با مشاوره های دروغین میلیونی به جیب به جیب بزنم به جای شیفت های ۳ میلیونی با دیدن ۳۰۰ تا مریض

10. Top | #310
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دقیقا من میتونستم بیام اینجا با مشاوره های دروغین میلیونی به جیب به جیب بزنم به جای شیفت های ۳ میلیونی با دیدن ۳۰۰ تا مریض
      دوست عزیز دمتم گرم که مشاورنما نشدی اما اینم بدون که این همه آدم از رنج سنی 14 سال نهمی تا 44 سال برای فرش قرمز نمیان پزشکی اینا هر چی داشتنو یه عده خوردن و بردن به یه موکت هم راضین که بندازن زیر پاشون

11. Top | #311
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رامون کاخال نمایش پست ها
      دوست عزیز دمتم گرم که مشاورنما نشدی اما اینم بدون که این همه آدم از رنج سنی 14 سال نهمی تا 44 سال برای فرش قرمز نمیان پزشکی اینا هر چی داشتنو یه عده خوردن و بردن به یه موکت هم راضین که بندازن زیر پاشون
      من اومدم اینجا بگم که نیست همون موکت هم نیست برادر عمو داداش برو گوجه بذار کنار خیابون بفروش برو پراید اجاره کن باهاش تو اسنپ کار کن ولی نیا تو مسیر
      اگه هم اومدی مثل من که بعد از ۱۰ سال اومدم تو این سایت دوباره بیا اینجا و از روزگار و شرایط خودت هیستوری بده

12. Top | #312
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      کاش بجای ناله از رشته‌هامون
      یکم از خودمون بنالیم که چرا منی که یه دوران حسرت به دل و آرزومند بودم ، الان تشنه‌ی هرچیزی هستم جز وقت و حوصله خرج کردن برای همون چیزی که قبلا برام آرزو و رویا بود ولی الان شده دلیل ناله و نفرینم

ما دانشجوی تشنه نداریم
      شمایی هم که میگی حسرت و آرزو رسیدن داری فردا روز میشینی ناله میکنی و بجای وقت و حوصله خرج کردن پای کارت ، تهش دوتا پست و استوری و عکس میذاری اینور اونور

سختی هست و خیلی چیزایی که کاش بهتر میشدن
      ولی اگه تو واقعا تشنه باشی ... وگرنه برات بهشت هم بسازن گند میزنی توش

13. Top | #313
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به خدا قسم که شما هم مثل بقیه نه قبل قبولی نه بعد قبولی نه الان حاضری مدرکتو برگردونی و بری کنار خیابون بساط کنی یعنی تا وقتی که درون خودت توانایی و انرژی بالاتر بودن رو میبینی امکان نداره حتی یه لایه بیای پایین تر دقیقا مثل الکترون ها . اصلا کی گفته اگر شما به اون کعبه آمالی که تو ذهنت ساخته بودی نرسیدی این معنیش اینه که بقیه هم نخواهند رسید یا اصلا مگه باید کعبه آمال شما با بقیه یکسان باشه . اگه زندگی اینجوری بود که الان نه چیزی اختراع میشد نه قله ای فتح میشد نه هیچ رکوردی زده میشد نه بوعلی سینا داشتیم نه رازی نه خیام نه استیو جابز و کریستف کلمب و نلسون ماندلا و ... .من ازتون خواهش میکنم تجربه های بد خودتون رو به همه تعمیم ندید . ما مجموعه مرجع نیستیم که همه زیر مجموعه ما باشن و همه چی از تجارب ما بگذره . چقدر خوب که آرزوی کسایی که تو یه انجمن دور هم جمع میشن رسیدن به علم بالاتر باشه حتی اگر اون علم در حال حاضر جایگاه واقعی خودش رو نداره . شما الان با 18 سالگیتون هیچ فرقی نداری؟ حتی شکست هاتون از شما انسان عمیق تری میسازه پس این شانس تغییر رو با ناامید کردن بقیه ازشون نگیریم موفق باشید

پی نوشت : در ضمن باور کن من تا امروز هیچ ایرانی رو ندیدم که از شغل خودش ابراز رضایت کنه فارغ از میزان درآمد و جایگاه و سختی و آسونی کار همه دارن مینالن از پزشک قدیمی میلیاردر بگیر تا راننده اسنپ و معلم و پرستار و ...
      ویرایش توسط رامون کاخال : 16 بهمن 1403 در ساعت 22:15

14. Top | #314
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      تقصیر ندارید
      چون ویران شدن قبله آمال و آرزوها از تلخ ترین تجربه های شخصی هر آدمیه
      من بازم تکرار میکنم قبول شدن یا نشدن پزشک شدن یا نشدن شما و بچه های این سایت تاثیری توی زندگی من و همکاران من نداره اصلا اگه من آدم فرصت طلبی بودم شایسته تر بود آجر میذاشتم روی آجر کاخ آمال و آرزوهای شما و به جای شیفت های سنگین به ازای هر مدیض ۱۰ هزار تومن بار خودم و تو این سایت ببندم و برم
      الخمدالله عقل دارید و عقل حکم میکنه آدم قبل از هر کاری در مورد اون کار و هزینه فایده اون کار تحقیق کنه
      برادر من خواهر من این حرف من و امروز گوشه ذهنت حک کن پزشکی در ایران به زودی تابع قانون اداره کار میشه چند سالی هست کارمندی شده یعنی الان پزشکان شاغل در بهداشت و درمان اندازه کارمند و چه بسا کمتر حقوق دارن ولی تا ۱۰ سال دیگه از کارمندی تبدیل به کارگری میشه
      منم دیگه مزاحم اوهام و خیالات شما نمیشم تو همین مسیر با اراده و پر استقامت ادامه بدید!!

15. Top | #315
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تقصیر ندارید
      چون ویران شدن قبله آمال و آرزوها از تلخ ترین تجربه های شخصی هر آدمیه
      من بازم تکرار میکنم قبول شدن یا نشدن پزشک شدن یا نشدن شما و بچه های این سایت تاثیری توی زندگی من و همکاران من نداره اصلا اگه من آدم فرصت طلبی بودم شایسته تر بود آجر میذاشتم روی آجر کاخ آمال و آرزوهای شما و به جای شیفت های سنگین به ازای هر مدیض ۱۰ هزار تومن بار خودم و تو این سایت ببندم و برم
      الخمدالله عقل دارید و عقل حکم میکنه آدم قبل از هر کاری در مورد اون کار و هزینه فایده اون کار تحقیق کنه
      برادر من خواهر من این حرف من و امروز گوشه ذهنت حک کن پزشکی در ایران به زودی تابع قانون اداره کار میشه چند سالی هست کارمندی شده یعنی الان پزشکان شاغل در بهداشت و درمان اندازه کارمند و چه بسا کمتر حقوق دارن ولی تا ۱۰ سال دیگه از کارمندی تبدیل به کارگری میشه
      منم دیگه مزاحم اوهام و خیالات شما نمیشم تو همین مسیر با اراده و پر استقامت ادامه بدید!!
      من فقط جواب این یه حرفو ازتون میخوام که سکوت کردید
      به خدا قسم که شما هم مثل بقیه نه قبل قبولی نه بعد قبولی نه الان حاضری مدرکتو برگردونی و بری کنار خیابون بساط کنی ؟

دکتر جان جلوی ضرر رو از هر کجا بگیری منفعته شما مدرک پزشکیت که اومد به من پیام بده من برای شما بساط که هیچ یه مغازه دو نبش میوه فروشی در بالای شهر تهران آماده میکنم و مدرکت رو بعنوان ضمانت ازتون میگیرم و شمارو به آرزوتون میرسونم اگر حاضری بسم الله

صفحه 21 از 23 نخستنخست ... 11202122 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن