خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 20
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

اگه نا امید شدی بیا اینجا

سلام بچه های عزیز. بعد از مدت طولانی برگشتم انجمن. خیلی تلاش کردم دانشگاه بدون کنکور درس بخونم ولی نشد. نمیتونم. من امروز در این سن تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم. پشیمانم از اینکه تا امروز هیچ کاری برای خودم نکردم و شاهد فارغ التحصیلی دور و بری هام بودم و رنج حرف شنیدن از اره و عوره و شمسی کوره رو به خودم تحمیل کردم. اما این حرف شنیدن ها و کلیشه ی آی به همه نشون میدم منم میتونم و این بچه بازیها باعث تصمیم من برای کنکور مجدد نیست. من به خودم بدهکارم. من رسیدن به اهدافم و رضایت عمیق قلبی رو و شادمانی رو به خودم بدهکارم. نتیجه واقعا مهم نیست. من اون عرق ریختن برای اهدافم و شادمانی های کوچک ناشی از تلاش رو به خودم بدهکارم. از نا امیدی نگید. رنجور تر نکنید روان و تنتون رو بیشتر از اینی که هست. فارغ از هر چیزی و حرفی و گذشته و آینده و بدون هیچ اما و اگری یه شانس دیگه به خودتون بدین و بی هیچ پرسشی فقط انجامش بدین. باور کنید پشیمانی بسیار سخت تر از عرق ریختن برای موفقیته. اگه امسال نتونستید سال دیگه میتونید. بنده ی حرف این و اون نباشید. این حرف رو از نی نی میشنوید که میگفت رها کنید..عجب عوض میکنه آدم رو سیلی روزگار و واقعیت..موفق باشید.
      To the hope of it all..

2. Top | #2
      ygf
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چرا دانشگاه بدون کنکور نتونستی

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NiNi نمایش پست ها
      من به خودم بدهکارم. من رسیدن به اهدافم و رضایت عمیق قلبی رو و شادمانی رو به خودم بدهکارم. نتیجه واقعا مهم نیست. من اون عرق ریختن برای اهدافم و شادمانی های کوچک ناشی از تلاش رو به خودم بدهکارم. از نا امیدی نگید. رنجور تر نکنید روان و تنتون رو بیشتر از اینی که هست. فارغ از هر چیزی و حرفی و گذشته و آینده و بدون هیچ اما و اگری یه شانس دیگه به خودتون بدین و بی هیچ پرسشی فقط انجامش بدین. باور کنید پشیمانی بسیار سخت تر از عرق ریختن برای موفقیته.
      سلام موفق باشید
      زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      میشه لطف کنی قبل کنکور برا پشت کنکور شدن تاپیک نزنی اگه یکی ببینه به فکر پشت موندن بیفته ممکنه شل بشه این چند روز درست مرور نکنه

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارغوان_ نمایش پست ها
      میشه لطف کنی قبل کنکور برا پشت کنکور شدن تاپیک نزنی اگه یکی ببینه به فکر پشت موندن بیفته ممکنه شل بشه این چند روز درست مرور نکنه
      اخ.... حرف حساب ؛)

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارغوان_ نمایش پست ها
      با اینکه حرفتون درسته
      ولی خب اخه الان 4 روز مونده کسی نمیتونه با این 4 روز معجزه کنه
      یجورایی نه میتونه به رتبه 2 رقمی برسونه و نه میتونه یهو 10000 تا عقب بندازه
      بجاش اضطراب رو کم میکنه

کسی که خوب خونده بقیشم میخونه کسی که نخونده هم نخونه بهتره

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام بچه های عزیز. بعد از مدت طولانی برگشتم انجمن. خیلی تلاش کردم دانشگاه بدون کنکور درس بخونم ولی نشد. نمیتونم. من امروز در این سن تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم. پشیمانم از اینکه تا امروز هیچ کاری برای خودم نکردم و شاهد فارغ التحصیلی دور و بری هام بودم و رنج حرف شنیدن از اره و عوره و شمسی کوره رو به خودم تحمیل کردم. اما این حرف شنیدن ها و کلیشه ی آی به همه نشون میدم منم میتونم و این بچه بازیها باعث تصمیم من برای کنکور مجدد نیست. من به خودم بدهکارم. من رسیدن به اهدافم و رضایت عمیق قلبی رو و شادمانی رو به خودم بدهکارم. نتیجه واقعا مهم نیست. من اون عرق ریختن برای اهدافم و شادمانی های کوچک ناشی از تلاش رو به خودم بدهکارم. از نا امیدی نگید. رنجور تر نکنید روان و تنتون رو بیشتر از اینی که هست. فارغ از هر چیزی و حرفی و گذشته و آینده و بدون هیچ اما و اگری یه شانس دیگه به خودتون بدین و بی هیچ پرسشی فقط انجامش بدین. باور کنید پشیمانی بسیار سخت تر از عرق ریختن برای موفقیته. اگه امسال نتونستید سال دیگه میتونید. بنده ی حرف این و اون نباشید. این حرف رو از نی نی میشنوید که میگفت رها کنید..عجب عوض میکنه آدم رو سیلی روزگار و واقعیت..موفق باشید.

بدون کنکور از رو علاقه رفتین یا صرفا همین جوری یه رشته رفتین ؟
      shonen magazine for konkour and entertainment

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      چرا باید کسی با حرف من "شل" بشه؟ از کجای حرفم چنین برداشتی کردی؟ تمام حرفم تلاش و عرق ریختن برای خواسته هامه. این متن به من پیام "جا نزن تو میتونی" رو میده. و حتی اگر کسی برداشت نادرست شما رو از حرف من داشته باشه هم تاثیر آنچنانی در نتیجه نداره و چه بسا که "شل" کنه و آزمون رو بهتر بده.
      To the hope of it all..

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shonen نمایش پست ها
      بدون کنکور از رو علاقه رفتین یا صرفا همین جوری یه رشته رفتین ؟
      دوست داشتم رشته ام رو
      To the hope of it all..

10. Top | #10
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

دوست داشتم رشته ام رو
      چه رشته ای میخوندید جسارتا؟
      ? Happy or sad

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط TomyShellby نمایش پست ها
      چه رشته ای میخوندید جسارتا؟
      مدیریت مالی
      To the hope of it all..

12. Top | #12
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      امیدوارم خواسته ای که داری به صلاحت باشه نی نی
      و هر چه زود تر جلوش تیک انجام بزنی

بچه ها یه موردی که خیلی مهمه چه کنکور چه ازمونای دیگه اینه که شما تمام تلاشتون رو بکنین ولی این رو هم به یاد داشته باشین که اخرین فرصت زندگیتون نیست
      این مورد خیلی تاثیر داره

به هر حال همه ما ادما تو هر مرحله که باشیم در تلاشیم که زندگی کنیم پس بهتره بیشترین بازده رو داشته باشیم و نذاریم استرس و اضطراب و ناامیدی همه تلاشامون رو فوت کنه

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zahra_xx_m نمایش پست ها
      امیدوارم خواسته ای که داری به صلاحت باشه نی نی
      و هر چه زود تر جلوش تیک انجام بزنی

بچه ها یه موردی که خیلی مهمه چه کنکور چه ازمونای دیگه اینه که شما تمام تلاشتون رو بکنین ولی این رو هم به یاد داشته باشین که اخرین فرصت زندگیتون نیست
      این مورد خیلی تاثیر داره

به هر حال همه ما ادما تو هر مرحله که باشیم در تلاشیم که زندگی کنیم پس بهتره بیشترین بازده رو داشته باشیم و نذاریم استرس و اضطراب و ناامیدی همه تلاشامون رو فوت کنه
      همینطوره. بدون تلاش چیزی لذتبخش نیست.
      To the hope of it all..

14. Top | #14
      sea
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من بعد چند سال میخوام کنکور بدم...اکثرا میگن دوسال وقت لازمه...منم نمیتونم بیشتر از یه سال کنمور بدم:///

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sea نمایش پست ها
      من بعد چند سال میخوام کنکور بدم...اکثرا میگن دوسال وقت لازمه...منم نمیتونم بیشتر از یه سال کنمور بدم:///
      ببین به نظرم زمان تعیین نکن. حداقل الان نه. چون چند سال دور بودی از این فضا و درس و این مسائل، به نظرم اول شروع کن از جایی که فکر میکنی لازمه. آروم و پله پله برو بالا و تدریجاً سبک مطالعه ات و سرعتت تنظیم میشه. تفکر صفر و صد نداشته باش. نگو یا رشته های تاپ یا هیچی. اصلاً به زمان و نتیجه و این مسائل فکر نکن. شده یک ساعت بخون. ولی هدفمند و مؤثر بخون. رو ریل که بیفتی و موتورت گرم بشه، همه چی اوکی میشه. از مسیر لذت ببر. به قول معروف نجنگیده نباز. اگه سنت بالاست، مهارت یاد بگیر در کنار مطالعه ات. کار یاد بگیر که احساس اتلاف عمر هم نکنی. چون اتلاف عمر نیست! این فریب مغزه برای انتخاب راه آسون تر.موفق باشی.
      To the hope of it all..

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن