چرا نگرانی که میشه یا نه؟ تو که کنترلی رو نتیجه نداری! اینجوری فکر کردن به این مسئله خیلی آزاردهنده است، خودتو اذیت نکن. بشه یا نشه، این یک سال رو وقت بذار و تلاش کن. شد مبارکه، نشد سرت سلامت. حتماً پلن دومی هم داشته باش که خیلی مؤثره تو آرامشت. اینکه بتونی به اون رتبه برسی یا نه به خیلی چیزا بستگی داره، مهمترینش استمرار در تلاشِ مؤثره. اگه به اون رتبه نرسی هم، نهایتاً کاری رو بکن که در صورت کنکور مجدد ندادن میخواستی انجام بدی. اگه مجدد به خودت شانس بدی، ممکنه بتونی برسی به خواسته ات ممکن هم هست نتونی. ولی اگه شانسی ندی به خودت و مجدد کنکور ندی، قطعاً نمیرسی بهش. به خودت اعتماد کن و شرکت کن دوباره. شاید شد، خدا رو چه دیدی؟
To the hope of it all..
منم مدیریت مالی میخونم مامان بابام همش میگن آینده نداره بیکار میمونی تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم پرستاری آزادی چیزی بیارم
ببین به نظرم هیچ وقت منفی فکر نکن مثلا نگو نمیتونم توی یک سال یا دوسال ، دوستم کنکور سومش بود درعرض۳ ماه رتبه ی ۱۰۰ شد البته تایمی ک نهایی تاثیر نداشت
به نظر من مدت زمانی ک میخونی مهم نیست چند روزه ؟مهم میزان بازدهی تو دراون تایم هست و به علاوه ی اینکه سلامت روح و روان داشته باشی ک بتونی درست و با فکر باز تمرکز کنی و کتاب رو باز کنی و بخونی این نظر شخصی من هست
البته با این مسخره بازی نهایی واقعا نمیدونم که اخر و عاقبت همه ی ما چی میشه بعد از اینکه ازمون هایی نهایی تموم شد من که میگفتم همه رو ۲۰ شم و واقعا نشدم الان توی ذهنم میگم اصلا مجاز میشم واسه ی کنکور ؟
؛و مورد بعد اینکه خودتو نگاه کن ببین ایا شخصیت درس خونی داری ؟این مهمه یعنی ادمی هستی ک بتونی یک سال رو کاملا روزی ۱۲ یا ۱۳ ساعت درس بخونی؟ و الکی جوگیر نشو و بگو اره اگر در خودت نمیبینی به نظرم یک رشته ای همیجوری برو دانشگاه چون قرار نیست ک همه پزشک شن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)