خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14

موضوع: مرگ

1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

مرگ

درود
      بچه ها من 61 تا قرص استامینوفن خوردم( از قبل قرص ها رو خریده بودم ) و فک کنم بمیرم
      ، حق با کامنت ها بود ، من خیلی بدبختم ، اینم بگم که به جهان پس از مرگ اعتقاد ندارم ، اگه خدا یک درصد وجود می داشت من این همه مورد ظلم و ستم قرار نمی گرفتم ، من تنها کسی بودم که در مدرسه همیشه از حقوق کودکان و برابری زن و مرد و حقوق بشر و آزادی اندیشه سخن می گفتم ، همکلاسی هام کوچک ترین ارزشی برای حقوق بشر قائل نبودند و هنگامی که خشونت علیه زنان رو مطرح می کردم با تمسخر میگفتن مگه زنم ! ، حتی برای اینکه خون حیوانی ریخته نشه به گیاه خواری روی آوردم چون معتقدم همه جانداران از حق حیات بهره مند هستند ولی مشکلات بسیار وحشتناکی دارم ، من مرگ رو بر زندگی رقت انگیزانه در جهنم رو ترجیح میدم
      از همه کسانی که تو انجمن تو این مدت به کامنت هام توجه کردند سپاسگزارم ، اگه ناراحتتون کردم منو ببخشید .

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      جدی که نیستی؟؟ اگه جدی هستی لطفا خودتو سریع تر به بیمارستان برسون شماره پدری مادری خواهر برادری فامیلی چیزی بده من باشون صحبت میکنم از خر شیطون بیا پایین این راهش نیست حرف میزنیم درستش میکنیم توروخدا حرف گوش کن

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط karder نمایش پست ها
      درود
      بچه ها من 61 تا قرص استامینوفن خوردم( از قبل قرص ها رو خریده بودم ) و فک کنم بمیرم
      ، حق با کامنت ها بود ، من خیلی بدبختم ، اینم بگم که به جهان پس از مرگ اعتقاد ندارم ، اگه خدا یک درصد وجود می داشت من این همه مورد ظلم و ستم قرار نمی گرفتم ، من تنها کسی بودم که در مدرسه همیشه از حقوق کودکان و برابری زن و مرد و حقوق بشر و آزادی اندیشه سخن می گفتم ، همکلاسی هام کوچک ترین ارزشی برای حقوق بشر قائل نبودند و هنگامی که خشونت علیه زنان رو مطرح می کردم با تمسخر میگفتن مگه زنم ! ، حتی برای اینکه خون حیوانی ریخته نشه به گیاه خواری روی آوردم چون معتقدم همه جانداران از حق حیات بهره مند هستند ولی مشکلات بسیار وحشتناکی دارم ، من مرگ رو بر زندگی رقت انگیزانه در جهنم رو ترجیح میدم
      از همه کسانی که تو انجمن تو این مدت به کامنت هام توجه کردند سپاسگزارم ، اگه ناراحتتون کردم منو ببخشید .
      خدا بیامرزتت

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بلند شو مَردددد

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      Don't be a j€rk

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      Hope find your way

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Karder نمایش پست ها
      درود
      با این میزان قرص نمیمیری ولی کبدت احتمالا از کار بیفته
      یعنی انجمن روز به روز سمی تر از دیروز
      برادر من چرا هرچند وقت یکبار با یه اکانتی میای درباره خودکشی صحبت میکنی؟ دوستانی که در جریان نیستن ایشون یوزر @202130 هستند
      چندین بار اومدم باهاشون صحبت کردم چندین احتمال چایلد ابیوز و موارد دیگه رو برا خودم مطرح کردم ولی رفته رفته دیدم ایشون دنبال خرید ترحمن
      حتی نمیخواد زندگیش بهتر شه مردن راحته جیگر داری بمون زندگی کن زندگیتو بساز
      در کل برادران و خواهران عزیز ایشون چند روز دیگه هم با یه اکانت دیگه میان و همین نظراتو میگن

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      انجمن باید همچین تاپیک هایی رو مسدود کنه ینی چی یه هفته مونده به کنکور میان همچنین تاپیکایی میزنن همه رو اسکل می کنن ، هر دفعه هم بچه ها براش وقت میزارن یه متن بلند و بالا میزارن ولی هیچی به هیچی ، اینجا مگه نی نی سایته که هر کی موضوعی خواست بزاره

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارغوان_ نمایش پست ها
      انجمن باید همچین تاپیک هایی رو مسدود کنه ینی چی یه هفته مونده به کنکور میان همچنین تاپیکایی میزنن همه رو اسکل می کنن ، هر دفعه هم بچه ها براش وقت میزارن یه متن بلند و بالا میزارن ولی هیچی به هیچی ، اینجا مگه نی نی سایته که هر کی موضوعی خواست بزاره
      حق گفتی !
      تاپیکش هیییییییچ ربطی به درس خوندن و اینا نداشت !
      حالا بعضیا هستن بخاطر درس حس بدی میگیرن و میان اینجا کمک میخوان به هرحال خب اونم بخشی از کنکوره ولی این تاپیک صرفا برای جلب توجه بود
      بعدشم اخه تاپیک خودکشی توی انجمن :/
      واقعا مدیر باید اخراجش کنه و اینطور تاپیکا رو حذف کنه .

know the difference between being patient
      ⭐🌱and wasting your time

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مدیریت نباید چنین تاپیک هایی رو منتشر کنه‌. واقعا متاسفم برای این فروم. این ادم یه ترول مریض بیشتر نیست.

11. Top | #11
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نکنید این کار ها رو با خودتون

همه خودکشی ها که جواب نمیده اومدو خودکشی ناقص شد یه درصد احتمال بدید / اومدو نمردید

اون وقت اوضاع از اینی که هست بدتر میشه
      ? Happy or sad

12. Top | #12
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      و من چقد بدم میاد میان میگن گوشت نمیخورم چون حق حیوانات ضایع میشه

تویی که به حیوان چهارپا حق زندگی میدی خودتو چرا میکشی ؟ خودت حق زندگی نداری؟

ویرایش توسط Iruka : 09 تیر 1402 در ساعت 16:01

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      الکی ورق هفتم قرص رو نصفه کردی؛ یعنی شش ورق و یکی
      پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"

14. Top | #14
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      فایل پیوست 105942

1 / خوشم اومد تحلیل کنم یاد یه فیلم ژاپنی افتادم

2 / میگین 61 تا قرص ؟ شمردین ؟ اکثر آدما نمیشمرند چندتا ورق قرص برمیدارن و اینکه استامینوفن اکثرا تو ورق های 10 تایی تو داروخونه هستن و 61 عدد اول محسوب میشه پس تو شمارش خطا کردین باید مضرب5 میگفتین چون یا کل ورق بود یا نصفش
      ممکنه 6 ورق استامینوفن مصرف کنین ولی اون یدونه از کجا اومد ؟ ورق هفتم ؟ چرا فقط یدونه از اون خوردین ؟ اگه واقعا عصبانی بودین و خسته کل ورق 7 ام رو هم مصرف میکردین

3 / گفتین به زندگی پس از مرگ اعتقاد ندارین ینی بهشت و جهنم و برزخ رو انکار میکنین ولی جمله اخر میاین میگین مرگ رو به زندگی جهنمی ترجیح میدین و خب بهتر بود بجای جهنمی از مضخرف یا اشغال استفاده میکردین و اینطور بگم که اگه جهنم رو باور نداشتین زندگیتون رو به شرایط جهنمی تشبیه نمیکردین .

4 / خودتون میگین همه جانداران حق حیات دارن دقیقا همینطوره ولی بازم رفتار خودتون نقض میکنه .

دفعه بعد ماهر تر بیاین پست بذارین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن