خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 36
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

من بدبخت خنگ بمیرم

درود
      بچه ها من چندی پیش در رابطه با خودکشی سخن گفتم ، اول میخواستم خودکشی کنم ، ولی اگه این کارو کنم والدینم میگن که نزدیک کنکوره و ادا در آوردم ، تصمیم دارم بعد از کنکور به تعداد زیادی قرص استامینوفن رو همراه با قرص های دیگه مصرف کنم تا کبدم از کار بیفته و سقط بشم ، من هیچی برای کنکور نخوندم ، اصلا هدفی ندارم ، هدفم اپلای هست ، با رشته هایی مثل اقتصاد تو انسانی میشه اپلای کرد ولی همه مردم از جمله خانواده ام این رشته ها رو به درد نخور می دونن ، پشت کنکور تجربی نمیزارن بمونم ، تازه حتی اگه پزشکی قبول بشم ، اپلای کردنش سخته ، تازه اپلای هم دیر میشه ، تا ۲۶ سالگی باید پزشکی بخونم ، دو سال باید مناطق محروم برم ، تازه تو ۲۸ سالگی اپلای کنم ، تازه شم تقریبا تا ۲۶ سالگی پولی نمیتونم در بیارم ، من هر روز گشنگی می کشم و همیشه والدینم میوه های گندیده میخرن ، اپلای کلی هزینه داره ، هزینه مقاله isi ، هزینه حمل و نقل ، هزینه اثبات تمکن مالی ،هزینه وثیقه سربازی و ... ، تازه گرفتن بورسیه تو ارشد کار دشواری هست ، اکثر کسانی که اپلای کردند یا پولدارن یا قبلاً کردند که دلار ارزون بود ، من بسیار زشتم ، قیافه ام رو ببینید حالتون بهم میخوره ، بسیار قد کوتاه هستم ، مو هام بسیار ریزش داره ، آخه چرا باید کسی که زیر ۲۰ سالشه مو هاش ریزش کنه ، همش از سوی معلم هام ، والدینم و فامیل هام تحقیر میشم و فحش می‌خورم ، وسواس و سندروم پای بی قرار دارم ، آخه من زشت خنگ کودن عقب مونده قد کوتاه بدبخت بیچاره حقیر چرا باید به دنیا می اومدم ، چرا تا حالا سرطان نگرفتم و سقط نشدم ، ای کاش دو سه تا سرطان بدخیم بگیرم و سقط بشم ، من موجود بسیار چندش آور و خنگی هستم ،خونمون هر روز جنگ و دعوا هست ، یه مادری دارم که همیشه داره غر میزنه، انگلیسی بلد نیستم ، هنوز رانندگی بلد نیستم ، اینقدر خنگم که فوتبال بلد نیستم ، حتی نمیتونم موسیقی گوش کنم ، والدینم همیشه منو مواظب هستند و برام تعیین تکلیف می کنند ،رکیک ترین فحش ها رو همیشه بهم میدن ، حتی یک دونه دوست ندارم ، این قدر خجالتی هستم که حتی نمیتونم تا پست بانک برم ، خیلی بدبخت خنگ زشت چندش آور عقب مونده روانی عوضی و موجود پست و بی ارزشم ، دنیا بدون من جای زیباتری خواهد بود ، من خیلی خیلی خیلی خنگم ، ضریب هوشیم در حد چهل هست
      ویرایش توسط Karder : 09 تیر 1402 در ساعت 00:42

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      تو علاوه بر چیزایی که گفتی ترسو و ضعیفم هستی افرادی مثل تو اگر خودکشی نکنن هم طبیعت حذفشون میکنه،اینجا هم نیا ترحم بخر،یا قوی شو یا بمیر

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نه اون معلمان و نه اکثر فامیلات نه همسایه هات رتبه خوبی نیاوردن پس تحقیر نشو جلوشون به ایست ( دوسال بعد کنکورت همچی فراموش میشه یه رشته برو بخون چهارتا رفیق پیدا می‌کنی حال و هوای عوض میشه یا تهش میری سربازی بر میگردی کار می‌کنی می خوای زندگیت رو بگیریچون خنگی !؟!)
      .................................................. ....................................................................... ..................

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      من خیلی دوست دارم بمیرم ، تا حالا دوبار به تعداد زیادی قرص مصرف کردم ولی نمردم ، فهمیدم باید از قرص های قوی تری استفاده کنم ، احساس می کنم خدا از دیدن کسی مثل من لذت میبره ، من بچه بودم همیشه از طرف پدرم کتک می‌خورم ، هیچ کسی منو بازی نمی گرفت ، تو راهنمایی بی جهت بهم همکلاسی هام فحش می دادن ، معلم هام همیشه منو مسخره می کردند ، من خیلی بدبختم ، نمی دونم چرا هنوز سرطان نگرفتم

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      بخواب ایشالله فردا خوب میشی:
      .................................................. ....................................................................... ..................
      ویرایش توسط FARZAD205 : 09 تیر 1402 در ساعت 00:51

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نصیحتی درکار نیست
      راستش متنت رونخوندم
      میدونی چیه
      اون پایین نوشتی ای کاش سرطان بگیرم
      لطفا برای یکبار یک ساعت هم که شده برو بیمارستان سرطانی ها
      فکرمیکنی دردش زیاده اماتهش مرگه
      مرگ ...
      حاضری بمیری و تلاش نکنی
      اگه جرعت زندگی کردن رو داشتی اونوقت جرعت مردن رو پیدا میکنی
      منم خودکشی کردم باسی تاکدیین الان که فکرشومیکنم خنگول بودم اون درد برای یک بازه خاصی بود
      حتی اون درد فراموش شد وجاشو داد به دردای بزرگ تر
      درداات روبپذیر
      بهابده اما جوری دراغوش بگیرشون تاحسرت دردای گذشتت رو نخوری
      نگی ای کاش اوناروبولد نمیکردم وزندگی میکردم
      هر قدم که به جلو بری درد جدیدی یقت رو میگیره
      دردا شیرین هستن هرچندتلخیه بی پایان دارن...
      بـاشَد کِــه نـَباشَـد خَبَـری اَز خَبَـرَم !

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Karder نمایش پست ها
      درود
      بچه ها من چندی پیش در رابطه با خودکشی سخن گفتم ، اول میخواستم خودکشی کنم ، ولی اگه این کارو کنم والدینم میگن که نزدیک کنکوره و ادا در آوردم ، تصمیم دارم بعد از کنکور به تعداد زیادی قرص استامینوفن رو همراه با قرص های دیگه مصرف کنم تا کبدم از کار بیفته و سقط بشم ، من هیچی برای کنکور نخوندم ، اصلا هدفی ندارم ، هدفم اپلای هست ، با رشته هایی مثل اقتصاد تو انسانی میشه اپلای کرد ولی همه مردم از جمله خانواده ام این رشته ها رو به درد نخور می دونن ، پشت کنکور تجربی نمیزارن بمونم ، تازه حتی اگه پزشکی قبول بشم ، اپلای کردنش سخته ، تازه اپلای هم دیر میشه ، تا ۲۶ سالگی باید پزشکی بخونم ، دو سال باید مناطق محروم برم ، تازه تو ۲۸ سالگی اپلای کنم ، تازه شم تقریبا تا ۲۶ سالگی پولی نمیتونم در بیارم ، من هر روز گشنگی می کشم و همیشه والدینم میوه های گندیده میخرن ، اپلای کلی هزینه داره ، هزینه مقاله isi ، هزینه حمل و نقل ، هزینه اثبات تمکن مالی ،هزینه وثیقه سربازی و ... ، تازه گرفتن بورسیه تو ارشد کار دشواری هست ، اکثر کسانی که اپلای کردند یا پولدارن یا قبلاً کردند که دلار ارزون بود ، من بسیار زشتم ، قیافه ام رو ببینید حالتون بهم میخوره ، بسیار قد کوتاه هستم ، مو هام بسیار ریزش داره ، آخه چرا باید کسی که زیر ۲۰ سالشه مو هاش ریزش کنه ، همش از سوی معلم هام ، والدینم و فامیل هام تحقیر میشم و فحش می‌خورم ، وسواس و سندروم پای بی قرار دارم ، آخه من زشت خنگ کودن عقب مونده قد کوتاه بدبخت بیچاره حقیر چرا باید به دنیا می اومدم ، چرا تا حالا سرطان نگرفتم و سقط نشدم ، ای کاش دو سه تا سرطان بدخیم بگیرم و سقط بشم ، من موجود بسیار چندش آور و خنگی هستم ،خونمون هر روز جنگ و دعوا هست ، یه مادری دارم که همیشه داره غر میزنه، انگلیسی بلد نیستم ، هنوز رانندگی بلد نیستم ، اینقدر خنگم که فوتبال بلد نیستم ، حتی نمیتونم موسیقی گوش کنم ، والدینم همیشه منو مواظب هستند و برام تعیین تکلیف می کنند ،رکیک ترین فحش ها رو همیشه بهم میدن ، حتی یک دونه دوست ندارم ، این قدر خجالتی هستم که حتی نمیتونم تا پست بانک برم ، خیلی بدبخت خنگ زشت چندش آور عقب مونده روانی عوضی و موجود پست و بی ارزشم ، دنیا بدون من جای زیباتری خواهد بود ، من خیلی خیلی خیلی خنگم ، ضریب هوشیم در حد چهل هست
      باید ب روانپزشک مراجعه کنی و از اونجایی ک میگی پول نداری نمیدونم واقن چیکار میشه کرد
      من هر کسی رو دیدم ک حرف از خودکشی زده بهش میگم ک حتمن ی چیز خیلی قشنگی توی سرنوشتت هس ک خدا تورو زنده نگه داشته و اگر تو هیچ فایده ای برای این جهان نداشتی پس وجودت بی ارزش میشد و دراین صورت توی ی لحظه خدا جونت رو میگرفت و نمیزاشت بنده اش با خودکشی کردن بار این گناه رو ب دوش بکشه
      اما تو وقتی خودت رو انقد پست و بی ارزش میدونی من حتی رغبت نمیکنم بهت بگم شاید روزای خوبی توی سرنوشتت هس و توباید براش تلاش کنی چون تو ب ضعیف بودنت اعتراف کردی و من هرچقد کلیشه درمورد هدف و تلاش ببافم تاثیری روی تو نداره
      نمیتونمم بگم خودکشی کنی چون این کار از هرچیزی پست تر کثافت تره
      نمیدونم این تاپیک رو برای چی زدی شاید منتظری ی نفر بیاد بهت امیدواری بده اما با این توصیفاتی ک از خودت ک برترین مخلوق خدایی کردی واقعن من حالم بد شد خیلی زشته این طور درمورد خودت صحبت میکنی
      تو خودت داری در حق خودت ظلم میکنی . خودتی ک برای خودت هیچ ارزشی قائل نیستی پس توقع نداشته باش بقیه بهت احترام بزارن ...
      یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و سبک زندگیت رو تغییر بده و از این لجن زار و کثافت خودتو بکش بیرون

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      باید بگم متاسفانه بعد از خودکشی هم راحت نمیشی ، فکر کردی خودکشی کنی اون دنیا میان در اغوشت میگیرن میگن خوش اومدی ؟میان میگن بمیرم الهی چقدر سختی کشیدی حق داشتی ؟ تو تجربه های بعد از مرگ هست کسایی که با مرگ طبیعی میمیرن حتی اگه اشرار باشن بازم به بالا صعود میکنن تا مراحل عبور از حساب کتابو پس بدن ولی اونایی که خودکشی میکنن مستقیم به پایین سقوط میکنن و وضعشون خیلی بد تر از همون اشرار میشه
      حالا شما برو دانشگاه اصلا یه رشته چرت و پرت برو ببین اونجا اوضاع چجوریه حال هوا ادما چطوره ، چیکارا میکنن، من دو هفته پیش رفته بودم سنجش حضوری ازمون بدم ، پسرا هم بودن اینقدر داغون بودن ، پر جوش ریشای نصفه نمیه درومده و انواع اقسام از لاغر دراز گرفته تا چاق کوتاه ( قصدم توهین به پسرا نیست دختر داغون هم زیاد بود بخاطر کنکوره بعدا همه پلنگ میشن ) خلاصه اینکه اینقدر درگیر ظاهر نباش

در مورد رفتار بچه ها تو کلاس واقعا نمیدونم چی بگم اون دیگه صد در صد تقصیر خودته و از مهارت ارتباطی پایینه ، وگرنه من خودم رفیق زشت داشتم ولی بچه باحالی بود و اصلا ظاهر شون برام اهمیتی نداشت ، بقیه هم کاری به ظاهر نداشتن مگر اینکه دعواشون میشد که شروع تحقیر قیافه میکردن
      در نهایت نمیدونم چ حرفی بزنم که کمکت یا ارومت کنه ولی به نظرم اولین قدم برای تو پذیرفتن باشه, پذیرفتن خانواده ای که داری پذیرفتن چهره حتی پذیرفتن تمام اشتباهاتی که کردی قدم بعدی برای بالغ شدن و کسب اگاهی اینه اینقدر دنبال مقصر نگردی اینقدر به شرایط به کارای ادما فکر نکنی ، خودتو از از مشکلات کنار نذاری و توی بقیه دنبال مقصر برای به دوش کشیدن افتضاحات زندگیت نباشی ، فکنم شما بودی میگفتی به خود ار... اعتیاد داری ، هر چند سختی های زیادی کشیدی ولی کی باید این افتضاحو تمونش کنه ؟ منتطر کی هستی یا چی اصلا منتظر چ جمله هستی که باعث درمانت بشه ، همچنین چیزی وجود نداره
      و مورد اخر که میخوام بهت بگم چون راجع به اپلای حرف زدی واقعاااا اعصابم خورد شد
      تو اینقدر مزخرفی چطور جرات میکنی حرف از اپلای بزنی حرف گنده تر از دهنت نزن تو تو ایران هیچ گو،هی نشدی بعد فکردی خارج برات فرش قرمز پهن کردن ، اصلا فکردی اونحا چ خبره تو که زبان فارسی مادری بلدی نمی تونی یه دونه دوست ساده دست و پا کنی بعد میخوای با این مهارت اجتماعی پایینت بری اونجا چیکار کنی ، بعدم با ایرانیا تو خارج خیلی بد رفتار میکنن چون از کشور سطح پایین رفتی ، مثل همین افغانیا که بعضیا ازشون بدشون میاد ، ینی فقط دنبال فراری ، تو همین کنکور ایران مث خر تو گل موندی بعد اونحا به یه زبان دیگه میخوای ادم موفقی بشی ؟ سطح خودتو بدون الان مشکل تو اپلای نیست ( ببخشید بی ادب حرف زدم چون واقعا حرف بیجا زدی )
      کلام اخر :
      لطفاً قوی باش تو تو دنیا هیچ کسو بجز خودت نداری ، پاشو دستتو بزار رو زانوت از جات بلند شو ، یه قدم به سمت تغییر بردار تا خدا. هزار قدم به سمتت بیاد

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تصور اشتباهی که خیلی از ما داریم اینه که فکر میکنم باید پزشکی قبول شدیم یا حتما باید بریم یه رشته خوب بخونیم می‌خوام بهت بگم این طرز تفکر نتیجش میشه فقط خراب شدن اعصابمون به جا این تفکر غلط باید. ببینیم چی واقعا دوست داریم چه چیزی ما رو خوشحال می‌کنه یا به ما انگیزه میده اگه مشکلت پدر و مادرت هستن که نمی‌زارن از کنکور دادن راحت بشی به جای خودکشی کردن فقط بهشون بگو یا بفرستن یه رشته یا اگه اجازه نمیدم بری یه رشته بگو دیگه کنکور نمی‌دی و برو همه کتابات رو بریز دور بعد ببین واقعا غیر این کنکور لعنتی که به خودت تلقین کردی باید پزشکی بری جالبه اپلای تو رشته پزشکی حتی برای کسی که نخبه هست هم حتی کار بسیار سختیه نمیکنم آدم عادی آدم نخبه ! بعد تو انتظار داری از خودت که اپلای کنی هیچ سختی هم نداشته باشه پس به نظرم برو کاری رو کن که بهت آرامش میده نه که حالتو با کنکور دادن بد کنی

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با این ویژگی ها واقعا فکر می‌کنی استثنا هستی و به همین خاطر نگرانی؟

میشه کسایی که اینجان بگن این شرایط رو دارن یا نه؟!
      می‌خواین ببینیم این دوستمون تنهاست یا نه
      خودم که هیچکدومو ندارم ولی دلیلی هم واسه لذت نبردن از زندگی نمیبینم

. نوش جان نکردن کتک و فحش از والدین
      .احساس زیبا بودن و خوش قد و قیافه بودن
      .خجالتی نبودن و توانایی موثر ارتباط با دیگران
      .سطح مالی خوب خانواده

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلامپیشنهاد میکنم با شماره 1480 تماس بگیر (به صورت ناشناس به یک روانشناس وصل میشی )

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با این چیزایی که بعضیا گفتن آدم انگیزه خودکشیم نداشته باشه انگیزشو پیدا میکنه. من تازه واردم با جو اینجا آشنا نیستم یا دم کنکوره اعصاب همه قر و قاتیه؟ یعنی همیشه هرکی از دردش بگه اینجوری کیسه بوکسش میکنید؟
      چه اشکالی داره گه گاهی باهم مهربون باشیم؟ چرا انگیزه دادن به هم نوعتون رو ترحم میدونید؟
      درباره رفتار اطرافیان با ایشون چرا تقصیر خودشه؟ شما که با فرهنگ جاهای دیگه آشنایی ندارید نمیدونید اطرافیان ایشون چه مدلی بودن. مثلا من شهر کوچیکی بودم که همکلاسیام از اول دبستان تا آخر دبیرستان ثابت بودن (چون کلا از هر مقطع یه مدرسه دخترونه بود یکیم پسرونه) آدمای جالبیم نبودن تلاشی برای پیشرفت نمیکردن از پیشرفت دیگرانم خوشحال نمیشدن؛ یه دختر فوق العاده زیبا همکلاسیمون بود انقدر مسخرش می‌کردن و ایرادای بنی اسرائیلی می‌گرفتن، یکی که خیلی خوش صحبت بود انقدر بش می‌گفتن پرحرفی تا ذوقشو کور کنن.. ببینید نه هوش درسی نه زیبایی ظاهری نه هوش اجتماعی هیچکدوم تاثیری بر چنین آدمایی نداره (لطفا حرفمو جدی بگیرید چون من دوازده سال تمام چه از بیرون جمعشون چه از داخل جمعشون به این آدما نگاه میکردم و خیلی خوب میشناسمشون)
      آدمی همینه همیشه میگه مرغ همسایه غازه؛ من همیشه دلم میخواست از شهر کوچیکمون بزنم بیرون، هیچوقت اجازه نمیدم کسی بگه طرز تفکرم غلط بوده. چه اشکال داره یکی رویای اپلای در سر داشته باشه؟ شاید اینکه استارتر تا الان سر پاست بخاطر همین باشه.
      بعضیام حرفای خوبی زده بودن امیدوارم اون حس خوب دو برابر بشون برگرده و همیشه حالشون خوبِ خوب باشه.
      و اما استارتر عزیز شما اگه اعتماد به نفستونو بالا ببرید خیلی از چیزایی که الان مشکل می‌بینید کاملا حل میشن. اعتماد به نفس یه چیزی نیست که تو دو سه روز به دست بیاد، اگه الان چیزی نداری که بخاطرش احساس اعتماد به نفس کنی، اشکالی نداره به این فکر کن که در آینده به دستش میاری. من چند سال پیش یه مصاحبه دیدم از ریانا، جنبه فان داشت، مجری پرسید وقتی که حالت خوب نیست چیکار میکنی؟ گفت تظاهر میکنم که خوبم! من اون موقع خندیدم گفتم واو چه کول.. ولی بعد ها واقعا به حرفش رسیدم. وقتی اعتماد به نفس ندارم تظاهر میکنم که اعتماد به نفس دارم واقعا خواه ناخواه باعث میشه اینو بپذیرم. به نظر من این چیزایی که میگی رو حتی تو ذهنت هم قبول نکن چه برسه اینجا پستش کنی. پنج دیقه جلوی آینه به خودت لبخند بزن بدون هیچ دلیلی یه ربع قهقه بزن (الان بقیه فکر میکنن من روانی چیزیم) هیچوقت به مردن فکر نکن همه آدما حق زندگی کردن، خوردن، خوابیدن و ازین دست چیزای عادیو دارن چرا تو میخوای بخاطر یه کنکور خودتو ازش محروم کنی؟ قبول دارم کنکور راه رهایی خیلی از ما آدمای معمولیه برای خیلیا سخته.. اگه بت سخت میگذره بدون تنها نیستی، اگه نمیتونی درصد بالایی بزنی بدون خیلیا مثل تو هستن و هزار تا ازینجور مثالا..
      منم یه زمانی افسرده بودم، خیلی مقایسه میشدم  خودمو گم کرده بودم، چیزی به اسم هویت برام نمونده بود.. حتی بستن بند کفشمم برام سخت بود! موقع غذا خوردن گریه میکردم چرا این برنج انقدر سفته جویده نمیشه! (چپیده زیر پتو و بریده از عالم و آدم..) اعتماد به نفس که نداشتم فکر کنم این غرورم بود که نجاتم داد گفتم حتی اگه خودم فکر میکنم بدرد نخورم نذارم بقیم این فکرو دربارم کنن! انقدر ادای حال خوبارو درآوردم کم کم دیدم این سبک زندگی بیشتر خوش میگذره! توام سعی کن راهیو پیدا کنی که حالتو خوب میکنه ،حتی اگه با ایده آل های الانت خیلی متفاوت باشه.
      خیلی دوست دارم بتونم ازین طرز فکر منصرفت کنم، لطفا قدر خودتو بیشتر بدون. یه درصدم حرفام باعث تغییرت بشن خیلی خوشحال میشم امیدوارم به آرزوهات برسی������

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      درود
      خب خودکشی کردی ، بعدش چی؟
      واقعا خیلی احمقی بخاطر کسشر چند نفر حق حیات رو از خودت میگیری
      میدونی بعدش چی میگن؟ میگن این کسخلو نگا چقد ضعیف بود نتونست خودشو جمعو جور کنه ساده‌ترین راهو انتخاب ‌کرد
      نمیدونم تو مغزت چی میگذره
      دیگ *** تر از من ک نیستی
      شرایطم بگم خداتو شکر میکنی ولی ضعیف نیستم هرچقد خودمو *** بدم
      ب بقیه ربطی نداره ب تخممن
      حالا تو میخوای مثه ی ترسو خودتو بکشی
      بکش
      مجددا ب تخم هیچکی نیست
      این جهان ۸ میلیارد نفر جمعیت داره یکی کمتر یکی بیشتر فرق نمیکنه
      ولی خودت چی
      تا الان ب قول خودت *** رفتی
      میخوای تو همین وضعیت بمیری؟

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شاید پاک شه پیامم ولی ****** بقیه
      کس ننشون
      کس ننشون
      کس ننشون
      کسخلی مگه واقعا؟

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      درود
      بعد احمق تو میگی زیر ۲۰ سالته
      واقعا کسخلی
      جای من بودی چی میگفتی

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن