درود
بچه ها من چندی پیش در رابطه با خودکشی سخن گفتم ، اول میخواستم خودکشی کنم ، ولی اگه این کارو کنم والدینم میگن که نزدیک کنکوره و ادا در آوردم ، تصمیم دارم بعد از کنکور به تعداد زیادی قرص استامینوفن رو همراه با قرص های دیگه مصرف کنم تا کبدم از کار بیفته و سقط بشم ، من هیچی برای کنکور نخوندم ، اصلا هدفی ندارم ، هدفم اپلای هست ، با رشته هایی مثل اقتصاد تو انسانی میشه اپلای کرد ولی همه مردم از جمله خانواده ام این رشته ها رو به درد نخور می دونن ، پشت کنکور تجربی نمیزارن بمونم ، تازه حتی اگه پزشکی قبول بشم ، اپلای کردنش سخته ، تازه اپلای هم دیر میشه ، تا ۲۶ سالگی باید پزشکی بخونم ، دو سال باید مناطق محروم برم ، تازه تو ۲۸ سالگی اپلای کنم ، تازه شم تقریبا تا ۲۶ سالگی پولی نمیتونم در بیارم ، من هر روز گشنگی می کشم و همیشه والدینم میوه های گندیده میخرن ، اپلای کلی هزینه داره ، هزینه مقاله isi ، هزینه حمل و نقل ، هزینه اثبات تمکن مالی ،هزینه وثیقه سربازی و ... ، تازه گرفتن بورسیه تو ارشد کار دشواری هست ، اکثر کسانی که اپلای کردند یا پولدارن یا قبلاً کردند که دلار ارزون بود ، من بسیار زشتم ، قیافه ام رو ببینید حالتون بهم میخوره ، بسیار قد کوتاه هستم ، مو هام بسیار ریزش داره ، آخه چرا باید کسی که زیر ۲۰ سالشه مو هاش ریزش کنه ، همش از سوی معلم هام ، والدینم و فامیل هام تحقیر میشم و فحش میخورم ، وسواس و سندروم پای بی قرار دارم ، آخه من زشت خنگ کودن عقب مونده قد کوتاه بدبخت بیچاره حقیر چرا باید به دنیا می اومدم ، چرا تا حالا سرطان نگرفتم و سقط نشدم ، ای کاش دو سه تا سرطان بدخیم بگیرم و سقط بشم ، من موجود بسیار چندش آور و خنگی هستم ،خونمون هر روز جنگ و دعوا هست ، یه مادری دارم که همیشه داره غر میزنه، انگلیسی بلد نیستم ، هنوز رانندگی بلد نیستم ، اینقدر خنگم که فوتبال بلد نیستم ، حتی نمیتونم موسیقی گوش کنم ، والدینم همیشه منو مواظب هستند و برام تعیین تکلیف می کنند ،رکیک ترین فحش ها رو همیشه بهم میدن ، حتی یک دونه دوست ندارم ، این قدر خجالتی هستم که حتی نمیتونم تا پست بانک برم ، خیلی بدبخت خنگ زشت چندش آور عقب مونده روانی عوضی و موجود پست و بی ارزشم ، دنیا بدون من جای زیباتری خواهد بود ، من خیلی خیلی خیلی خنگم ، ضریب هوشیم در حد چهل هست