خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 36 از 36
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farnaz.♡ نمایش پست ها
      برات متاسفم
      وقتی خودت اینهمه درباره خودت بد میگی چه انتظاری داری دیگران اینو نگن ؟!
      ریزش مو که چیزی نیست ، فکر میکنم همه دخترای کنکوری ریزش مو دارن حالا پسرارو نمیدونم ولی چیز غیر عادی نیست ، نصف بچه های ما موی سفید دارن اینکه دیگه یه ریزش موعه
      میگی قدت کوتاهه ، عزیز محمدی رو میشناسی؟ با اینکه قدش کوتاهه فک میکنم همه دوسش داشته باشن !
      منم نسبت به همکلاسیام کوتاه ترم ، دوستم 164 بود بعد همش پز قدش رو بهم میداد ، اون نفهمه دلیل بر این نیست که من زشتم ! اتفاقا هر روز حس میکنم از دیروز خوشگل تر شدم :/
      کلاس هفتم 43 کیلو بودم ، متوسط رو به لاغر بودم اما همون دوستم بهم میگفت سیبزمینی ! چون خودش فقط پوست و استخون بود اابته بعد اینکه دیدم همیشه میگه سیبزمینی باهاش برخورد کردم دیگه جرعت نکرد بگه ! ببین وقتی خودتو دوست داشته باشی اولا حرف دیگران انقدر روت تاثیر نمیزاره دوما تاحالاااا وااااقعا نشنیدم یکی بگه من زشتم میخوام بمیرم ، سوما حتی اگر خانوادت وضع مالی خوبی نداشتن تو خودت خواستی وضع خودتم همینطوری بشه ، برو رتبه های زیر 100 رو ببین چندتاشون تکی روستا یا شهرای کوچیک یا از لحاظ مالی مشکل داشتن؟ خیلیاااااشون ، میگی فقط قصدت اپلای هست؟ فک کردی اونجا همه چیز گل و بلبله؟ اره منم میخوام اپلای کنم ولی اول باید یه شغل مناسب داشته باشی ، درسته اونجا درامد خسلی بالاست ولیییی همه چیزم گرونتره اینو میفهمی؟ تو با یه شغل مزخرف هم اپلای کنی فک کردی اوکی میشی؟ ولی هرچیم باشه براتتتتتت متاسفم ، حیف توکه خدا اینهمه برات زحمت کشیده ، و بازم میگم خودت که درباره خودت اینجوری میگی انتظار نداشته باش بقیه خوب بگن ، حتی اگر در چشم طرف مقابل اوکی باشی دوبار اینطوری بگی اونم میگه اره تو خیلی زشتی
      وای واقعا داره حرصم درمیاد
      اخه ببین من حرفتو قبول دارم ولی کسانی ک افسردگی دارن نمیتونن به طور کلی درس بخونن چون نه تمرکز دارن و نه اینکه انگیزه ای برای درس خوندن دارن و نه حتی میتونن ماشن درس بخونن دور از خونت باید افسرده باسی تا متوجه شی و به علاوه اینکه میگ خودکشی کنم بخاطر افسردگی هست به نظزم من اصلا این نباید فعلا به کنکور فکر کنه باید از خونه بیاد بیرون و بره سربازی یا چ میدونم س کار که بتونه جمع کنه بره به مدت حداقل یک سال دارودرمانی و رواندرمانی باهم دیگ
      رتبه های زیر ۱۰۰ روح سالم دارن و با روان سالم میتونن درس بخونن نمیگم رتبه ی زیر ۱۰۰ دغدغه نداره ولی این بچه از یچگی بخاطر شرایطی ک الان داره تعریف میکنه افسردگی گرفته و درب و داغونه من تنها راهی ک پیشنهاد میتونم بکنم البته به عنوان یک فردی ک شاید به اندازه ی هیچ کسی توی این سایت واقعا متوجه نشم میگم باید درس و به مدت یک یا دو سال کنار بزاری حسابی روی وانت کار کنی و اون تایم درستو بخونی بعدشم عزیزم رشته ی پزشکی روزانه ساعت مطالعه ی بالا میخواد یعنی اینکه بعد از کنکورت تا سن ۵۰ سالگی باید بشینی خر خونی کنی ایا میتونی با روان مریض این کارو کنی ؟قطعا ن تو بیا برو سربازی به حرفم گوش کن ضرر نمیکنی شنیدم سربازی یک مقدار خیلی کم حقوق میدن بیا این پولو جمع کن کوچولو کوچولو پولتو خرج روانپزشک و روانشناس کن تازه احتمال داره توی رو منتقل کنن یک شهر دیگ بیین تو روابط اجتماعی رو بلد نیستی اینکه یکی بزنه توی سر تو یا تحقیرت کنه مشکل از خودته ک خودتو اینجوری داری میکوبی بعد میای به خودت خنگ و زشت و عقب مونده و فلان و بیسار میگی ،توقع داری دیگران بگن وای چ پسر خوب و گل و فلانی ؟
      بعدشم دیگران بیخود کردن مگه حرف دیگران چقدر تاثیر داره عزیزم این حرفایی ک من دارم میزنم رو جدی بگیرم بزار ۲۲ سالگی وارد دانشگاه شی هیچ ایرادی نداره باو کن دوستم پزشکی میخونه میگ توی کلاس ما فرد ۳۰ ساله وجود داره حتی بزرگتر بیا برو سربازی درحین سربازی روانپزشک و وانشناس
      توی هر شهری ک منتقل شدی برو بعد از ۲ سال با روان سالم بشین درستو بخون من حالتو درک میکنم با تموم وجودم چون خودم از بچگی افسردگی داشتم و دارم و دارم باهاش میجنگم منم همسن تو هستم یک جوری میگی ۲۰ سالمه انگار ۴۰ سالته

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi.JCHH نمایش پست ها
      دوست عزیز
      بنظرم خودت و بابا مامانت و فامیلات و اطرافیانت و دوستات
      همتون کسخلین
      با خودکشی چیزی درست نمیشه
      برو مرگ موش بخر مرگ دست جمعی راه بنداز

ولی جدی جدی مشکل داره و مشکلش هم فقط با روانپزشک و دارو و قرص و رواندرمانی حل میشه به نظرم حق داره

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hanamm نمایش پست ها

دقیقا یکی از نزدیکام سرطان گرفت درست همین سن بود
      سرطان خون هنوز زندست تازه ازدواج هم کرد الان یک دختر داره
      تاخدا نخواد هیچکس چیزیش نمیشه
      این رو بارها باچشمای خودم دیدم
      وقتی بابام تا مرز مرگ رفت یعنی دکترا گفتن تموم کرده...
      جلوی خودم اشهد میخوند
      اما هنوز کنارمه
      میبینی کیانا هیچ اتفاقی بدون حکمت نیست
      و هیچ دردی بدون علت نیست
      میدونم بارها شده خودمم از درد دادزدم حرف چرند زدم حتی به مگس روی کتابم فحش دادم ومقصر تمام بدبختیام دونستمش
      ولی تهش هنوززندم وزیستنم رو ادامه میدم
      اینجا هیچکس زندگی نمیکنه همه زیست میکنیم یا برای حرفهای مردم یا برای افکارات مردم
      دقیقا بدبختی همه ی ما همین مردم هستند ،حق با توست
      به نظرم روزی که به این درک برسیم که مردم در زندگی ما کوچک ترین اهمیتی ندارن زندگی رو بردیم برای خودمون زندگی کنیم

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      همش بهانه و ایراد . من از ۱۵ سالگی ریزش شدید مو پیدا کردم و نهایتا تا سال بعد کچل کچلم ! با مریضی و درد جسمانی تمام درس خوندم و اومدم جلو . ایراد هایی که گرفتی بچه گونه هست و بچه ها از این حرفا میزنن
      ایراد هایی که گفتی

5. Top | #35
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      ..
      ویرایش توسط نامرئی : 29 مرداد 1402 در ساعت 00:30

6. Top | #36
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      شمام حال بدت با پست گذاشتن اینجا حل نمیشه البته نمیتونمم چیزی بت بگم چون خودم حالم بدتر ع توعه پاشوپیش روانشناس برو اینجا همه مثل توعن پشت کنکوری یا کنکوری مشاور و روانشناس نیستن جمع کن خودتو میدونم هیچکدوم از اینارو نمیخونی و برات مهم نی یهو اعصابت خورد میشه میای اینجا اینارو میگی ولی اگه بدی زنگ بزن۱۴۸۰ یام برو پیش روانشناس....

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن