نوشته اصلی توسط
Farnaz.♡
برات متاسفم
وقتی خودت اینهمه درباره خودت بد میگی چه انتظاری داری دیگران اینو نگن ؟!
ریزش مو که چیزی نیست ، فکر میکنم همه دخترای کنکوری ریزش مو دارن حالا پسرارو نمیدونم ولی چیز غیر عادی نیست ، نصف بچه های ما موی سفید دارن اینکه دیگه یه ریزش موعه
میگی قدت کوتاهه ، عزیز محمدی رو میشناسی؟ با اینکه قدش کوتاهه فک میکنم همه دوسش داشته باشن !
منم نسبت به همکلاسیام کوتاه ترم ، دوستم 164 بود بعد همش پز قدش رو بهم میداد ، اون نفهمه دلیل بر این نیست که من زشتم ! اتفاقا هر روز حس میکنم از دیروز خوشگل تر شدم :/
کلاس هفتم 43 کیلو بودم ، متوسط رو به لاغر بودم اما همون دوستم بهم میگفت سیبزمینی ! چون خودش فقط پوست و استخون بود اابته بعد اینکه دیدم همیشه میگه سیبزمینی باهاش برخورد کردم دیگه جرعت نکرد بگه ! ببین وقتی خودتو دوست داشته باشی اولا حرف دیگران انقدر روت تاثیر نمیزاره دوما تاحالاااا وااااقعا نشنیدم یکی بگه من زشتم میخوام بمیرم ، سوما حتی اگر خانوادت وضع مالی خوبی نداشتن تو خودت خواستی وضع خودتم همینطوری بشه ، برو رتبه های زیر 100 رو ببین چندتاشون تکی روستا یا شهرای کوچیک یا از لحاظ مالی مشکل داشتن؟ خیلیاااااشون ، میگی فقط قصدت اپلای هست؟ فک کردی اونجا همه چیز گل و بلبله؟ اره منم میخوام اپلای کنم ولی اول باید یه شغل مناسب داشته باشی ، درسته اونجا درامد خسلی بالاست ولیییی همه چیزم گرونتره اینو میفهمی؟ تو با یه شغل مزخرف هم اپلای کنی فک کردی اوکی میشی؟ ولی هرچیم باشه براتتتتتت متاسفم ، حیف توکه خدا اینهمه برات زحمت کشیده ، و بازم میگم خودت که درباره خودت اینجوری میگی انتظار نداشته باش بقیه خوب بگن ، حتی اگر در چشم طرف مقابل اوکی باشی دوبار اینطوری بگی اونم میگه اره تو خیلی زشتی
وای واقعا داره حرصم درمیاد