خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 36
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      حالا قبل کنکور خودکشی نکن
      بذا بعد کنکور شاید تونستم ذهنیتتو تغییر بدم
      یهو دیدی شدی یکی مثه اندروتیت ( تاییدش نمیکنم ولی از زیر صفر رسید ب الانش )
      واقعا کی میدونه فردا چی میخواد بشه

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارغوان_ نمایش پست ها
      باید بگم متاسفانه بعد از خودکشی هم راحت نمیشی ، فکر کردی خودکشی کنی اون دنیا میان در اغوشت میگیرن میگن خوش اومدی ؟میان میگن بمیرم الهی چقدر سختی کشیدی حق داشتی ؟ تو تجربه های بعد از مرگ هست کسایی که با مرگ طبیعی میمیرن حتی اگه اشرار باشن بازم به بالا صعود میکنن تا مراحل عبور از حساب کتابو پس بدن ولی اونایی که خودکشی میکنن مستقیم به پایین سقوط میکنن و وضعشون خیلی بد تر از همون اشرار میشه
      حالا شما برو دانشگاه اصلا یه رشته چرت و پرت برو ببین اونجا اوضاع چجوریه حال هوا ادما چطوره ، چیکارا میکنن، من دو هفته پیش رفته بودم سنجش حضوری ازمون بدم ، پسرا هم بودن اینقدر داغون بودن ، پر جوش ریشای نصفه نمیه درومده و انواع اقسام از لاغر دراز گرفته تا چاق کوتاه ( قصدم توهین به پسرا نیست دختر داغون هم زیاد بود بخاطر کنکوره بعدا همه پلنگ میشن ) خلاصه اینکه اینقدر درگیر ظاهر نباش

در مورد رفتار بچه ها تو کلاس واقعا نمیدونم چی بگم اون دیگه صد در صد تقصیر خودته و از مهارت ارتباطی پایینه ، وگرنه من خودم رفیق زشت داشتم ولی بچه باحالی بود و اصلا ظاهر شون برام اهمیتی نداشت ، بقیه هم کاری به ظاهر نداشتن مگر اینکه دعواشون میشد که شروع تحقیر قیافه میکردن
      در نهایت نمیدونم چ حرفی بزنم که کمکت یا ارومت کنه ولی به نظرم اولین قدم برای تو پذیرفتن باشه, پذیرفتن خانواده ای که داری پذیرفتن چهره حتی پذیرفتن تمام اشتباهاتی که کردی قدم بعدی برای بالغ شدن و کسب اگاهی اینه اینقدر دنبال مقصر نگردی اینقدر به شرایط به کارای ادما فکر نکنی ، خودتو از از مشکلات کنار نذاری و توی بقیه دنبال مقصر برای به دوش کشیدن افتضاحات زندگیت نباشی ، فکنم شما بودی میگفتی به خود ار... اعتیاد داری ، هر چند سختی های زیادی کشیدی ولی کی باید این افتضاحو تمونش کنه ؟ منتطر کی هستی یا چی اصلا منتظر چ جمله هستی که باعث درمانت بشه ، همچنین چیزی وجود نداره
      و مورد اخر که میخوام بهت بگم چون راجع به اپلای حرف زدی واقعاااا اعصابم خورد شد
      تو اینقدر مزخرفی چطور جرات میکنی حرف از اپلای بزنی حرف گنده تر از دهنت نزن تو تو ایران هیچ گو،هی نشدی بعد فکردی خارج برات فرش قرمز پهن کردن ، اصلا فکردی اونحا چ خبره تو که زبان فارسی مادری بلدی نمی تونی یه دونه دوست ساده دست و پا کنی بعد میخوای با این مهارت اجتماعی پایینت بری اونجا چیکار کنی ، بعدم با ایرانیا تو خارج خیلی بد رفتار میکنن چون از کشور سطح پایین رفتی ، مثل همین افغانیا که بعضیا ازشون بدشون میاد ، ینی فقط دنبال فراری ، تو همین کنکور ایران مث خر تو گل موندی بعد اونحا به یه زبان دیگه میخوای ادم موفقی بشی ؟ سطح خودتو بدون الان مشکل تو اپلای نیست ( ببخشید بی ادب حرف زدم چون واقعا حرف بیجا زدی )
      کلام اخر :
      لطفاً قوی باش تو تو دنیا هیچ کسو بجز خودت نداری ، پاشو دستتو بزار رو زانوت از جات بلند شو ، یه قدم به سمت تغییر بردار تا خدا. هزار قدم به سمتت بیاد
      درود
      من وقتی حرف از اپلای میزنم دلیلم صرفا کیفیت زندگی نیست ، من هیچ علاقه ای به فرهنگ ایران ندارم ، من تا به حال فیلم ایرانی ندیدم ، اصلا آهنگ ایرانی تا حالا گوش ندادم ، خواننده های مورد علاقه من همه غربی هستند مثل جنیفر لوپز ، تیلور سوئیفت ، سلنا گومز ، بی بی رکسا ، آوا مکس ، انریکه ، دوآ لیپا ، کلی کلارکسون ، اسکارلت جوهانسون ، سیا ، شان مندز ، سلین دیون ، مایکل جکسون ، ریتا اورا ، جیسون درولو ، کین براون ، نیکی میناژ ، شکیرا ، ریانا ملکه موسیقی پاپ ، امینم ، بیانسه ، پینک ، لیام پین ، لیتل میکس ، فیفت هارمونی و inna ، همچنین من نسبت به سنت های جامعه ایران هیچ احساسی ندارم و مسائلی مثل این که هنگام ازدواج والدین باید دخالت کنند یا این که زن ناموس مردهست برام منزجر کننده هست ، مگه زنان کالا هستند که بخوان ناموس کسی باشن ، زنان بدون اجازه همسر حق کار حق تحصیل و حق سفر ندارند ، اما مردان می توانند طبق سوره نساء چهار همسر اختیار کنند و بی نهایت زن صیغه کنند .

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Karder نمایش پست ها
      درود
      من وقتی حرف از اپلای میزنم دلیلم صرفا کیفیت زندگی نیست ، من هیچ علاقه ای به فرهنگ ایران ندارم ، من تا به حال فیلم ایرانی ندیدم ، اصلا آهنگ ایرانی تا حالا گوش ندادم ، خواننده های مورد علاقه من همه غربی هستند مثل جنیفر لوپز ، تیلور سوئیفت ، سلنا گومز ، بی بی رکسا ، آوا مکس ، انریکه ، دوآ لیپا ، کلی کلارکسون ، اسکارلت جوهانسون ، سیا ، شان مندز ، سلین دیون ، مایکل جکسون ، ریتا اورا ، جیسون درولو ، کین براون ، نیکی میناژ ، شکیرا ، ریانا ملکه موسیقی پاپ ، امینم ، بیانسه ، پینک ، لیام پین ، لیتل میکس ، فیفت هارمونی و inna ، همچنین من نسبت به سنت های جامعه ایران هیچ احساسی ندارم و مسائلی مثل این که هنگام ازدواج والدین باید دخالت کنند یا این که زن ناموس مردهست برام منزجر کننده هست ، مگه زنان کالا هستند که بخوان ناموس کسی باشن ، زنان بدون اجازه همسر حق کار حق تحصیل و حق سفر ندارند ، اما مردان می توانند طبق سوره نساء چهار همسر اختیار کنند و بی نهایت زن صیغه کنند .
      خب چون فرهنگ ایران کسشره باید خودتو بکشی؟

4. Top | #19
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      درود
      بچه ها من چندی پیش در رابطه با خودکشی سخن گفتم ، اول میخواستم خودکشی کنم ، ولی اگه این کارو کنم والدینم میگن که نزدیک کنکوره و ادا در آوردم ، تصمیم دارم بعد از کنکور به تعداد زیادی قرص استامینوفن رو همراه با قرص های دیگه مصرف کنم تا کبدم از کار بیفته و سقط بشم ، من هیچی برای کنکور نخوندم ، اصلا هدفی ندارم ، هدفم اپلای هست ، با رشته هایی مثل اقتصاد تو انسانی میشه اپلای کرد ولی همه مردم از جمله خانواده ام این رشته ها رو به درد نخور می دونن ، پشت کنکور تجربی نمیزارن بمونم ، تازه حتی اگه پزشکی قبول بشم ، اپلای کردنش سخته ، تازه اپلای هم دیر میشه ، تا ۲۶ سالگی باید پزشکی بخونم ، دو سال باید مناطق محروم برم ، تازه تو ۲۸ سالگی اپلای کنم ، تازه شم تقریبا تا ۲۶ سالگی پولی نمیتونم در بیارم ، من هر روز گشنگی می کشم و همیشه والدینم میوه های گندیده میخرن ، اپلای کلی هزینه داره ، هزینه مقاله isi ، هزینه حمل و نقل ، هزینه اثبات تمکن مالی ،هزینه وثیقه سربازی و ... ، تازه گرفتن بورسیه تو ارشد کار دشواری هست ، اکثر کسانی که اپلای کردند یا پولدارن یا قبلاً کردند که دلار ارزون بود ، من بسیار زشتم ، قیافه ام رو ببینید حالتون بهم میخوره ، بسیار قد کوتاه هستم ، مو هام بسیار ریزش داره ، آخه چرا باید کسی که زیر ۲۰ سالشه مو هاش ریزش کنه ، همش از سوی معلم هام ، والدینم و فامیل هام تحقیر میشم و فحش می‌خورم ، وسواس و سندروم پای بی قرار دارم ، آخه من زشت خنگ کودن عقب مونده قد کوتاه بدبخت بیچاره حقیر چرا باید به دنیا می اومدم ، چرا تا حالا سرطان نگرفتم و سقط نشدم ، ای کاش دو سه تا سرطان بدخیم بگیرم و سقط بشم ، من موجود بسیار چندش آور و خنگی هستم ،خونمون هر روز جنگ و دعوا هست ، یه مادری دارم که همیشه داره غر میزنه، انگلیسی بلد نیستم ، هنوز رانندگی بلد نیستم ، اینقدر خنگم که فوتبال بلد نیستم ، حتی نمیتونم موسیقی گوش کنم ، والدینم همیشه منو مواظب هستند و برام تعیین تکلیف می کنند ،رکیک ترین فحش ها رو همیشه بهم میدن ، حتی یک دونه دوست ندارم ، این قدر خجالتی هستم که حتی نمیتونم تا پست بانک برم ، خیلی بدبخت خنگ زشت چندش آور عقب مونده روانی عوضی و موجود پست و بی ارزشم ، دنیا بدون من جای زیباتری خواهد بود ، من خیلی خیلی خیلی خنگم ، ضریب هوشیم در حد چهل هست
      برات متاسفم
      وقتی خودت اینهمه درباره خودت بد میگی چه انتظاری داری دیگران اینو نگن ؟!
      ریزش مو که چیزی نیست ، فکر میکنم همه دخترای کنکوری ریزش مو دارن حالا پسرارو نمیدونم ولی چیز غیر عادی نیست ، نصف بچه های ما موی سفید دارن اینکه دیگه یه ریزش موعه
      میگی قدت کوتاهه ، عزیز محمدی رو میشناسی؟ با اینکه قدش کوتاهه فک میکنم همه دوسش داشته باشن !
      منم نسبت به همکلاسیام کوتاه ترم ، دوستم 164 بود بعد همش پز قدش رو بهم میداد ، اون نفهمه دلیل بر این نیست که من زشتم ! اتفاقا هر روز حس میکنم از دیروز خوشگل تر شدم :/
      کلاس هفتم 43 کیلو بودم ، متوسط رو به لاغر بودم اما همون دوستم بهم میگفت سیبزمینی ! چون خودش فقط پوست و استخون بود اابته بعد اینکه دیدم همیشه میگه سیبزمینی باهاش برخورد کردم دیگه جرعت نکرد بگه ! ببین وقتی خودتو دوست داشته باشی اولا حرف دیگران انقدر روت تاثیر نمیزاره دوما تاحالاااا وااااقعا نشنیدم یکی بگه من زشتم میخوام بمیرم ، سوما حتی اگر خانوادت وضع مالی خوبی نداشتن تو خودت خواستی وضع خودتم همینطوری بشه ، برو رتبه های زیر 100 رو ببین چندتاشون تکی روستا یا شهرای کوچیک یا از لحاظ مالی مشکل داشتن؟ خیلیاااااشون ، میگی فقط قصدت اپلای هست؟ فک کردی اونجا همه چیز گل و بلبله؟ اره منم میخوام اپلای کنم ولی اول باید یه شغل مناسب داشته باشی ، درسته اونجا درامد خسلی بالاست ولیییی همه چیزم گرونتره اینو میفهمی؟ تو با یه شغل مزخرف هم اپلای کنی فک کردی اوکی میشی؟ ولی هرچیم باشه براتتتتتت متاسفم ، حیف توکه خدا اینهمه برات زحمت کشیده ، و بازم میگم خودت که درباره خودت اینجوری میگی انتظار نداشته باش بقیه خوب بگن ، حتی اگر در چشم طرف مقابل اوکی باشی دوبار اینطوری بگی اونم میگه اره تو خیلی زشتی
      وای واقعا داره حرصم درمیاد

know the difference between being patient
      ⭐🌱and wasting your time

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      حالا ک متن کامل خوندم
      همون بهتر خودتو بکشی
      هرچی ضعیف کمتر بهتر

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _MOon_ نمایش پست ها
      هميشه هم تهش مرگ نيست… : )
      دقیقا یکی از نزدیکام سرطان گرفت درست همین سن بود
      سرطان خون هنوز زندست تازه ازدواج هم کرد الان یک دختر داره
      تاخدا نخواد هیچکس چیزیش نمیشه
      این رو بارها باچشمای خودم دیدم
      وقتی بابام تا مرز مرگ رفت یعنی دکترا گفتن تموم کرده...
      جلوی خودم اشهد میخوند
      اما هنوز کنارمه
      میبینی کیانا هیچ اتفاقی بدون حکمت نیست
      و هیچ دردی بدون علت نیست
      میدونم بارها شده خودمم از درد دادزدم حرف چرند زدم حتی به مگس روی کتابم فحش دادم ومقصر تمام بدبختیام دونستمش
      ولی تهش هنوززندم وزیستنم رو ادامه میدم
      اینجا هیچکس زندگی نمیکنه همه زیست میکنیم یا برای حرفهای مردم یا برای افکارات مردم
      بـاشَد کِــه نـَباشَـد خَبَـری اَز خَبَـرَم !

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      درود
      بچه ها من چندی پیش در رابطه با خودکشی سخن گفتم ، اول میخواستم خودکشی کنم ، ولی اگه این کارو کنم والدینم میگن که نزدیک کنکوره و ادا در آوردم ، تصمیم دارم بعد از کنکور به تعداد زیادی قرص استامینوفن رو همراه با قرص های دیگه مصرف کنم تا کبدم از کار بیفته و سقط بشم ، من هیچی برای کنکور نخوندم ، اصلا هدفی ندارم ، هدفم اپلای هست ، با رشته هایی مثل اقتصاد تو انسانی میشه اپلای کرد ولی همه مردم از جمله خانواده ام این رشته ها رو به درد نخور می دونن ، پشت کنکور تجربی نمیزارن بمونم ، تازه حتی اگه پزشکی قبول بشم ، اپلای کردنش سخته ، تازه اپلای هم دیر میشه ، تا ۲۶ سالگی باید پزشکی بخونم ، دو سال باید مناطق محروم برم ، تازه تو ۲۸ سالگی اپلای کنم ، تازه شم تقریبا تا ۲۶ سالگی پولی نمیتونم در بیارم ، من هر روز گشنگی می کشم و همیشه والدینم میوه های گندیده میخرن ، اپلای کلی هزینه داره ، هزینه مقاله isi ، هزینه حمل و نقل ، هزینه اثبات تمکن مالی ،هزینه وثیقه سربازی و ... ، تازه گرفتن بورسیه تو ارشد کار دشواری هست ، اکثر کسانی که اپلای کردند یا پولدارن یا قبلاً کردند که دلار ارزون بود ، من بسیار زشتم ، قیافه ام رو ببینید حالتون بهم میخوره ، بسیار قد کوتاه هستم ، مو هام بسیار ریزش داره ، آخه چرا باید کسی که زیر ۲۰ سالشه مو هاش ریزش کنه ، همش از سوی معلم هام ، والدینم و فامیل هام تحقیر میشم و فحش می‌خورم ، وسواس و سندروم پای بی قرار دارم ، آخه من زشت خنگ کودن عقب مونده قد کوتاه بدبخت بیچاره حقیر چرا باید به دنیا می اومدم ، چرا تا حالا سرطان نگرفتم و سقط نشدم ، ای کاش دو سه تا سرطان بدخیم بگیرم و سقط بشم ، من موجود بسیار چندش آور و خنگی هستم ،خونمون هر روز جنگ و دعوا هست ، یه مادری دارم که همیشه داره غر میزنه، انگلیسی بلد نیستم ، هنوز رانندگی بلد نیستم ، اینقدر خنگم که فوتبال بلد نیستم ، حتی نمیتونم موسیقی گوش کنم ، والدینم همیشه منو مواظب هستند و برام تعیین تکلیف می کنند ،رکیک ترین فحش ها رو همیشه بهم میدن ، حتی یک دونه دوست ندارم ، این قدر خجالتی هستم که حتی نمیتونم تا پست بانک برم ، خیلی بدبخت خنگ زشت چندش آور عقب مونده روانی عوضی و موجود پست و بی ارزشم ، دنیا بدون من جای زیباتری خواهد بود ، من خیلی خیلی خیلی خنگم ، ضریب هوشیم در حد چهل هست
      "زندان شرم" از مجتبی شکوری رو گوش بده

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خطاب به همه کسانی که این چنین پست هایی رو در انجمن اپلود میکنن چه واقعیت داشته باشن چه نداشته باشن باید بگم بهتون که بنده رو اینجا میشناسن و هیجوقت ادعای بچه پیغمبری نکردم ولی به شدت به یه جمله ایمان دارم : خدا میگه من از حق خودم میگذرم ولی از حق الناس نمیگذرم یادتون نره شاید تاپیک شما باعث ضایع شدن حق کسی بشه و نه تنها تاپیک شما و حتی خیلی از کارایی که تو زندگی روزمره دونسته و ندونسته انجام میدین پس مراقب حق دیگران باشین میخوام به اون دسته دوستانی که ممکنه ریپلای کنن و بگن بنده خدا مشکل داره چه حق الناسی و فلانی رو داره ضایع میکنه باید بگم که ایشون باعث میشن یه عده دیگه بیان و کامنت منفی بزارن که مهر تعییدی بر اینکه میگن باید خودشون رو بکشن هستش و هر دو طرف دارن حقوق همدیگه رو ضایع میکنن حق الناس هستش نکنید با سپاس
      shonen magazine for konkour and entertainment

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      وای این همون بود که تو خرداد بود شاید ، تاپیک زده بود با یه نام کاربری دیگه و میگفت قدم کوتاهه و فلان شاید بعضیاتون یادتون باشه ،میگفت خودمو میکشم و فلان گفتم مال این گوه خوریا نیست و داره توجه گدایی میکنه ، چقدر توهین کردین بهم یادتونه؟ حالا رسیدین به حرفم ؟؟؟ ...
      اهای دوستانی که اونموقع توهین کردین به من ، الان چی دارین بگین؟ یارو یبار اینجوری جلب توجه کرد گفتم محلش ندین داره کسشر میگه ، برگشتین گفتین که من روانی و احمق و فلان ام
      خب چی شد ؟ دوباره اومده تاپیک زده میخام خودکشی کنم
      بازم عین احمقا بیاین توجه کنین بهش
      من که نمیبخشم کسایی که بی دلیل توهین کردن بهم
      ولی شمام انقد ساده نباشین
      اگه همین ماه بعد نیومد دوباره تایپک نزد که اره من رتبم ریده پس با سی تا شیاف خودمو میکشم
      یادتون باشه کسی که واقعا مشکل داره اولا نمیاد تو اینجا مطرح کنه دوما یا میره پی حل کردنش یا خودشو خلاص میکنه بعد مگه اینجا مشاور داریم که بیاد اینجا ، کم مشاور رایگان و غیر رایگان تو مجازی و غیر مجازی هست؟؟؟؟
      این نه مشکل داره نه واقعا میخاد خودکشی کنه
      حالا هی تاپیکشو بیارین بالا تا اینم هی هرماه تاپیک بزنه ...
      💎

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ضریب هوشی ۴۰ که به زور میتونه یه شماره تلفن بگیره چه برسه به این که بیاد تو سایت به این پیچیدگی فعالیت کنه!

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه درصد احتمال میدیم راست میگه و همه داستاناش واقعیه و ادم بدبختیه ، چه کاری از دستمون برمیاد؟؟
      کسی ندیدم کمکی کنه
      هم این تاپیک هم اون تاپیک اولیش
      یا گفتین برو مشاور یا گفتین ما هم مشکل داریم
      قرار بود کمکش کنه این حرفا همون موقع کمکش میکرد
      ادم نباید انقد بناله از شرایطش ، نمیدونم حکم بازی کردین یا نه، وقتی کارتا رو تقسیم میکنن به هرکی خیلی اتفاقی یه کارتی میرسه ممکنه کارتای تو دستت خوب باشن ممکنه بد یا معمولی ... این دست خودت نیست چی بیاد دستت مهم اینه با چیزایی که دستته بهترینتو نمایش بدی شاید ببازی ولی حداقلش تلاشتو کردی و باختی و باختت دست خودت نبوده
      حالا بازم چسناله کن که میخام با سی تا کدئین خودمو بکشم(تاپیک اولیشم همینو میگفت) ولی خب اینم بگم اگه خواستی خودتو بکشی استامینوفن چاره کار نیست یه چیز سریعتر امتحان کن...
      امیدوارم ماه بعدی یا خودتو خلاص کرده باشی یا واقعا درست شده باشی (اگه داستانات راست بوده باشه )
      سرگردون بودن جالب نیست...
      💎

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اه اه اصن حرفای بالارو خوندم حالم بد شد چقد کسشر گفته این بشر
      نمیدونستم همچین ادمی هست ک پتانسیل اینو داشته باشه که کلی کسشر و چرتو پرتو به هم ربط بده و دلیل خودکشیش بزاره
      خدایا منو برگردون به اون روزی که تاپیکای اینو ندیدم مغزم سمی شد ناموسن ، از ادمین هم خواهشمندم اکانت منو ببنده
      منم دیگه اینجا نمیام
      💎

13. Top | #28
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hanamm نمایش پست ها
      نصیحتی درکار نیست
      راستش متنت رونخوندم
      میدونی چیه
      اون پایین نوشتی ای کاش سرطان بگیرم
      لطفا برای یکبار یک ساعت هم که شده برو بیمارستان سرطانی ها
      فکرمیکنی دردش زیاده اماتهش مرگه
      مرگ ...
      حاضری بمیری و تلاش نکنی
      اگه جرعت زندگی کردن رو داشتی اونوقت جرعت مردن رو پیدا میکنی
      منم خودکشی کردم باسی تاکدیین الان که فکرشومیکنم خنگول بودم اون درد برای یک بازه خاصی بود
      حتی اون درد فراموش شد وجاشو داد به دردای بزرگ تر
      درداات روبپذیر
      بهابده اما جوری دراغوش بگیرشون تاحسرت دردای گذشتت رو نخوری
      نگی ای کاش اوناروبولد نمیکردم وزندگی میکردم
      هر قدم که به جلو بری درد جدیدی یقت رو میگیره
      دردا شیرین هستن هرچندتلخیه بی پایان دارن...
      چه قدر قشنگ گفتی
      هر چی جاوتر بری دردات بزرگتر میشن👌👌

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      درود
      ببین عزیزم یک بار دیگ هم من بهت گفتم به نظرم شما خونوادگی باید تشریف ببرید روانپزشک و مشت مشت قرص مصرف کنید پدر و مادری ک با بچشون اینطور رفتار میکنن واقعا نمیدونم میترسم یک چیزی بگم زشت باشه
      عزیزم خیلی قبل تر هم بهت گقتم گ شما افسردگی داری و زشت و به درد نخور نیستی این افسردگی هست ک باعث این حس ها در تو میشه
      من یک پیشنهاد واست دارم به نظرم شما باید از اون خونه و محیط سمی بیرون بیای اولش کنکور و یک یا دوسال ول کن برو کار کن و با پولی ک درمیاری خرج روانپزشک واسه ی خودت کن و بعد از اون هم با روان صحیح و سالم درس بخون خب معلومه ادمی ک افسردگی داره اصلا انگیزه ای برای درس خوندن نداره و اصلا حتی فهم و درکش پایین میاد
      عزیزم خودکشی تو به هیچ دردی نمیخوره تازه با خوردن استامیفون تا اخر عمرت دیگ مریض نمیشی وگرنه نمیمیری الکی جو نده
      چرا فکر میکنی فقط تو مشکل داری ؟من و همه کسانی ک توی این سایت هستیم باور کن ک مشکل داریم
      باید بری دکتر تا دکتر نری کنکور و بزار در کوزه ابشو بخور در ثانی کسی هست ک دلش نخواد اپلای کنه؟مگ طرف خر باشه ک نخواد باور کن ک همه میخوان و شرایطشو ندارن
      به نظزم واقعا اگر میخواستی خودکشی کنی کرده بودی تا حالا کسی ک میخواد خودکشی کنه نمیاد توی این سایت بگه میخوام خودکشی کنم پس الان تنها راه عاقلانه ای ک با توجه به شرایط خونوادت تعریف کردی این هست ک برو کار کن

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز
      بنظرم خودت و بابا مامانت و فامیلات و اطرافیانت و دوستات
      همتون کسخلین
      با خودکشی چیزی درست نمیشه
      برو مرگ موش بخر مرگ دست جمعی راه بنداز

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن