خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

برنامه برای عمومی ها

میدونم هنوز تصویب نشده عمومی ها به کنکور برمیگرده یا نه
      سال دیگه میرم دوازدهم و میخوام حداقل ادبیات و عربی دهم و یازدهم تو تابستون تست بزنم اگر عمومی ها برگشت ب مشکل نخورم
      برای ادبیات تو طول سال کلاس میرفتم پس پایه نسبتا خوبی دارم اما تستی نمیدونم چطور بخونم و جمع کنم چند ساعت باید بخونم
      برای عربی قبل امتحان یازدهم یک‌معلم‌گرفتم که قواعد کلا برام جمع کرد از هفتم تا یازدهم اما تستی تا حالا چیزی نزدم
      پایه زبان خوبی دارم
      دینی بیخیال شدم تا نتیجه کنکور ۴۰۳ مشخص بشه
      مشاورم میگه نمیخواد تست بزنی اگر برگشت میزنیم اما من خودمو میشناسم از مهر بخوام شروع کنم تست عمومی نمیرسم و استرس میگیرم
      هر تجربه ای در مورد تست زدن عمومی دارید پذیرا هستم و سپاسگذارم

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      مگه کنکوری های ریاضی اون زمان که عمومی ها بود عمومی میخوندن هیچ؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط he.mo نمایش پست ها
      میدونم هنوز تصویب نشده عمومی ها به کنکور برمیگرده یا نه
      سال دیگه میرم دوازدهم و میخوام حداقل ادبیات و عربی دهم و یازدهم تو تابستون تست بزنم اگر عمومی ها برگشت ب مشکل نخورم
      برای ادبیات تو طول سال کلاس میرفتم پس پایه نسبتا خوبی دارم اما تستی نمیدونم چطور بخونم و جمع کنم چند ساعت باید بخونم
      برای عربی قبل امتحان یازدهم یک‌معلم‌گرفتم که قواعد کلا برام جمع کرد از هفتم تا یازدهم اما تستی تا حالا چیزی نزدم
      پایه زبان خوبی دارم
      دینی بیخیال شدم تا نتیجه کنکور ۴۰۳ مشخص بشه
      مشاورم میگه نمیخواد تست بزنی اگر برگشت میزنیم اما من خودمو میشناسم از مهر بخوام شروع کنم تست عمومی نمیرسم و استرس میگیرم
      هر تجربه ای در مورد تست زدن عمومی دارید پذیرا هستم و سپاسگذارم
      یه اصطلاحی هست که میگه اصل رو ول کرده فرع رو چسبیده که میشه حکایت شما.میخای یکی از بهترین تایم هاتو بزاری برا چیزی که اصلا معلوم نیست تکلیفش چیه.عقل و منطق میگه همینو رو تخصصی هات کار کن . اگه قراره کلاس بری که با استادت پیش برو ولی اگه قراره درسی رو بدون کلاس پیش بری تابستون میتونی برا اون درس وقت ویژه ای بزاری
      ʏօʊ ɖʀǟա ֆȶǟʀֆ ǟʀօʊռɖ ʍʏ ֆƈǟʀֆ

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برای دروس اصلی چند نفر شدیم معلم گرفتیم که خب همزمان با کلاس و تست زنی پیش میریم ساعت مطالعه و روش انجا مشخصه
      من یک ساعت تو روز میخوام بذارم برای عمومی ها نمیدونم شاید ب قول شما دارم اشتباه میکنم هر چند ادبیات و عربی اگر مثل امسال باشه بازم بهم مرتبط هست

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن