خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

نحوه برنامه نویسی کنکور

سلام خوبید بچه ها کمک من نمیدونم چه جوری برنامه ریزی کنم
      لطفا کمکم کنید
      بچه ها جون من بهم نخندید ولی من اینجوری برنامه ریزی میکردم
      میومدم تعداد صفهات مثلا درسنامه های زیست رو تقسیم بر تعداد روز های مونده به کنکور میکردم
      میدونم خنده داره ولی به ذهنم نمیرسید شما کمکم کنید

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Reza19 نمایش پست ها
      سلام خوبید بچه ها کمک من نمیدونم چه جوری برنامه ریزی کنم
      لطفا کمکم کنید
      بچه ها جون من بهم نخندید ولی من اینجوری برنامه ریزی میکردم
      میومدم تعداد صفهات مثلا درسنامه های زیست رو تقسیم بر تعداد روز های مونده به کنکور میکردم
      میدونم خنده داره ولی به ذهنم نمیرسید شما کمکم کنید
      برای مدت طولانی من تقریبا همیشه اینجوری برنامه ریزی میکردم اما ایراداتی داره برنامه ریزی من
      ایرادش این هست که من چون تمرکز خیلی پایینی دارم نمیتونم چنتا درس رو تو یک روز بخونم من باید یه درسو شروع میکردم کامل تموم میکردم بعد میرفتم سرغ درس بعدی
      و اینکه توی مرحله مرور من بر اساس خودم چون پایه داشتم فقط یکبار مرور میکردم اما میتونم بگم تقریبا تو 99 درصد موارد 2 بار مرور جواب میده
      خلاصه نحوه برنامه ریزی رو میگم
      فرض کن 2 تا درس داری درس آ 10 صفحس درس ب 20 صفحه (برای توصیح صفحاتو کم گرفتم) مثلا 60 روز وقت داری
      من اول 10 صفحه ای رو تو 10 روز میخوندم-بعد 20 صفحه ای رو 20 روز میخوندم (بار اول زمانی که میذارم 2 برابر زمان لازم برای مروره)
      30 روز گذشت 30 روز موند-درس آ رو تو 5 روز مروز میکردم بعد درس ب رو تو 10 روز مرور میکردم-بازم درس آ رو تو 5 روز مروز میکردم بعد درس ب رو تو 10 روز مرور میکردم
      ساده ترین و یکی از کارسازترین روش هاست

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      حال نداشتی بخونی برو سراغ شماره 4.
      سلام. واسه سال 1403 میگی دیگه نه؟ :‌))) اگر آره بزار اینارو بگم پس.
      منم امسال کنکور دارم، و چندین ماه اول درس خوندنم رو با برنامه ریزی های اشتباهم تلف کردم و به شدت عقب موندم ولی الان خیلی چیزا یاد گرفتم. میخوام همه شون رو لیست کنم.
      1. گوشیِ لعنتیت رو بزار کنار (و کلا دسترسی به اینترنت نداشته باش) گوشی رو بزار تو یه اتاق دیگه، نزار پایین میز مثلا بغل دستت، چشت میُفته بهش باز برِش میداری. (باورت نمیشه اگر بگم چقدر همین یه کار بهم کمک کرد). البته اگر با گوشی درس میخونی مثلا فیلم باید ببینی، بنظرم مورد دومی، همین شماره پایینی دیگه برات اجباریه، اختیاری نیست.

2. اگر میتونی (اگر واقعا حاضری از خوشی هات بزنی برای هدفت) کلا هرچی پلتفرم سوشال مدیا داری رو پاک کن. (لازم نیست فلان رتبه برتر رو فالو کنی ببینی چی میگه که استفاده کنی!). من خودم خیلی دیر همه رو حذف کردم. و حذف کردنش هم داستان داشت، چندین بار حذف کردم ولی باز نصب کردم، ولی یه روز از صبح تا شب اصلا درس نخوندم و کل وقتم رو تو توییترو تلگرامو این چیزا تلف کردم، شبش انقدر حالم بد بود، کااااااملا واضح و آشکار داشتم حس میکردم ذهنم چقدر آشفته‌ست، اصلا آرامش ندارم، رفتم تو بالکن و بیرونو نگاه کردم و از خودم پرسیدم مگه مرض دارم آرامش ذهنمو از بین ببرم؟ چرا بجای سوشال مدیا نیام اینجا تو بالکن، برای چند دقیقه مردم رو نگاه کنم، پرنده ها رو نگاه کنم، آسمون و ابرا رو نگاه کنم، جریان زندگی رو ببینم تا ذهنم هم استراحت کنه هم اروم تر باشه هم خودم حال کنم. اون روز وقتی حذف کردم دیگه حتی یک بار هم با خودم نگفتم برم نصب کنم ببینم فلانی چی گفته! اصلا هیچ میلی هم ندارم هنوز. خیلی جالبه واقعا. ایندفه فرق داشت. چون انگار اون شب اون تغییر از درونم ایجاد شد...

3. حتما و حتما و حتما هدف "زمانی و حجمی" بزار روی مطالعه‌ت. اصلا نگو میخونم تا هر چقد شد شد. هدف بلند مدت و کوتاه مدت بزار. بگو فلان درس رو میخوام تو 2 ماه تموم کنم، روزی چقدر باید ازش بخونم؟ و بعد بگو خب مثلا تو 3 ساعت امروز باید تا اونجارو بخونم وگرنه باختم.

4. و این مورد که مربوط به سوالته. برنامه ریزیت چطوریه؟ بدترین کار میدونی چیه؟ از بقیه تقلید کنی. من اشتباهم همین بود البته سریع فهمیدم ولی بازم اشتباه کردم بعدش. منِ نوب توی یک روز 5 تا درس رو جا کرده بودم! و اصلا بدرد نمیخورد بنظرم. چون کنترل کردنش برای من خیلی سخت بود. اگر در طول روز یکم وقتم تلف میشد، درسِ آخرِ روز همیشه ضربه میخورد (که شیمی بود، واسه همین هنوز شیمی رو تموم نکردم، باورت نمیشه اگر بگم فقط شیمی دهم رو خوندم!!! من راستی 6 ماه وقت داشتم تا کنکور، از دی شروع کرده بودم، عجب وقتی تلف کردم هعی...). ولی، شاید برای تو اینطور درس خوندن خوب باشه، شاید تو تنوع دوست داشته باشی تو برنامت، ولی بازم بنظرم در روز نباید بیشتر از 2 یا 3 تا درس جا کنی، من اشتباهم خیلی مهلک بود. به جاش باید هر روز یک درس رو میخوندم فقط. کلا همیشه دوست داشتم همین کارو بکنم ولی نمیدونم چرا نکردم، پس یعنی تیپ درس خوندن من شاید اونطوری بهتر بود. میخوام بگم آدما فرق دارن، باید سعی و خطا کنی. و متاسفانه وقتت رو میگیره، حواست باشه به خودت و برنامت. ببین چطوری دوست داری درس بخونی، همونطوری بخون. (مورد داشتیم رتبه برتر بود میگفت من 11 12 ظهر بلند میشدم از خواب، میخوندم تا 3 4 صبح! و رتبه برتر هم شده بود...).

5. این یکیو اصلا خودم امتحان نکردم، ولی حس میکردم اینجوری بهتر میخوندم. اگر میخوای اینکارو بکنی بدون که من مطمئن نیستم و نمیدونم کار خوبیه یا نه (کلا هر توصیه ای از هرکسی دیدی قبول نکن اول، مثل اون برنامه مطالعه، هر جور حس کردی برات اوکی تره همون کارو کن، شاید این چیزی که میگم فقط بدرد خودم بخوره، اگر فکر میکنی نه دوست نداری اینکارو بکنی واقعا نکن، حتی اگر 500 نفر رتبه برتر بهت گفتن بکن تو میبینی برات کار نمیکنه و حال نمیکنی و بازدهی نداره برات، نکن)، ولی بنظرم من باید سریع درسنامه رو میخوندم و میرفتم سراغ تست. ولی، ولی، هدفم این بود که کلا کتاب سریع تموم شه! یعنی نه فقط یه تیکه از درس رو سریع بخونم برم سراغ تست، اونو همه میکنن. من مثلا میخواستم یه تیکه رو بخونم، بعد برم سراغ تستاش، ولی همه تستاش رو هم نزنم حتی! مثلا 5 تا بزنم از هر بحث، یا اگر تستاش زیاد بود یکم بیشتر. بعد که کتاب تموم شد، بیام همه رو مرور کنم، و هنگام مرور، برم از هر مبحث، دونه دونه تست بزنم، یعنی یه تست از یه مبحث بزنم، بعد سریع یه تست از یه مبحث بعدی، یجورایی انگار همه مباحث رو با هم هی مرور میکنم هر روز، بنظرم خیلی بهتر از این بود که یه تایم خیلی زیادی بزارم یهو مثلا 50 تا تست بزنم برای فلان مبحث شیمی، بعد تا من اون تستارو بزنم مباحث قبلی یادم بره، خیلی واقعا وقت گیر بود، تست آموزشی منظورمه، من هر تست رو شاید یک رب وقت میزاشتم روش کامل بفهممش...

6. فقط تصمیم نگیر که بخونی! جدی پاش وایستا! اکثر ما از جمله خود من فقط تصمیم گرفته بودم که آره مثل خر بخونم. ولی همون. فقط یه تصمیم بود تو ذهنم. جدی پاش وایستادن چجوریه؟ اینجوریه که واقعا نشون میدی هدفتو میخوای. هر 5 دقیقه بلند نمیشی گوشیو برداری یا الکی راه بری تو اتاق، یا با این حرف بزنی با اون حرف بزنی. اگه به خودت گفتی من میخوام با تکنیک پومودورو درس بخونم واقعاااااااا مثلا وسط اون 1 ساعت درس خوندن از جات بلند نمیشی حتی اگر سنگ بباره از آسمون. بعد 1 رب استراحت مثلا (برنامه من این بود). ن اینکه وسطش بلند شی بری دستشویی و ...، باید متعد باشی (و باشم، همه این حرفا به خودمم هست)، غذا خوردنت رو هم تو همون تایم استراحت باید جا کنی بزور.

7. این یکی خیلی ذهنیتم رو نسبت به زمانی که دارم در روز عوض کرد: 6 + 6 + 6. اگر صبح ساعت 6 بلند شی، و تا 12 ظهر فقط 3 ساعت بخونی و 3 ساعت استراحت کنی، خب میشه 3 ساعت مطالعه تا اینجای کار. از 12 ظهر تا 6 بعد از ظهر 3 دیگه بخون، و از 6 بعد از ظهر تا 12 شب 3 ساعت دیگه، جمعا 9 ساعت به شدت مفید میتونی بخونی (در ضمن بنظرم اگر کسی گفت بالاتر از 12 ساعت میخونه یا چرت میگه یا اگرم بخونه اصلا مفید نیست، سعی کن مینیمُم 10 ساعت بخونی، ماکسیمُم 12 ساعت). من اینو یجایی خوندم و یهو گفتم لعنتی من دقیقا چه غلطی میکنم که نمیتونم 9 ساعت بخونم اونم با 9 ساعت استراحت؟ آقا اصلا ساعت 7 صبح بلند شو، 11 برو بخواب، میشه 7 ساعت استراحت... زیاده واقعا...

خلاصه: راه خودتو برو واقعا. ببین بقیه چی میگن، ببین کدوم روش رو میگن بهتره، ولی اگر حال نکردی و هی تو ذهنت با خودت میگفتی "ولی من فکر کنم فلان روشِ درس خوندن رو بیشتر دوست دارم" همون کارو کن. من نمیدونم چطوری میان انقدر راحت میگن آقا به فلان روش درس بخونید!!! هر جا دیدی داره واسه یه جمعیت عظیمی نسخه میپیچن، همونجا بفهم که داره چرت میگه. آدما انقدر منحصر به فرد و خاص هستن که همچین نسخه پیچیدنی اصلا غیر ممکنه...

چقدر وقت زاشتم اینو بنویسم، از درس موندم :‌))) من بعد از کنکور یه تاپیک میزنم و توش اشتباهاتم رو میگم، اینارو میخواستم اونجا بگم، اونم میسازم ولی، مفید شاید بود واسه بعضیا. وای وقت داره میره :‌))) آقا بای...

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اینارم سریع بگم:

به نظرم حتما از تکنیک پومودورو استفاده کن. من 1 ساعت میخوندم و 15 دقیقه استراحت، البته دروغ نگم بهت، من خیلی دیر، یعنی از همین اواخر شروع کردم به انجام این تکنیک، و چون برنامه ریزیم تو دوران جمع بندی یخورده بی قیدو بند بود نتونستم خوب اجرا کنم، ولی حتما اگر یروزی رفتم دانشگاه این تکنیکو استفاده میکنم، و این تایم باقیمونده تا کنکورم همینکارو سعی میکنم انجام بدم، طول میکشه راه بیُفتم.

حتما زمان بگیر چقدر درس میخونی و چقدر وقت تلف میکنی، هر دوش رو اندازه بگیر با یه تایمری چیزی. من اوایل اصلا زمان نمیگرفتم، باورم نمیشه چقدر نابلد بودم :‌((( و اینکه تایمت رو ریِست نکن، من یه باکس از برنامم رو میخوندم بعدش ریست میکردم مثلا 2 ساعت میخوندم ریست میکردم میگفت خب حالا 2 ساعت دیگه، بنظرم نکن. 2 تا تایمر جدا داشته باش، یکی واسه اینکه تایم هر باکس رو بگیری، یکی هم ساعت مطالعه از صبح تا شب کامل، یکی هم تایف اتلافی از صبح تا شب.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن