ویرایش توسط Ali.EN : 02 تیر 1402 در ساعت 09:28
با توجه به برنامه آزمون آزمایشی ای که شرکت میکنی برو جلو که یه دید کلی داشته باشی بعنوان نقشه راه
بعد هر طور خواستی بخون
اگه خیلی اهل ثبت کردن و اینا هستی از چک لیست استفاده کن...کارهایی که برای آزمون بعدی لازمه رو بنویس بعد برو سراغشون
پ.ن: این مثلا یه نمونه از چک لیستی هست که من تو دوران جاهلیت (مثل تو که جوون بودم) مینوشتم تو word ... خیلی ساده و معمولی
![]()
ویرایش توسط Peter : 02 تیر 1402 در ساعت 02:09
ویرایش توسط Peter : 02 تیر 1402 در ساعت 09:59
اگر اجراش کنی خیلی هم خوبه فقط نیاز داره یک نفر اجرا کنه تا موفق بشه من همیشه میگم شما به هر روش درس بخونید البته با برنامه و فکر قبلی و متمرکز باشین موفق میشین فرقی نداره با کدوم برنامه در ضمن اگر یک ماه پیوسته درس بخونی خودت متوجه میشی کجای برنامت باید عوض بشه تا بازدهیت بیش تر بشه
راستی کتاب یا درسنامه نمیخونی؟ توی برنامه فقط تست نوشتی.
زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.
راستش این برنامه یکم گنگه، برای هر پارت چه ساعتی رو در نظر می گیرین؟
منظورم اینه هدفتون فقط تست زدن نباشه
تحلیل و تست و برگشت به مفاهیم هم نکته مهمیه تو مطالعه
ی ایراد خیلی بزرگ ک دیده میشه
مشخص نکردی ک برای هر درس چقد قراره وقت بزاری
حتمن حتمننن باید مطالعه و تست هر درس رو محدود ب ی تایم مشخصی بکنی تا بتونی سرعت خوندنت رو تنظیم کنی وگرنه ممکنه ی روز تنبلی کنی و نصف روز رو بزاری برای ی درس ک یکم هم وقت گیر و چالشیه و تایمت هدر میره و ب بقیه دروس نمیرسی
ب طور مثال میگم برات :
مثلن فصل یک فیزیک رو میخای بخونی باید برا خودت مشخص کنی مثلن یک ساعت مطالعه + چهل دیقه تست و تحلیل تست . رو هم رفته میشه یک ساعت و چهل دیقه فیزیک
ولی ی درس سخت تر مثلن مثل هندسه (البته من نمیدونم سخته یا نه فقط مثال میزنم ) مثلن یک ساعت و نیم مطالعه و چهل و پنج دیقه تست و تحلیل تست . اینم رو هم رفته میشه دو ساعت و ربع
حالا فرض کن تو محدود ب زمان نکردی درس خوندنت رو. ی دفعه ب خودت میای میبینی با سرعت حلزون داری هندسه میخونی از هشت صبح تا دوازده ظهر طول کشیده هنوزم تست نزدی بعد ناامید میشی ک اگ بقیه درس ها هم انقد طول بکشه پس تا اخرشب نمیرسم همه رو تمومش کنم
ولی اگ تایم بزاری برا خودت ناخود آگاه مغزت سعی میکنه توی همون تایم مطالب رو پردازش کنه و سریع تر عمل میکنه و هندسه رو توی دوساعت و ربع تمومش میکنی.
پس محدود کردن تایم فراموش نشه عزیزم . بقیه برنامت هم عالیه امیدوارم موفق باشی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)