خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

برای هر درس چندتا منبع دارم،چطوری به همشون برسم؟

مثلا زیست سه سطحی،خیلی سبز،آی کیو
      شیمی باز سه سطحی،خیلی سبز،مبتکران
      فیزیک سه سطحی،میکرو گاج،خیلی سبز
      ریاضی سه سطحی و میکرو
      چطوری بزنم؟ میخوام همه تستاشونو یه دور کار کنم میشه اصلا؟
      زیستمو تقریبا تو سال خوندم منبع هارو شیمی نه فیزیک هم تا حدودی ریاضی هم نه
      برای مرور مجدد چطور شروع کنم؟ از شنبه شروع کردم به خوندن و از زیست شروع کردم

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      جمع بندی دهم

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ریاضی میکرو و فیزیک میکرو و تمام سه سطحیارو بزار کنار

زیست شناسی، اگه سطح تستیت تو آزمونا، بین 10 تا 40 هست، فقط خیلی سبز رو کار کن. تا وقتی که به این نتیجه رسیدی دیدت نسبت به زیست عوض شده و درصدت رسیده به 50.. اون موقع خیلی سبز رو کمتر کار میکنی و میزنی تو کار آیکیو. سه سطحی زیست هم کلا برا اواخر سال کنکور باید کار کنی نه الان

ریاضی، میکرو و سه سطحی رو فعلا بزار کنار. سه سطحی سطحش خیلی بالا هس و مناسب الان نیس، میکرو هم در حد خیلی سبزه ولی ضعیف تر... لذا فقط خیلی سبز رو بزن. اواخر سال کنکور برو سراغ سه سطحی

شیمی! سه سطحی رو بزار کنار. از درسنامه مبتکران استفاده کن و تست های مفهومی و حفظی رو هم از مبتکران بزن.. ولی تو تست های استوکیومتری ، بین خیلی سبز و مبتکران حق انتخاب داری! اگه محاسباتت ضعیفه، خیلی سبز سوالاش قشنگ تر ساده میشن و میتونی به عدد پایانی برسی ولی مبتکران معمولا اعشاری میشه و وقت گیر........ وقتی لازم دونستی که تیپ تست های بیشتری نیاز داری، سه سطحی رو وردار

فیزیک! سه سطحی و میکرو رو بزار کنار. و با هر سطحی، فقط بچسب رو خیلی سبز. اگه مباحث خاصی رو مشکل داشتی، فیلم اون قسمت رو از کانالای تلگرام دانلود کن ببین. اواخر سال کنکور برو رو سه سطحی

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ببین با کدوم کتاب بیشتر کنار میای سوالاتش برات بهتره از اون کتاب شروع کن

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      مثلا زیست سه سطحی،خیلی سبز،آی کیو
      شیمی باز سه سطحی،خیلی سبز،مبتکران
      فیزیک سه سطحی،میکرو گاج،خیلی سبز
      ریاضی سه سطحی و میکرو
      چطوری بزنم؟ میخوام همه تستاشونو یه دور کار کنم میشه اصلا؟
      زیستمو تقریبا تو سال خوندم منبع هارو شیمی نه فیزیک هم تا حدودی ریاضی هم نه
      برای مرور مجدد چطور شروع کنم؟ از شنبه شروع کردم به خوندن و از زیست شروع کردم
      امسال هست کنکورتون؟ اگه امسال هست کنکورتون که مرور و اینا رو فعلا فریز کن تا بگم! اصلا اصل کاری رو بچه ها نگفتن هیچکدوم.
      اول شما باید بشینین سه روز یکبار بزنین. مهم ترین کاری که میتونین کنین اینه!(مگر اینکه کل مطالبی از کتابا که خوندین، به 10% هم نرسه که اونموقع مستقیما برید سر مرور)
      رفع اشکال و تحلیل کامل. همونجور که توی تاپیکمم گفتم.
      بین این رفع اشکالا و تحلیل ههای کامل، میشه گفت کاملا مطالب براتون به خوبی مرور میشن. اگه هم موضوعی بمونه میتونین مرورش کنین اونم ترجیحا بدون تست و صرفا با خوندن نکاتی که از قبل خوندین.
      الان هم به هیچ وجه مطلب جدید نخونین!

اگه کنکورتون سال بعده که همین پستو ریپلای کنین تا بگم خدمتتون.
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      چرا سه سطحی رو پیشنهاد نمیکنین؟‌خودتون استفاده کردین؟
      من زیستشو میزدم سوالاش سطح پایینی داشت برخلاف رسانه که خیلی بولدش کرده بودن ولی مثلا فیزیکش خیلی خوب بود و سوالای نسبتا چالشی داشت(برای دهم رو میگم) شیمی رو نمیدونم تا اینجا که کار کردم متوسط بود نه خیلی سخت نه هم اسون

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نه من برای جمع بندی دهم گفتم امسال میرم یازدهم و منابع دهممو کامل نزدم بعضیا نصفه نیمه مثل زیست و بعضیا هم استفاده زیادی نکردم،،،میخوام هم جمع بندی داشته باشم هم بتونم همه رو یه دور کار کنم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن