خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 20 از 20
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Karder نمایش پست ها
      سلام بچه ها
      بچه ها حالم اصلا خوب نیست.
      بچه ها من به طور ناگهانی تو بهار کلاس ششم خودارضایی کردم و به مرور بهش اعتیاد پیدا کردم ، از کلاس نهم به فیلم های غیر اخلاقی اعتیاد پیدا کردم ، قدم کلاس هفتم خیلی زیاد رشد کرد ، تو کلاس هشتم ریشام در اومده بود و احساس می کنم از کلاس نهم قدم رشد نکرده و حدود 170 مونده (البته از والدینم همچنان قد بلند ترم) ، تو ابتدایی همیشه شاگرد اول بودم و خیلی زیاد زحمت کشیدم و سخت کوش بودم اما تیزهوشان قبول نشدم ، تو مقطع راهنمایی افت شدید تحصیلی داشتم ، برای امتحانات خرداد نهم خیلی خوب مطالعه کردم اما تستی کار نکرده بودم ، نمونه رو تجربی و تیزهوشان رو انسانی زدم ، هر دوتا جا رد شدم ، رفتم مدرسه دولتی تجربی ثبت نام کردم ، اما به طور ناگهانی به رشته انسانی تغییر دادم ، مهر سال دهم نتیجه ذخیره تیزهوشان انسانی اومد و تیزهوشان انسانی قبول شدم به خاطر همین تغییر رشته به تجربی تو دبیرستان برام سخت شده بود . تو سال دوازدهم معلم ها بین دانش آموزان تبعیض قائل می شدند و منم هدفی نداشتم و درس نخوندم ، رتبه ام داغون شد ، میخواستم پشت کنکور تجربی بمونم ، والدینم مخالفت کردند ، همینجوری پشت کنکور انسانی موندم ، ترمیم رو خراب کردم ، اصلا برای کنکور هم آماده نیستم ، والدینم هم به هیچ عنوان اجازه دوباره کنکور دادن رو نمی‌دن ، انگلیسی بلد نیستم و از کودکی زبانکده نرفتم ، دوست داشتم جهشی بخونم ولی نشد ، مو هام ریزش کرده و به شدت کم پشته ( البته نمی دونم گیاه خواری در این مورد تاثیر داره یا نه ) ، به شدت خجالتی هستم ، تو مدرسه روم همیشه قلدری شده ، از طرف همکلاسی هام ، والدینم ، فامیل های خبیثم ، معلم هام و همسایه هام همیشه تحقیر شدم و تحقیر میشم و آزارم میدن ، به شدت لاغرم ، احساس می کنم به آخر خط رسیدم ، می‌خوام قرص استامینوفن رو با قرص های دیگه مخلوط کنم بخورم ، من هیچ کسی رو ندارم ، آدم قد کوتاه و خنگ و مو کم پشتی مثل من لیاقت زندگی کردن نداره ، ای کاش من بدبخت به شدت زشت خجالتی خنگ احمق بریخت کودن هرگز به دنیا نمی اومدم‌. تازه مرداد امسال ۱۹ سالم میشه ، من پیر شدم و مو های سرم ریزش پیدا کرده ، تازه از کلاس یازدهم مشکل حافظه و عدم تمرکز پیدا کردم ، ای کاش سرطان بگیرم سقط بشم .
      ببخشید که طولانی شد
      جایی رو نداشتم که توش درد و دل کنم .
      بیین میدونم درکت میکنم مشکلاتی که راجبشون صحبت کردی سخت هست
      ولی واقعا میخوام یک چیزی رو صادقانه بهت بگم همه توی زندگی هاشون مشکل دارن ،همه .همین الان که دارم این متن رو تایپ میکنم بخاطر یکسری مسائل به جز درس ۳ روز هست که دارم گریه میکنم و چشم هام باز نمیشه ،منم بیماری دارم تازه تو میتونی دکتر پوست بری و موهات درست شه که صد درصد مشکلات استرس هست ولی من خوب نمیشم ولی هیچ وقت نمیام اینطور راجب خودم صحبت کنم ببین تو وقتی برای خودت ارزش قاعل نیستی اجازه میدی بزنن تو سرت و تحقیرت کنن خب این رو باید به روانشناس مراجعه کنی با دو یا سه جلسه درست میشه
      تازه خودارزایی هم که چیز عادیه تازه تو که دیگ پسر هستی صد درصد نرماله و اصلا کار بد و گناهی نمیکنی و این یک نیاز هست ک باید برطرف شه
      اگر زیاده خب اون هم بازم با روانشناس درست میشه
      راجب درستم ببین یک چیزی میخوام بهت بگم تو که توی این خونواده داری زندگی میکنی و سمی هستن از دستشون باید راحت شی و بری شهر دیگ ،حالا این با درس خوندن میشه... اصلا کاری ندارم ک کی چی میگه و نمیگه یا اینکه چقدر تایم مونده ،۱۷ روز مونده بشین این ۱۷ روز رو با کل مشکلاتت یه جوری بخون که قبول شی بری فقط بتونی فرار کنی و بری همین .تازه اینکه خونوادت اجازه ی پشت کنکور نشستن و نمیدن مثلا میخوان چی کارت کنن؟دقیقا میخوان چی کارت کنن دیگ فوق فوقش بگن درس نخون دیگ اینکه میخوام قرص بخورم و فلان و بیسار خب اولش اینکه خودکشی کردن واقعا جزعت میخواد ک به جز یکسری افراد مریض افراد عادی این جرعت رو پیدا نمیکنن و اینکه من جای تو بودم به جای فکر کردن به خودکشی میگفتم ی جوری با درس خودکشی کنم ک برم دیگ پشت سرمم نگاه نکنم و در ثانی دراینکه یک دختر میخواد به تو تکیه کنه واقعا این چه طرز رفتار بچگانه هست برای یک پسر ۱۹ ساله ؟میگم کاملا درکت میگم و سخته شرایطت ولی بازم هستن کسانی ک مشکلات بزرگتر از تو رو دارن.
      اینکه بخوای بشینی مشکلات و دونه دونه نامم ببری منم از تو بیشتر مشکلات دارم
      ببین یک دونه دفتر بردار این روش رو روانشناسم بهم گفته از همین الان تا اخر شب هر چی ک توی دلت هست رو توی این دفتر بنویس اصلا به اطرافیانت فوش بده یا هر کاری ک میخوای بکنی رو بکن ولی فقط بنویس و اخرشم بنویس ک تو مجبوری ک درس بخونی حتی اگر تایم کمی هم مونده باید بخونی چون باید خودت رو راحت کنی تا فردا صبحم بشینی بزنی توی سرت هیچی نمیشه ، فقط خودتی ک میتونی خودت و نجات بدی
      تو فقط دانشگاه یک شهر دیگ ای بری ۸۰ درصد مشکلات حل شده اون ۲۰ درصد هم میری دکتر درست میشه راجب خودتم هیچ وقت اینطور صحیت نکن ک زشتم و اینا ببین تو افسردگی داری منو یاد روزی میندازی ک خودم رو قرص بودم میگم باید بعد از این ۱۷ روز دکتر بری درست میشی باور کن قول میدم بهت ک تو خوشگلی فقط بخاطر افسردگیت هست ک این احساس رو نسبت به خودت داری من هم قبل تر ها اینطور بودم میرفتم جلو اینه میگفتم وای ،الان که به خودم‌نگاه میکنم توی اینه به خودم میگم حاک تو سرت دقیقا به کجای خودت زشت میگفتی ؟میگم خب باید بری روی قرص ولی درست شدنی هست الان این کل مشکلاتی ک گفتی وای وای وای وای با چند راه حل درست شد اولش درستو بخون یک چیزی قبول شی بری ، بعدشم اینکه فوقش با یکسال روانشناس و دکتر پوست کاملا مشکلاتت حل میشه ، و وقتی راجب قد خودت اینجوری صحبت میکنی دوست دارم جلوم بودی با مشت میکوبیدم تو دماغت قدت۱۷۳ هست من خودمم دخترم قدم ۱۷۰ هست خیری از قد ندیدم و اینکه همسن و سال های خودمم توی همین حدود ها هستن و خب تو دراینده خب میتونی با یک دختر کوتاه تر از خودت ازدواج کنی من مردایی رودیدم ک قدشون ۱۶۰ و حتی کوتاه تر تازه اعتماد به سقف هم دارن اونوقت تو با ۱۷۳ اومدی مینالی ؟قرار نیست ک همه ی پسرا ۱۸۰ و ۱۹۰ باشن ک عزیزم تو میتونی با دختر زیر ۱۶۵ باشی و هیچ مشکلی هم نیست تموم شد و رفت
      عزیزم یک مشکل رو اگر مثلا از یک تا ۱۰ اندازه ی بزرگیش ۶ یا ۵ هست و داری ۱۰ میکنی یک نگاه به اینترنت بنداز ملت پول ندارن خونه بگیرن ، ملت هزار تا مشکل دارن اونا باید بنالن .بازم میگم درکت میکنم هر کسی با توجه به شرایطی ک توش بزرگ شده سختی های متفاوتی خواهد داشت برای یکی مالیه خب باید تو کوچه بخوابه ،یکی روانیه خب مشکل داره
      ببین من یکی از نزدیکانم فوت شد و سکته کرد و مرد یادم میاد مادرم نمیتونست نفس بکشه و میگفت دیگ امشب روز مرگ منه و فلان الان بعد از ۵ سال درسته ک اون غم رو فراموش نکرده ولی الان که بهش نگاه میکنه باهاش کنار میاد تو هم مطمئن باش ۳ سال دیگ به این وضعت میخندی
      همین
      ویرایش توسط curlyAida : 30 خرداد 1402 در ساعت 23:09

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داداش منم ۲۰ سالمه و قدم ۱۶۴ هستش . تو که قدت نرماله غصه چی رو میخوری؟ برا خود ارضایی هروقت خواستی بهت فشار اومد و اذیت شدی برو وبلاگ خانواده برتر مطلب درباره خود ارضایی بخون فشارت کنترل میشه. اگه کنکور رو خراب کردی میتونی بری دانشگاه پیام نور ثبت نام کنی در عین حال برا کنکور سال بعد بخونی . حافظه هم که گفتی ضعیف شده باید بگم داداش بیشتر پسر ها اینجوری میشن. کلا هر چی سن آدم بالاتر میره ذهن آدم سنگین تر میشه مطالب یادش نمیمونه . وقتی کنکور هم داداش باشی بیشتر اذیت میشی . من خودم یه ماه مونده به کنکور دیگه مغزم انگار فراموشی گرفته بود هرچی میکردم چیزی بالا نمیومد. داداش تو ارزشمندی فقط اعتماد به نفس نداری که میتونی با خوندن کتاب و فیلم دیدن و حضور در اجتماع افزایشش بدی.. تو که تنت سالمه هنوزم جوونی هیچ وقت از این فکرای خودکشی هم نکن.

3. Top | #18
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      امیدوارم الان حالت بهتر از دیشب باشه
      مشکلاتی که نوشتی غیر قابل حل نیست و پیش پا افتاده است
      راجب خودارضایی برخلاف حرف دوستان بنظرم شما قدرت ترک نداری ،پس بهتره کمش کنی مثلاً روزی دوبار رو بکنی یه بار یا دو روز در هفته رو بکنی یک روز در هفته
      نیاز به خودارضایی فقد مربوط به مسایل جنسی نیست بخاطر درگیری های ذهنی هم هست که تورو ترغیب می‌کنه خودارضایی کنی
      شما هر چقدرم تصمیم به ترک بگیری بعد یه مدت شکست میخوری و باعث حال بدت میشه
      راجب تمرکزم هم اولا تصمیم جدی بگیر به مسایل جنسی و بی اهمیت کمتر فک کنی و شاید نیاز باشه مکمل های مثل امگا سه رو مصرف کنی با تجویز پزشک
      امیدوارم به خودت بیایی و اینهمه دنبال مقصر نباش

4. Top | #19
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      امیدوارم الان حالت بهتر از دیشب باشه
      مشکلاتی که نوشتی غیر قابل حل نیست و پیش پا افتاده است
      راجب خودارضایی برخلاف حرف دوستان بنظرم شما قدرت ترک نداری ،پس بهتره کمش کنی مثلاً روزی دوبار رو بکنی یه بار یا دو روز در هفته رو بکنی یک روز در هفته
      نیاز به خودارضایی فقد مربوط به مسایل جنسی نیست بخاطر درگیری های ذهنی هم هست که تورو ترغیب می‌کنه خودارضایی کنی
      شما هر چقدرم تصمیم به ترک بگیری بعد یه مدت شکست میخوری و باعث حال بدت میشه
      راجب تمرکزم هم اولا تصمیم جدی بگیر به مسایل جنسی و بی اهمیت کمتر فک کنی و شاید نیاز باشه مکمل های مثل امگا سه رو مصرف کنی با تجویز پزشک
      امیدوارم به خودت بیایی و اینهمه دنبال مقصر نباش

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      لعنتی چرا انقدر خودتو میکوبی
      ای لعنت به این کنکور که روحیه همه بچه هامونو داغون کرده
      برو ی رشته بدون کنکور دانشگاه ازاد بخون برای خودت عشق کن
      تروخدا با خودتون این کارو نکنین
      منم چهارساله درگیر این کنکور لعنتی بودم
      ولی مهر میخوام برم دانشگاه ازاد حقوق بخوم
      ب خدا از فاز کنکور بیای بیرون بری با مردم تعامل داشته باشی اکثر مشکلاتت حل میشه
      برای ترک خودارضایی هم میتونی به روانشناس مراجعه کنی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن