نوشته اصلی توسط
Karder
سلام بچه ها
بچه ها حالم اصلا خوب نیست.
بچه ها من به طور ناگهانی تو بهار کلاس ششم خودارضایی کردم و به مرور بهش اعتیاد پیدا کردم ، از کلاس نهم به فیلم های غیر اخلاقی اعتیاد پیدا کردم ، قدم کلاس هفتم خیلی زیاد رشد کرد ، تو کلاس هشتم ریشام در اومده بود و احساس می کنم از کلاس نهم قدم رشد نکرده و حدود 170 مونده (البته از والدینم همچنان قد بلند ترم) ، تو ابتدایی همیشه شاگرد اول بودم و خیلی زیاد زحمت کشیدم و سخت کوش بودم اما تیزهوشان قبول نشدم ، تو مقطع راهنمایی افت شدید تحصیلی داشتم ، برای امتحانات خرداد نهم خیلی خوب مطالعه کردم اما تستی کار نکرده بودم ، نمونه رو تجربی و تیزهوشان رو انسانی زدم ، هر دوتا جا رد شدم ، رفتم مدرسه دولتی تجربی ثبت نام کردم ، اما به طور ناگهانی به رشته انسانی تغییر دادم ، مهر سال دهم نتیجه ذخیره تیزهوشان انسانی اومد و تیزهوشان انسانی قبول شدم به خاطر همین تغییر رشته به تجربی تو دبیرستان برام سخت شده بود . تو سال دوازدهم معلم ها بین دانش آموزان تبعیض قائل می شدند و منم هدفی نداشتم و درس نخوندم ، رتبه ام داغون شد ، میخواستم پشت کنکور تجربی بمونم ، والدینم مخالفت کردند ، همینجوری پشت کنکور انسانی موندم ، ترمیم رو خراب کردم ، اصلا برای کنکور هم آماده نیستم ، والدینم هم به هیچ عنوان اجازه دوباره کنکور دادن رو نمیدن ، انگلیسی بلد نیستم و از کودکی زبانکده نرفتم ، دوست داشتم جهشی بخونم ولی نشد ، مو هام ریزش کرده و به شدت کم پشته ( البته نمی دونم گیاه خواری در این مورد تاثیر داره یا نه ) ، به شدت خجالتی هستم ، تو مدرسه روم همیشه قلدری شده ، از طرف همکلاسی هام ، والدینم ، فامیل های خبیثم ، معلم هام و همسایه هام همیشه تحقیر شدم و تحقیر میشم و آزارم میدن ، به شدت لاغرم ، احساس می کنم به آخر خط رسیدم ، میخوام قرص استامینوفن رو با قرص های دیگه مخلوط کنم بخورم ، من هیچ کسی رو ندارم ، آدم قد کوتاه و خنگ و مو کم پشتی مثل من لیاقت زندگی کردن نداره ، ای کاش من بدبخت به شدت زشت خجالتی خنگ احمق بریخت کودن هرگز به دنیا نمی اومدم. تازه مرداد امسال ۱۹ سالم میشه ، من پیر شدم و مو های سرم ریزش پیدا کرده ، تازه از کلاس یازدهم مشکل حافظه و عدم تمرکز پیدا کردم ، ای کاش سرطان بگیرم سقط بشم .
ببخشید که طولانی شد
جایی رو نداشتم که توش درد و دل کنم .