سلام بچه ها
بچه ها من رشته ام انسانی هست
من هیچ هدفی نداشتم وقتی وارد رشته انسانی شدم ، سال گذشته دوازدهم بودم ، درس نخوندم رتبه ام در کنکور 1401 شانزده هزار منطقه شد ، من بهار 1401 تصمیم گرفته بودم پشت کنکور تجربی بمونم ، والدینم اجازه این کار رو ندادند و من رو بسیار تحقیر کردند و آزار دادند مثلاً بهم گفتن که تو انسانی 16 هزار شدم ، بعد میخوای پزشکی قبول شی ، همینجوری پشت کنکور انسانی موندم ، ترمیم رو خراب کردم ، برای کنکور هم اصلا آماده نیستم ، فردا هم آزمون جامع دارم ، والدینم همش اصرار دارند برم فرهنگیان ، من هدفم اپلای هست ، رشته ای که توش تحصیل می کنم هم باید منزلت اجتماعی بالایی داشته باشه و درآمدش تو خارج از ایران هم درآمد مناسبی باشه ، من خودم بیش ترین علاقه ام به فلسفه ، تاریخ و نجوم هست ، به نظرتون از این فرصت باقی مانده برای کنکور انسانی استفاده کنم یا پشت کنکور یکی از رشته های تجربی و ریاضی بشینم ، به نجوم خیلی علاقه دارم و با رشته فیزیک اپلای راحت تره ، به نظرتون ارزششو داره پشت کنکور ریاضی بشینم برای قبولی تو فیزیک شریف یا تهران ، یا اینکه پشت کنکور تجربی بمونم ، آخه همه فامیل هام پزشکی رو رشته خوبی می دونن و اگه پزشکی قبول بشم می تونیم ازشون انتقام بگیرم ، البته من به رشته علوم تجربی و رشته تجربی علاقه چندانی ندارم ، بدم نمیاد ولی علاقه هم ندارم ، فقط به مباحث مرتبط با مغز و تنظیم عصبی علاقه مند هستم ، من الان 18 سالمه ، مرداد امسال 19 سالم میشه ، به نظرتون این که دوباره پشت کنکور بمونم کار درستی هست ؟ ، علاوه بر همه این ها من از خودم بدم میاد ، والدینم این همه کتاب خریدند ، پول آزمون دادند ، پول ترمیم دادند و من درس نخوندم ، پشت کنکوری شدم ، همکلاسی های راهنمایی ام همه پزشکی قبول شدند ، اصلا نمی دونن باید چیکار کنم ، لطفاً کمکم کنید .