خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

من هیچ هدفی نداشتم وقتی وارد رشته انسانی شدم

سلام بچه ها
      بچه ها من رشته ام انسانی هست
      من هیچ هدفی نداشتم وقتی وارد رشته انسانی شدم ، سال گذشته دوازدهم بودم ، درس نخوندم رتبه ام در کنکور 1401 شانزده هزار منطقه شد ، من بهار 1401 تصمیم گرفته بودم پشت کنکور تجربی بمونم ، والدینم اجازه این کار رو ندادند و من رو بسیار تحقیر کردند و آزار دادند مثلاً بهم گفتن که تو انسانی 16 هزار شدم ، بعد میخوای پزشکی قبول شی ، همینجوری پشت کنکور انسانی موندم ، ترمیم رو خراب کردم ، برای کنکور هم اصلا آماده نیستم ، فردا هم آزمون جامع دارم ، والدینم همش اصرار دارند برم فرهنگیان ، من هدفم اپلای هست ، رشته ای که توش تحصیل می کنم هم باید منزلت اجتماعی بالایی داشته باشه و درآمدش تو خارج از ایران هم درآمد مناسبی باشه ، من خودم بیش ترین علاقه ام به فلسفه ، تاریخ و نجوم هست ، به نظرتون از این فرصت باقی مانده برای کنکور انسانی استفاده کنم یا پشت کنکور یکی از رشته های تجربی و ریاضی بشینم ، به نجوم خیلی علاقه دارم و با رشته فیزیک اپلای راحت تره ، به نظرتون ارزششو داره پشت کنکور ریاضی بشینم برای قبولی تو فیزیک شریف یا تهران ، یا اینکه پشت کنکور تجربی بمونم ، آخه همه فامیل هام پزشکی رو رشته خوبی می دونن و اگه پزشکی قبول بشم می تونیم ازشون انتقام بگیرم ، البته من به رشته علوم تجربی و رشته تجربی علاقه چندانی ندارم ، بدم نمیاد ولی علاقه هم ندارم ، فقط به مباحث مرتبط با مغز و تنظیم عصبی علاقه مند هستم ، من الان 18 سالمه ، مرداد امسال 19 سالم میشه ، به نظرتون این که دوباره پشت کنکور بمونم کار درستی هست ؟ ، علاوه بر همه این ها من از خودم بدم میاد ، والدینم این همه کتاب خریدند ، پول آزمون دادند ، پول ترمیم دادند و من درس نخوندم ، پشت کنکوری شدم ، همکلاسی های راهنمایی ام همه پزشکی قبول شدند ، اصلا نمی دونن باید چیکار کنم ، لطفاً کمکم کنید .

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      سلام
      من نظرمو راجب یه بخشی از صحبتت که اطلاع دارم میدم
      پزشکی رشته ای نیست که واسه اینکه فامیلاتون خوب میدوننش یا چششونو دراری قبول شی و توش موفق شی، همین انجمن کلی دانشجوی پزشکی داره که با عشق رفتن و الان فقط دارن دووم میارن، نه تنها پزشکی کلن رشته های علوم پزشکی شرایط خاص خودشونو دارن و صبر و علاقه ی نسبتا خوبیو میطلبن
      و کلن پزشکی رشته ی مناسبی واسه اپلای نیست، تو علوم پزشکیا پیراهایی مث پرستازی و علوم آز و اینارو دیدم که اپلای میکنن
      مورد بعدی اینکه پشت کنکور هر رشته ای از تجربی آسونتره و رتبه اووردن تو هر رشته ی دیگه ای هم ایضا
      خودم جات باشم ریاضی میخونم واسه فیزیک یا انسانی واسه فلسفه که دیگه به علاقت و کششت تو درسای رشتت بستگی داره، فرضا اگه ریاضیاتت ضعیفه و حفظیاتت بهتره خب فلسفه انتخاب بهتریه واست

به فرصتا و هزینه های از دست رفتت هم فکر نکن مگه اینکه با فکر کردن با برگردن

آها، گفتی ۱۶هزار شدی، اصن اونو بهش توجه نکن چون حاصل درسای نخوندست و دلیل نمیشه اگه پشت بمونی نتونی زیر هزار هر ۳ رشترو بیاری
      Lost in DayDream

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      اول باید هدفتون رو با توجه به استعداد، توانایی ها، علایق و فاکتور های دیگه مشخص کنید تا بعدا بتونید براش برنامه بچینید و تلاش کنید
      اینکه گستره ی علایق شما از فلسفه و تاریخ تا نجوم و فیزیک رو پوشش میده اتفاق خوبیه چون هم نشون میده آدم تک بعدی ای نیستید هم اینکه دستتون برای انتخاب مسیر آیندتون بازه...اما حواستون باشه که فقط یک مورد رو میتونید بعنوان گزینه ای انتخاب کنید که تحصلات و شغلتون باهاش مرتبط باشه. بقیه موارد رو باید تو اوقات فرعی تون براشون برنامه بریزید و دنبالشون کنید.
      پیشنهاد میکنم کمی در مورد خودتون بیشتر اطلاعات جمع کنید. یک راهش اینه در تست های روانشناسی شرکت کنید و با پاسخ به چندین سوال اون ها اطلاعات رو تفسیر میکنن و یک شناخت نسبی از شما رو ارائه میکنن
      این تست معتبر(کلیک کنید) که رایگان هست پیشنهاد میشه.
      راه دیگه اش هم اینه که مستقیما با یک مشاور تحصیلی ( نه مشاور کنکور ) مشورت کنید و از اون هم در این راستا کمک بگیرید.
      در پایان امیدوارم بهترین تصمیم رو با شناخت درست از خودتون بتونید تشخیص بدید و مطمئن باشید عمر ما کوتاه تر از اونه که بخواییم چش و چال برا فامیلامون نذاریم با رشته هایی مثل پزشکی... صد ها سال بعد نه من و شما و نه هفت نسل بعدیِ فامیلمون وجود ندارن و حتی اسمی هم از ما به یاد نمیمونه چه برسه این که مهم باشیم برای کسی...پس همین فرصت محدود رو هم بهتره غنیمت بشمریم و لذت ببریم ازش که دیگه تکرار نمیشه...
      ای آنکه نتیجه چهار و هفتی
      وز هفت و چهار دائم اندر تفتی
      مِی خور که هزار بار بیشت گفتم
      باز آمدنت نیست... چو رفتی رفتی...

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      شما خیلی سردرگمی ، کنکورت رو بده بعد بشین حسابی تحقیق کن تا ببینی میخوای چیکار کنی به چی تبدیل بشی ، من خودم از تجربی اقتصاد قبول شدم چون فکر میکردم بازار کار نداره بعد دو ترم انصراف دادم شدم پشت کنکوری، پزشکی قبول نشدم مامایی اوردم دوباره گفتم بازار کار نداره موندم پشت کنکور ، بعدا پشیمون شدم همون اقتصاد میموندم سال بعد لیسانس میگرفتم رفتم جابویژن دیدم کلی اگهی استخدامی کارشناس فروش هست دوستامم خیلیاشون کار میکنن تازه معدلمم بالا بود میتونستم اپلای کنم
      خلاصه اینکه خیلی چشم و گوش بسته بودم فقط دنبال یه رشته با کلاس میگشتم که حقوق و پرستیژ زیادی داشته باشه و دهن پر کن باشه اصلا راجع به رشتم خودم تحقیق نکردم
      من مشکلم برا کنکور این بود که تنبل بودم زیاد درس نخوندم همش احساس کسالت داشتم حوصله درس نداشتم با این وضعم پزشکی هم میخواستم ،تو هم اگه حوصله درس نداری و بهونه گیری به خودت لطف کن پشت کنکور نمون یا حداقل موندی سنگ بزرگ بر ندار که به همه بگی من میخوام پزشکی قبول بشم بعدم بمونی زیرش
      به نظر من اگه با محاسبات و ریاضی فیزیک مشکل نداری بهترین رشته برای پشت کنکور موندن ریاضیه با درصد پایین تر و رقابت کمتر قبول میشی ، برای اپلای کردن رشته پرستاری هم خیلی خوبه تو خود ایرانم بازارکارش خوبه
      ویرایش توسط ارغوان_ : 27 خرداد 1402 در ساعت 14:24

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن