سلام
یک سوال؛ چرا عمومیا هستن؟ (خبر ندارم برگشتن یا نه.) چه آزمونی داری؟
فیزیک سه سطحی رو میتونی از کانال کتابیکو دانلود کنی. کتاب خوبیه ولی نه برای آموزش. کلاً کتابای سه سطحی برای زمانی خوبن که درسه رو بلدی ولی نیاز به دیدنِ تست داری. دیدت رو خیلی باز میکنن نسبت به اون مبحث. اگه میخوای یاد بگیری میکروطلایی کتاب خوبیه ولی خب حجم تستاش زیاده. ۲۰ روز دیگه کنکوره من هنوز تموم نکردم این کتابه رو
.gif)
عربی خیلی درس نازیه از دهم یواش یواش بیا بالا خودت هم لذت میبری از یادگیریش منتها نمیدونم کتابِ خوب واسهش چیه.
حس میکنم یکم برنامهت سنگینه...
این رو هم در نظر بگیر که اگه مثلاً روزِ سومِ برنامه یه چیزی بشه نتونی بخونی، مثلِ دومینو بقیهی روزهات هم خراب میشن. (البته در ۸۰٪ مواقع اینطوری میشه. تو همهی سعیتو کن اینطوری نشه.)
ایراد دومش هم که خب منطقیتر و محتملتره اینه که تو این نوع برنامهریزی تو تقریباً تصوری از وضعیتِ درسیِ خودت نداری و فرضاً یه روز به خاطر اینکه مثلاً مبحث آنتالپی واسهت سخت بوده نمیرسی ۲۸ تا تست پر کنی و نیاز داری یه روز دیگه هم آموزش ببینی آنتالپیو. همین به تنهایی اعتماد به نفست رو کم میکنه، احساس عقب موندن بهت میده و اذیتت میکنه. حالا فکرشو کن ۸ تا درس داری و تو هر ۸ تاشون ممکنه همچین موقعیتی پیش بیاد.
بعد از شکستهای متوالی در برنامهریزی
.gif)
من هفته به هفته برنامه میریختم؛ چون خواه ناخواه ناهماهنگی پیش میاد و همه چیو خراب میکنه. یه هفته برنامه میریختم، برای هفتهی بعد با توجه به پیشرفتها و پسرفتهای هفتهی قبل و نیازها و بینیازیهام (!) نسبت به تمرین و مرور مباحث مختلف، مینشستم برنامه جدید میریختم. البته یکم دیر به این روش رسیدم ولی خب برای من جوابگو بود.
یک توصیه: ذهنت رو درگیر "برنامهریزی" نکن. یه سالنامه بردار، تاریخ امروزو باز کن، درسایی که امروز قراره بخونیو توش بنویس و فقط بخون! بقیهی چیزا خودشون به دنبالِ درس خوندن میان.