خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

میشه در مورد برنامه ریزیم نظر بدین

سلام حدود ۴۰ روز دیگه یه آزمونی در پیش دارم که براش اینجوری برنامه ریزی کردم خواستم اگه ایرادی داره حتما بهم بگین و کمکم کنید
      هندسه: ۱۰ روز ، روزی ۲۳ تا تست از خط ویژه گاج
      ریاضی : ۲۰ روز ، روزی ۳۵ تا تست کل تست های سه سطحی
      دینی : ۲۰ روز ، روزی ۴۸ تست از مهر و ماه جامع دینی
      شیمی : ۲۵ روز ، روزی ۲۸ تست که تست های واجب کتاب میکروعه
      زبان : ۲۵ روز ، روزی ۱۵ تست از مبتکران
      فارسی : ۱۰ روز ، روزی ۱۲ تست از مبتکران فارسی دهم
      عربی : منبع مورد نظرمو پیدا نکردم
      فیزیک: میخوام سه سطحی رو کار کنم اما نمیدونم پی دی اف شو پیدا میکنم یا نه اگه پیشنهادی دارین خوشحال میشم درمورد عربی و فیزیک کمکم کنید
      دو سه روز آخر نزدیک به امتحانم قراره آزمون های آزمایشی سال های پیش رو کار کنم

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      واسه منبع فیزیک خیلی سردرگمم اگه واقعا منبع خوبی میشناسین میشه بگین:/

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      عزیزم هشت تا درس گذاشتی برای هرروز
      برای هردرس 1.5 ساعت هم وقت بزاری میشه12 ساعت درطول روز
      ببین خودت تواناییشو داری انقد بخونی توی ی روز؟ ایا خسته نمیشی؟ بعد از ی هفته ممکنه خیلی احساس خستگی کنی از این ک هرروز باید این همه درس رو بخونی
      البته بازم ب توانایی خودت بستگی داره
      ولی من اگ جای تو بودم احتمالن درسای عمومی رو یکم تغییر میدادم
      مثلن دینی و زبان رو شنبه میخوندم و عربی و فارسی رو یکشنبه و همین طور ی روز درمیون ادامه میدادم
      البته اگ حتمن باید این تعداد تست رو روزانه بزنی میتونی مثلن روز شنبه ک دینی و زبان میخونی تعداد تست هارو دوبرابر بزنی ینی ب اندازه دو روز بخونی
      روش های خیلی خیلی خیلی مختلفی وجود داره و من طی سه سالی ک پشت کنکور نشستم( و اگ خدا بخاد امسال دیگه قبول میشم ) هزاران روش مختلف رو امتحان کردم این روش شما هم یکی از همون روشایی بود ک امتحان کردم ولی یکم خسته کنندس و از اونجایی ک من خودم شخصن خیلی خاصیت پاندا بودن دارم با این روش حال نکردم و ب ی هفته نرسیده بود ک دوباره روشمو تغییر دادم چون این کار انرژی و روحیه خیلی زیادی میطلبه... ولی ب هرحال امیدوارم موفق باشی آزمونت رو ب خوبی بدی و روش خاص خودتو پیدا کنی
      و برای فیزیک هم اگ میخای سطح بالا کار کنی نشرالگو مناسبه اگر درحد یادگیری کار میکنی سیرتاپیاز و درحد متوسط رو نمیدونم من خودم میکرو گاج گرفتم خیلی حال نکردم باهاش. عربی هم میکرو گاج داشتم

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها
      عزیزم هشت تا درس گذاشتی برای هرروز
      برای هردرس 1.5 ساعت هم وقت بزاری میشه12 ساعت درطول روز
      ببین خودت تواناییشو داری انقد بخونی توی ی روز؟ ایا خسته نمیشی؟ بعد از ی هفته ممکنه خیلی احساس خستگی کنی از این ک هرروز باید این همه درس رو بخونی
      البته بازم ب توانایی خودت بستگی داره
      ولی من اگ جای تو بودم احتمالن درسای عمومی رو یکم تغییر میدادم
      مثلن دینی و زبان رو شنبه میخوندم و عربی و فارسی رو یکشنبه و همین طور ی روز درمیون ادامه میدادم
      البته اگ حتمن باید این تعداد تست رو روزانه بزنی میتونی مثلن روز شنبه ک دینی و زبان میخونی تعداد تست هارو دوبرابر بزنی ینی ب اندازه دو روز بخونی
      روش های خیلی خیلی خیلی مختلفی وجود داره و من طی سه سالی ک پشت کنکور نشستم( و اگ خدا بخاد امسال دیگه قبول میشم ) هزاران روش مختلف رو امتحان کردم این روش شما هم یکی از همون روشایی بود ک امتحان کردم ولی یکم خسته کنندس و از اونجایی ک من خودم شخصن خیلی خاصیت پاندا بودن دارم با این روش حال نکردم و ب ی هفته نرسیده بود ک دوباره روشمو تغییر دادم چون این کار انرژی و روحیه خیلی زیادی میطلبه... ولی ب هرحال امیدوارم موفق باشی آزمونت رو ب خوبی بدی و روش خاص خودتو پیدا کنی
      و برای فیزیک هم اگ میخای سطح بالا کار کنی نشرالگو مناسبه اگر درحد یادگیری کار میکنی سیرتاپیاز و درحد متوسط رو نمیدونم من خودم میکرو گاج گرفتم خیلی حال نکردم باهاش. عربی هم میکرو گاج داشتم
      مرسی ، هرروز همه درس ها رو کار نمیکنم مثلا هندسه زبان و فارسی رو ده روز گذاشتم که توی این ۴۰ روز وقتم ده روزشو اینا رو کار کنم
      انشاالله قبول شی امسال امیدوارم رشته ای که دوست داری قبول شی
      بازم ممنون

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Konkuri1404 نمایش پست ها
      سلام حدود ۴۰ روز دیگه یه آزمونی در پیش دارم که براش اینجوری برنامه ریزی کردم خواستم اگه ایرادی داره حتما بهم بگین و کمکم کنید
      هندسه: ۱۰ روز ، روزی ۲۳ تا تست از خط ویژه گاج
      ریاضی : ۲۰ روز ، روزی ۳۵ تا تست کل تست های سه سطحی
      دینی : ۲۰ روز ، روزی ۴۸ تست از مهر و ماه جامع دینی
      شیمی : ۲۵ روز ، روزی ۲۸ تست که تست های واجب کتاب میکروعه
      زبان : ۲۵ روز ، روزی ۱۵ تست از مبتکران
      فارسی : ۱۰ روز ، روزی ۱۲ تست از مبتکران فارسی دهم
      عربی : منبع مورد نظرمو پیدا نکردم
      فیزیک: میخوام سه سطحی رو کار کنم اما نمیدونم پی دی اف شو پیدا میکنم یا نه اگه پیشنهادی دارین خوشحال میشم درمورد عربی و فیزیک کمکم کنید
      دو سه روز آخر نزدیک به امتحانم قراره آزمون های آزمایشی سال های پیش رو کار کنم
      سلام
      یک سوال؛ چرا عمومیا هستن؟ (خبر ندارم برگشتن یا نه.) چه آزمونی داری؟
      فیزیک سه سطحی رو می‌تونی از کانال کتابیکو دانلود کنی. کتاب خوبیه ولی نه برای آموزش. کلاً کتابای سه سطحی برای زمانی خوبن که درسه رو بلدی ولی نیاز به دیدنِ تست داری. دیدت رو خیلی باز می‌کنن نسبت به اون مبحث. اگه می‌خوای یاد بگیری میکروطلایی کتاب خوبیه ولی خب حجم تستاش زیاده. ۲۰ روز دیگه کنکوره من هنوز تموم نکردم این کتابه رو
      عربی خیلی درس نازیه از دهم یواش یواش بیا بالا خودت هم لذت می‌بری از یادگیریش منتها نمی‌دونم کتابِ خوب واسه‌ش چیه.

حس می‌کنم یکم برنامه‌ت سنگینه...
      این رو هم در نظر بگیر که اگه مثلاً روزِ سومِ برنامه یه چیزی بشه نتونی بخونی، مثلِ دومینو بقیه‌ی روزهات هم خراب میشن. (البته در ۸۰٪ مواقع اینطوری میشه. تو همه‌ی سعیتو کن اینطوری نشه.)
      ایراد دومش هم که خب منطقی‌تر و محتمل‌تره اینه که تو این نوع برنامه‌ریزی تو تقریباً تصوری از وضعیتِ درسیِ خودت نداری و فرضاً یه روز به خاطر اینکه مثلاً مبحث آنتالپی واسه‌ت سخت بوده نمی‌رسی ۲۸ تا تست پر کنی و نیاز داری یه روز دیگه هم آموزش ببینی آنتالپیو. همین به تنهایی اعتماد به نفست رو کم می‌کنه، احساس عقب موندن بهت میده و اذیتت میکنه. حالا فکرشو کن ۸ تا درس داری و تو هر ۸ تاشون ممکنه همچین موقعیتی پیش بیاد.
      بعد از شکست‌های متوالی در برنامه‌ریزی من هفته به هفته برنامه می‌ریختم؛ چون خواه ناخواه ناهماهنگی پیش میاد و همه چیو خراب میکنه. یه هفته برنامه می‌ریختم، برای هفته‌ی بعد با توجه به پیشرفت‌ها و پسرفت‌های هفته‌ی قبل و نیازها و بی‌نیازی‌هام (!) نسبت به تمرین و مرور مباحث مختلف، می‌نشستم برنامه جدید می‌ریختم. البته یکم دیر به این روش رسیدم ولی خب برای من جوابگو بود.

یک توصیه: ذهنت رو درگیر "برنامه‌ریزی" نکن. یه سالنامه بردار، تاریخ امروزو باز کن، درسایی که امروز قراره بخونیو توش بنویس و فقط بخون! بقیه‌ی چیزا خودشون به دنبالِ درس خوندن میان.

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سین.الف نمایش پست ها
      سلام
      یک سوال؛ چرا عمومیا هستن؟ (خبر ندارم برگشتن یا نه.) چه آزمونی داری؟
      فیزیک سه سطحی رو می‌تونی از کانال کتابیکو دانلود کنی. کتاب خوبیه ولی نه برای آموزش. کلاً کتابای سه سطحی برای زمانی خوبن که درسه رو بلدی ولی نیاز به دیدنِ تست داری. دیدت رو خیلی باز می‌کنن نسبت به اون مبحث. اگه می‌خوای یاد بگیری میکروطلایی کتاب خوبیه ولی خب حجم تستاش زیاده. ۲۰ روز دیگه کنکوره من هنوز تموم نکردم این کتابه رو
      عربی خیلی درس نازیه از دهم یواش یواش بیا بالا خودت هم لذت می‌بری از یادگیریش منتها نمی‌دونم کتابِ خوب واسه‌ش چیه.

حس می‌کنم یکم برنامه‌ت سنگینه...
      این رو هم در نظر بگیر که اگه مثلاً روزِ سومِ برنامه یه چیزی بشه نتونی بخونی، مثلِ دومینو بقیه‌ی روزهات هم خراب میشن. (البته در ۸۰٪ مواقع اینطوری میشه. تو همه‌ی سعیتو کن اینطوری نشه.)
      ایراد دومش هم که خب منطقی‌تر و محتمل‌تره اینه که تو این نوع برنامه‌ریزی تو تقریباً تصوری از وضعیتِ درسیِ خودت نداری و فرضاً یه روز به خاطر اینکه مثلاً مبحث آنتالپی واسه‌ت سخت بوده نمی‌رسی ۲۸ تا تست پر کنی و نیاز داری یه روز دیگه هم آموزش ببینی آنتالپیو. همین به تنهایی اعتماد به نفست رو کم می‌کنه، احساس عقب موندن بهت میده و اذیتت میکنه. حالا فکرشو کن ۸ تا درس داری و تو هر ۸ تاشون ممکنه همچین موقعیتی پیش بیاد.
      بعد از شکست‌های متوالی در برنامه‌ریزی من هفته به هفته برنامه می‌ریختم؛ چون خواه ناخواه ناهماهنگی پیش میاد و همه چیو خراب میکنه. یه هفته برنامه می‌ریختم، برای هفته‌ی بعد با توجه به پیشرفت‌ها و پسرفت‌های هفته‌ی قبل و نیازها و بی‌نیازی‌هام (!) نسبت به تمرین و مرور مباحث مختلف، می‌نشستم برنامه جدید می‌ریختم. البته یکم دیر به این روش رسیدم ولی خب برای من جوابگو بود.

یک توصیه: ذهنت رو درگیر "برنامه‌ریزی" نکن. یه سالنامه بردار، تاریخ امروزو باز کن، درسایی که امروز قراره بخونیو توش بنویس و فقط بخون! بقیه‌ی چیزا خودشون به دنبالِ درس خوندن میان.
      امتحان درون مدرسه ای عه فکر کنم مدرسه احتمال داده که شاید عمومی ها برگردن بخاطر همون گذاشته
      آره خیلی برنامه ام سنگین شد چون عمومی اصلا تست نزدم امسال و مجبورم توی این ۴۰ و حتی کمتر ببندمشون همه ی کتاب ها هم حجم شون زیاده نمیشه کم تست زد:/
      آره فکر کنم هفتگی برنامه ریزی کنم بهتر باشه
      مرسی از راهنماییت♡

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن