خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 21
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

20 روز دیگه تا روز موعود ...

20 روز دیگ تا روز موعود ...

تایم طلایی
      که کلی کار میشه کرد
      20تا 15 ساعت روزانه سیصد ساعت خوشگل که 5تا درس هم تقسیم کنیم لااقل متوسط برا هر درس 60 ساعت وقت هست

قطعا هر روز تلاش کنیم نتیجه نهایی متفاوت میشه تا اینکه ناامید یجا بشینیم

پس برو که بریم...

حتما خواهم نوشت بعد 20 روز از این تجربه...

به امید موفقیت همه

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alirezahpr نمایش پست ها

تایم طلایی
      که کلی کار میشه کرد
      20تا 15 ساعت روزانه سیصد ساعت خوشگل که 5تا درس هم تقسیم کنیم لااقل متوسط برا هر درس 60 ساعت وقت هست

پس برو که بریم...

به امید موفقیت همه
      تعجب نکن ولی من زیست پایه و شیمی تازه استارت زدم

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      پونزدههه ساعتتت روزانههه؟ حاجی میخای خودتو بکشی؟؟؟
      اگ تواناییشو داشتی انقد بخونی خب زودتر از اینا شروع میکردی عزیزممم ک الان انقد تحت فشار نباشی
      ب هفته نکشیده مریض میشی نکن اینجوری
      نرمال بخون فقط ی کوچولو بیشتر فشار بیار مثلن درحد دوازده یا فوقش سیزده ساعت . ببین توی اون دوساعت دیگه تا بشه 15 ساعت شاید بگی دوساعته دیگه چیزی نیس ک میخونم بشه 15 ساعت ولیییی هم تایم استراحت خودتو حذف کردی هم اینکه دیگه مغزت کارنمیده ک چیزی بفهمی فقط فشار الکی اوردی و هیچ تاثیری نداره
      این کار اشتباهه ک تایم خواب و استراحت نزاری برا خودت مریض میشی و هرچی تلاش کردی بر باد میره اونوقت شب کنکور باید زیر سرم باشی
      نکن این کارو با خودت

4. Top | #4
      کاربر فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      برنامه بلندپروازانه ته تهش یه هفته دووم بیاره. مگر اینکه قبلا تجربه این حد از مطالعه روزانه رو داشته باشی.

اگه با میانگین زمان مطالعه روزانه ت خیلی تفاوت داره به نظرم تجدید نظر کن.
      ----* خبری نیس *----

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alirezahpr نمایش پست ها

تایم طلایی
      که کلی کار میشه کرد

پس برو که بریم...

به امید موفقیت همه
      منتظر مصاحبه ی شما ایم موفق باشین

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hans_Landa نمایش پست ها
      برنامه بلندپروازانه ته تهش یه هفته دووم بیاره. مگر اینکه قبلا تجربه این حد از مطالعه روزانه رو داشته باشی.

اگه با میانگین زمان مطالعه روزانه ت خیلی تفاوت داره به نظرم تجدید نظر کن.
      سلام اقا ببخشید به سوال شما رشتتون چیه تو دانشگاه تهران ؟ خوشبحالتون از اونجا قبول شدین ... اگه تجربی این چن تا سوال میتونم بپرسم ازتون ؟
      یکیم اخه چیکار کنه بره از 6 ساعت مثلا شروع کنه ؟ اینطوری که تو 20 روز چیزی جمع نمیشه ... با 20 روز خودکشی فک نکنم کسی بمیره یا اتفاق خاصی بیوفته براش نمیدونم ...
      ویرایش توسط Armita P : 25 خرداد 1402 در ساعت 15:20

7. Top | #7
      کاربر فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Armita P نمایش پست ها
      سلام اقا ببخشید به سوال شما رشتتون چیه تو دانشگاه تهران ؟ خوشبحالتون از اونجا قبول شدین ... اگه تجربی این چن تا سوال میتونم بپرسم ازتون ؟
      یکیم اخه چیکار کنه بره از 6 ساعت مثلا شروع کنه ؟ اینطوری که تو 20 روز چیزی جمع نمیشه ... با 20 روز خودکشی فک نکنم کسی بمیره یا اتفاق خاصی بیوفته براش نمیدونم ...
      بخش اول رو تو امتیاز گفتم

در مورد بخش دوم.
      در کل نمیشه نسخه کلی پیچید چون شرایط هر کس متفاوته.

اما
      به نظرم کسی که میانگین مطالعه اش تا الان خیلی کمتر از ۱۵ و ۲۰ ساعت بوده الان وقت تغییر عجیب ساعت مطالعه و بالطبع تغییر ساعات بیداری و خواب نیست.
      ممکنه اتفاقی نیفته اما بنظرم انرژی شما رو میگیره و شاید تو روز کنکور شما اثر بذاره.
      صادقانه بگم فرایند خوندن کنکور یه فرایند تدریجیه از نظر من و فشار بیش از حد یا خیلی کم کردن ساعات مطالعه به صورت یکباره درست نیست

در کل که من مشاور کنکور نیستم و حرفام بر اساس تجربه خودم بود و از صاحب نظران هم مشورت بگیرید
      موفق باشید
      ----* خبری نیس *----

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hans_Landa نمایش پست ها
      بخش اول رو تو امتیاز گفتم

در مورد بخش دوم.
      در کل نمیشه نسخه کلی پیچید چون شرایط هر کس متفاوته.

اما
      به نظرم کسی که میانگین مطالعه اش تا الان خیلی کمتر از ۱۵ و ۲۰ ساعت بوده الان وقت تغییر عجیب ساعت مطالعه و بالطبع تغییر ساعات بیداری و خواب نیست.
      ممکنه اتفاقی نیفته اما بنظرم انرژی شما رو میگیره و شاید تو روز کنکور شما اثر بذاره.
      صادقانه بگم فرایند خوندن کنکور یه فرایند تدریجیه از نظر من و فشار بیش از حد یا خیلی کم کردن ساعات مطالعه به صورت یکباره درست نیست

در کل که من مشاور کنکور نیستم و حرفام بر اساس تجربه خودم بود و از صاحب نظران هم مشورت بگیرید
      موفق باشید
      من متاسفانه زیاد با فضای اینجا اشنایی ندارم ندیدم امتیاز کجاس و چیه اما به هر حال شما هم موفق باشین
      بله درسته حرفتون کلا اهسته پیوسته خیلی بهترو منطقی تر میشه به هدف رسید ... اما ریسک کردن هم گاها بد نیس

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام رفقا اومدم کمک بخوام : )
      من یه پشت کنکوری ام که امسال مجبورم برم و شرایط پشت موندن مجدد ندارم
      تا الانم متاسفانه دستوپا شکسته خوندم ینی مطالبو خوندماااا ولی شاید ب جای 200تا تست زدن برا ی مبحث کلا 40تازدم(حالا اعدادرو مثال زدم بدونین که اوضاع درسیم تقریبا چجوریاس)
      و تا الانم ازمون جامع نزدم و ازمون فردا ک قلمچی دارم اولین ازمون جامع منه و براش کلا دوازدهم ب روشی ک میخوام پایین بگم مرور کردم تا الان
      روش من اینجوریه ک برا هرفصل ی دور روخوانی متن کتابو میکنم و بعدش میرم سراغ موج آزمون اون درس و مبحث
      بر همه اختصاصی ها هم موج آزمون میزنم و تقریبا تا 30خرداد با این روش یازدهم و دوازدهمم مرور میشه
      نمیدونم روشم درسته یا غلط ولی من دنبال رتبه زیر 10 هزار منطقه سه میگردم(نمراتمم اینان: دینی19.5-ادبیات19-عربی و زبان18.5-فیزیک و زیست17.5 - ریاضی 20-شیمی 19.5)
      لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره خواااااهش میکنم کمک کنین و راهنماییم کنین نیاز دارم خیلی ممنون : )

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      منم تقریباً همینطوری خوندم و اصلا دیگه وقت نیست فصل به فصل تست زیاد بزنم فکنم بهترین کاریه که میشه کرد ولی ازمون جامع حتما کنکورای سال های اخیر رو بزن و اونجا هایی که اشکال زیاد داری دوباره بخون چنتا تست بزن ازش
      و یه چیزی هم بگم اینکه سطح سوالای قلمچی واقعا بالاس پس نا امید نشو و اینکه چون اولین باره احتمالا خیلی زمان کم بیاری
      نمراتت خوبن با یه درصد پایین هم به نظرم زیر ده هزار بشی ، تازه امسالم بچه ها بخاطر نهایی زیاد جمع بندی نکردن درصداشون تو کنکور زیاد بالا نمیشه
      خلاصه اینکه تا خود کنکور ادامه بده رها نکن

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارغوان_ نمایش پست ها
      منم تقریباً همینطوری خوندم و اصلا دیگه وقت نیست فصل به فصل تست زیاد بزنم فکنم بهترین کاریه که میشه کرد ولی ازمون جامع حتما کنکورای سال های اخیر رو بزن و اونجا هایی که اشکال زیاد داری دوباره بخون چنتا تست بزن ازش
      و یه چیزی هم بگم اینکه سطح سوالای قلمچی واقعا بالاس پس نا امید نشو و اینکه چون اولین باره احتمالا خیلی زمان کم بیاری
      نمراتت خوبن با یه درصد پایین هم به نظرم زیر ده هزار بشی ، تازه امسالم بچه ها بخاطر نهایی زیاد جمع بندی نکردن درصداشون تو کنکور زیاد بالا نمیشه
      خلاصه اینکه تا خود کنکور ادامه بده رها نکن
      راستش واقعا میترسم برم سمت جامع با خودم گفتم اول دو پایه(11-12)رو اینجوری مرور کنم تا حدودی بعدش برم سمت جامع ک رفع اشکال درس حسابی کنم وگرنه اشکالام خیلی زیاد میشه تو جامع زدنام ولی خب نمیدونم همه میگن ن برو جامع بزن الان دیگ وقتش نیس ... خلاصه کلام نهایتا دو روز میام متن کتاب زیست یازدهمو میخونم با شیمی بعدش میرم سراغ جامع دزنام
      ببخشید تو کی جامع میزنی؟ و اینکه تا الان چ مباحثیو مرور و جمعبندی کردی؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      البته خب درست میگی چون اگه مباحثی که خوندی کم باشه سوالای زیادی هم نمی تونی جواب بدی و ازمون زیاد مفید نیست به نظرم دو یا یه هفته اینده پیشروی کن بعد یه هفته مرور کن که سر جسله تسلط داشته باشی ، من زیست بیشترش رو خوندم ولی تست زیادی برا فصلا نزدم ، فیزیک ۴ فصل خوندم در سوالای ساده نهایت متوسط ، شیمی کلی پراکنده خوندم دقیق نمیدونم چی خوندم تست محاسباتی هم اگه ساده باشه میزنم ، ریاضی صفر ، زمینم نخوندم ، و دلم میخواد ده هزار منطقه دو بیارم نمیدونم میشه یا نه ولی خب ادامه میدم دیگه چاره ندارم ببینم تهش چی میشه

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط skvskv نمایش پست ها
      سلام رفقا اومدم کمک بخوام : )
      من یه پشت کنکوری ام که امسال مجبورم برم و شرایط پشت موندن مجدد ندارم
      تا الانم متاسفانه دستوپا شکسته خوندم ینی مطالبو خوندماااا ولی شاید ب جای 200تا تست زدن برا ی مبحث کلا 40تازدم(حالا اعدادرو مثال زدم بدونین که اوضاع درسیم تقریبا چجوریاس)
      و تا الانم ازمون جامع نزدم و ازمون فردا ک قلمچی دارم اولین ازمون جامع منه و براش کلا دوازدهم ب روشی ک میخوام پایین بگم مرور کردم تا الان
      روش من اینجوریه ک برا هرفصل ی دور روخوانی متن کتابو میکنم و بعدش میرم سراغ موج آزمون اون درس و مبحث
      بر همه اختصاصی ها هم موج آزمون میزنم و تقریبا تا 30خرداد با این روش یازدهم و دوازدهمم مرور میشه
      نمیدونم روشم درسته یا غلط ولی من دنبال رتبه زیر 10 هزار منطقه سه میگردم(نمراتمم اینان: دینی19.5-ادبیات19-عربی و زبان18.5-فیزیک و زیست17.5 - ریاضی 20-شیمی 19.5)
      لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره خواااااهش میکنم کمک کنین و راهنماییم کنین نیاز دارم خیلی ممنون : )
      نمراتت خوبه ، راستش هیچ کسی نمیتونه بهت بگه که تو چه رتبه ای میتونی بیاری به نظرم توی تایم باقی مونده هر چقدر تعداد فصل های بیشتری بخونی البته با ساعت مطالعه ی بالا و تعداد تست بالا خب شانست برای رتبه های بهتر بیشتره
      ولی اگر سوال میکنی ایا من میتونم زیر ۱۰ هزار شم !؟من نمیدونم از خودت بپرس ایا میتونی تا روز کنکور با یک ساعت مطالعه ی بالا بکوب بخونی و اینکه چه مقدار از حجم کتاب هارو میتونی جمع کنی ؟اون حجمه مهمه هر چقدر بیشتر جمع کنی رتبت خیلی عالی میشه هر چقدرم کمتر خب رتبه بدتر

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارغوان_ نمایش پست ها
      البته خب درست میگی چون اگه مباحثی که خوندی کم باشه سوالای زیادی هم نمی تونی جواب بدی و ازمون زیاد مفید نیست به نظرم دو یا یه هفته اینده پیشروی کن بعد یه هفته مرور کن که سر جسله تسلط داشته باشی ، من زیست بیشترش رو خوندم ولی تست زیادی برا فصلا نزدم ، فیزیک ۴ فصل خوندم در سوالای ساده نهایت متوسط ، شیمی کلی پراکنده خوندم دقیق نمیدونم چی خوندم تست محاسباتی هم اگه ساده باشه میزنم ، ریاضی صفر ، زمینم نخوندم ، و دلم میخواد ده هزار منطقه دو بیارم نمیدونم میشه یا نه ولی خب ادامه میدم دیگه چاره ندارم ببینم تهش چی میشه
      ببین من دیشب حقیقتا ی ازمون جامع همینجوری گذرا نگا انداختم مثلا روزنامه ای چیزی میخونیاااا ی همچین حالت و فرمی خخخ
      راستش ب این نتیجه رسیدم ی روخوانی متن کتاب شیمی وزیست و مرور فرمولای ریاضی و فیزیک کنیم ... مستقیم بریم سر ازمون جامع این فصل ب فصل خوندنه خیلی سم بوده من تازه دیشب فهمیدم خخخ
      ب هر حال ایشالله ک ب هرچی ک میخوای برسی و موفق باشی : )

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط curlyAida نمایش پست ها
      نمراتت خوبه ، راستش هیچ کسی نمیتونه بهت بگه که تو چه رتبه ای میتونی بیاری به نظرم توی تایم باقی مونده هر چقدر تعداد فصل های بیشتری بخونی البته با ساعت مطالعه ی بالا و تعداد تست بالا خب شانست برای رتبه های بهتر بیشتره
      ولی اگر سوال میکنی ایا من میتونم زیر ۱۰ هزار شم !؟من نمیدونم از خودت بپرس ایا میتونی تا روز کنکور با یک ساعت مطالعه ی بالا بکوب بخونی و اینکه چه مقدار از حجم کتاب هارو میتونی جمع کنی ؟اون حجمه مهمه هر چقدر بیشتر جمع کنی رتبت خیلی عالی میشه هر چقدرم کمتر خب رتبه بدتر
      سلام خوبی؟ ببین راستش فلا کسی نمیدونه ترازدهی سوابق چجوریه ... مثلا من شهریور پارسال ک ریاضی راحت بوده گرفتم 20 ولی امسال ک سخت بوده برا نمره بیست باید تراز بالاتری نسبت ب بیست پارسال بدن!!! این ینی خوردن حق منو امثال منی ک سالای پیش نمره کامل رو گرفتیم !! با ی مشاور حرف میزدم میگف این کار سخته و توانشو ندارن احتمال زیاد همون معیار عددی ملاک ترازدهی خواهد بود ینی فرقی نداره سطحسوالاخرداد امسال سخت بوده یا شهریور پارسال راحت ... ترازدهی براساس عدد نمره خواهد بود ب احتمال زیاد!!
      ی چنل مشاوره هس ب اسم دکتربهمنی...توکار تخمین و رتبه و این چیزاس .... ایشون نوشتن تو کانالشون برا سه رشته اصلی نمره ها همه 18 باشن درصداتون باید 45 باشع تقریبااااا
      حالا منیکه نمره هام اوکی هستن باید یه 3035بزنم همه دروسو ک زیر 10 هزار منطقه بیاد

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن