خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

Question پشت کنکوری ۱۴۰۳

سلام
      اگه میشه کمکم کنین
      من قراره برای ۱۴۰۳ پشت بمونم(کنکور۱۴۰۲ ثبت نام نکردم)
      در حال حاضر دوازدهمیم نهایی ام خراب کردم
      کلا هیچی تست نزدم نه۱۰و۱۱و۱۲
      بنظرتون تابستون با برنامه ازمون پیش برم بهتره یا چند تا مبحث مهم انتخاب کنم بخونم از مهر برم ازمون بدم؟اگه اره چه مباحثی؟
      این خوبه که تو تابستون روزی ۷ ساعت میخونم از مهر کم کم میبرم رو ۹ ساعت و اسفند و بعد عید۱۲ ساعت ولی پیوسته؟
      منابع ام خوبه؟ میخوام بگیرم(کلا نداشتم)
      ریاضی مهروماه
      زیست آی کیو
      فیزیک خیلی سبز
      شیمی مبتکران۲جلدی(دارمش)
      بنظرتون کلاس شرکت کنم یا هر وقت بذارم رو درسنامه خودم بخونم هر مبحثی ایراد داشتم از تو تل فیلم ببینم؟
      نیازه مشاور بگیرم؟
      تو تابستون عمومی هم بخونم یا فقط اختصاصی؟
      و در کل هر تجربه و هر حرفی به منِ پشت کنکوری دارین ممنون میشم در اختیار بذارید
      ممنون
      ویرایش توسط Darkside : 24 خرداد 1402 در ساعت 17:05

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منباب ازمون تابستون بگم ک ازمونای قلمچی رو سرعت 2xهم اگه صفر باشی نمیتونی برسونی

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      هرکار میکنی بکن
      هرروشی داری انجامش بده
      هرکتابی داری بخونش اصن مهم نیس از چ انتشاراتی باشه
      فقط جا نزنننننننننن تا تهش بروووووو وسطش ول نکن خستگی هارو نادیده بگیر
      مسیرسختی داری ولی ب عنوان کسی ک سه سال پشت کنکور بوده میگم هیچ چیزی مهم نیس هیچ چیزززز نه نوع کتابت نه نوع ازمونت نه مشاور نه موسسه نه حرف مامانت نه بابات نه حرف فامیل نه معلم هیچی مهم نیس
      مهم تویی
      تویی ک باید بتونی ادامه بدی خسته نشی جا نزنی
      اون تویی که یک سال دیگه از بهترین سالای زندگیت رو قراره بزاری پای کتاب و درس و تست و حبس تو اتاق
      تویی ک سختی ها رو باید تحمل کنی نه مامانت نه بابات نه مشاورت
      همه چیز ب خودت و اراده ات بستگی داره
      حتی اگ تو بدترین شرایط هم باشی ولی اگ اراده داشته باشی صدهزار برابر جلوتر از اونی هستی ک تو بهترین مدرسه با بهترین معلم و کتاب درس خونده ولی اراده نداره
      موفق باشی

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها
      هرکار میکنی بکن
      هرروشی داری انجامش بده
      هرکتابی داری بخونش اصن مهم نیس از چ انتشاراتی باشه
      فقط جا نزنننننننننن تا تهش بروووووو وسطش ول نکن خستگی هارو نادیده بگیر
      مسیرسختی داری ولی ب عنوان کسی ک سه سال پشت کنکور بوده میگم هیچ چیزی مهم نیس هیچ چیزززز نه نوع کتابت نه نوع ازمونت نه مشاور نه موسسه نه حرف مامانت نه بابات نه حرف فامیل نه معلم هیچی مهم نیس
      مهم تویی
      تویی ک باید بتونی ادامه بدی خسته نشی جا نزنی
      اون تویی که یک سال دیگه از بهترین سالای زندگیت رو قراره بزاری پای کتاب و درس و تست و حبس تو اتاق
      تویی ک سختی ها رو باید تحمل کنی نه مامانت نه بابات نه مشاورت
      همه چیز ب خودت و اراده ات بستگی داره
      حتی اگ تو بدترین شرایط هم باشی ولی اگ اراده داشته باشی صدهزار برابر جلوتر از اونی هستی ک تو بهترین مدرسه با بهترین معلم و کتاب درس خونده ولی اراده نداره
      موفق باشی
      هعیی
      راستش دوازدهم که بودم پول کتاب و ازمون نداشتم و تا یه جایی بردم جلو و بعد کور شدم و نتونستم ادامه بدم و فکر کردم پشت بمونم وضعیت مالی مون خوب میشه که نشد و من همچنان از رو پی دی اف که وقتی سمتش میرم حالم بهم میخره باید درس بخونم بهونه نمیارم که پول کتاب و کلاسو ندارم ولی همچنان ادامه میدم
      ممنونم از راهنمایی هاتون
      بالاخره یکی یه چیزی گفت

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط abel نمایش پست ها
      منباب ازمون تابستون بگم ک ازمونای قلمچی رو سرعت 2xهم اگه صفر باشی نمیتونی برسونی
      عه اینو ندیدم
      اره دقیقا من پارسال تابستون که یازدهم بودم یه جوری میخوندم که برسونم و اصلا مفید نبود بخاطر همین پرسیدم که اشتباه نمیکنم که ازمون نمیدم تابستون
      ممنون

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mmmmmm9493 نمایش پست ها

هعیی
      راستش دوازدهم که بودم پول کتاب و ازمون نداشتم و تا یه جایی بردم جلو و بعد کور شدم و نتونستم ادامه بدم و فکر کردم پشت بمونم وضعیت مالی مون خوب میشه که نشد و من همچنان از رو پی دی اف که وقتی سمتش میرم حالم بهم میخره باید درس بخونم بهونه نمیارم که پول کتاب و کلاسو ندارم ولی همچنان ادامه میدم
      ممنونم از راهنمایی هاتون
      بالاخره یکی یه چیزی گفت
      اگ میتونی صبر کنی تا نتیجه کنکور بیاد من ببینم اگ امسال قبول میشم دیگه کتابامو نمیخام خیلیم زیادن راستش خودم تو فکرش بودم امسال اگ قبول شم کتابامو اهدا کنم ب کتابخونه ولی اگ بتونی صبرکنی تا اون موقع ک من نتیجمو ببینم، میتونم بعدش همه کتابامو برات پست کنم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Spike نمایش پست ها
      خب سلام سلام وقتت بخیر
      (بر اساس تجربه های دیگران و دانسته ها میگم صرفا رو حرف من استنباط نکن و خودت ببین چیزایی که میگم منطقی هست واست یا نه)

1. خرید کتاب:
      اگه واقعا با پی دی اف مشکل داری دو تا کار میتونی بکنی؛ پی دی افو دانلود کنی وفقط بخشای درسنامه و پاسخ برگ رو پرینت بگیری و تستا رو با پی دی اف بزنی که هزینت کم بشه یا اینکه کتاب دست دوم بخری(کتاب خیلی نو راحت میتونی پیدا کنی با قیمت نسبتا مناسب باید جای مناسب بری بگردی مثلا اصفهان امادگاه(پاساژ شکری) و سپه منبع اینجور چیزاست تو شهر خودت پرس و جو کنی راحت میتونی پیدا کنی)

2. ازمون: تابستون ازمون ازمایشیا بشدت برنامه بدی دارن و خیلی سریع پیش میرن اصولا به کسی که پایه خوبی نداره توصیه نمیشه چون ممکنه باعث دلزدگی بشه و عقب بیوفتی پس ازمون نمیخواد ثبت نام کنی پس به جاش چیکار کنی؟ بیا مبحثی هر چیزیو که خوندی اخر هفته ها درس به درس از خودت ازمون بگیر میتونی از ارشیو ازمونای قلمچیه سال قبل یا هر ازمون دیگه ای که خودت دوست داری استفاده کنی(حتی ازمونای اخر هر فصل کتاب تستاتم خوبن)

3.ساعت مطالعه: مراجعه شود به این تاپیک http://forum.konkur.in/thread77509.html | و نظر خودم اینه که پیوستگی خیلی خیلی مهمه حتما حفظش کن مثلا یه سقف و یه کف ساعت مطالعه واسه خودت در نظر بگیر که حتما حفظش کنی و آرمانیم نباشه و مطمئن باشی که میتونی بهش برسی؛ در ضمن توی برنامت حتما نقاط عطف و بازگشت و جبرانی قرار بده که اگه نرسیدی به برنامت و مشکل پیش اومد استرس نگیری و بتونی به برنامت پایبند باقی بمونی

4. انتخاب منابع: مراجعه شود به این تاپیک: http://forum.konkur.in/thread76210.html | از رو پی دی اف که میخونی هم میتونی بفهمی ارتباط میتونی برقرار بکنی یا نه ولی خب حالا اینم یه سری بزن

5. فیلم دیدن: از همین الان اینو بدون اموزش بیسش با درسنامه خوندن و فیلم دیدنه و تثبیت و نقطه قوت شدن اون درس به اینا ربطی نداره و فقط تست زدنه که میتونه از درصد بیستی که با سرکلاس نشستن کسب میکنی تو رو به درصدای بالای 80 برسونه پس بهترین کار اینه جای تلف کردن وقتت با کلاس بشینی بخونی تست بزنی و اگه دیدی یاد نمیگیری مبحثی کلاس ببینی و بعد بازم تست بزنی و فقط به کلاس بسنده نکنی؛ اگه بشینی پای فیلم دیدن و دانلود کردنشون از دست میدی زمانتو! در ضمن درست تحقیقاتو بکن ببین کدوم استادا خوبن با همونا پیش برو فقط صد تا معلم عوض نکن! مخصوصا که دانلود میکنی چون یه ارشیو بزرگ زیر دستته هی دلت میخواد همشو نگاه کنی(اینکارو بکنی فاتحه کنکورتو خوندی)

6.مشاور: مراجعه شود به این تاپیک: http://forum.konkur.in/thread75417.html | اگه خودت بخونی و یه جایی مثل همین انجمن گزارش کار بدی و قبل استارت زدن کلیاتو بدونی از درس خوندن و بعد در طول سال با ازمون و خطا خودت بفهمی چی واست بهتره خیلی بهتره ولی خب این شخصیه واسه هر کس خودت میدونی؛ اگه حس میکنی نیازه بگیر ولی اینجوریم نیست که بدون مشاور قبول نشی

7. عمومی خوندن تو تابستون: اگه یه درصد گفتن مصوبه لغوه که چاره ای نداری باید بخونی ولی اگه صرفا برای ترمیم معدل میگی نه واقعا فکر نمیکنم نیاز باشه مگه اینکه تو درسایی مثل قواعد زبان و عربی و ادبیات مشکل داری و پایت خیلی ضعیفه! بازم حتی از مهر نم نم بخونی جمع میشه/ در کل عمومی خوندن اون اوایل که انرژی و شوق بیشتری واسه درسا داری توصیه نمیشه همون مهر و آبان که یکم خسته میشی محض تنوع بزار تو برنامت و خب چیز سختیم نیست جمع میشه کتابای بانک نهاییه خیلی سبزو کار کنی روتین بهترین نمره رو هم کسب خواهی کرد/در هر صورت اختصاصی مهم تره/

موفق باشی
      خیلی ممنون از راهنمایی هاتون همه اون سوالایی که پرسیده بودم رفع شد
      نمیدونم چجوری تشکر کنم خیلی ممنون

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها
      اگ میتونی صبر کنی تا نتیجه کنکور بیاد من ببینم اگ امسال قبول میشم دیگه کتابامو نمیخام خیلیم زیادن راستش خودم تو فکرش بودم امسال اگ قبول شم کتابامو اهدا کنم ب کتابخونه ولی اگ بتونی صبرکنی تا اون موقع ک من نتیجمو ببینم، میتونم بعدش همه کتابامو برات پست کنم
      انشاالله که قبول میشید ممنون از لطف بزرگتون

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Spike نمایش پست ها
      خب بازم سلام مجدد
      راجب این موضوع باید یکم وقت بیشتر میزاشتم اونموقع نشد بگم:
      (بنظرتون تابستون با برنامه ازمون پیش برم بهتره یا چند تا مبحث مهم انتخاب کنم بخونم از مهر برم ازمون بدم؟اگه اره چه مباحثی؟)

بازم میگم این صرفا پیشنهاد منه و شما باید خودتون بسنجید بینید میخواید چیکار بکنید پس فقط به حرفای من استنباط نکنید به توانایی هاتون و نقاط ضعفتون نگاه کنید و هوشمندانه پا تو مسیر کنکور بزارید.

اولین قدم | تعیین مسیر و نقشه راه: یه دفترچه بردار تمامی سر فصلارو داخلش بنویس مباحثی که باید بخونی و منابعی که در اختیار داری ( البته چیزی که مهمه اینه که نیای بنویسی مثلا فصل دو شیمی یا فصل سه زیست نه اینجوری اشتباهه؛ باید موضوعی کار کنی برای مثال مباحث شیمی آلی مباحث سینتیک یعنی ترکیبی بخونی اگه مثلا فصل دو شیمی یازدهم با فصل دو شیمی دوازدهم قراره ترکیب بشه اونارو با هم بخون یا اینکه میتونی بیای از طرح درس دبیرای مطرح استفاده کنی بشدت نقشه راه اصولی و مرتبیه تا اسفند یا نهایتا فروردینم تموم میکنی و اگه تو خود خوندن مشکل پیدا کردی چون باهاشون هم مسیری میتونی راحت به ویدیوی مورد نظرت دسترسی پیدا کنی و زیست شناسی؛ زیست شناسیو باید کارگاهی بخونی تا نتیجه بگیری زیست کلش ترکیبیه سوال مستقیم معدود پیدا میشه پس اگه میخوای درصد خوب بگیری چاره ای نداری جز اینکه از اول ترکیبی بخونی تا بتونی به تستا درست جواب بدی | کارگاه انسانی/جانوری/گیاهی/ژنتیک/تولیدمثل(انسان و گیاه)/و یسری فصل متفرقه مثل فصل یک دهم و 8 دوازدهم مثلا که خیلی تو دسته بندی خاصی نمیشه قرارشون بدی )
      خب حالا تعیین کردی چیارو باید بخونی و ترتیبشونم مشخص کردی و یه ارامش نسبی داری که به به عقب جلو نمیوفتم و مشخصه کارم و با تثبیت و تسلط میتونم همرو ببرم جلو/طرح درسم نتونستی ارتباط بگیری میای پیش نیازارو اول از همه میخونی و بعد میری سراغ مباحث پر تست و سوال خیز تر

پیش نیاز ها:
      زیست شناسی: فصل یک دهم برای تمامیه فصول | فصل شش یازدهم برای کلیه مباحث ژنتیک پایه دوازدهم | گیاهی ها کلا به ترتیب(ترکیبی)خونده بشن بهتره چون زنجیره واریه مباحث | بقیه فصلا رو میتونی با یه مراجعه ساده به کتاب درسی مشکلتو حل کنی و مطلبو یاد بگیری | اینم الفبای زیست شناسی که یجورایی پیش نیاز کل زیسته از صفر صفر از کتاب فاگوی دهم(نمیدونم چاپ چه سالیه): https://www.uplooder.net/files/e4244...a24bc9e7b87979

شیمی: فصل یک و دوی دهم عملا رد پاشون توی همه فصلا دیده میشه بهتره اول ازهمه خونده بشن | فصل اول شیمی یازدهم برای فصل سوم شیمی دوازدهم

فیزیک: فصل یک دهم برای تمامیه فصول | کمی مشتق برای فصل یک دوازدهم(دینامیک) | کار و انرژِی و حرکت شناسی تا حدودی پیش نیاز برای دینامیک | اندکی مثلثات

ریاضی: توان های گویا و عبارت های جبری پیش نیاز همه مباحث دیگه هست تقریبا | معادله نا معادله پیش نیاز برای معادله درجه دو و تابع و حد و مشتق | تابع پیش نیاز حد مشتق و کاربرد مشتق | حد پیش نیاز برای مشتق و کاربرد مشتق | شمارش بدون شمردن پیش نیاز احتمال

چه مباحثی امکان ترکیب شدنشون بیشتره؟
      زیست شناسی: هر چیزی تو زیست ممکنه ترکیبی بیاد اصلا نمیشه پیش بینی کرد! ولی به طور کلی مباحث تولید مثل گیاهی و انسانی با مساءل ژنتیک و دستگاه های بدن بیشتر ترکیب میشن { علت تاکیدمون روی ترکیبی خوندن زیست به خاطر همین چیزاست دقیقا}

شیمی: فصل یک و دو دهم با تمامی فصول | فصل سه دهم ترکیبی با فصل یک شیمی دوازدهم + فصل یک شیمی یازدهم | فصل یک یازدهم با فصل یک شیمی دوازدهم + فصل یک شیمی یازدهم | فصل دو شیمی یازدهم با فصل سه و دو شیمی دهم و فصل سه یازدهم | فصل سه شیمی دوازدهم با دو شیمی دوازدهم

فیزیک: فصل دو دهم با فصل چهار دهم | سه دهم با دینامیک و الکتریسیته ساکن | یک یازدهم با دو یازدهم | دو یازدهم با یک و سه یازدهم | یک دوازدهم با دو دوازدهم

دومین قدم | عادت بساز! کم کم خودتو به درس خوندن عادت بده ماه اولو بدون ترس ازمونو خطا کن ساعت مطالعتو عقب جلو کن تعداد تستتو کم و زیاد کن اصلا ببین توانت چقده ترجیحا یه روزو بزارتا ماکسیمم توانت بخون ببین چند مرده حلاجی چه ساعتایی درسو بهتر میفهمی، خونه ساکت تره و یا اینکه نیازه بری کتابخونه یا نه توی خونه راحت تری و این حرفا کلا دیگه خودت بهتر میدونی، وقتی اینا همش مشخص شد یه استمرار سبکیو پیش میگیری و کم کم میبریش بالا

سومین قدم | ازمون زدن، تابستون که خوندی و خودت از خودت ازمون گرفتی و سطح دستت بود میری به تناسبش یه ازمون ثبت نام میکنی سطح متوسط و ضعیف بودی گزینه دو چون سه هفته یه باره متوسط رو ه بالا بودی قلمچی و خیلی خفن بودی ماز (بازم سلیقه ایه) دیگه از مهرم با برنامه ازمون پیش میری و چون اکثر استادا برنامه پیشرویشون مطابق قلمچیه پیش نیازارو تابستون خوندی و حالا راحت با ازمون پیش میری

دیگه بقیه نکاتو نمیشه به صورت مرحله واری مطرح کرد یسری عملکرد کلین که خودت باید انجامشون بدی مثل مرور - تحلیل آزمون - جمع بندی صحیح و اصولی - رفع اشکال صحیح و اصولی و ...
      تشکررر

ممنون ازینکه وقت گذاشتید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن